Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Μα ναι οχι τπτ.. αλλα παιρνω καιρο προβιοτικα γιατι εχω συνδρομο ευερεθ εντερου και σκεφτομαι οτι ειναι κριμα να μη βοηθάνε και κολπικά.. 

Παντως για το utrogestan πρωτη φορα διαβάζω οτι δεν βοηθαει το ιδιο απο το στόμα.. είχα ρωτήσει καποιες μαιες γιατί δεν ηθελα να το παίρνω απο το στομα  και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει διαφορα

Ο γυναικολόγος μου και εξωσωματικός μου έχει πει οτι υπάρχει διαφορά. Φαντάσου με αιμορραγίες επέμενα να τα συνεχίζω κολπικά. Το ίδιο και η ενδοκρινολόγος. Εδώ κάποιες παίρνουν τα ciclacur κολπικά μήπως έχουν καλύτερη απορρόφηση. Φαντάζομαι ότι έχει να κάνει με την ταχύτητας πχ , η ένεση είναι η ποιο γρήγορη απορρόφηση. Δεν είμαι

Δεν είμαι γιατρός, μπορεί να ήταν η δική τους προσέγγιση και να μην ισχύει. 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

συνήθως αυτό που έχουν είναι ακατάλληλο για ύπνο...πολύ λεπτό ή πολύ μαλακό...εγώ πήρα επιπλέον της grecostrom ειδικό για παρκοκρέβατο...το έχει στο Λητώ!

Πιστευεις αληθεια οτι ειναι ακαταλληλα για υπνο αυτα τα λεπτά στρωματα, ειδικα τωρα που τα μωρακια μας ειναι τοσο ελαφρια? ???Εγω απο το μαγαζι που πηρα το παρκοκρεβατο παρειγγειλα και ενα στρωμα :(αλλα πανω στη βιασυνη μου δεν ρωτησα τι και πως και τελικα ειναι ενα λεπτο και ευκαμπτο, καμια σχεση με αυτο του κρεβατιου.

tLPhp3.png

Eλευθερια χρονια σου πολλα!Ο,τι επιθυμεις κοπελα μου!

Δεν σας διαβασα.Παω να σας διαβασω.Οτι προλαβω

σε ευχαριτσώ πολυ!!! να είσαι πάντα καλά και να χαίρεσαι την οικογένειά σου!

Διαφημίσεις

Πιστευεις αληθεια οτι ειναι ακαταλληλα για υπνο αυτα τα λεπτά στρωματα, ειδικα τωρα που τα μωρακια μας ειναι τοσο ελαφρια? ???Εγω απο το μαγαζι που πηρα το παρκοκρεβατο παρειγγειλα και ενα στρωμα :(αλλα πανω στη βιασυνη μου δεν ρωτησα τι και πως και τελικα ειναι ενα λεπτο και ευκαμπτο, καμια σχεση με αυτο του κρεβατιου.

δεν ξερω βρε κοριτσακι...οταν πηρα το παρκοκρεβατο δε μου φανηκε σοι γιάυτο πηρα αλλο

Γεια σας!Ο μικρουλης κοιμαται και ευκαιρια να τα πουμε...

Σας ευχαριστω ολες για την συμπαρασταση σας και το κουραγιο που μου δινετε.:D

καλημερα Ευμορφια μου! και εγω ετσι στεναχωριεμαι οταν στραγγιζει το ξενο αλλα και το δικο μου το τιμα. σιγουρα το θελει και το δικο σου απλά μάλλον δεν του φτανει του μωρου, δεν συμβαινει κατι άλλο. ακου τον γιατρό σου και όλα θα φτιαξουν και μάλιστα συντομα. να δεις πως θα παρει επανω του, δεν θα το αναγνωριζεις το λουκουμακι!

ευμορφια μου ο υπνόσακος που εχω εχει μανικια. φανελακι πρεπει να του φοραω από μεσα; λεει καπου ο σακος σε πόση θερμοκρασια πρεπει να το χρησιμοποιω; ειμαι ασχετη

Κι εγω το πιστευω Μαρακι οτι θα παρει τα πανω του.Ηδη το μωρο μου το βλεπω πιο χαρουμενο και αυτο με καθυσηχαζει.

Εμενα ο δικος μου δεν εχει μανικια και ειναι φλις.Του φοραω κοντομανικο κορμακι,βελουτε φορμακι και καλτσουλες.Το δωματιο μας εχει 19-20 βαθμους.

Κι εσυ Ευμορφια που στεναχωριεσαι γιατι λειπεις τοσες ωρες.... Ακου τι επαθα εγω... Εδω κ 3 τωρα, εβδομαδες πηγαινω τα απογευματα στο μαγαζι, κ οταν γυρναω σπιτι ο μικρουλης ειναι τελειως εκτος προγραμματος!!! Καλε τις προαλλες κοιμηθηκε 5 παρα!! Κ να τον εχω πανω ωρες! Να κανει σαν νεογεννητο! Στο τσακ ειμουν να αρχισω ξεματιασματα αγιασμους λαδια ξιδια... Κ αυτο συνεχιστηκε αρκετες μερες κ ακομα δεν εχει στρωσει καλα καλα.. Επισης δεν πηρε κ βαρος αυτη τη βδομαδα... Συζητωντας το λοιπον με τη Ζωη, μου λεει η κοπελα "Μηπως του λειπεις?" Ε αυτο ειναι!!!! Τους λειπουμε κ αλλαζει ολο τους το προγραμμα, η διαθεση, αναστατωνονται!! Τωρα για να δωσεις ξενο, δεν ξερω, κι ουτε ειμαι ειδικη η γιατρος... Παλεψε το λιγο, αλλα μην τρελενεσαι κι ολας, γιατι πρεπει να ειναι κ καλη η ψυχολογια σου, οποτε... μετριασε τα λιγο τα πραγματα.. Να εισαι κ εσυ καλα!

Σας ζαλισα, αλλα πραγματικα σας καταλαβαινω..!

Το πιστευω οτι του λειπω Μαριανθη.Προσπαθω να ειμαι ηρεμη και να μην αγχωνομαι.Ειμαι και απο την φυση μου ηρεμος ανθρωπος.Παρθενος βλεπεις.Της λογικης.

Το ίδιο κι εσύ Ευμορφία μου...δοκίμασες μαγιά???

Σοφακι μαγια δεν δοκιμασα αλλα πινω καθημερινα μια μπυρα χωρις αλκοολ

Καλημέρα κοριτσάρα μου! Δεν το πίνει με ευχαρίστηση το ξένο, απλά το πίνει πιο εύκολα ενώ στο στήθος πρέπει να "δουλέψει" για να το πιει ;)

Έχεις γάλα να του δώσεις μη λες χαζά...και βέβαια να μιλήσεις με σύμβουλο θηλασμού! Θες να σου βρω τα τηλέφωνα εκεί στη Θεσσαλονίκη;

Ναι ναι...οπωσδηποτε

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Ευμορφούλα δες παρακάτω:

Θεσσαλονίκη/Thessaloniki

•Νατάσσα Καψάλη (Ελληνικά/Αγγλικά)

Τηλ/Tel: 2310 345707

Email: [email protected]

•Ελένη Μπακοπούλου (Ελληνικά/Γερμανικά)

Τηλ/Tel: 23920 62817

•Νόπη Πετρίδου (Ελληνικά)

Τηλ/Τel:2310 608 469

•Άννα Beavan-Παπαδοπούλου (Ελληνικά/Αγγλικά/Γερμανικά))

Τηλ/Tel: 2310 346537

•Μαρία Νικολαΐδου (Ελληνικά/Αγγλικά)

Τηλ/Tel: 2310 345378

Τις πληροφορίες τις βρήκα εδώ:

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=22308

Τα παραθέτω εδώ και δεν στέλνω πμ μήπως και ενδιαφέρεται και κάποια άλλη μανούλα...

Τα έχω πάρει πάλι με εκείνη τη φάση που έγινε με το παιδί... με αυτή που έχωσε τη χερούκλα της να τον πιάσει... ο Νίκος μου λέει οτι είμαι υπερβολική ..... πραγματικά εσυ τι πιστεύεις? δλδ ο καθένας έχει δικαίωμα να μας πιάνει και να μας πασπατεύει και πόσο μαλλον ένα βρέφος και είμαι υπερβολικη εγω επειδή της έβαλα τις φωνές.... αχχχχχχχ έπρεπε να την πλακώσω για να μην ξανατολμήσει να ακουμπησει κανενα παιδί!!! Τα νεύρα μου!!!!

Διαφημίσεις

Τα έχω πάρει πάλι με εκείνη τη φάση που έγινε με το παιδί... με αυτή που έχωσε τη χερούκλα της να τον πιάσει... ο Νίκος μου λέει οτι είμαι υπερβολική ..... πραγματικά εσυ τι πιστεύεις? δλδ ο καθένας έχει δικαίωμα να μας πιάνει και να μας πασπατεύει και πόσο μαλλον ένα βρέφος και είμαι υπερβολικη εγω επειδή της έβαλα τις φωνές.... αχχχχχχχ έπρεπε να την πλακώσω για να μην ξανατολμήσει να ακουμπησει κανενα παιδί!!! Τα νεύρα μου!!!!

χμ 10 ώρες μετά είσαι υπερβολική έχει δίκιο ο Νίκος :tongue:

Μωρέ εκείνη την ώρα καλά τα πήρες, αλλά τώρα ξεκόλλα!

εμένα μου κάνει περιέργεια όμως...γιατί προσπέρασε το μελανούρι και πήγε να βάλει χέρι στο ξανθό αγγελούδι; ε; ε; ε;

χμ 10 ώρες μετά είσαι υπερβολική έχει δίκιο ο Νίκος :tongue:

Μωρέ εκείνη την ώρα καλά τα πήρες, αλλά τώρα ξεκόλλα!

εμένα μου κάνει περιέργεια όμως...γιατί προσπέρασε το μελανούρι και πήγε να βάλει χέρι στο ξανθό αγγελούδι; ε; ε; ε;

βρε αντε απο εδω ... είναι τυχερό το μελανούρι γιατί απλά ΔΕΝ το είδε!!! πάντα τόσο τυχερό εύχομαι να είναι και να ξεφεύγει απο τις μαρμάγκες:P...

ρε εγω δεν αφήνω τους δικούς μου να τον πιάνουν και θα έρθει ο κάθε άγνωστος που ο Θεός ξέρει τι κουβαλάει επάνω του απο αρρώστιες και να τον πιάσει? ακόμα και μια ωραία τσάντα να δεις που έχει κάποια θα πας να την πιάσεις???? και πιάνει το βρέφος????

κοιμηθήκατε??? αχχχχχ ελπίζω να μη σου τυχει αλλά να σε έβλεπα εσενα τι θα την έκανες....:tongue:

(ο Νίκος γελάει που μιλάμε ακόμα....)

ολόκληρο μελανούρι και ΔΕΝ το είδε;;; Να παρεξηγηθώ;;; :)

Και γω θα τα έπερνα άσχημα αν συνέβαινε....αλλά τώρα πλέον απλά χαλιέσαι, δεν μπορείς να αλλάξεις αυτό που έγινε...μια χαρά είναι ο Άγγελος...

άει ξεκόλλα, πάρε τον Νικόλα σου αγκαλιά και τράβα για ύπνο...δώστου και δυο φιλιά από μένα γιατί είναι γλύκας :)

Τα αγόρια μου έπεσαν ξερά εδώ και μισή ώρα :)

Νίκος: "Μα κάλα τι λέτε? έχετε και άλλα να πείτε????"

μωρέ έχουμε πολλά πες του αλλά έχε χάρη που πρέπει να ξυπνήσω από τις 6 να σιδερώσω και να καθαρίσω!

καλό ξημέρωμα να έχετε όμορφη οικογένεια!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...