Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Μα ναι οχι τπτ.. αλλα παιρνω καιρο προβιοτικα γιατι εχω συνδρομο ευερεθ εντερου και σκεφτομαι οτι ειναι κριμα να μη βοηθάνε και κολπικά.. 

Παντως για το utrogestan πρωτη φορα διαβάζω οτι δεν βοηθαει το ιδιο απο το στόμα.. είχα ρωτήσει καποιες μαιες γιατί δεν ηθελα να το παίρνω απο το στομα  και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει διαφορα

Ο γυναικολόγος μου και εξωσωματικός μου έχει πει οτι υπάρχει διαφορά. Φαντάσου με αιμορραγίες επέμενα να τα συνεχίζω κολπικά. Το ίδιο και η ενδοκρινολόγος. Εδώ κάποιες παίρνουν τα ciclacur κολπικά μήπως έχουν καλύτερη απορρόφηση. Φαντάζομαι ότι έχει να κάνει με την ταχύτητας πχ , η ένεση είναι η ποιο γρήγορη απορρόφηση. Δεν είμαι

Δεν είμαι γιατρός, μπορεί να ήταν η δική τους προσέγγιση και να μην ισχύει. 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Να κανω εγω μια ερωτηση.....Τα γυριζετε τα μπεμπακια σας προς την τηλεοραση? Εγω στο σαλονιπου καθομαι ολη μερα εχω ανοιχτη και την τηλεοραση για να χαζευω και οταν ειναι στο ρηλαξ μερικες φορες τον εχω γυρισμενο προς τη τηλεοραση και κοιταει ....το ζητημα ειναι ..κανει ομως??

εγω τον αφηνω και ολο ξεχναω να ρωτησω το γιατρο....

μονο τωρα το απογευμα την ανοιγω

α Λιτσάκι γίνατε 3 μηνών κι εσείς!!!

Μια ζωή γεμάτη υγεία και χαρά να έχει το μπεμπουλάκι σου!!!!!!!!!!!!

Ευχαριστουμε κοριτσακι!!!

Κι εμενα ιχε γλυκανισο αυτο δεν τρελενομουν αλλα το επινα, ξεχνιεμαι με τις δουλειες γιατι του δινω και το ξενο και αργω να βγαλω

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

εγω τον αφηνω και ολο ξεχναω να ρωτησω το γιατρο....

μονο τωρα το απογευμα την ανοιγω

κι εγω ξεχναω να τον ρωτησω τωρα που το θυμηθηκα ας το γραψω και στο τεφτερι , εμενα ολη μερα σχεδον παιζε!!

Ευχαριστουμε κοριτσακι

Να ειναι γερα ολα μας τα μωρακια

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

Διαφημίσεις

Ζωίτσα ποιό εμβόλιο κάνατε???

εντάξει ευτυχώς 37 είναι πολύ λίγο! μια χαρά ο μικρούλης σου!!!

του πνευμονιοκοκου και η παιδιατρος ειπε οτι σαν παρενεργειες αυτο κανει πιο συχνα πυρετο απο οτι το πενταπλο που καναμε πριν ενα μηνα...

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Κοριτσάρες μου, μανούλες γλυκές ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ οικογενειακώς για τις ευχές σας!!!

Σήμερα περάσαμε πάρα πολύ ωραία. Καταρχάς είχα την ευτυχία να βρίσκομαι και με τους 2 άντρες μου αλλά και με άλλη μια αξιαγάπητη μανούλα με το υπέροχο μωράκι της, το οποίο έχει πάρα πολλά μαλλιά!!!

Για μια ακόμα φορά ψωνίσαμε για το παιδί μας και έφαγα γλυκά (η γουρούνα)!!!

Ακόμα όμως δεν μπορώ να ξεπεράσω ένα σκηνικό που έγινε…. Όπως πίναμε ωραία και καλά το καφεδάκι μας και μιλούσα στο κινητό… κοντοστέκεται μια γυναίκα μπροστά από το καρότσι που ήταν ο γιος μου, δίπλα μου, και με το κουλό της τον έπιασε στο χέρι πάνω από την μπλούζα, νομίζω,....... περιττό να σας πω τα νεύρα μου… είχε χάρη που ήταν μαζί μου ο άντρας μου και δεν την έγδαρα ζωντανή!!! Φυσικά έβαλα τις φωνές αλλά η κάργια δεν νομίζω καν να κατάλαβε τι έκανε…. Οπότε να προσέχετε ο κόσμος είναι ηλίθιος!!!! Δεν έχουν εγκέφαλο αλλά στόκο!!!! Ακόμα το σκέφτομαι και φουντώνω!!!

Μαρία περάσαμε πολύ ωραία όλοι μας!

Σοφία περαστικά και γρήγορα!

Γιώτα πολύ χάρηκα με τα νέα σας!

Ελενίτσα κουράγιο, καλά λέει η Μαρία εμείς με ένα και δεν τη παλεύουμε και γκρινιάζουμε!!!!!... Ηρωίδα!

αμα ξέχασα κάποια να με χαστουκίσετε.... χα χα χα

Επεξεργάστηκαν by Ele_NAK

Μέρα που δέχεσαι ευχές,

δέξου και μια απο μένα,

χρόνια πολλά, χρόνια καλά,

χρόνια ευτυχισμένα!!

Ελευθερια χρόνια πολλα !!Να σαι παντα καλα εσυ και η οικογενεια σου!

tLPhp3.png

Μέρα που δέχεσαι ευχές,

δέξου και μια απο μένα,

χρόνια πολλά, χρόνια καλά,

χρόνια ευτυχισμένα!!

Ελευθερια χρόνια πολλα !!Να σαι παντα καλα εσυ και η οικογενεια σου!

Σ' ευχαριστώ πολυ πολυ!!! αλήθεια το δικό σου όνομα ποιο είναι???:)

Σήμερα περάσαμε πάρα πολύ ωραία. Καταρχάς είχα την ευτυχία να βρίσκομαι και με τους 2 άντρες μου αλλά και με άλλη μια αξιαγάπητη μανούλα με το υπέροχο μωράκι της, το οποίο έχει πάρα πολλά μαλλιά!!!

Για μια ακόμα φορά ψωνίσαμε για το παιδί μας και έφαγα γλυκά (η γουρούνα)!!!

Ακόμα όμως δεν μπορώ να ξεπεράσω ένα σκηνικό που έγινε…. Όπως πίναμε ωραία και καλά το καφεδάκι μας και μιλούσα στο κινητό… κοντοστέκεται μια γυναίκα μπροστά από το καρότσι που ήταν ο γιος μου, δίπλα μου, και με το κουλό της τον έπιασε στο χέρι πάνω από την μπλούζα, νομίζω,....... περιττό να σας πω τα νεύρα μου… είχε χάρη που ήταν μαζί μου ο άντρας μου και δεν την έγδαρα ζωντανή!!! Φυσικά έβαλα της φωνές αλλά η κάργια δεν νομίζω καν να κατάλαβε τι έκανε…. Οπότε να προσέχετε ο κόσμος είναι ηλίθιος!!!! Δεν έχουν εγκέφαλο αλλά στόκο!!!! Ακόμα το σκέφτομαι και φουντώνω!!!

Μαρία περάσαμε πολύ ωραία όλοι μας!

οου γες ιντιντ! εκείνη η ξανθιά ακόμα τρέχει ε; χαχαχαχαχα κουλ μπεϊμπι!

3 ή 4 ήταν τα γλυκά; :tongue: ο κακομοίρης ο νίκος τίποτα δεν πρόλαβε ε; :tongue:

Διαφημίσεις

οου γες ιντιντ! εκείνη η ξανθιά ακόμα τρέχει ε; χαχαχαχαχα κουλ μπεϊμπι!

3 ή 4 ήταν τα γλυκά; :tongue: ο κακομοίρης ο νίκος τίποτα δεν πρόλαβε ε; :tongue:

4 ήταν και πρόλαβε μισό???? χι χι χι:P τι κανει ο σταρ μας?

έχει λιώσει στον ύπνο...έφαγε μόλις γυρίσαμε, κοιμήθηκε, ξύπνησε για ένα σνακ στις 6 και κοιμάται από κεινη την ώρα...

δεν τα μπορεί τα φώτα της δημοσιότητας αυτό το παιδί, δεν τα μπορεί...

ο αγγελένιος;

έχει λιώσει στον ύπνο...έφαγε μόλις γυρίσαμε, κοιμήθηκε, ξύπνησε για ένα σνακ στις 6 και κοιμάται από κεινη την ώρα...

δεν τα μπορεί τα φώτα της δημοσιότητας αυτό το παιδί, δεν τα μπορεί...

ο αγγελένιος;

έφαγε 2 φορές και κοιμήθηκε 10' ... τώρα έχει κέφια μιλάει και γελάει... εμένα κοιμήθηκε στη βόλτα και στο αυτοκίνητο όπως πάντα!!! χα χα χα... το καλό δεν σου το είπα για πρώτη φορά δε χέστηκε καθόλου στη βόλτα .... λες και ήξερε... απίστευτο:!:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...