Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Μα ναι οχι τπτ.. αλλα παιρνω καιρο προβιοτικα γιατι εχω συνδρομο ευερεθ εντερου και σκεφτομαι οτι ειναι κριμα να μη βοηθάνε και κολπικά.. 

Παντως για το utrogestan πρωτη φορα διαβάζω οτι δεν βοηθαει το ιδιο απο το στόμα.. είχα ρωτήσει καποιες μαιες γιατί δεν ηθελα να το παίρνω απο το στομα  και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει διαφορα

Ο γυναικολόγος μου και εξωσωματικός μου έχει πει οτι υπάρχει διαφορά. Φαντάσου με αιμορραγίες επέμενα να τα συνεχίζω κολπικά. Το ίδιο και η ενδοκρινολόγος. Εδώ κάποιες παίρνουν τα ciclacur κολπικά μήπως έχουν καλύτερη απορρόφηση. Φαντάζομαι ότι έχει να κάνει με την ταχύτητας πχ , η ένεση είναι η ποιο γρήγορη απορρόφηση. Δεν είμαι

Δεν είμαι γιατρός, μπορεί να ήταν η δική τους προσέγγιση και να μην ισχύει. 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα !!! Ελ Χρόνια Πολλά κοριτσάκι να σε χαίρονται οι άντρες σου και εσύ να χαίρεσαι την οικογένεια σου ,να είσαι πάντα καλά με υγεία και πολύ πολύ αγάπη !!!

Μαριανθη μην αγχώνεσαι δεν θα καταφέρεις κάτι , Ευμορφια συμφωνώ με την κρητηκοπουλα ! Σοφακι περαστικά και από εμένα , Γιώτα μια χαρά το μοντελάκι σου !

Μαρία όταν πας Κέρκυρα θα σε χάσουμε ή έχεις κ εκεί ιντερνέτ ?

XwAPp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αλό λιτσάκι! που χάνεσαι όλη μέρα; πως μπορώ να λάβω αυτά που βλέπεις; :)

δεν ξερω ρε κοριτσακι , μονο αν σου τα στειλω , εχω 8 επεισοδια

λιτσακι χρονια σας πολλα!!κλεισατε κ εσεις τρεις μηνες ε?μπραβο ολα τελεια απο δω κ περα ευχομαι!!

Ευχαριστουμε Σοφακι !!

καλημερα κ απο μενα!!

ελευθερια χρονια σου πολλα!!να χαιρεσαι την οικογενεια σου παντα ευτυχισμενη κ χαρουμενοι να ειστε!

μαριανθη και του χρονου με υγεια!!

εγω ειμαι αρρωστη με πυρετο βηχα κ πονο στα κοκκαλα...σοφακι εσυ τι συμπτωματα ειχες?η μπεμπα ευτυχως σημερα ειναι καλυτερα δεν εχει κανει πυρετο-θα της δωσω κ σημερα ντεπον κ αυριο βλεπουμε.

ευμορφια μου να δοκιμασεις να παρεις μαγια μπυρας η τα βοτανα που εγραψα.επισης βοηθαει το αφεψημα γλυκανισου και μαραθου.

Κοριτσακι περαστικα σου κι ελπιζω να μην κολλησει η μπεμπα

εγώ το πήρα σε φακελάκια απο το σούπερ μάρκετ.

αλλά μόνο μια φορά ήπια κ αυτή με το ζόρι....καθόλου δε μου άρεσε!

Εγω πηρα της Weleda αλλα δεν συμφερει , Σοφακι θυμασαιτι μαρκα ηταν? Γιατι και το δικο μου μειωνεται θεαματικα και ειπα μεχρι να ερθει ο γιατρος να σταματσω τιςμπυρες .

κανω υπερανθρωπες προσπαθειες να ειμαι σε normal κατασταση!!!εχω τα δυο μικρα αρρωστα και ταυτοχρονως το μωρο και με στοματιτιδα!!!θελω να χασω 20 κιλα και δεν μπορω ουτε γραμμαριο να διωξω....και οι ορμονες μου με εχουν γα...ει στην κυριολεξια!!!

Κοριτσι καλο κουραγιο και περαστικα σας !!1

Όσους υπνοσάκους έχω δεί, έχουν οδηγίες το πως πρέπει να φοριούνται και σε τι θερμοκρασίες...για ψάξτο...από που τον πήρες;

Εμενα μου εφεραν εναν απο το ΛΗΤΩ αλλα δεν θυμαμαι τι εγραφε και τα πεταξα τα χαρτακια ... αυτο που ξερω ειναι οτι ειναι απο προβατο και πολυ ζεστος. Νομιζω πως ηρθε η ωρα να τον χρησιμοποιησω γιατι ξεσκεπαζετε αυτος και σημερα α πο το πρωι φτερνιζετε και ψιλοβηχει(ο βηχας βεβαια μπορει να ειναι γιατι πνιγεται α πο τα σαλακια του)

Καλημέρα σας!!! Μόλις γυρίσαμε από το γιατρό που πήγαμε για ζύγισμα!! Πήγε να τη ζυγίσει και της εβγαλε την πάνα ενώ την προηγούμενη φορά την είχε ζυγίσει με την πάνα. Του το είπα και μου είπε ότι δεν πειράζει τώρα θα δείξει κανονικά.Νευρίασα πολύ. Ας την έβγαζε και την προηγούμενη φορά. Ήμασταν λοιπόν χωρίς πανα 4930!! Πήραμε 180 γρ σε μια εβδομάδα. Ο γιατρός δεν το περίμενε με τίποτα κι έμεινε. Μετά είπε χαιρομαι πολύ που τελικά θα συνεχίσετε έτσι (θηλασμό κι όχι ξένο)αλλά δεν το εννοούσε. Φαινόταν από το ύφος του..

Μακ μου εγώ την κοιμίζω σε υπνοσακο. Της φοράω από μεσα μόνο κοντομάνικο κορμάκι και το δωμάτιο στους 20 βαθμους.Κοιμάται μια χαρά!

Μαριανθούλα μου κουράγιο!Όλα θα πάνε καλά. Αρκεί που έχετε υγεία.

Ευμορφία μου νομίζω ότι φταίει ότι θηλάζεις το μωράκι στο πόδι και με άγχος..Είναι που εργάζεσαι.. Δεν φταίει το γάλα σου. Τα ωράρια εργασίας φταίνε..Κουράγιο και σε εσένα λοιπόν..

Σοφάκι περάστικά σου!

Ελενίτσα περαστικά στα μωράκια σου!

Ελευθερία χρόνια σου πολλά!! Να σε χαιρόμαστε!!!

Φερυ μου τελικά σε εμάς έφταιγε η πιπίλα.. Δοκίμασέ το.. Αλλά μπορεί να έμοιασε το παιδί σε εσένα και να είναι απλά λεπτούλικο!

Μαράκι μου τι γλυκό θα φάμε σήμερα;;; Πάντως δεν είναι θέμα μπ΄λού7ζας στη φωτο που σε είχα δει. Είσαι αδύνατη. ΤΕΛΟΣ

Κοριτσια οι υπνοσακοι που εχετε ειναι με μανικια η χωρις? εμενα εχουν κριτσ κρατς και βγαινουν

ΟΥΦΦΦ δεν σας προλαβαινω!

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

αχ τι κολακευτικο!!!θα μου φτιαξεις και εναν ανδριαντα?

αν είχα λεφτά οπωσδήποτε! δε σε ειρωνεύομαι κοριτσάκι, πραγματικά σε θαυμάζω! εγώ με ένα και τρέχω!

Διαφημίσεις

Καλημέρα σας!!! Μόλις γυρίσαμε από το γιατρό που πήγαμε για ζύγισμα!! Πήγε να τη ζυγίσει και της εβγαλε την πάνα ενώ την προηγούμενη φορά την είχε ζυγίσει με την πάνα. Του το είπα και μου είπε ότι δεν πειράζει τώρα θα δείξει κανονικά.Νευρίασα πολύ. Ας την έβγαζε και την προηγούμενη φορά. Ήμασταν λοιπόν χωρίς πανα 4930!! Πήραμε 180 γρ σε μια εβδομάδα. Ο γιατρός δεν το περίμενε με τίποτα κι έμεινε. Μετά είπε χαιρομαι πολύ που τελικά θα συνεχίσετε έτσι (θηλασμό κι όχι ξένο)αλλά δεν το εννοούσε. Φαινόταν από το ύφος του..

Μακ μου εγώ την κοιμίζω σε υπνοσακο. Της φοράω από μεσα μόνο κοντομάνικο κορμάκι και το δωμάτιο στους 20 βαθμους.Κοιμάται μια χαρά!

Μαριανθούλα μου κουράγιο!Όλα θα πάνε καλά. Αρκεί που έχετε υγεία.

Ευμορφία μου νομίζω ότι φταίει ότι θηλάζεις το μωράκι στο πόδι και με άγχος..Είναι που εργάζεσαι.. Δεν φταίει το γάλα σου. Τα ωράρια εργασίας φταίνε..Κουράγιο και σε εσένα λοιπόν..

Σοφάκι περάστικά σου!

Ελενίτσα περαστικά στα μωράκια σου!

Ελευθερία χρόνια σου πολλά!! Να σε χαιρόμαστε!!!

Φερυ μου τελικά σε εμάς έφταιγε η πιπίλα.. Δοκίμασέ το.. Αλλά μπορεί να έμοιασε το παιδί σε εσένα και να είναι απλά λεπτούλικο!

Μαράκι μου τι γλυκό θα φάμε σήμερα;;; Πάντως δεν είναι θέμα μπ΄λού7ζας στη φωτο που σε είχα δει. Είσαι αδύνατη. ΤΕΛΟΣ

Αγαπούλα, έχουμε πει ότι δεν έχει άλλο γιατρό το νησί;;;

Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια...χάρηκα πολύ με τα νέα σας! Δυνατά και μην ακούς κανένα :)

Με ποναει και παλι λιγο ο λαιμος μου, γ...το οσο την προσεχω την μπεμπα μονη μου θα την αρρωστησω!!!!! Και να πηγαινα και πουθενα, στο σπιτι καθομαι.

περαστικά Αννούλα!

Μαρία όταν πας Κέρκυρα θα σε χάσουμε ή έχεις κ εκεί ιντερνέτ ?

Δεν ξέρω βρε Κατερινάκι! Θα πάρω μετά τ'αδέρφι μου να δω αν έχει ασύρματο ιντερνετ να πάρω και γω το λαπτοπ μαζί και να το σετάρω να πιάνει από του μικρού που μένει από κάτω...από την άλλη έχουμε ένα σκασμό πράγματα να κουβαλήσουμε, το λάπτοπ μας έλειπε!

Θα σας διαβάζω σίγουρα μέσω κινητού όπου έχω πρόσβαση και εδω και στο φατσοβιβλίο και θα γράφω που και που...

δεν ξερω ρε κοριτσακι , μονο αν σου τα στειλω , εχω 8 επεισοδια

Εγω πηρα της Weleda αλλα δεν συμφερει , Σοφακι θυμασαιτι μαρκα ηταν? Γιατι και το δικο μου μειωνεται θεαματικα και ειπα μεχρι να ερθει ο γιατρος να σταματσω τιςμπυρες .

Κοριτσια οι υπνοσακοι που εχετε ειναι με μανικια η χωρις? εμενα εχουν κριτσ κρατς και βγαινουν

μπα θα είναι μεγάλα τα αρχεία και δεν θα μπορείς με μαιλ...λογικά θα παίξει στη nova με το νέο χρόνο...

ο καλύτερος τρόπος να αυξηθεί το γάλα είναι να πίνει συχνά το μωρό...στη δική σου περίπτωση περισσότερες αντλήσεις...

χωρίς μανίκια ο δικός μου...του φοράω βαμβακερό πυτζαμάκι και κοντομάνικο εσωρουχάκι...τα 2.5tog του μαδερκεαρ που έχω εγώ είναι μέχρι 20 βαθμούς...

...και καλησπέρα σας! :)

Κάναμε μια υπέροχη βόλτα στο ΙΚΕΑ σήμερα με εξαιρετική παρεούλα που μου λείπει ήδη!

Ψωνίσαμε άπειρα μαλακά ζωάκια και ήπιαμε και καφέ παρέα με ένα ξανθό αγγελούδι που μαζί με τον μπεμπουλίξ ρίξανε τρελλό ύπνο στα καρότσια τους!

Τώρα πάλι κοιμάται...μαζεύει δυνάμεις για 2 τρελλές βδομάδες στο νησί :tongue:

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου καλησπέρα. Γμτ δεν είχα ίντερνετ από την Κυριακή το βραδάκι. Βασικά το λαπτοπ έφταιγε,τέσπα.Τώρα επανήλθα όμως και πάω να σας διαβάσω.

Ελευθερίτσα χρόνια πολλά πολλά.Ευτυχισμένα, χαρούμενα, αγαπημένα και με μια κόρη του χρόνου!!!!!!!!!

Γιορτάζει κι η πεθερούλα μου(χιχιχι)σήμερα και φυσικά ήρθε εδώ να πιει καφέ!!!!!Αμ τι θα μας καλούσε σπίτι της;Αφού κουράζεται στο μαγαζί.........

Πάλι κακιά έγινα γι' αυτό σταματάω και πάω να δω τα νέα σας και να σχολιάσω αν δεν έρθει ενδωμεταξύ ο Γιάννης απ' τη δουλειά, γιατί αν έρθει θα τα πούμε το βράδυ.Φιλιά προς το παρόν.

Να κανω εγω μια ερωτηση.....Τα γυριζετε τα μπεμπακια σας προς την τηλεοραση? Εγω στο σαλονιπου καθομαι ολη μερα εχω ανοιχτη και την τηλεοραση για να χαζευω και οταν ειναι στο ρηλαξ μερικες φορες τον εχω γυρισμενο προς τη τηλεοραση και κοιταει ....το ζητημα ειναι ..κανει ομως??

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ κοριτσακι τι κανετε?

Εμεα ο μικρουλης εκανε λιγο πυρετο απο το εμβολιο.Μην φανταστειτε τιποτα 37!!!!

Σοφακι περαστικα

Λιτσα εγω την κλεινω οταν παει να δει τηλεοραση την κλεινω γιατι αν και μονο τις ενελλαγες των χρωματων καταλαβαινει δεν μου αρεσει καθολου.Προτιμω να εξερευνει το περοβαλον γυρω του και να μην κολλαει στην τηλεοραση

Ελευθεριτσα χρονια πολλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Οτι επιθυμεις να χαιρεσαι τους αντρες σου κοπελαρα μου....

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Λιτσάκι "Εύριπος" γράφει πάνω και το πήρα απο το Βασιλόπουλο. Αλλά βρωμάει το σκασμένο!!

αν έχεις θήλαστρο κάνε μερικές αντλησούλες μευαξύ των θηλασμών και θα δεις αποτελεσματα. Μην αγχωθείς αν δε βγαίνει πολύ γάλα...δε λέει τίποτα αυτό. Εσύ με τις αντλήσεις θα δώσεις σήμα στον αδένα οτι χρειάζεται να παράγει κι άλλο γάλα.

αχ εμένα τη βάζει ο άντρας μου τη μπέμπα και βλέπουν τηλεόραση και μου τη δίνει στα νεύρα!!! δε θέλω να βλέπει...θα βάλω την παιδίατρο μεθαύριο να του βάλει χέρι λίγο για να το κόψει...

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ κοριτσακι τι κανετε?

Εμεα ο μικρουλης εκανε λιγο πυρετο απο το εμβολιο.Μην φανταστειτε τιποτα 37!!!!

Σοφακι περαστικα

Λιτσα εγω την κλεινω οταν παει να δει τηλεοραση την κλεινω γιατι αν και μονο τις ενελλαγες των χρωματων καταλαβαινει δεν μου αρεσει καθολου.Προτιμω να εξερευνει το περοβαλον γυρω του και να μην κολλαει στην τηλεοραση

Ελευθεριτσα χρονια πολλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Οτι επιθυμεις να χαιρεσαι τους αντρες σου κοπελαρα μου....

Ζωίτσα ποιό εμβόλιο κάνατε???

εντάξει ευτυχώς 37 είναι πολύ λίγο! μια χαρά ο μικρούλης σου!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...