Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , MK2012 είπε:

Τι προβιοτικά παίρνει αν επιτρέπεται ; Εμάς πάντως σε 4 γιατρούς που πήγαμε πρόσφατα, κανείς δε μας είπε πως επηρεάζει στη διαδικασία. Το θέμα είναι πως πρέπει να φύγει το μικρόβιο και για τον ίδιο γιατί μακροπρόθεσμα κάνει θέμα στον προστάτη.

Έπαιρνε τα bifolac,μας τα είχε δώσει ο φαρμακοποιός για καλά.

Κ σε εμάς ο ανδρολογος είχε πει δεν επηρεάζει τη διαδικασία αλλά οι κλινικές έχουν μείνει στα παλιά δεδομένα κ ζητάνε καθαρές εξετάσεις, ίσως βέβαια και οι κλινικές να βρίσκουν περισσότερο κατάλληλο σπέρμα άρα κ περισσότερες πιθανότητες γονιμοποιησης. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κανω υπερανθρωπες προσπαθειες να ειμαι σε normal κατασταση!!!εχω τα δυο μικρα αρρωστα και ταυτοχρονως το μωρο και με στοματιτιδα!!!θελω να χασω 20 κιλα και δεν μπορω ουτε γραμμαριο να διωξω....και οι ορμονες μου με εχουν γα...ει στην κυριολεξια!!!

ωχ δύσκολα τα πράγματα...

βάλτα σε μια σειρά προτεραιότητας και προσπάθησε να διατηρείς την ψυχραιμία σου!

Σημασία έχει πρώτα να γίνουν καλά τα παιδάκια σου!

Μετά θα μπεις και σε ένα πρόγραμμα να χάσεις και τα κιλάκια...

σιγά σιγά...δε χρειάζεται άγχος...

όσο για τις ορμόνες...εκεί δε μπορώ να πω τίποτα....απλά έχε λίγη υπομονή μέχρι να ηρεμήσουν κι αυτές!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Αχ βρε Λενακι... Δηλαδη ειναι κ ο μικρος αρρωστος η μονο με στοματιτιδα...Πο πο βασανο!!! Περαστικα τους βρε κοπελα μου.. Κουραγιο..

και αρρωστος και στοματιτιδα!!!πακετο....

Kαλημερα!

Το ξενο το επινε με τοση ευχαριστηση...και μου λεει ο Σαββας "Βλεπεις πως το πινει?"κι εγω εβαλα τα κλαματα.Γιατι να μην πινει ετσι το δικο μου γαλατακι?Γιατι να μην εχω να του δωσω?

Να μιλησω με συμβουλο θηλασμου?

Καλημέρα κοριτσάρα μου! Δεν το πίνει με ευχαρίστηση το ξένο, απλά το πίνει πιο εύκολα ενώ στο στήθος πρέπει να "δουλέψει" για να το πιει ;)

Έχεις γάλα να του δώσεις μη λες χαζά...και βέβαια να μιλήσεις με σύμβουλο θηλασμού! Θες να σου βρω τα τηλέφωνα εκεί στη Θεσσαλονίκη;

Καλημέρα!

τα πραγματα ήταν λιγο καλύτερα απόψε το βραδυ για εμας.

κοιμήθηκε στις 11.30 περίπου, ξύπνησε στις 3 του έβαλα πιπίλα, του χτυπησα το πωπουδακι λιγο και κοιμήθηκε. μετά ξυπνησε στις 5, εφαγε και κοιμήθηκε μεχρι τις 7.30. το καλο ειναι ότι στο ενδιαμεσο δεν ηταν ταραγμενος ο ύπνος του. για να δουμε...αν δεν ειχα και το ξυπνητηρι του αντρα μου στις 6 και καλα θα ηταν.εσεις μανουλες πως ξυπνησατε;;;

καλημέρα! άλλαξες τίποτα; τον σκέπασες καλύτερα, δεν έφαγες κάτι που είχες φάει τις προηγούμενες ημέρες;

το παραπάνω πρόγραμμα είναι σούπερ, εύχομαι να το συνεχίσετε :D

Διαφημίσεις

ευμορφια μου ο υπνόσακος που εχω εχει μανικια. φανελακι πρεπει να του φοραω από μεσα; λεει καπου ο σακος σε πόση θερμοκρασια πρεπει να το χρησιμοποιω; ειμαι ασχετη

Όσους υπνοσάκους έχω δεί, έχουν οδηγίες το πως πρέπει να φοριούνται και σε τι θερμοκρασίες...για ψάξτο...από που τον πήρες;

καλημερα κ απο μενα!!

ελευθερια χρονια σου πολλα!!να χαιρεσαι την οικογενεια σου παντα ευτυχισμενη κ χαρουμενοι να ειστε!

μαριανθη και του χρονου με υγεια!!

εγω ειμαι αρρωστη με πυρετο βηχα κ πονο στα κοκκαλα...σοφακι εσυ τι συμπτωματα ειχες?η μπεμπα ευτυχως σημερα ειναι καλυτερα δεν εχει κανει πυρετο-θα της δωσω κ σημερα ντεπον κ αυριο βλεπουμε.

ευμορφια μου να δοκιμασεις να παρεις μαγια μπυρας η τα βοτανα που εγραψα.επισης βοηθαει το αφεψημα γλυκανισου και μαραθου.

Περαστικά Σοφάκι! Ντύσου ζεστά και ξεκουράσου

Μαριανθάκι μη σε παίρνει από κάτω! Θα σου δοθεί ευκαιρία να ανακάμψεις, είναι και δύσκολη περίοδος τώρα για εκεί που είσαι...αφού είσαι η καλύτερη, οι δουλειές θα έρθουν :)

κανω υπερανθρωπες προσπαθειες να ειμαι σε normal κατασταση!!!εχω τα δυο μικρα αρρωστα και ταυτοχρονως το μωρο και με στοματιτιδα!!!θελω να χασω 20 κιλα και δεν μπορω ουτε γραμμαριο να διωξω....και οι ορμονες μου με εχουν γα...ει στην κυριολεξια!!!

Καλημέρα ταλαίπωρη μάνα! Περαστικά στα μπουμπουκάκια και κουράγιο σε σένα καλή μου! Είσαι η ηρωίδα μου!

Διαφημίσεις

Καλημέρα ταλαίπωρη μάνα! Περαστικά στα μπουμπουκάκια και κουράγιο σε σένα καλή μου! Είσαι η ηρωίδα μου!

αχ τι κολακευτικο!!!θα μου φτιαξεις και εναν ανδριαντα?

Καλημέρα σας!!! Μόλις γυρίσαμε από το γιατρό που πήγαμε για ζύγισμα!! Πήγε να τη ζυγίσει και της εβγαλε την πάνα ενώ την προηγούμενη φορά την είχε ζυγίσει με την πάνα. Του το είπα και μου είπε ότι δεν πειράζει τώρα θα δείξει κανονικά.Νευρίασα πολύ. Ας την έβγαζε και την προηγούμενη φορά. Ήμασταν λοιπόν χωρίς πανα 4930!! Πήραμε 180 γρ σε μια εβδομάδα. Ο γιατρός δεν το περίμενε με τίποτα κι έμεινε. Μετά είπε χαιρομαι πολύ που τελικά θα συνεχίσετε έτσι (θηλασμό κι όχι ξένο)αλλά δεν το εννοούσε. Φαινόταν από το ύφος του..

Μακ μου εγώ την κοιμίζω σε υπνοσακο. Της φοράω από μεσα μόνο κοντομάνικο κορμάκι και το δωμάτιο στους 20 βαθμους.Κοιμάται μια χαρά!

Μαριανθούλα μου κουράγιο!Όλα θα πάνε καλά. Αρκεί που έχετε υγεία.

Ευμορφία μου νομίζω ότι φταίει ότι θηλάζεις το μωράκι στο πόδι και με άγχος..Είναι που εργάζεσαι.. Δεν φταίει το γάλα σου. Τα ωράρια εργασίας φταίνε..Κουράγιο και σε εσένα λοιπόν..

Σοφάκι περάστικά σου!

Ελενίτσα περαστικά στα μωράκια σου!

Ελευθερία χρόνια σου πολλά!! Να σε χαιρόμαστε!!!

Φερυ μου τελικά σε εμάς έφταιγε η πιπίλα.. Δοκίμασέ το.. Αλλά μπορεί να έμοιασε το παιδί σε εσένα και να είναι απλά λεπτούλικο!

Μαράκι μου τι γλυκό θα φάμε σήμερα;;; Πάντως δεν είναι θέμα μπ΄λού7ζας στη φωτο που σε είχα δει. Είσαι αδύνατη. ΤΕΛΟΣ

dlmv0hz9t.png1ogehfdjy.png

kwtpmaqz0.png

Καλημέρα σας!!! Μόλις γυρίσαμε από το γιατρό που πήγαμε για ζύγισμα!! Πήγε να τη ζυγίσει και της εβγαλε την πάνα ενώ την προηγούμενη φορά την είχε ζυγίσει με την πάνα. Του το είπα και μου είπε ότι δεν πειράζει τώρα θα δείξει κανονικά.Νευρίασα πολύ. Ας την έβγαζε και την προηγούμενη φορά. Ήμασταν λοιπόν χωρίς πανα 4930!! Πήραμε 180 γρ σε μια εβδομάδα. Ο γιατρός δεν το περίμενε με τίποτα κι έμεινε. Μετά είπε χαιρομαι πολύ που τελικά θα συνεχίσετε έτσι (θηλασμό κι όχι ξένο)αλλά δεν το εννοούσε. Φαινόταν από το ύφος του..

Μακ μου εγώ την κοιμίζω σε υπνοσακο. Της φοράω από μεσα μόνο κοντομάνικο κορμάκι και το δωμάτιο στους 20 βαθμους.Κοιμάται μια χαρά!

Μαριανθούλα μου κουράγιο!Όλα θα πάνε καλά. Αρκεί που έχετε υγεία.

Ευμορφία μου νομίζω ότι φταίει ότι θηλάζεις το μωράκι στο πόδι και με άγχος..Είναι που εργάζεσαι.. Δεν φταίει το γάλα σου. Τα ωράρια εργασίας φταίνε..Κουράγιο και σε εσένα λοιπόν..

Σοφάκι περάστικά σου!

Ελενίτσα περαστικά στα μωράκια σου!

Ελευθερία χρόνια σου πολλά!! Να σε χαιρόμαστε!!!

Φερυ μου τελικά σε εμάς έφταιγε η πιπίλα.. Δοκίμασέ το.. Αλλά μπορεί να έμοιασε το παιδί σε εσένα και να είναι απλά λεπτούλικο!

Μαράκι μου τι γλυκό θα φάμε σήμερα;;; Πάντως δεν είναι θέμα μπ΄λού7ζας στη φωτο που σε είχα δει. Είσαι αδύνατη. ΤΕΛΟΣ

Μπράβο!!!! πολύ ωραία νέα!!!

είδες τι καλά που ήταν που ακολούθησες το ένστικτό σου και όχι το γιατρό?

εμένα τρώει κάθε 1,5-2 ώρες και όταν δεν τρώει θέλει συνήθως πιπίλα, εκτός κι αν θέλει να κουτσομπολέψει!!! οπότε μέσα στη μέρα σίγουρα δε χάνει γεύματα λόγω πιπίλας...το βράδυ, θα συνεχίσω αυτό που έκανα χθες που τη σήκωσα κοιμισμένη στις 3 και την τάισα και μτά ξαναξύπνησε πάλι στις 6 για φαί!

οπότε μάλλον έκανα λάθος που της έδινα πιπίλα και την ξανακοίμιζα...

προσπαθώ να μην αγχώνομαι πάντως! να δούμε τι θα πει και η γιατρός την Πέμπτη!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλησπερα στις λοιπες κορες...Εμεις εδω τα ιδια...Η μπεμπα ψιλοκοιμαται στο ρηλαξ και γω μπηκα να ριηω μια ματια στα νεα σας...

Μαριανθη μην αγχωνεσαι καλη μου, ολα θα φτιαξουν μετα τις γιορτες, ειμαι σιγουρη...

Ευμορφια ολα θα πανε καλα και για σενα ειμαι σιγουρη. Μην αισθανεσαι τυψεις, ενταξει το εχουμε πει το ξενο δεν ειναι σαν το μητρικο, αλλα γαλα ειναι και αυτο. Μια χαρα μεγαλωνουν τα παιδακια και με αυτο.

Σοφια περαστικα...

Γιωτα μια χαρα η μπεμπα, καλη συνεχεια!!!!!!

Με ποναει και παλι λιγο ο λαιμος μου, γ...το οσο την προσεχω την μπεμπα μονη μου θα την αρρωστησω!!!!! Και να πηγαινα και πουθενα, στο σπιτι καθομαι.

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...