Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , MK2012 είπε:

Τι προβιοτικά παίρνει αν επιτρέπεται ; Εμάς πάντως σε 4 γιατρούς που πήγαμε πρόσφατα, κανείς δε μας είπε πως επηρεάζει στη διαδικασία. Το θέμα είναι πως πρέπει να φύγει το μικρόβιο και για τον ίδιο γιατί μακροπρόθεσμα κάνει θέμα στον προστάτη.

Έπαιρνε τα bifolac,μας τα είχε δώσει ο φαρμακοποιός για καλά.

Κ σε εμάς ο ανδρολογος είχε πει δεν επηρεάζει τη διαδικασία αλλά οι κλινικές έχουν μείνει στα παλιά δεδομένα κ ζητάνε καθαρές εξετάσεις, ίσως βέβαια και οι κλινικές να βρίσκουν περισσότερο κατάλληλο σπέρμα άρα κ περισσότερες πιθανότητες γονιμοποιησης. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κ απο μενα!!

ελευθερια χρονια σου πολλα!!να χαιρεσαι την οικογενεια σου παντα ευτυχισμενη κ χαρουμενοι να ειστε!

μαριανθη και του χρονου με υγεια!!

εγω ειμαι αρρωστη με πυρετο βηχα κ πονο στα κοκκαλα...σοφακι εσυ τι συμπτωματα ειχες?η μπεμπα ευτυχως σημερα ειναι καλυτερα δεν εχει κανει πυρετο-θα της δωσω κ σημερα ντεπον κ αυριο βλεπουμε.

ευμορφια μου να δοκιμασεις να παρεις μαγια μπυρας η τα βοτανα που εγραψα.επισης βοηθαει το αφεψημα γλυκανισου και μαραθου.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

λιτσακι χρονια σας πολλα!!κλεισατε κ εσεις τρεις μηνες ε?μπραβο ολα τελεια απο δω κ περα ευχομαι!!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλημέρα Μαριάνθη μου!!!

και του χρόνου να στολίζεις το δεντράκι σου με τον μπέμπη να σε βοηθάει!!!

μη στεναχωριέσαι για τη δουλειά...κάτσε ήρεμα και σκέψου εναλλακτικές...

Δε γίνεται να δουλεύεις μόνο απογεύματα κ να κρατάει ο άντρας σου το παιδί???

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερα κ απο μενα!!

ελευθερια χρονια σου πολλα!!να χαιρεσαι την οικογενεια σου παντα ευτυχισμενη κ χαρουμενοι να ειστε!

μαριανθη και του χρονου με υγεια!!

εγω ειμαι αρρωστη με πυρετο βηχα κ πονο στα κοκκαλα...σοφακι εσυ τι συμπτωματα ειχες?η μπεμπα ευτυχως σημερα ειναι καλυτερα δεν εχει κανει πυρετο-θα της δωσω κ σημερα ντεπον κ αυριο βλεπουμε.

ευμορφια μου να δοκιμασεις να παρεις μαγια μπυρας η τα βοτανα που εγραψα.επισης βοηθαει το αφεψημα γλυκανισου και μαραθου.

Καλημέρα Σοφάκι! περαστικά!!!

απο συμπτώματα καλά τα πας...τα ίδια είχα κι εγώ συν τρομερό πονοκέφαλο...αλλά αυτά τα συμπτώματα είναι και της απλής γρίπης ή ακόμα και ένα κρύωμα μπορεί να είναι...

να φοράς μάσκα συνέχεια μην κολλήσεις το παιδί!

εγώ κοιμάμαι και με τη μάσκα!

καλά το αφέψημα γλυκάνισου το έχω πάρει κι εγώ! λες και τρως άρτο είναι!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα Μαριάνθη μου!!!

και του χρόνου να στολίζεις το δεντράκι σου με τον μπέμπη να σε βοηθάει!!!

μη στεναχωριέσαι για τη δουλειά...κάτσε ήρεμα και σκέψου εναλλακτικές...

Δε γίνεται να δουλεύεις μόνο απογεύματα κ να κρατάει ο άντρας σου το παιδί???

Αυτο κανουμε καθε απογευμα κ Σαββατα που δεν δουλευει πηγαινω απ το πρωι... Δεν ειναι αρκετο ομως δυστιχως... Δεν ξερω ισως να ειναι απλα η περιοδος τετοια κ να ανακαμψω μετα τις γιορτες καθως το Πασχα πεφτει νωρις φετος... Η πορεια θα δειξει... Σημερα παντως αισθανομαι καλυτερα, κατι ειναι κι αυτο...

Εσυ πως εισαι με τη γριπη??? Η μπεμπα? καλα?

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

Αυτο κανουμε καθε απογευμα κ Σαββατα που δεν δουλευει πηγαινω απ το πρωι... Δεν ειναι αρκετο ομως δυστιχως... Δεν ξερω ισως να ειναι απλα η περιοδος τετοια κ να ανακαμψω μετα τις γιορτες καθως το Πασχα πεφτει νωρις φετος... Η πορεια θα δειξει... Σημερα παντως αισθανομαι καλυτερα, κατι ειναι κι αυτο...

Εσυ πως εισαι με τη γριπη??? Η μπεμπα? καλα?

θα δεις που όλα θα πάνε καλά! να χαμογελάς κ να δίνεις πολλά φιλάκια στο ζουζουνάκι σου!

εγώ ευτυχώς είμαι σχεδόν καλά. λίγος βήχας μου έμεινε μόνο!

και η μπεμπίτσα μια χαρούλα! ευτυχώς δεν αρρώστησε!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

το αφεψημα γλυκανισου που λετε απο που το παιρνετε??? ειναι ειδικο επεξεργασμενο, η απλα γλυκανισο σαν αυτο που εχει το ψωμι το οποιο βραζετε???

εγώ το πήρα σε φακελάκια απο το σούπερ μάρκετ.

αλλά μόνο μια φορά ήπια κ αυτή με το ζόρι....καθόλου δε μου άρεσε!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Να σαι καλα βρε Σοφια... Κ εγω εκει πονταρω, να ανοιξει η δουλεια μετα τις γιορτες!!!! Ειμαι απ τις καλυτερες στο χωρο μου, εδω στην Παρο, κ πιστευω να με στηριξει ο κοσμος... Θα δουμε!

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

καλημερα σας τι κανετε?χρονια πολλα στους εορταζομενους!!!!τι κανουν τα πιτσιρικακια σας?

Καλημέρα Ελενίτσα! όλα καλά!

εσένα τι κάνουν τα ζουζουνάκια σου????

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλημέρα Ελενίτσα! όλα καλά!

εσένα τι κάνουν τα ζουζουνάκια σου????

κανω υπερανθρωπες προσπαθειες να ειμαι σε normal κατασταση!!!εχω τα δυο μικρα αρρωστα και ταυτοχρονως το μωρο και με στοματιτιδα!!!θελω να χασω 20 κιλα και δεν μπορω ουτε γραμμαριο να διωξω....και οι ορμονες μου με εχουν γα...ει στην κυριολεξια!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...