Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, MK2012 είπε:

Τι προβιοτικά παίρνει αν επιτρέπεται ; Εμάς πάντως σε 4 γιατρούς που πήγαμε πρόσφατα, κανείς δε μας είπε πως επηρεάζει στη διαδικασία. Το θέμα είναι πως πρέπει να φύγει το μικρόβιο και για τον ίδιο γιατί μακροπρόθεσμα κάνει θέμα στον προστάτη.

Θα σας τα πει ο ανδρολόγος λογικά.  Και εμένα ο άντρας μου με μικρόβιο, πέρα από τις αντιβιώσεις, έπαιρνε. 
      Εγώ δεν πιστεύω ότι ένα σπερμα με μικρόβιο είναι το ίδιο με ένα σπερμα χωρίς μικρόβιο. Εμάς μόνο αυτό βρέθηκε να ενοχοποιεί το κακό σπερμα. 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ναι με το ζορι εφαγε , εχει ξεμεινει λιγο και θα κανω μια αποπειρα μηπως και το φαει...επιστρεφω

βλεπω και τ α καινουργια τα Greys ταυτοχρονα

Που τα βλεπεις ρε Λιτσακι?

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

5450 ειναι Μαρακι μου:-(πες μου σε παρακαλω γιατι δεν μπορω να τις καταλαβω καλα αυτες τις καμπυλες.

είναι στη15η θέση, κάτω από το μέσο όρο από αυτά που κοιτούσαμε το πρωί...

τι ύψος έχει για να δω στο συγκριτικό πινακίδιο ύψους-βάρους;

Διαφημίσεις

Kαλημερα!

τον θηλαζω ευμορφια ναι.

Εγω παντως πιστευω οτι ο μικρος σου θα επανακαμψει και να μην στεναχωριεσαι καθολου.Ειναι και λιγο οτι δεν σε βλεπει και πολλες ωρες οπως παλια θα πρεπει να συνηθισει....

Καθε ποσες ωρες τον θηλαζεις ευμορφια?

Λοιπον ξεκιναω:

8-9 το πρωι

12

3

6

9

11.30

Στην ουσια καθε 3 ωρες.Βεβαια μπορει να εχουμε και αποκλισεις.Παντως κανει 6 γευματα.Εσεις?

μαρακι σ ευχαριστω!!

ευμορφια μου μη στενοχωριεσαι.να δωσεις λιγο συμπληρωμα δεν ειναι κακο.θα συμφωνησω με τα κοριτσια σκεψου τι γινοταν παλιοτερα...κ ομως οι γυναικες μια χαρα θηλαζαν.μετα τους 3 μηνες η συμβουλος θηλασμου ειπε οτι 15γραμ την ημερα αν παιρνουν ειναι οκ.ολα θα πανε καλα!:-)

Εμενα παιρνει μονο 6 γρ την ημερα:-(.Φοβαμαι οτι με το ξενο μοιραια θα οδηγηθουμε στον αποθηλασμο.Η αληθεια ειναι οτι κανω αντλησεις.Το πρωι κατα τις 7,στο γευμα των 3(απο το ενα του δινω και απο το αλλο αντλω) και στο γευμα των 6.Μερικες φορες και στο γευμα των 9.Δεν ξερω...

Χθες ατο γευμα των 6 τον εδωσα και απο τα 2 στηθη και εφαγε απο πισω 120 γρ.ξενο.Το ιδιο και στο γευμα των 9.Που σημαινει οτι απο μενα πηρε πολυ λιγο,αν παρω υποψη μου οτι του αφηνω 180 γρ.αντλημενο για το γευμα των 12 και το πινει ολο.Αρα απο μενα ηπιε μονο 60 γρ.Θα τρελαθω...

Το ξενο το επινε με τοση ευχαριστηση...και μου λεει ο Σαββας "Βλεπεις πως το πινει?"κι εγω εβαλα τα κλαματα.Γιατι να μην πινει ετσι το δικο μου γαλατακι?Γιατι να μην εχω να του δωσω?

Να μιλησω με συμβουλο θηλασμου?

από ικεα τον πήρες; εγώ δεν του έβαλα ακόμα γιατί νομίζω ότι θα ζεσταθεί...εσείς τι θερμοκρασία έχετε σπίτι;

ξύπνησε και θα τον ταίσω...γράφε θα διαβάζω εγώ :)

Μαρακι εγω του φοραω τον υπνοσακο απο την ικεα και κοιμαται σερι 8 ωρες και...και κανει ησυχο υπνο.Εμεις στην κρεβατοκαμαρα εχουμε 19-20 βαθμους.Σωθηκα με τον υπνοσακο.Την κουβερτα την πετουσε με αποτελεσμα να ξυπναει στον υπνο του.

είναι στη15η θέση, κάτω από το μέσο όρο από αυτά που κοιτούσαμε το πρωί...

τι ύψος έχει για να δω στο συγκριτικό πινακίδιο ύψους-βάρους;

Βλεπεις που δεν παμε καλα?Ειναι 62.5

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Καλημέρα!

τα πραγματα ήταν λιγο καλύτερα απόψε το βραδυ για εμας.

κοιμήθηκε στις 11.30 περίπου, ξύπνησε στις 3 του έβαλα πιπίλα, του χτυπησα το πωπουδακι λιγο και κοιμήθηκε. μετά ξυπνησε στις 5, εφαγε και κοιμήθηκε μεχρι τις 7.30. το καλο ειναι ότι στο ενδιαμεσο δεν ηταν ταραγμενος ο ύπνος του. για να δουμε...αν δεν ειχα και το ξυπνητηρι του αντρα μου στις 6 και καλα θα ηταν.εσεις μανουλες πως ξυπνησατε;;;

καλημερα Ευμορφια μου! και εγω ετσι στεναχωριεμαι οταν στραγγιζει το ξενο αλλα και το δικο μου το τιμα. σιγουρα το θελει και το δικο σου απλά μάλλον δεν του φτανει του μωρου, δεν συμβαινει κατι άλλο. ακου τον γιατρό σου και όλα θα φτιαξουν και μάλιστα συντομα. να δεις πως θα παρει επανω του, δεν θα το αναγνωριζεις το λουκουμακι!

ευμορφια μου ο υπνόσακος που εχω εχει μανικια. φανελακι πρεπει να του φοραω από μεσα; λεει καπου ο σακος σε πόση θερμοκρασια πρεπει να το χρησιμοποιω; ειμαι ασχετη

Καλημερα!!! Μακ μου επιτελους σε πετυχαινω μεσα??? Πολυ στεναχωρηθηκα χτες με το μην σου.. Το ιδιο κ με σενα Ευμορφια, κ καλημερα κ σε σενα...

Ρε κοριτσια ξερετε κατι? Εμεις που πρεπει να επιστρεψουμε στη δουλεια μας, κ κυριως εσυ Μαρακι μου, θα πρεπει να ειμαστε λιγο πιο ελαστικες με τον εαυτο μας... Κ εμενα με πιανουν τυψεις! Αλλα απ την αλλη πρεπει να δουλεψω, γιατι οι αναγκες μου δημιουργουν τετοιο αγχος κ πολλες φορες κ στενοχωρια που λεω παει θα μου κοπει το γαλα! Κ μετα δεν θα συγχωρησω τον εαυτο μου! Αλλα ξερετε τι? Αν το να δωσεις στο παιδι σου ξενο Μακ, σε ξεκουρασει, αυτο μπορει να ειναι μονο καλο για το παιδι σου κ για σενα... Για ονομα πια!!! Το παιδι σου δεν αγαπας? Κ για ποιον παλευεις τοσο καιρο?? Κ συνεχιζεις ακομα? Μην εισαι σκληρη με τον εαυτο σου, δικαιολογησε τον λιγο... Δεν ξερω τι αλλο να σου πω για να μη στεναχωριεσαι βρε Μακουλα μου!

Κι εσυ Ευμορφια που στεναχωριεσαι γιατι λειπεις τοσες ωρες.... Ακου τι επαθα εγω... Εδω κ 3 τωρα, εβδομαδες πηγαινω τα απογευματα στο μαγαζι, κ οταν γυρναω σπιτι ο μικρουλης ειναι τελειως εκτος προγραμματος!!! Καλε τις προαλλες κοιμηθηκε 5 παρα!! Κ να τον εχω πανω ωρες! Να κανει σαν νεογεννητο! Στο τσακ ειμουν να αρχισω ξεματιασματα αγιασμους λαδια ξιδια... Κ αυτο συνεχιστηκε αρκετες μερες κ ακομα δεν εχει στρωσει καλα καλα.. Επισης δεν πηρε κ βαρος αυτη τη βδομαδα... Συζητωντας το λοιπον με τη Ζωη, μου λεει η κοπελα "Μηπως του λειπεις?" Ε αυτο ειναι!!!! Τους λειπουμε κ αλλαζει ολο τους το προγραμμα, η διαθεση, αναστατωνονται!! Τωρα για να δωσεις ξενο, δεν ξερω, κι ουτε ειμαι ειδικη η γιατρος... Παλεψε το λιγο, αλλα μην τρελενεσαι κι ολας, γιατι πρεπει να ειναι κ καλη η ψυχολογια σου, οποτε... μετριασε τα λιγο τα πραγματα.. Να εισαι κ εσυ καλα!

Σας ζαλισα, αλλα πραγματικα σας καταλαβαινω..!

Γιωτακι, μη στεναχωριεσαι, κ βεβαια θα αναπληρωσει η μπεμπουλα το βαρος της! Που να το ξερες κ εσυ! Κ εγω του δινω πιπιλα κ αναρωτιεμαι πολλες φορες αν εφαγε καλα.. Τα λαθη επιτρεπονται, μη νιωθεις ενοχες! Τωρα θα ειστε ολο αγκαλιτσες!!!!

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!! Μπορει να σε αφησα τελευταια, αλλα σου ευχομαι απο καρδιας, να εισαι καλα, να σε χαιρετε η οικογενεια σου, κ να χαιρεσαι κ τον κουκλο σου... Να χετε υγεια κ πολλη πολλη αγαπη στο σπιτι σας...!

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

Διαφημίσεις

ασχετο: κοιταξτε κατι ωραιους υπνόσακους! http://shopping.pathfinder.gr/?q=%F7%F1%E1%F4%F2&merchant=381&page=2

Μαριάνθη μου εχεις δίκιο σε όλα! σήμερα το πρωί ετοιμαζομουν να φυγω για το γραφειο. ειχα μαζεψει από εχθες 50 ml. καθομαι σήμερα να αντλησω τα υπόλοιπα 100... πού;;;; πουθενα! αλλα 50 με το ζορι. είπα λοιπόν στην μητερα μου να του ετοιμασει 150 ξενο και όταν επιστρέψω θα του δωσω τα 110 του δικου μου και θα το βαλω και στο στηθος. αυτο με ξεαγχωνει. αν δεν ειχα το συμπληρωμα θα εκλαιγα πρωι πρωι!

Επεξεργάστηκαν by makarinaerthei

ετσι σε θελω! γραφω με το 1 χερι γιατι ξυπνησε ο μικουλης κ τον ταιζω... αντλεις καθε μερα? γιατι κ εγω προχθες ετσι καταφερα να βγαλω 1 γευμα, σε 3 δοσεις 50+50+50!!! ομως οταν τον βαζω πανω, τρωει κανονικα κ με εξαιρεση αυτη τη βδομαδα που πηρε πολυ λιγο β αρος κατα ταλλα βαζει κανονικα.. αχ δε μπορω να γραψω πιαστηκα,ερχομαι σε λιγο...

ετσι σε θελω! γραφω με το 1 χερι γιατι ξυπνησε ο μικουλης κ τον ταιζω... αντλεις καθε μερα? γιατι κ εγω προχθες ετσι καταφερα να βγαλω 1 γευμα, σε 3 δοσεις 50+50+50!!! ομως οταν τον βαζω πανω, τρωει κανονικα κ με εξαιρεση αυτη τη βδομαδα που πηρε πολυ λιγο β αρος κατα ταλλα βαζει κανονικα.. αχ δε μπορω να γραψω πιαστηκα,ερχομαι σε λιγο...

μην μου αγχωνεσαι, βγαινω και εγω για δουλιτσες!

Καλημέρα κουτσομπόλες!!!

Μακμαράκι να μη στεναχωριέσαι...ο θηλασμός πρέπει να σε ηρεμεί και όχι να σε αγχώνει...και το ξένο γάλα δεν είναι δηλητήριο για να αισθάνεσαι τύψεις...

Σκέφτηκες μήπως να έπαιρνες μαγιά μπύρας για να αυξήσεις την παραγωγή σου?

Το ίδιο κι εσύ Ευμορφία μου...δοκίμασες μαγιά???

εμείς εδώ χθες είχαμε μάχη πάλι για να φάει η μπέμπα...αν είχα ξένο μάλλον θα της έδινα...

η μικρή αρνιόταν να φάει....μα με τίποτα να μην κάθεται να θηλάσει...είχα χάσει την υπομονή μου, το ίδιο και η μικρή και τελικά πήρα τηλ την παιδίατρο και μου είπε οτι μάλλον την τρώνε τα ούλα της και να την αφήσω να φάει αργότερα...της έβαλα μια πιπίλα στο ψυγείο και της έδωσα και το αστέρι μου παραλίγο να την καταπιεί. Πρέπει να την ανακούφισε τρομερά!

πάντως σηκώθηκα και το βράδυ στις 3 και την τάισα έστω και κοιμισμένη....τουλάχιστον να αναπληρώσει το γεύμα που έχασε χθες το απόγευμα....

Ελευθερία χρόνια πολλά!!!! υγεία, ευτυχία και τα καλύτερα να έρθουν για σένα και την οικογένεια σου!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Να μαι!!! Εκανα κατι τιραμολιστικα προηγουμενος κ πιαστηκα! Ο μπιμπικος μου ειναι ανησυχος πολυ απο χτες! Κλαιει στον υπνο του κοβει σβουρες κ τα σχετικα!

Εγω πως ειμαι...? Χμμμ, εχτες βαλαντωσα στο κλαμα... αμαν εκανε ο θοδωρης να με συνεφερει.. Ειδες Μακ μου, δεν εισαι η μονη, αληθεια σε καταλαβαινω... Εχω στεναχωρηθει παααρα πολυ με τη δουλεια..! Παω στο μαγαζι κ το βρισκω ρημαγμενο κ εγκαταλελημενο κ στεναχωριεμαι απιστευτα!! Η μανα μου δε λεει να κουνησει τον απαυτο της να ερχετε σπιτι να μου κρατησει το παιδι, κ σκευτομουν να βαλω το θοδωρη να μου ξεχωρησει ενα χωρο μεσα στην εκθεση κ τον παιρνω μαζι μου, αλλα ειναι κατηγορηματικος! Φοβαται να παιρνω το παιδι μες τα χνουδια κ τα υφασματα, αλλα τι να κανω!!!????!!!!! Εχω φτυσει αιμαι για να με μαθει ο κοσμος κ να "επιβληθω" στην αγορα, κ τα ειχα καταφερει, καθως το μαγαζι μου ειναι σε οροφο κ δεν φαινετε, Δουλευω κυριως με ραντεβου κ πηγαινω στο χωρο του πελατη... Αυτο με θελει συνεχεια στο δρομο κ να κουβαλαω τα δειγματολογια περα δωθε, οποιαδηποτε μερα κ ωρα της εβδομαδας! Ετσι τουλαχιστον λειτουργουσα τοσο καιρο, πριν μεινω εγκυος... Κ τωρα ειμαι με τα χερια δεμενα! Παραδιδω μια δουλεια αυτο το μηνα, κ μετα...? Τιποτα! Κ μου την εδωσε πολυ ασχημα εχτες, γυρισα σπιτι σε κακο χαλι!!! Γι αυτο ειπα πριν πως φοβαμαι μη μου κοπει στο τελος το γαλα...!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...