Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, MK2012 είπε:

Τι προβιοτικά παίρνει αν επιτρέπεται ; Εμάς πάντως σε 4 γιατρούς που πήγαμε πρόσφατα, κανείς δε μας είπε πως επηρεάζει στη διαδικασία. Το θέμα είναι πως πρέπει να φύγει το μικρόβιο και για τον ίδιο γιατί μακροπρόθεσμα κάνει θέμα στον προστάτη.

Θα σας τα πει ο ανδρολόγος λογικά.  Και εμένα ο άντρας μου με μικρόβιο, πέρα από τις αντιβιώσεις, έπαιρνε. 
      Εγώ δεν πιστεύω ότι ένα σπερμα με μικρόβιο είναι το ίδιο με ένα σπερμα χωρίς μικρόβιο. Εμάς μόνο αυτό βρέθηκε να ενοχοποιεί το κακό σπερμα. 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μαρία Β... ιδέα! μήπως να του δοκιμάσεις υπνόσακο? εμένα ηρεμησε αρκετα με αυτό... όταν τον βάζαμε στο κρεβάτι του κοπανιότανε... αλλά με τον υπνόσακο που του φοράμε καμια 10 μέρες οχι τόσο... το σκέφτηκα τώρα γιατί αύριο θα αγοράσω και 2ο... για δοκίμασε..

από ικεα τον πήρες; εγώ δεν του έβαλα ακόμα γιατί νομίζω ότι θα ζεσταθεί...εσείς τι θερμοκρασία έχετε σπίτι;

ξύπνησε και θα τον ταίσω...γράφε θα διαβάζω εγώ :)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

από ικεα τον πήρες; εγώ δεν του έβαλα ακόμα γιατί νομίζω ότι θα ζεσταθεί...εσείς τι θερμοκρασία έχετε σπίτι;

ξύπνησε και θα τον ταίσω...γράφε θα διαβάζω εγώ :)

ναι απο ικεα -το βράδυ περίπου 20 του το έβαλα περισσότερο λόγω υγρασίας... δεν ζεσταίνεται καθόλου κανα δυο βράδια τα χεράκια του ήταν κρυα γιατί τα γαντάκια τα βγάζει- του φοράω κοντομάνικο κορμάκι και απο πάνω ολόσωμο κορμάκι βαμβακερο (όχι πετσετέ ακόμα)

στις προδιαγραφες του υπνόσακου λέει απο 16 -20 και ως κατάλληλη ενδυμασία αυτά που ανέφερα.

ναι απο ικεα -το βράδυ περίπου 20 του το έβαλα περισσότερο λόγω υγρασίας... δεν ζεσταίνεται καθόλου κανα δυο βράδια τα χεράκια του ήταν κρυα γιατί τα γαντάκια τα βγάζει- του φοράω κοντομάνικο κορμάκι και απο πάνω ολόσωμο κορμάκι βαμβακερο (όχι πετσετέ ακόμα)

στις προδιαγραφες του υπνόσακου λέει απο 16 -20 και ως κατάλληλη ενδυμασία αυτά που ανέφερα.

καλά ο μπεμπουλίξ τρώει στο 10λεπτο, τέλειωσε τώρα...σε καμιά ώρα θα τον βουτήξω...

ενδιαφέρον το άρθρο αν και γενικά δεν δυσκολεύεται να κοιμηθεί...στο τελευταίο γεύμα πέφτει ξερός...

και γω έτσι τον ντύνω και του έχω δυο βαμβακερά κουβερτάκια...αλλά το βράδυ έχει σταθερά 21 και πολλή υγρασία γιατί το μπάνιο επικοινωνεί με το δωμάτιο και γίνεται σάουνα όταν τον πλένουμε (θα το δεις) και φοβάμαι μην υπερθερμανθεί με τον υπνόσακο...απόψε όμως λέω να τον δοκιμάσω γιατί κοπανιέται (συνήθως με τα χέρια τρίβει το πρόσωπο, ότι είναι εκτεθειμένο στον αέρα δηλ.) και αναρωτιέμαι μήπως κρυώνει...

Διαφημίσεις

καλά ο μπεμπουλίξ τρώει στο 10λεπτο, τέλειωσε τώρα...σε καμιά ώρα θα τον βουτήξω...

ενδιαφέρον το άρθρο αν και γενικά δεν δυσκολεύεται να κοιμηθεί...στο τελευταίο γεύμα πέφτει ξερός...

και γω έτσι τον ντύνω και του έχω δυο βαμβακερά κουβερτάκια...αλλά το βράδυ έχει σταθερά 21 και πολλή υγρασία γιατί το μπάνιο επικοινωνεί με το δωμάτιο και γίνεται σάουνα όταν τον πλένουμε (θα το δεις) και φοβάμαι μην υπερθερμανθεί με τον υπνόσακο...απόψε όμως λέω να τον δοκιμάσω γιατί κοπανιέται (συνήθως με τα χέρια τρίβει το πρόσωπο, ότι είναι εκτεθειμένο στον αέρα δηλ.) και αναρωτιέμαι μήπως κρυώνει...

εμείς πάντως με τον υπνόσακο είδαμε διαφορά εμένα γυρνουσε καθετα στην κούνια απο το πόλυ κοπάνημα ... δλδ πόδια και κεφάλι "κοιτούσαν κάγκελα" τώρα με τπτ όλα καλά γδέρνει λίγο τα μούτρα αλλά σε 5 κοιμάται μόνος του ... απο εκεί που έκανε 20' και κοπάνημα

Επεξεργάστηκαν by Ele_NAK

για να τα δικαιολογήσει η alico και να τα επιστρέψει, χρειάζεται γνωμάτευση γιατρού...στην περίπτωση του μπέμπη είναι τσεκ απ και εμβόλια...δεν τα δικαιολογεί...δεν υπάρχει ασθένεια...

ας σου γραψει ιωση παιδι μου , εμενα ετσι μου γραφει , τουλαχιστον μια φιλη ετσι κανει κασι για τα 2 της παιδια

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

Διαφημίσεις

Εγώ νομίζω ότι σε άγχωσε ο γιατρός όχι η δουλειά :mad:

Και να σου πω κάτι; ούτε εγώ είμαι ξεκούραστη και αναπόσπαστη...και η γειτόνισσά μου ήταν 43 ετών όταν γέννησε, εν μέσω διαζυγίου και θήλασε τη μικρή της 4 χρόνια, αυτά μου έλεγε χθες...

μη βάλεις τα κλάματα ευμορφία! έπεσε το παιδί κάτω από το μέσο όρο; αν διαβάσεις τις σελίδες που γράψαμε σήμερα, αναφέρουμε τις καμπύλες των μωρών που θηλάζουν (αυτές του βιβλιαρίου είναι για μη θηλάζοντα). που βρίσκεται σε αυτές τις καμπύλες; πες μου αν θες βάρος σημερινό και θα στο βρω...

μη στεναχωριέσαι φιλεναδίτσα μου! και τι πειράζει λίγο συμπλήρωμα; το παιδάκι σου το "εμβολιάζεις" ούτως ή άλλως με το γαλατάκι σου...απλά θα του δώσεις το συμπλήρωμα με μέτρο να μη χαλάσεις το στομαχάκι του...έλα όλα καλά θα είναι...πες μου το βάρος του παιδιού...

5450 ειναι Μαρακι μου:-(πες μου σε παρακαλω γιατι δεν μπορω να τις καταλαβω καλα αυτες τις καμπυλες.

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

μαρακι μια χαρα εισαι στα 75-θα χασεις ακομα σιγουρα!

σοφακι εσυ δηλ ποσα εισαι κ ανησυχεις?

μου φαινεται ειμαι η πιο χοντρη εδω μεσα:tongue:-80 προς το παρον-ερχονται ομως κ οι γιορτες:lol:

Γεια σας κοριτσια!!

Σοφακι μην ανησυχεις κι εγω στα 80 εχω κολλησει ειμαι στα +6.5 εχασα στην αρχη τα 6.5 και μου εχουν μεινει αλλα τοσα , με τις αηδιες που τρωω πως να τα χασω???

Του γάμου εννοείς; εκεί ήμουν 68...αν έφτανα 61 ποτέ θα είμαι πανευτυχής...τώρα αισθάνομαι άσχημα...βέβαια θα μου πεις αν αισθάνεσαι άσχημα, γιατί δεν το ράβεις και πλακώνεις τα γλυκά του παρλιάρου...ρε γμτ πεινάω συνέχεια, το έχετε σεις; μα συνέχεια λέμε! και θέλω συνέχεια γλυκά!!!

εχουμε και τν Μαρια με τις σοκολατοπιτες ζηλευουμε φτιαχνουμε κι εμεις και μετα...(χα χα) , ναι αφου ειμαι σπιτι ολη την ωρα θελω να τρωω!!

Δεν ξυπνάμε ΠΟΤΕ ένα τελειόμηνο υγιές μωρό που δεν είναι ελλιποβαρές! Θα σου άρεσε να σε ξυπνάν εσένα και να σε μπουκώνουν στα καλά καθούμενα;;; Δεν είναι χαζό το παιδί σου, αν πεινάσει θα ξυπνήσει από μόνο του! Δεν ξυπνάει γιατί δεν πεινάει βρε Σοφούλα!

Εμενα αν φαει κατα τις 9 κοιμαται και πριν παω για υπνο κατα τις 12 του δινω να φαει και τρωει μια χαρα....αλλα συνεχιζει να ξυπναει παρολο που τρωει στις 12!!!

και εμενα χτυπιεται τα βραδια.Κουναει το εφαλι του δεξια και αριστερα και δεν εχω καταλαβει ακομα γιατι.Αμα ομως καμια φορα τον σκεπασω και τα χερια σταματαει.Οταν κουνιεται ολοκληρος θελει να αεριστει.και οταν τρωει τα χερια του πειναει στον υπνο του αλλα δεν μπορει να ξυπνησει....

Κι εμεις το εχουμε αυτο και ή σταματαει με την πιπιλα ή αν του κρατησω λιγο τα χερια του

Καλησπερα...η μπεμπα εχει ρινιτιδα, μαλλον την κολλησα τελικα. Ολο της βαζω ορο τραβαω και με το οτριζαλιν αλλα ολο ακουω ρουθουνισμα. Πηρα τη γιατρο και μου ειπε ρινιτιδα. Κατα τα αλλα ειναι μια χαρα, ευδιαθετη και ζωηρη.

Λιτσα εννοειτε οτι πρεπει να φερει μαζι του βρεφοζυγο ο γιατρος...Δεν καταλαβα δηλαδη, γιατι πληρωνεται;; για να εξετασει το παιδι και να του κανει εμβολιο. Μεσα στην εξεταση του μηνα δεν ειναι και η μετρηση βαρους και υψους;;; Η μηπως δεν κραταει ουτε μεζουρα μην κουραστει;;;; Εμενα η δικη μου γιατρος που ερχεται στο σπιτι κραταει βρεφοζυγο χωρις να το εχουμε συζητησει, το θεωρω αυτονοητο.

οχι εχει μεζουρα κοριτσακι απλα δεν μας ειχε ρωτησει απο την πρωτη επισκεχη για βρεφοζυγο ειδε οτι εχουμε και δεν μας ξαναρωτησε αλλα την απαντηση . και με ηλιθιο υφος μου την ρδωσε η γρμματεςα μην χεσω , οταν με παρει τηλεφωνο για να ερθει θα του το πω παντως

συμφωνω κ εγω με τη μαρια αυτο μου ειπε κ η συμβουλος θηλασμου.το ανησυχητικο ειναι οταν πχ απ τα 800γρ πεσει ξαφνικα στα250-εκει θελει ψαξιμο.μου ειπε οτι μετα τους 3 μηνες αλλαζει κ ο τροπος που θηλαζουν τα μωρα.επισης δε ξυπναμε τα μωρα να τα θηλασουμε θηλαζουμε οποτε θελουν αυτα.

εγω ξεκιναω σημερα αντλησεις 8-10 την ημερα κ θα τα ξαναπουμε σε μια βδομαδα.μου ειπε αν θελω να παρω γαλακταγωγα πχ τριγωνελλα η fenugreek -οχι μαγια μπυρας γιατι εχω ιστορικο μυκητιασεων κ η μαγια εντεινει το προβλημα.κ δομπεριδονη αργοτερα-αφου μιλησω με ενδοκρινολογο.

κοριτσακι καλο κουραγιο!!θα τα καταφερεις!!

βρε φιλενάδα εορτολόγιο δεν έχεις????:P

και μια που το είδα πριν απο λίγο.... ξέρατε οτι θα λείπω σήμερα το πρωί και μου γαμήσατ* το wall μου στο fb όλες μαζί??? Λίτσα και Μαρία παρεούλα οι τρεις σας???? :P:p:p (καλά κάνατε!)

ελα βρε κοριτσι!!!!!!!!!!!!!

δεν τα πάω καλά με τις γιορτές...γιορτά ή δεν γιορτά;

Μα λυσσάξανε βρε φιλενάδα με το μαλλί του παιδιού μου! Όχι τίποτα άλλο το χάνουμε τώρα και ένα ψυχολογικό το'χω....:tongue:

Ελα ολοι το χανουμε , εμενα απο την μια μερια και απο πισω εχει καραφλεψει τελειως!! Ησαστε οι μαλλιαδες της παρεας !!

αστο το αγόρι... δεν πειράζει ας αργήσει να κάνει μπανάκι...!:P

Εμεις καναμε μπανακι στις 10 σημερα για να δουμε..

Ουφ επιτελους τελειωσα τα σχολια!!

Λιτσάκι κοιμάται το καμάρι σου? εμεις μόλις τον βάλαμε στο κρεβατάκι του!!

ναι με το ζορι εφαγε , εχει ξεμεινει λιγο και θα κανω μια αποπειρα μηπως και το φαει...επιστρεφω

βλεπω και τ α καινουργια τα Greys ταυτοχρονα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...