Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Καλημέρα και χρόνια πολλά! Το γέννημα δεν το ξέρω, είμαι στο Γένεσις και μπορώ να πω, χωρίς να έχω μέτρο σύγκρισης βέβαια, ότι έχει πολύ καλό εμβρυολογικο. 

Να ρωτήσω κι εγώ με τη σειρά μου. Έκανα την πρώτη επικοινωνία ενημέρωσης με την κλινική για τη διαδικασία της δωρεάς από τράπεζα της Ισπανίας. Μετά μίλησα και με το λογιστηριο και έπαθα ένα μικρό εγκεφαλικό. Η όλη διαδικασία στοίχιζει 8000+500 τα φάρμακα. Συν την υστεροσκοπηση που θέλει ο γιατρός συν η βιοψία εμβρύων που θέλουμε για τον προεμφυτευτικο συν τον ίδιο τον προεμφυτευτικο. Μα, όντως είναι τόσα πολλά ή υπερκοστολογουν;

Καλημέρα! Πράγματι  έχει καλό εμβρυολογικο το Γένεσις.. που απάντησες κσι στην κοπέλα..αλλά είναι από τα πιο ακριβά κέντρα. Τις ίδιες υπηρεσίες  σε εξίσου καλό ή καλύτερο εμβρυολογικο θα πλήρωνες πολύ λιγότερα.. 

Ερώτηση δική μου αφού πας με δότρια  γτ θέλετε  προεμφυτευτικο?

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

του μακμαρακιου λες; Μαρία Β. εννοείς τότε :) άντε και μπερδεύτηκα!:tongue:

εαν στ' αγγλικά είναι Β τότε στα ελληνικα Μπ. σωστά? εκτός και εαν το έχει γράψει σε λατινικά και είναι Β και στα ελληνικά....???? με κατάλαβε κανεις?:P

Διαφημίσεις

εαν στ' αγγλικά είναι Β τότε στα ελληνικα Μπ. σωστά? εκτός και εαν το έχει γράψει σε λατινικά και είναι Β και στα ελληνικά....???? με κατάλαβε κανεις?:P

ελευθεριτσα ετοιμαζω τον μικρο για μπανιο και ακομα προσπαθω να καταλαβω τι στο καλο ειπες τωρα...............

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

ελευθεριτσα ετοιμαζω τον μικρο για μπανιο και ακομα προσπαθω να καταλαβω τι στο καλο ειπες τωρα...............

χα χα χα... ελπίζω κάποια να καταλάβει... να σου πω την αλήθεια και εγω όταν το ξαναδιάβασα δεν έβγαλα άκρη.... χι χι χι

εμείς τώρα τρώμε και μπανάκι προβλέπω κατα τις 22:00 - καλό μπανάκι:P!!!

Διαφημίσεις

αααα.. το ήξερα οτι θα με καταλάβεις... άρα είναι Βου το έχει σε λατινικα ε?... πες ναι πες ναι.... χα χα χα

αυτό σου είπα εξαρχής χρυσό μου :)

ο μπεμπουλίξ κοιμάται...να δω τι ώρα θα φάει και θα κάνει μπάνιο πάλι...

αυτό σου είπα εξαρχής χρυσό μου :)

ο μπεμπουλίξ κοιμάται...να δω τι ώρα θα φάει και θα κάνει μπάνιο πάλι...

αστο το αγόρι... δεν πειράζει ας αργήσει να κάνει μπανάκι...!:P

Μαρία Β... ιδέα! μήπως να του δοκιμάσεις υπνόσακο? εμένα ηρεμησε αρκετα με αυτό... όταν τον βάζαμε στο κρεβάτι του κοπανιότανε... αλλά με τον υπνόσακο που του φοράμε καμια 10 μέρες οχι τόσο... το σκέφτηκα τώρα γιατί αύριο θα αγοράσω και 2ο... για δοκίμασε..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...