Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Όλα καλά με το ενδομήτριο! Οι μετρήσεις ήταν γύρω στο 9! Θα αφήσουμε μάλλον ακόμα μια μέρα, ώστε να κάνουμε την ετ τη Δευτέρα. Περιμένω τηλέφωνο του γιατρού για οδηγίες..!

Μπράβο κορίτσι μου !! Με το καλό εύχομαι !!!

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεννηθηκε 4180 και 56 εκατοστα

Και εγω εχω φυσιολογικο ορο σε μποκαλι απλα δεν το εχω χρησιμοποιησει μεχρι τωρα.Οτριζαλιν δεν εχω.τον σηκωνουμε μπρουμυτα και του χτυπαμε την πλατουλα για να βγουνε...

Τον θηλαζεις?

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεννηθηκε 4180 και 56 εκατοστα

Και εγω εχω φυσιολογικο ορο σε μποκαλι απλα δεν το εχω χρησιμοποιησει μεχρι τωρα.Οτριζαλιν δεν εχω.τον σηκωνουμε μπρουμυτα και του χτυπαμε την πλατουλα για να βγουνε...

Πάρε και το οτριζαλιν να ρουφας...δεν φεύγουν πάντα με το χτύπημα στην πλατούλα...

όντως παίδαρος γεννήθηκε! ο Νικόλας ήταν μόνο 3550 και 52 εκατοστά!

δεν τα πάω καλά με τις γιορτές...γιορτά ή δεν γιορτά;

Μα λυσσάξανε βρε φιλενάδα με το μαλλί του παιδιού μου! Όχι τίποτα άλλο το χάνουμε τώρα και ένα ψυχολογικό το'χω....:tongue:

αυριο - ναι λυσσάξανε οι κάργ** - οσο και να χάσετε μη μασάς θα ξαναβγει και πιο πλούσιο απο ποτέ. Εγώ όταν γεννήθηκα ήμουν εντελώς καραφλό και τώρα έχω τόσο μαλλί που δεν ξέρω τι να το κάνω... είναι και σγουρό και είμαι συνέχεια με το σεσουάρ στο χέρι.

Κοριτσια επιστρεψαμε απο το γιατρο και τα νεα μας δεν ειναι διολου καλα.

Τις τελευταιες 10 μερες βαλαμε μονο 60 γρ.παρ'ολο που ετρωγα κρεας και ψαρι καθημερινα οπως μου ειχε πει ο γιατρος.

Θα του δωσω και συμπληρωμα ξενο.

Θα τον θηλαζω και απο πισω θα του δινω 90 γρ.ξενο.

Στην καμπυλη πεσαμε.

Αυτη η κ@#$δουλεια τα φταιει ολα.

Φευγω με αγχος,γυρναω με αγχος να τον θηλασω και ξαναφευγω με αγχος.

Τι να σου κανει και το μυαλο?

Γιατι μου ειπε ο ντοκτορ οτι στο θηλασμο πρεπει η μανα να ειναι ξεκουραστη και αναποσπαστη.Να μην σκεφτεται τιποτα αλλο απο το οτι εκεινη την ωρα θηλαζει.

Ελα ντε ομως που δεν γινεται.Εκεινη την ωρα μπορει να με παρουν ποσα τηλεφωνα απο την δουλεια να με ρωτησουν το οτιδηποτε.Αι σιχτιρ!

Ποσο θα ηθελα να μην ειχαμε οικονομικο προβλημα και να εμενα στο σπιτακι μου να μεγαλωνα το παιδακι μου που με τοσο κοπο επιασα...

Ποπο θα βαλω τα κλαματα...

Εγώ νομίζω ότι σε άγχωσε ο γιατρός όχι η δουλειά :mad:

Και να σου πω κάτι; ούτε εγώ είμαι ξεκούραστη και αναπόσπαστη...και η γειτόνισσά μου ήταν 43 ετών όταν γέννησε, εν μέσω διαζυγίου και θήλασε τη μικρή της 4 χρόνια, αυτά μου έλεγε χθες...

μη βάλεις τα κλάματα ευμορφία! έπεσε το παιδί κάτω από το μέσο όρο; αν διαβάσεις τις σελίδες που γράψαμε σήμερα, αναφέρουμε τις καμπύλες των μωρών που θηλάζουν (αυτές του βιβλιαρίου είναι για μη θηλάζοντα). που βρίσκεται σε αυτές τις καμπύλες; πες μου αν θες βάρος σημερινό και θα στο βρω...

μη στεναχωριέσαι φιλεναδίτσα μου! και τι πειράζει λίγο συμπλήρωμα; το παιδάκι σου το "εμβολιάζεις" ούτως ή άλλως με το γαλατάκι σου...απλά θα του δώσεις το συμπλήρωμα με μέτρο να μη χαλάσεις το στομαχάκι του...έλα όλα καλά θα είναι...πες μου το βάρος του παιδιού...

αυριο - ναι λυσσάξανε οι κάργ** - οσο και να χάσετε μη μασάς θα ξαναβγει και πιο πλούσιο απο ποτέ. Εγώ όταν γεννήθηκα ήμουν εντελώς καραφλό και τώρα έχω τόσο μαλλί που δεν ξέρω τι να το κάνω... είναι και σγουρό και είμαι συνέχεια με το σεσουάρ στο χέρι.

αχ πόσα κοινά! και μένα σγουρό είναι! αλλά εγώ γεννήθηκα με περισσότερο μαλλί κι απ΄τον Νικόλα :tongue:

Διαφημίσεις

Εγώ νομίζω ότι σε άγχωσε ο γιατρός όχι η δουλειά :mad:

Και να σου πω κάτι; ούτε εγώ είμαι ξεκούραστη και αναπόσπαστη...και η γειτόνισσά μου ήταν 43 ετών όταν γέννησε, εν μέσω διαζυγίου και θήλασε τη μικρή της 4 χρόνια, αυτά μου έλεγε χθες...

μη βάλεις τα κλάματα ευμορφία! έπεσε το παιδί κάτω από το μέσο όρο; αν διαβάσεις τις σελίδες που γράψαμε σήμερα, αναφέρουμε τις καμπύλες των μωρών που θηλάζουν (αυτές του βιβλιαρίου είναι για μη θηλάζοντα). που βρίσκεται σε αυτές τις καμπύλες; πες μου αν θες βάρος σημερινό και θα στο βρω...

μη στεναχωριέσαι φιλεναδίτσα μου! και τι πειράζει λίγο συμπλήρωμα; το παιδάκι σου το "εμβολιάζεις" ούτως ή άλλως με το γαλατάκι σου...απλά θα του δώσεις το συμπλήρωμα με μέτρο να μη χαλάσεις το στομαχάκι του...έλα όλα καλά θα είναι...πες μου το βάρος του παιδιού...

επίσης να σου θυμισω Ευμορφία μου όλες αυτές τις μάνες σε τριτοκοσμικές χώρες που μόνο ξεκούραστες και αναπόσπαστες δεν είναι και όμως θηλάζουν τα παιδιά τους... (δεν έχουν και συμπληρωματα να δώσουν...) και παλιά που δεν υπήρχαν οι σκόνες οι μάνες τι κάναν που οι περισσότερες είχαν και 3-4 παιδιά και δουλεύαν στα χωράφια?... μάλλον οι γιατροί έχουν αλλάξει και έχουν γίνει φιλοχρήματοι και οχι η φύση της γυναίκας! Προσπάθησε να ηρεμήσεις!!!

αχ πόσα κοινά! και μένα σγουρό είναι! αλλά εγώ γεννήθηκα με περισσότερο μαλλί κι απ΄τον Νικόλα :tongue:

καλέ ξεκόλλα με το μαλλί μια χαρά είναι ο Νικόλας σου!!!! το δικό μου που είναι σαν πανκ??? μόνο πάνω μέση έχει μαλλί πλάι και πίσω τπτ... έφυγαν και πήγαν αλλού!!! χα χα χα

Τον θηλαζεις?

τον θηλαζω ευμορφια ναι.

Εγω παντως πιστευω οτι ο μικρος σου θα επανακαμψει και να μην στεναχωριεσαι καθολου.Ειναι και λιγο οτι δεν σε βλεπει και πολλες ωρες οπως παλια θα πρεπει να συνηθισει....

Καθε ποσες ωρες τον θηλαζεις ευμορφια?

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

μαρακι σ ευχαριστω!!

ευμορφια μου μη στενοχωριεσαι.να δωσεις λιγο συμπληρωμα δεν ειναι κακο.θα συμφωνησω με τα κοριτσια σκεψου τι γινοταν παλιοτερα...κ ομως οι γυναικες μια χαρα θηλαζαν.μετα τους 3 μηνες η συμβουλος θηλασμου ειπε οτι 15γραμ την ημερα αν παιρνουν ειναι οκ.ολα θα πανε καλα!:-)

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

μπηκα για λίγο γιατι στις επτα πρεπει να υπογραψω ένα συμβόλαιο (για το οποιο δεν θα πληρωθώ κιόλας- ο πωλητης ειναι θειος μου :mad:) ωραια κουβεντουλα είχατε το μεσημέρι. ευχάριστω όλα τα κορίτσια που μπήκαν στον κόπο να μου απαντήσουν. όσον αφορά στα υπόλοιπα κοριτσάκια που αγχωθηκαν έχω να πω ότι σας καταλαβαινω απόλυτα για όλους τους λόγους που ανησυχείτε και εγω έτσι κάνω και χειρότερα. γι αυτό λοιπόν γραψτε τα προβλήματα σας εδώ, ακούστε μια καλή κουβέντα και λόγια ενθάρρυνσης από όλες μας, στην χειρότερη "ακούστε" και κανενα μπινελικάκι από τις αρμόδιες ("ονόματα και μη χωριό") και ελατε στα ισια σας... καλά λέω έγω ότι θέλω το μπινελικι μου να στρωσω. παραδεχτειτε το ότι και εσεις τετοιες εισαστε χα χα χα χα !

Ελευθεράκι εγω θα σου ευχηθώ σήμερα γιατι αυριο μπορεί να έχω πάθει τιποτα από την αυπνία και να μην αξιωθω:

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ, ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΗ ΠΟΛΛΗ ΑΓΑΠΗ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ! ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟΝ ΚΟΥΚΛΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΤΟΥ ΧΑΡΙΣΕΙΣ ΤΟ ΑΔΕΡΦΑΚΙ ΤΟΥ (οχι δεν θα την πεταγα νομιζεις την μπηχτη μου ;))

γι αυτό λοιπόν γραψτε τα προβλήματα σας εδώ, ακούστε μια καλή κουβέντα και λόγια ενθάρρυνσης από όλες μας, στην χειρότερη "ακούστε" και κανενα μπινελικάκι από τις αρμόδιες ("ονόματα και μη χωριό") και ελατε στα ισια σας... Ελευθεράκι εγω θα σου ευχηθώ σήμερα γιατι αυριο μπορεί να έχω πάθει τιποτα από την αυπνία και να μην αξιωθω:

ντρέπεσαι να πεις το όνομά μου; :tongue:

και όχι χρυσή μου δεν έπαθε ποτέ κανείς τίποτα από την αϋπνία, δεν γλυτώνεις έτσι εύκολα :tongue:

ντρέπεσαι να πεις το όνομά μου; :tongue:

και όχι χρυσή μου δεν έπαθε ποτέ κανείς τίποτα από την αϋπνία, δεν γλυτώνεις έτσι εύκολα :tongue:

αντε καλε, γιατι νομίζεις οτι αναφερομαι σε εσένα;;;;

δεν εχει παθει κανεις τιποτα από την αυπνια;;; χα ετσι λες; εμενα ήδη γυαλίζει το ματι μου

342610afhpx7k99z.gif

αντε καλε, γιατι νομίζεις οτι αναφερομαι σε εσένα;;;;

δεν εχει παθει κανεις τιποτα από την αυπνια;;; χα ετσι λες; εμενα ήδη γυαλίζει το ματι μου

342610afhpx7k99z.gif

άχου το! πως είσαι έτσι καλέ;;; ρε μάρω συνολικά πόσες ώρες κοιμήθηκες;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...