Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Kate89 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!! Είμαι στην 14η εβδομάδα και από χθες το βράδυ βλέπω λίγα καφέ υγρά στο εσώρουχο μου! Είναι φυσιολογικό; Έστειλα και στο γιατρό να μου πει..

Συνήθως δεν είναι τίποτα αλλά φυσιολογικό σε αυτή την εβδομάδα πάλι δεν είναι γι'αυτό πρέπει να σε δει με υπέρηχο να ελέγξετε τράχηλο κτλ . 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

έχει κίτρινες ή πράσινες μυξούλες; βήχει; φταρνίζεται;

ουτε κιτρινες ουτε πρασινες, ασπρες. Ουτε βηχει, φταρνιζεται λιγο, αλλα ακουω ενα ρουθουνισμα που επιμενει, αυτο με ανησυχει.

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρες πολλές!

Ένα γενικό σχόλιο γιατί βλέπω ότι πολλές αγχώνεστε για το βάρος των μωρών. Να ξέρετε ότι τα μωράκια που θηλάζουν κάποια στιγμή μετριάζουν τον ρυθμό ανάπτυξης και σε κάποιες περιπτώσεις παρουσιάζουν και στασιμότητα. Αν το μωρό δεν πέφτει καμπύλη (που και αυτό δεν είναι πάντα ανησυχητικό όταν είναι πάνω από το μέσο όρο), τότε δεν υπάρχει λόγος πανικού. Μια χαρά είναι το γάλα μας και μια χαρά αναπτύσσονται. Το παραπάνω μου το επιβεβαίωσε ο παιδίατρος όταν ο Νικόλας ξαφνικά από 400γρ τη βδομάδα άρχισε να βάζει 120-150γρ.

είναι απόλυτα σωστο αυτό που λέει η Μαρία. Μην αγχώνεστε!!! δείτε και στην ενότητα για το θηλασμό να το επιβεβαιώσετε... κάποιοι παιδίατροι μπορεί βέβαια να σας πουν οτι αυτό δεν είναι σωστό για 2 λόγους.. ή που δεν γνωρίζουν ή που θέλουν για δικούς τους λόγους να σας πείσουν να δώσετε συμπλήρωμα!!! Ρωτήστε σύμβουλο θηλασμού να σας το επιβεβαιώσουν!

Γιώτα μου, μπράβο σου που το αντιμετωπίζεις και δεν το έβαλες κάτω. Να δεις που όλα θα πάνε καλά, να έχεις αυτοπεποιθηση και θα τα καταφέρεις!

είναι απόλυτα σωστο αυτό που λέει η Μαρία. Μην αγχώνεστε!!! δείτε και στην ενότητα για το θηλασμό να το επιβεβαιώσετε... κάποιοι παιδίατροι μπορεί βέβαια να σας πουν οτι αυτό δεν είναι σωστό για 2 λόγους.. ή που δεν γνωρίζουν ή που θέλουν για δικούς τους λόγους να σας πείσουν να δώσετε συμπλήρωμα!!! Ρωτήστε σύμβουλο θηλασμού να σας το επιβεβαιώσουν!

Γιώτα μου, μπράβο σου που το αντιμετωπίζεις και δεν το έβαλες κάτω. Να δεις που όλα θα πάνε καλά, να έχεις αυτοπεποιθηση και θα τα καταφέρεις!

συμφωνω κ εγω με τη μαρια αυτο μου ειπε κ η συμβουλος θηλασμου.το ανησυχητικο ειναι οταν πχ απ τα 800γρ πεσει ξαφνικα στα250-εκει θελει ψαξιμο.μου ειπε οτι μετα τους 3 μηνες αλλαζει κ ο τροπος που θηλαζουν τα μωρα.επισης δε ξυπναμε τα μωρα να τα θηλασουμε θηλαζουμε οποτε θελουν αυτα.

εγω ξεκιναω σημερα αντλησεις 8-10 την ημερα κ θα τα ξαναπουμε σε μια βδομαδα.μου ειπε αν θελω να παρω γαλακταγωγα πχ τριγωνελλα η fenugreek -οχι μαγια μπυρας γιατι εχω ιστορικο μυκητιασεων κ η μαγια εντεινει το προβλημα.κ δομπεριδονη αργοτερα-αφου μιλησω με ενδοκρινολογο.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Αφήστε.. Εγώ στον ύπνο μου σήμερα είδα ότι ο Ευθύμης μου ήθελε να χωρίσουμε γιατί ντρεπόταν που είμαι τόσο χοντρή.. Και μάλιστα ρώτησε η μπέμπα γιατι φεύγεις μπαμπά;; και απάντησε: Δεν βλέπεις τα μπούτια της μάνας σου;;;;;; Ντοινγκ!

χα χα χα σεναριογράφος να γίνεις!!!:P:p:p

ουτε κιτρινες ουτε πρασινες, ασπρες. Ουτε βηχει, φταρνιζεται λιγο, αλλα ακουω ενα ρουθουνισμα που επιμενει, αυτο με ανησυχει.

να μη σε ανησυχεί και ο δικός μου το είχε για 4 μέρες... και σήμερα είναι μια χαρά! θέλει καλό καθάρισμα με φυσιολογικό ορο και συχνα!

Διαφημίσεις

Γυρισαμε απο την γιατρο.Καναμε εμβολιο και κλαψαμε πολυ αφου εκειι που μια χαρα κοιμοτανε στο αμαξι το ξυπνησαμε το καημενο για να το τρυπησουμε....

Κατα τα αλλα ολα καλα ειμαστε 70,5 εκατοστα και 8070 κιλα.Εχουμε λιγο ξεφυγει αλλα αναπτυσομαστε φυσιολογικα.

Επισης οι πρασινες βλενες που βγαζει στα κακα του μια φορα την ημερα μας ειπε οτι ειναι ρινιτιδα η οποια προερχαιτε απο το γεγονος οτι ειναι λαιμαργος και καθως ρευεται γαλα και οξεα απο το στομαχι πηγαινουν στην μυτουλα του οπου γινεται μια χημικη αντιδραση και καταληγουμε να εχουμε μυξουλες που αποβαλει με τα κακα του.

Αυτα για το εμβολιο ετης γριπης ειπε οτι ειναι ενα καινουριο εμβολιο οπως και να εχει και δενν ξερει τι παρενεργειες μπορει να παρουσιασει ομως δεν το φοβαται...

Αυριο ο Κοσμας παει να το κανει παντως γιατι οτι και να ειναι εχουμε ενα μικρο παιδακι που πρεπει να προστατεψουμε...

Αυτα νομιζω....

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

συμφωνω κ εγω με τη μαρια αυτο μου ειπε κ η συμβουλος θηλασμου.το ανησυχητικο ειναι οταν πχ απ τα 800γρ πεσει ξαφνικα στα250-εκει θελει ψαξιμο.μου ειπε οτι μετα τους 3 μηνες αλλαζει κ ο τροπος που θηλαζουν τα μωρα.επισης δε ξυπναμε τα μωρα να τα θηλασουμε θηλαζουμε οποτε θελουν αυτα.

εγω ξεκιναω σημερα αντλησεις 8-10 την ημερα κ θα τα ξαναπουμε σε μια βδομαδα.μου ειπε αν θελω να παρω γαλακταγωγα πχ τριγωνελλα η fenugreek -οχι μαγια μπυρας γιατι εχω ιστορικο μυκητιασεων κ η μαγια εντεινει το προβλημα.κ δομπεριδονη αργοτερα-αφου μιλησω με ενδοκρινολογο.

τέλεια νέα! καλές αντλήσεις φιλενάδα και εμείς θα σου κρατάμε παρεούλα όσο αρμέγεσαι :tongue:

Γυρισαμε απο την γιατρο.Καναμε εμβολιο και κλαψαμε πολυ αφου εκειι που μια χαρα κοιμοτανε στο αμαξι το ξυπνησαμε το καημενο για να το τρυπησουμε....

Κατα τα αλλα ολα καλα ειμαστε 70,5 εκατοστα και 8070 κιλα.Εχουμε λιγο ξεφυγει αλλα αναπτυσομαστε φυσιολογικα.

Επισης οι πρασινες βλενες που βγαζει στα κακα του μια φορα την ημερα μας ειπε οτι ειναι ρινιτιδα η οποια προερχαιτε απο το γεγονος οτι ειναι λαιμαργος και καθως ρευεται γαλα και οξεα απο το στομαχι πηγαινουν στην μυτουλα του οπου γινεται μια χημικη αντιδραση και καταληγουμε να εχουμε μυξουλες που αποβαλει με τα κακα του.

Αυτα για το εμβολιο ετης γριπης ειπε οτι ειναι ενα καινουριο εμβολιο οπως και να εχει και δενν ξερει τι παρενεργειες μπορει να παρουσιασει ομως δεν το φοβαται...

Αυριο ο Κοσμας παει να το κανει παντως γιατι οτι και να ειναι εχουμε ενα μικρο παιδακι που πρεπει να προστατεψουμε...

Αυτα νομιζω....

αππαπαπαπα! όποιος ξαναπεί τον Νικόλα μου χοντρό αλοίμονό του :tongue:

Καλέ να τον χαίρεσαι τον παίδαρο!! Μπράβο βρε ζωή! Παλλήκαρο τον έκανες!

μυξούλες και μεις με τα κακά ένα σωρό!

να μη σε ανησυχεί και ο δικός μου το είχε για 4 μέρες... και σήμερα είναι μια χαρά! θέλει καλό καθάρισμα με φυσιολογικό ορο και συχνα!

Βρε φιλενάδα, γιορτάζεις σήμερα;

αππαπαπαπα! όποιος ξαναπεί τον Νικόλα μου χοντρό αλοίμονό του :tongue:

Καλέ να τον χαίρεσαι τον παίδαρο!! Μπράβο βρε ζωή! Παλλήκαρο τον έκανες!

μυξούλες και μεις με τα κακά ένα σωρό!

να ΄σαι καλα μαρια.Ετσι κι αλλλιως ειχε γεννηθει μεγαλος...

Εσυ καθε ποτε του καθαριζεις τη μυτουλα του?Εγω μεχρι τωρα το εκανα καθε βραδυ αλλα μαλλον πρεπει να γινεται πιο συχνα...

Ειμαστε χοντροι αν και εμενα δεν μου φαινεται και οταν ξεκινησουμε τις κρεμουλες εμεις θα τρωμε λαχανικα.....

Διαφημίσεις

Βρε φιλενάδα, γιορτάζεις σήμερα;

βρε φιλενάδα εορτολόγιο δεν έχεις????:P

και μια που το είδα πριν απο λίγο.... ξέρατε οτι θα λείπω σήμερα το πρωί και μου γαμήσατ* το wall μου στο fb όλες μαζί??? Λίτσα και Μαρία παρεούλα οι τρεις σας???? :P:p:p (καλά κάνατε!)

να ΄σαι καλα μαρια.Ετσι κι αλλλιως ειχε γεννηθει μεγαλος...

Εσυ καθε ποτε του καθαριζεις τη μυτουλα του?Εγω μεχρι τωρα το εκανα καθε βραδυ αλλα μαλλον πρεπει να γινεται πιο συχνα...

Ειμαστε χοντροι αν και εμενα δεν μου φαινεται και οταν ξεκινησουμε τις κρεμουλες εμεις θα τρωμε λαχανικα.....

πόσο είχε γεννηθεί;

στάνταρ βράδυ μετά το μπάνιο και πρωί πριν το πρώτο θηλασμό...

αν στο ενδιάμεσο τον δω μπουκωμένο, τον ξανακάνω...

πριν από κάθε γεύμα μου είχε πει ο γιατρός όταν ήταν χειρότερα. Δεν παίρνω πλέον αμπούλες ένα σκασμό λεφτά, παίρνω μισόλετρα φυσιολογικό ορό και τραβάω με συριγγούλες άλλοτε των 5 άλλοτε των 10μλ και ρίχνω...

και μετά τραβάω με το οτριζαλιν αν και συνήθως όπως τον τουμπάρω πάνω από την μπανιέρα οι περισσότερες μυξούλες φεύγουν εκεί με τον ορό

βρε φιλενάδα εορτολόγιο δεν έχεις????:P

και μια που το είδα πριν απο λίγο.... ξέρατε οτι θα λείπω σήμερα το πρωί και μου γαμήσατ* το wall μου στο fb όλες μαζί??? Λίτσα και Μαρία παρεούλα οι τρεις σας???? :P:p:p (καλά κάνατε!)

δεν τα πάω καλά με τις γιορτές...γιορτά ή δεν γιορτά;

Μα λυσσάξανε βρε φιλενάδα με το μαλλί του παιδιού μου! Όχι τίποτα άλλο το χάνουμε τώρα και ένα ψυχολογικό το'χω....:tongue:

πόσο είχε γεννηθεί;

στάνταρ βράδυ μετά το μπάνιο και πρωί πριν το πρώτο θηλασμό...

αν στο ενδιάμεσο τον δω μπουκωμένο, τον ξανακάνω...

πριν από κάθε γεύμα μου είχε πει ο γιατρός όταν ήταν χειρότερα. Δεν παίρνω πλέον αμπούλες ένα σκασμό λεφτά, παίρνω μισόλετρα φυσιολογικό ορό και τραβάω με συριγγούλες άλλοτε των 5 άλλοτε των 10μλ και ρίχνω...

και μετά τραβάω με το οτριζαλιν αν και συνήθως όπως τον τουμπάρω πάνω από την μπανιέρα οι περισσότερες μυξούλες φεύγουν εκεί με τον ορό

Γεννηθηκε 4180 και 56 εκατοστα

Και εγω εχω φυσιολογικο ορο σε μποκαλι απλα δεν το εχω χρησιμοποιησει μεχρι τωρα.Οτριζαλιν δεν εχω.τον σηκωνουμε μπρουμυτα και του χτυπαμε την πλατουλα για να βγουνε...

Κοριτσια επιστρεψαμε απο το γιατρο και τα νεα μας δεν ειναι διολου καλα.

Τις τελευταιες 10 μερες βαλαμε μονο 60 γρ.παρ'ολο που ετρωγα κρεας και ψαρι καθημερινα οπως μου ειχε πει ο γιατρος.

Θα του δωσω και συμπληρωμα ξενο.

Θα τον θηλαζω και απο πισω θα του δινω 90 γρ.ξενο.

Στην καμπυλη πεσαμε.

Αυτη η κ@#$δουλεια τα φταιει ολα.

Φευγω με αγχος,γυρναω με αγχος να τον θηλασω και ξαναφευγω με αγχος.

Τι να σου κανει και το μυαλο?

Γιατι μου ειπε ο ντοκτορ οτι στο θηλασμο πρεπει η μανα να ειναι ξεκουραστη και αναποσπαστη.Να μην σκεφτεται τιποτα αλλο απο το οτι εκεινη την ωρα θηλαζει.

Ελα ντε ομως που δεν γινεται.Εκεινη την ωρα μπορει να με παρουν ποσα τηλεφωνα απο την δουλεια να με ρωτησουν το οτιδηποτε.Αι σιχτιρ!

Ποσο θα ηθελα να μην ειχαμε οικονομικο προβλημα και να εμενα στο σπιτακι μου να μεγαλωνα το παιδακι μου που με τοσο κοπο επιασα...

Ποπο θα βαλω τα κλαματα...

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...