Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Kate89 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!! Είμαι στην 14η εβδομάδα και από χθες το βράδυ βλέπω λίγα καφέ υγρά στο εσώρουχο μου! Είναι φυσιολογικό; Έστειλα και στο γιατρό να μου πει..

Συνήθως δεν είναι τίποτα αλλά φυσιολογικό σε αυτή την εβδομάδα πάλι δεν είναι γι'αυτό πρέπει να σε δει με υπέρηχο να ελέγξετε τράχηλο κτλ . 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Λία , Ευμορφία , Σοφάκι χαίρομαι που δεν είμαι μονη!!!!! Νόμιζα ότι έχουμε σοβαρό πρόβλημα που πήραμε μόνο 300γρ.. Να, γι αυτό είναι το φόρουμ! Παίρνουμε δύναμη η μια από την άλλη! Σοφάκι πρόσεχε μην ξεπεράσεις τα 80 γιατί μετά αν θες να κάνεις κι άλλο παιδάκι που θα πας;;;; ε;;;;;;; Προσοχή μην καταντήσουμε γουρουνίτσες! \

Μαράκι εσύ στις φώτος φαίνεσαι μακαρόνι.. ή μάλλον σπαγγετίνη!!!

dlmv0hz9t.png1ogehfdjy.png

kwtpmaqz0.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Λία , Ευμορφία , Σοφάκι χαίρομαι που δεν είμαι μονη!!!!! Νόμιζα ότι έχουμε σοβαρό πρόβλημα που πήραμε μόνο 300γρ.. Να, γι αυτό είναι το φόρουμ! Παίρνουμε δύναμη η μια από την άλλη! Σοφάκι πρόσεχε μην ξεπεράσεις τα 80 γιατί μετά αν θες να κάνεις κι άλλο παιδάκι που θα πας;;;; ε;;;;;;; Προσοχή μην καταντήσουμε γουρουνίτσες! \

asta γιωτα θα φτασω ανετα τα 100 αν κανω τωρα δευτερο!!στην πρωτη εγκυμοσυνη ξεκινησα 69 κ εφτασα 92!!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

μαρακι μια χαρα εισαι στα 75-θα χασεις ακομα σιγουρα!

σοφακι εσυ δηλ ποσα εισαι κ ανησυχεις?

μου φαινεται ειμαι η πιο χοντρη εδω μεσα:tongue:-80 προς το παρον-ερχονται ομως κ οι γιορτες:lol:

Σοφάκι 50 είμαι και δε με παίρνει να χάσω κι άλλα!!! εδώ έκανα αμάν και πως να τα φτάσω!!!

Γιώτα μου ευχαριστώ πολύ!!! ξεμπερδεύω τώρα με την παλιογρίπη και αν δεν κόλλησα και τον μπαμπά μας, πιστεύω το ΣΚ να πάμε καμιά βόλτα επιτέλους!!!

Στάνταρ θα το δοκιμάσω αυτό με την πιπίλα αν τα καταφέρω βέβαια....και θα αρχίσω να την ξυπνάω για έναν ακόμα θηλασμό κατά τις 2-3 το βράδυ...δε θα την αφήνω μέχρι τις 5...ελπίζω να πάνε όλα καλά!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

μην αγχωνεστε με το βαρος σουπερ ειναι τα μωρακια σας!!κ εμεις εχει τυχει να κολλησουμε στα ιδια γραμμαρια για 2βδομαδες η να παιρνουμε 400 γραμ το μηνα.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

σοφακι να σου ζησει η κουκλα!!πολυχρονη!!

μακμαρακι μπορει να ναι κ κολικοι αν κ λενε μετα το 3ομηνα σταματουν.κ εμενα κοπανιεται καμια φορα στουν υπνο της ειτε ποναει η κοιλιτσα η θελει αγκαλια για να κοιμηθει ξανα.

μαρακι εσενα ο νικολας σε ποια καμπυλη ειναι?

με πηρε τηλ η συμβουλος θα εθει κατα τις 2 ειπε.

σε αυτό εδώ που είναι για θηλάζοντα μωρά είναι στην 75η:

http://www.kellymom.com/babyconcerns/growth/chart1.html

στο βιβλιάριο είναι μεταξύ της 90ης και της 97ης σε βάρος και στην 97η σε ύψος...

Διαφημίσεις

Φέρυ 50 κιλά ήμου 14-15 χρονών..Ωραίες εποχες!!!χι, χι!

Βρε Σοφάκι πως τα κατάφερες και πήρες 30 κιλά;;;; Εγώ που είμαι και αρχιφαγάνας και πήρα 15!!! Προσοχή τώρα λοιπόν..

Αφήστε.. Εγώ στον ύπνο μου σήμερα είδα ότι ο Ευθύμης μου ήθελε να χωρίσουμε γιατί ντρεπόταν που είμαι τόσο χοντρή.. Και μάλιστα ρώτησε η μπέμπα γιατι φεύγεις μπαμπά;; και απάντησε: Δεν βλέπεις τα μπούτια της μάνας σου;;;;;; Ντοινγκ!

dlmv0hz9t.png1ogehfdjy.png

kwtpmaqz0.png

Βρε Σοφάκι πως τα κατάφερες και πήρες 30 κιλά;;;; Εγώ που είμαι και αρχιφαγάνας και πήρα 15!!! Προσοχή τώρα λοιπόν..

Αφήστε.. Εγώ στον ύπνο μου σήμερα είδα ότι ο Ευθύμης μου ήθελε να χωρίσουμε γιατί ντρεπόταν που είμαι τόσο χοντρή.. Και μάλιστα ρώτησε η μπέμπα γιατι φεύγεις μπαμπά;; και απάντησε: Δεν βλέπεις τα μπούτια της μάνας σου;;;;;; Ντοινγκ!

23 πηρα-βεβαια να δεν ανεβαζα σακχαρο κ δεν εκανα διαιτα ανετα εφτανα τα 30!!

χαχχαχα ωραια ονειρα βλεπεις εσυ:lol:

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

σε αυτό εδώ που είναι για θηλάζοντα μωρά είναι στην 75η:

http://www.kellymom.com/babyconcerns/growth/chart1.html

στο βιβλιάριο είναι μεταξύ της 90ης και της 97ης σε βάρος και στην 97η σε ύψος...

μια χαρα!!εμεις ειμαστε στο 25.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

δε μας κάνουν τίποτα τα γαντάκια γιατί απλά τα τρώμε!!!

13/09/2009 (γέννηση): 3220γρμ

29/09/2009 : 3800γρμ

16/10/2009 : 4380 γρμ

19/11/2009 : 5220 γρμ

Το παιδί σε 2 μήνες πήρε 2 κιλά! Και το φυσιολογικό είναι να διπλασιάζεται το βάρος της γέννησης μέχρι τον 6ο μήνα! Άρα όλα καλά φαίνονται!

Σε αυτό το διάγραμμα http://www.kellymom.com/babyconcerns/growth/chart1.html

η μικρή είναι ακριβώς στο μέσο όρο και στο ιδανικό βάρος ενός κοριτσιού :)

Σύμφωνα επίσης με το παραπάνω διάγραμμα, κλείνοντας τον 3ο μήνα, η μικρούλα σου πρέπει να είναι μεταξύ 5800 και 6000γρ

στα 12 μου ήμουν 25 κιλά!!! και πρώτο μπόι....1,33

χαχαχαχαχα

γενικά είχα καθυστερημένη ανάπτυξη σαν παιδάκι!!!

μέσα σε ένα καλοκαίρι ψήλωσα...ήμουν 1,52 και πήγα 1,70! αλλά απο κιλά...δεν!!!

"Δεν βλέπεις τα μπούτια της μάνας σου;;;;;; "

τέλειο!!!! χαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Του γάμου εννοείς; εκεί ήμουν 68...αν έφτανα 61 ποτέ θα είμαι πανευτυχής...τώρα αισθάνομαι άσχημα...βέβαια θα μου πεις αν αισθάνεσαι άσχημα, γιατί δεν το ράβεις και πλακώνεις τα γλυκά του παρλιάρου...ρε γμτ πεινάω συνέχεια, το έχετε σεις; μα συνέχεια λέμε! και θέλω συνέχεια γλυκά!!!

Το παιδί σε 2 μήνες πήρε 2 κιλά! Και το φυσιολογικό είναι να διπλασιάζεται το βάρος της γέννησης μέχρι τον 6ο μήνα! Άρα όλα καλά φαίνονται!

Σε αυτό το διάγραμμα http://www.kellymom.com/babyconcerns/growth/chart1.html

η μικρή είναι ακριβώς στο μέσο όρο και στο ιδανικό βάρος ενός κοριτσιού :)

Σύμφωνα επίσης με το παραπάνω διάγραμμα, κλείνοντας τον 3ο μήνα, η μικρούλα σου πρέπει να είναι μεταξύ 5800 και 6000γρ

μόνο που κλείνοντας τον 3ο μήνα,δεν πρέπει να είναι πάνω απο 5500....:(

βρε Μαράκι αυτά τα διαγράμματα είναι διαφορετικά απο αυτά

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=34535 ????

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Σοφάκι 50 είμαι και δε με παίρνει να χάσω κι άλλα!!! εδώ έκανα αμάν και πως να τα φτάσω!!!

Γιώτα μου ευχαριστώ πολύ!!! ξεμπερδεύω τώρα με την παλιογρίπη και αν δεν κόλλησα και τον μπαμπά μας, πιστεύω το ΣΚ να πάμε καμιά βόλτα επιτέλους!!!

Στάνταρ θα το δοκιμάσω αυτό με την πιπίλα αν τα καταφέρω βέβαια....και θα αρχίσω να την ξυπνάω για έναν ακόμα θηλασμό κατά τις 2-3 το βράδυ...δε θα την αφήνω μέχρι τις 5...ελπίζω να πάνε όλα καλά!!!

Δεν ξυπνάμε ΠΟΤΕ ένα τελειόμηνο υγιές μωρό που δεν είναι ελλιποβαρές! Θα σου άρεσε να σε ξυπνάν εσένα και να σε μπουκώνουν στα καλά καθούμενα;;; Δεν είναι χαζό το παιδί σου, αν πεινάσει θα ξυπνήσει από μόνο του! Δεν ξυπνάει γιατί δεν πεινάει βρε Σοφούλα!

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα πέραν του ότι είσαι μια κούκλα ζωγραφιστή βλέπεις και χαζά όνειρα ε; :tongue:

Δεν ξυπνάμε ΠΟΤΕ ένα τελειόμηνο υγιές μωρό που δεν είναι ελλιποβαρές! Θα σου άρεσε να σε ξυπνάν εσένα και να σε μπουκώνουν στα καλά καθούμενα;;; Δεν είναι χαζό το παιδί σου, αν πεινάσει θα ξυπνήσει από μόνο του! Δεν ξυπνάει γιατί δεν πεινάει βρε Σοφούλα!

όταν στριφογυρίζει το κεφάλι της και της βάζω πιπίλα και κοιμάται, μήπως τελικά πεινάει όμως κι εγώ τη μπουκώνω με την πιπίλα την καημενούλα????????

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...