Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα χρονια πολλα κ καλη χρονια!!Με υγεια κ τύχη!!!

Θα ήθελα τη βοήθεια κ τη γνώμη όποιας κοπέλας γνωρίζει (δε ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα).Γεννεσις η γέννημα έχουν καλύτερο εμβρυολογικο;ενώ ελεγα να ξεκινήσω στον κ.Σφακιανουδη ψάχνω κ για το γέννημα στον κ.Μαντουδη γιατί διάβασα κάπου ότι εχρι ξεκινήσει ένα καινούργιο πρωτόκολλο duo stim για διπλή διέγερση ωοθηκών σε γυναίκες με χαμηλό απόθεμα..

Έχει κάνει κάποια το συγκεκριμένο πρωτόκολλο;

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

οκ... εμενα εχθες το βραδυ είχε ρευτεί και πάλι έτσι έκανε... ΔΕΝ ΞΕΡΩ!

και μένα ρεύεται 1 φορά και μετά κοπανιέται και τον σηκώνω και πάλι κάτω και πάλι σήκωμα και μπορεί να ρευτεί μετά από 1 ώρα και μετά ησυχάζει!

Αν το κάνει μέσα στον ύπνο του μην σε ανησυχεί...οι περίοδοι βαθύ ύπνου στα βρέφη κατά τη διάρκεια της νύχτας είναι ελάχιστες...αν όμως ξυπνάει από το κοπάνημα να τον σηκώνεις και να προσπαθείς να ασκείς πίεση στην κοιλίτσα του μήπως θέλει πάλι να ρευτεί ή να αφήσει πορδούλες...

όχι σε παρακαλώ δεν το κάνω γι'αυτό! να βοηθήσω προσπαθώ και ότι ξέρω στο λέω βρε κοριτσάκι μου...:-(

το ξέρω ότι δεν εχεις κακή πρόθεση αλίμονο ... απλά είμαι και εγώ τόσο κουρασμένη που προσπαθώ να βρω τι φταίει για να γλιτώσω καμια φορά. σταναχωριέμαι που δεν ησυχάζει και αυτό. μα είναι δυνατόν να κοπανιέται τόσες ωρες; το λυπάμαι...

και μένα ρεύεται 1 φορά και μετά κοπανιέται και τον σηκώνω και πάλι κάτω και πάλι σήκωμα και μπορεί να ρευτεί μετά από 1 ώρα και μετά ησυχάζει!

Αν το κάνει μέσα στον ύπνο του μην σε ανησυχεί...οι περίοδοι βαθύ ύπνου στα βρέφη κατά τη διάρκεια της νύχτας είναι ελάχιστες...αν όμως ξυπνάει από το κοπάνημα να τον σηκώνεις και να προσπαθείς να ασκείς πίεση στην κοιλίτσα του μήπως θέλει πάλι να ρευτεί ή να αφήσει πορδούλες...

τα ματακια του ειναι κλειστά και βογγαει και χτυπιέται... ασε με σου λεω ματωνει η καρδιά μου. τέλος πάντων... πως πέρασες εσυ εχθές; είχαμε τιποτα περίεργο;

παω να κανω και καμια δουλίτσα και επιστρεφω άμεσα...

Γουρουνίτσα... εεεεεεεεεεε....Σοφάκι να είστε καλά σαν τα ψηλά βουνά! Αφού ξεπερασατε και την γουρουνογρίπη δεν σας φοβάμαι! Είστε σούπερ δυνατές και μην φοβάστε τίποτα!

εγώ έχω αγχωθεί πολύ που ο αντρας μου θελει να πάει την Πέμπτη στα μπουζούκια, στον χορό της αεροπορίας. Εδώ ούτε για καφέ δεν πάμε σε κλειστό χώρο λόγω της γρίπη και αυτός λύσσαξε να πάει σε έναν χώρο κλειστό με κλιματισμό και πάνω από 300 άτομα. τι να πω με το μυαλο του πια :-(. Τον βλέπω σε καραντινα καμια εβδομαδα μετα. του το είπα άλλωστε. το παιδί δεν θα το πλησιάζει χωρίς πλάκα. εσένα Σοφάκι η μικρή νόσησε;

Ευχαριστώ πολύ κι εγώ και η μπέμπα μου!!!

Της μετέφερα τις ευχές σας και είπε: αγκχρρρρρρρρρρρ! (σε μετάφραση: σας ευχαριστώ και σας στέλνω φιλάκια!!!)

ευτυχώς Μαράκι απ'οτι φαίνεται η μικρή δε νόσησε ή αν νόσησε το πέρασε πολύ ελαφρά γιατί μόνο κάτι δέκατα μου έκανε πυρετούλη!

ο άντρας σου καλό θα ήταν να αποφύγει τον χορό πάντως...

να έχει μια υπέροχη ζωή η μπουμπούκα και χρόνια πολλά!

θέλω και γω να είμαι αδύνατη! ξαναπήρα τρία εγώ ενώ τον πρώτο μηνα ειχα χασει της εγκυμοσυνης συν 2 ακομα!

οι αναλογιες της μικρης ειναι τελειες! οπως ειχα ξαναπαραθεσει

http://www.kellymom.com/babyconcerns/growth/chart1.html

http://www.kellymom.com/babyconcerns/growth/weight-gain-metric.html

τις ίδιες ώρες τρώμε και μεις και ο γιατρός μου είπε ότι είναι σουπερ το προγραμμα

Μαράκι τρώμε τις ίδιες ώρες αλλά ο Νικόλας δεν τεμπελιάζει κ παίρνει και μια χαρά βάρος!!!

εγώ δε θέλω να είμαι αδύνατη!!! θέλω να είμαι όπως στη εγκυμοσύνη αλλά ο μεταβολισμός μου δε με αφήνει γμτ!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

τα ματακια του ειναι κλειστά και βογγαει και χτυπιέται... ασε με σου λεω ματωνει η καρδιά μου. τέλος πάντων... πως πέρασες εσυ εχθές; είχαμε τιποτα περίεργο;

παω να κανω και καμια δουλίτσα και επιστρεφω άμεσα...

έτσι κάνει και ο νικόλας....λοιπές κόρες εσείς το έχετε αυτό;

Μαράκι τρώμε τις ίδιες ώρες αλλά ο Νικόλας δεν τεμπελιάζει κ παίρνει και μια χαρά βάρος!!!

εγώ δε θέλω να είμαι αδύνατη!!! θέλω να είμαι όπως στη εγκυμοσύνη αλλά ο μεταβολισμός μου δε με αφήνει γμτ!!!

ο νικόλας πήρε πολύ βάρος τους πρώτους δυο μήνες που είχα υπερπαραγωγή, έπινε μόνο το ελαφρύ γάλα τις περισσότερες φορές που έχει τα περισσότερα ζάχαρα και έγινε σαν τουλούμπα! εδώ και ένα μήνα παίρνει το κατώτατο φυσιολογικό για να ισορροπήσει! οπότε μη συγκρίνεις με τον μπεμπουλίξ...η μπέμπα είναι πιο ψηλή και είναι και γυναίκα! (αν μελετήσεις αυτό που σου έστειλα θα δεις ότι τα κορίτσια είναι πιο χαμηλά σε βάρος από τα αγόρια)!

αλλάζουμε μεταβολισμούς γιατί εμένα μου άρεσε όταν ήμουν 59 κιλά (τώρα είμαι 75) :-(

έτσι κάνει και ο νικόλας....λοιπές κόρες εσείς το έχετε αυτό;

εμένα δε θα έλεγα οτι βογγάει και χτυπιέται...

γυρνάει το κεφάλι της δεξιάαριστερά καναδυο φορές το βράδυ αλλά μόνο αυτό...βέβαια και να ήθελε να χτυπηθεί δε μπορεί γιατι τη φασκιώνω για να κοιμηθεί. Αλλιώς απλα δε θα κοιμόταν ή θα κοιμόταν χωρίς μάτια γιατί θα τα είχε βγάλει με τα χεράκια της!

(άσχετο: Μαράκι επειδή δεν ξέρω αν το κάνω καλά, να σου γράψω τις ζυγίσεις της μπέμπας για να μου πεις σε ποιά καμπύλη είμαστε???)

M1XEp3.png

D0MBp3.png

εμένα δε θα έλεγα οτι βογγάει και χτυπιέται...

γυρνάει το κεφάλι της δεξιάαριστερά καναδυο φορές το βράδυ αλλά μόνο αυτό...βέβαια και να ήθελε να χτυπηθεί δε μπορεί γιατι τη φασκιώνω για να κοιμηθεί. Αλλιώς απλα δε θα κοιμόταν ή θα κοιμόταν χωρίς μάτια γιατί θα τα είχε βγάλει με τα χεράκια της!

(άσχετο: Μαράκι επειδή δεν ξέρω αν το κάνω καλά, να σου γράψω τις ζυγίσεις της μπέμπας για να μου πεις σε ποιά καμπύλη είμαστε???)

εγω του βαζω γαντακια γιατι οταν μπουκωνει η μυτη του της χωνει μπουνιες και γραντζουνιεται

για πες μετρησεις

ο νικόλας πήρε πολύ βάρος τους πρώτους δυο μήνες που είχα υπερπαραγωγή, έπινε μόνο το ελαφρύ γάλα τις περισσότερες φορές που έχει τα περισσότερα ζάχαρα και έγινε σαν τουλούμπα! εδώ και ένα μήνα παίρνει το κατώτατο φυσιολογικό για να ισορροπήσει! οπότε μη συγκρίνεις με τον μπεμπουλίξ...η μπέμπα είναι πιο ψηλή και είναι και γυναίκα! (αν μελετήσεις αυτό που σου έστειλα θα δεις ότι τα κορίτσια είναι πιο χαμηλά σε βάρος από τα αγόρια)!

αλλάζουμε μεταβολισμούς γιατί εμένα μου άρεσε όταν ήμουν 59 κιλά (τώρα είμαι 75) :-(

βρε λες να αγχώνομαι άδικα ε???

για να δούμε τι θα πει η παιδίατρος την Πέμπτη! (αν μου επιτρέψει να πάω φυσικά λόγω γρίπης...)

μακάρι να γινόταν να αλλάζαμε!

για μένα το να πάρω κιλά μια ζωή ήταν μεγάλο θέμα!

και καταχάρηκα που στην εγκυμοσύνη πήρα 17!

(παρά τις ραγάδες-σουβενίρ που μου άφησαν!)

αλλά εσύ είσαι και πολύ ψηλή βρε Μαράκι! τα 59 για το ύψος σου λίγα δεν ήταν!

είμαι σίγουρη οτι είσαι τέλεια τώρα!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

λες να φταίει και σε μας οτι είναι συνέχεια με την πιπίλα???

και το βράδυ τους έχει κόψει τους νυχτερινούς θηλασμούς...τρώει στις 10 το βράδυ και μετά πάλι ή στις 5 ή στις 7 το πρωί...

ουφ αγχώθηκα πάλι...

και χθες πάλι είχαμε τη μάχη του βυζιού! μα να μην κάθεται με τίποτα να θηλάσει...είχε 4 ώρες να φάει, πεινούσε αλλά επειδή το στήθος μου δεν είχε πρηστεί για να ρουφήξει έτοιμο γαλατάκι η τεμπέλα αρνιόταν να φάει....τι να κάνω κι εγώ? έβαλα το θήλαστρο στη φάση διέγερσης και μόλις άρχισε η ροή έβαλα κατευθείαν τη μικρή στο στήθος...

τι κάνω λάθος ρε γμτ και δυσκολεύεταιη μπέμπα μου να φάει??????

Βρε Σοφάκι μια και θα έρθει η σύμβουλος θηλασμού, μπορείς να τη ρωτήσεις για την περίπτωση μου τι παίζει?????

ΣΔοφακι και εμας κατα κυριο λογο στις 10 τρωει και μετα η 3η 4 η5 και μια χαρα τα βαζει τα κιλα.Σημερα θα παμε στο γιιατρο για το εμβολιο και θα την ρωτησω παντως αν ειναι φυσιολογικο.Και επισης τον τελευταιο καιρο και εμενα χτυπιεται μεχρι να κατεβει το γαλα και με αγχωνει τοσο πολυ που στο τελος αργει να κατεβει ακομα περισσοτερο...

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

σοφακι να σου ζησει η κουκλα!!πολυχρονη!!

μακμαρακι μπορει να ναι κ κολικοι αν κ λενε μετα το 3ομηνα σταματουν.κ εμενα κοπανιεται καμια φορα στουν υπνο της ειτε ποναει η κοιλιτσα η θελει αγκαλια για να κοιμηθει ξανα.

μαρακι εσενα ο νικολας σε ποια καμπυλη ειναι?

με πηρε τηλ η συμβουλος θα εθει κατα τις 2 ειπε.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

εγω του βαζω γαντακια γιατι οταν μπουκωνει η μυτη του της χωνει μπουνιες και γραντζουνιεται

για πες μετρησεις

δε μας κάνουν τίποτα τα γαντάκια γιατί απλά τα τρώμε!!!

13/09/2009 (γέννηση): 3220γρμ

29/09/2009 : 3800γρμ

16/10/2009 : 4380 γρμ

19/11/2009 : 5220 γρμ

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Κορίτσια μου ευχαριστώ για την στήριξη! Σοφία μου περαστικά! Δοκίμασέ το αυτό με την πιπίλα. Εγώ είδα τρομερή διαφορά! Κουράζομαι περισσότερο αλλά δεν πειράζει.. τα νινάκια μας να είναι καλά! μακ μου δεν θεωρώ ότι το ξένο είναι δηλητήριο..απλά μου είπε ο γιατρός ότι με το ξένο μοιραία θα οδηγηθούμε στον αποθηλασμό κι εγώ δεν το θέλω αυτό.. Όχι γιατί θεωρώ το ξένο κακό αλλά γιατί μου αρέσει η αίσθηση του θηλασμου..με γεμίζει και δεν θέλω να τη χάσω τόσο πρόωρα..Σοφία κάτι είπες για κρίση των 2 εβδομάδων;;; Τι είναι αυτό;;; Πες γιατι κι εμένα η μπέμπα αυτή την εβδομάδα ξυπνάει κάθε 1,5 ώρα ενώ σηκωνόταν μόνο μια φορά στις 5.Μαρία πες με χαζή αλλά πάλι δεν καταλαβαίνω τα πινακάκια που παρέθεσες.Γιατι στο μέσο βάρος που πρέπει να παίρνουν τα μωρά έχει 2 κουτάκια με διαφορετικές τιμές;;

Ωπ! ξυπνάει! Επανέρχομαι!

dlmv0hz9t.png1ogehfdjy.png

kwtpmaqz0.png

μαρακι μια χαρα εισαι στα 75-θα χασεις ακομα σιγουρα!

σοφακι εσυ δηλ ποσα εισαι κ ανησυχεις?

μου φαινεται ειμαι η πιο χοντρη εδω μεσα:tongue:-80 προς το παρον-ερχονται ομως κ οι γιορτες:lol:

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...