Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα χρονια πολλα κ καλη χρονια!!Με υγεια κ τύχη!!!

Θα ήθελα τη βοήθεια κ τη γνώμη όποιας κοπέλας γνωρίζει (δε ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα).Γεννεσις η γέννημα έχουν καλύτερο εμβρυολογικο;ενώ ελεγα να ξεκινήσω στον κ.Σφακιανουδη ψάχνω κ για το γέννημα στον κ.Μαντουδη γιατί διάβασα κάπου ότι εχρι ξεκινήσει ένα καινούργιο πρωτόκολλο duo stim για διπλή διέγερση ωοθηκών σε γυναίκες με χαμηλό απόθεμα..

Έχει κάνει κάποια το συγκεκριμένο πρωτόκολλο;

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γουρουνίτσα... εεεεεεεεεεε....Σοφάκι να είστε καλά σαν τα ψηλά βουνά! Αφού ξεπερασατε και την γουρουνογρίπη δεν σας φοβάμαι! Είστε σούπερ δυνατές και μην φοβάστε τίποτα!

εγώ έχω αγχωθεί πολύ που ο αντρας μου θελει να πάει την Πέμπτη στα μπουζούκια, στον χορό της αεροπορίας. Εδώ ούτε για καφέ δεν πάμε σε κλειστό χώρο λόγω της γρίπη και αυτός λύσσαξε να πάει σε έναν χώρο κλειστό με κλιματισμό και πάνω από 300 άτομα. τι να πω με το μυαλο του πια :-(. Τον βλέπω σε καραντινα καμια εβδομαδα μετα. του το είπα άλλωστε. το παιδί δεν θα το πλησιάζει χωρίς πλάκα. εσένα Σοφάκι η μικρή νόσησε;

αχ μακάρι να παχύνω Μαράκι γιατί εκτός οτυ οτι τα έχασα όλα της εγκυμοσύνης, τώρα ο ενδοκρινολόγος μου άλλαξε δοσολογία στο χάπι και μου είπε οτι θα ρυθμίσει το μεταβολισμό μου....οπότε αν επιστρέψω στα παλία, χάθηκα!!! λες και έχω anorexia nervosa θα γίνω!!!

χοντρικά τη ζυγίζω τη μικρή....ανεβαίνω πρώτα μόνη μου και μετά μαζί της!

τον προηγούμενο μήνα ήταν 5220 και 62 εκατοστά. τώρα δεν ξέρω....την πέμπτη θα μάθουμε!

τρώει κάθε 1,5-2 ώρες τη μέρα αλλά το βράδυ τρώει στις 10 και μετά πάλι στις 5,6 ή 7...

Και ναι!!!!!! χθες κλείσαμε κι εμείς τον τρίτο!!!! είμαστε κοπελάρες πια!!!!!

να έχει μια υπέροχη ζωή η μπουμπούκα και χρόνια πολλά!

θέλω και γω να είμαι αδύνατη! ξαναπήρα τρία εγώ ενώ τον πρώτο μηνα ειχα χασει της εγκυμοσυνης συν 2 ακομα!

οι αναλογιες της μικρης ειναι τελειες! οπως ειχα ξαναπαραθεσει

http://www.kellymom.com/babyconcerns/growth/chart1.html

http://www.kellymom.com/babyconcerns/growth/weight-gain-metric.html

τις ίδιες ώρες τρώμε και μεις και ο γιατρός μου είπε ότι είναι σουπερ το προγραμμα

κοριτσάκια καλημέρα!

Γιώτα καταλαβαίνω τι ταραχή σε έπιασε. Πάντως για το συμπλήρωμα μην στεναχωριέσαι τόσο. Και έγω δεν ήθελα επουδενί να δώσω ξένο όμως επειδή ξυπναει τα βράδια, και εγώ νόμιζα ότι ήταν επειδή πεινάει, ξεκίνησα να του δίνω στο τελευταιο γεύμα το ΑΛΜΙΡΟΝ 1. Στην αρχή μου κακοφάνηκε, έκλαψα και εγώ, ζήλευα που έπιανε το μπουκάλι και όχι το στήθος μου και άλλα τέτοια κουλά. Μετά σκέφτηκα ότι υπάρχουν μωράκια που δεν θήλασαν καθόλου και δόξα τω θεω είναι μια χαρούλα. εγώ γιατί να στεναχωριέμαι; έτσι λοιπόν όταν βλέπω ότι ο μικρός μου θέλει να τρωει συνέχεια και εκ των πραγματων το στηθος μου δεν προλαβαίνει να γεμίσει, του δίνω ενα γευματακι μέσα στην ημέρα ξένο γαλα και είμαστε όλοι ευτυχισμένοι. Αν πρέπει για λίγο καιρό να καταφύγεις στο συμπλήρωμα για να πάρει η μπουμπού επάνω της καν'το. Μόλις "έρθει στα ισα της" κόψε το συμπλήρωμα αφού σε ενοχλεί. αυτή είναι η αποψή μου. Μην εξαντληθείς και εσύ από το θηλασμό. Δεν είναι εύκολο και το συχνό. Εμένα ο δικός μου έχει κανα 2 μερες που ζητάει το στηθος καθε μια ώρα περίπου. εχω λιώσει. του δίνω λοιπόν ενα γευμα ξένο, τι να κάνω; δεν χαλασε και ο κόσμος.

βρε πας καλά; το μωρό κάνει άλμα ανάπτυξης και προσπαθεί να αυξήσει την παραγωγή σου και συ του δίνεις μπιμπερό;;;; Βάζεις σε κίνδυνο την παραγωγή Μαράκι...2-3 μέρες υπομονή χρειάζεται...

επίσης αν περίμενα να γεμίσει το στήθος για να ταίσω τον Νικόλα, θα έτρωγε μια φορά τη μέρα ο έρμος :tongue:

Υπάρχει γάλα, μην σε πιάνουν ανασφάλειες...τάιζε το παιδί όποτε ζητάει...

Διαφημίσεις

θέλω και εγώ σουπερ πρόγραμμα :-(

εγώ τον εβαλα εχθες για υπνο γύρω στις 12 παρά και από τη 1.30 ξεκίνησε το στριφογύρισμα. Ξυπνούσα κάθε μια ώρα από τον θόρυβο που έκανε και τα μουγκρητά. όλη την ώρα τίναζε πόδια, χέρια και βογγούσε. δεν ξέρω τι γίνεται. όλη την ημέρα εχθές είχε θέμα με την κοιλίτσα του και τα έντερά του γουργούριζαν ασταμάτητα. Λιάκι και Κατερίνα (που είσαι εσύ αλήθεια;) που ξέρετε από κολικούς... αυτά είναι κολικοι; τα βράδια ήταν και εσας τα παιδάκια ανήσυχα; αναρωτιέμαι μήπως φταίει και το στρώμα του λίκνου. σαν σκληρό μου φαίνεται. στον καναπέ του σαλονιού που τον εχω όλη την ημέρα γιατι ξεραίνεται στον ύπνο; ενταξει τον πιάνει και εκεί ανησυχία αλλά όχι τόση. Κορίτσια κάνει σαν δαιμόνισμένο μέχρι το πρωί, αλήθεια...:-( ο γιατρός λεει ότι είναι κολικοί και ότι θα περάσουν στο 3μηνο. εμένα κάθε μερα μου βγάζει και καινούργια χούγια. το λυπάμαι και αυτό και εμένα. Λιάκι λες να είναι η έξαρση των 2 εβδομάδων;

i'm helpless & sleepless~

θέλω και εγώ σουπερ πρόγραμμα :-(

εγώ τον εβαλα εχθες για υπνο γύρω στις 12 παρά και από τη 1.30 ξεκίνησε το στριφογύρισμα. Ξυπνούσα κάθε μια ώρα από τον θόρυβο που έκανε και τα μουγκρητά. όλη την ώρα τίναζε πόδια, χέρια και βογγούσε. δεν ξέρω τι γίνεται. όλη την ημέρα εχθές είχε θέμα με την κοιλίτσα του και τα έντερά του γουργούριζαν ασταμάτητα. Λιάκι και Κατερίνα (που είσαι εσύ αλήθεια;) που ξέρετε από κολικούς... αυτά είναι κολικοι; τα βράδια ήταν και εσας τα παιδάκια ανήσυχα; αναρωτιέμαι μήπως φταίει και το στρώμα του λίκνου. σαν σκληρό μου φαίνεται. στον καναπέ του σαλονιού που τον εχω όλη την ημέρα γιατι ξεραίνεται στον ύπνο; ενταξει τον πιάνει και εκεί ανησυχία αλλά όχι τόση. Κορίτσια κάνει σαν δαιμόνισμένο μέχρι το πρωί, αλήθεια...:-( ο γιατρός λεει ότι είναι κολικοί και ότι θα περάσουν στο 3μηνο. εμένα κάθε μερα μου βγάζει και καινούργια χούγια. το λυπάμαι και αυτό και εμένα. Λιάκι λες να είναι η έξαρση των 2 εβδομάδων;

i'm helpless & sleepless~

εμένα χτυπιέται έτσι όταν δεν έχει ρευτεί και έχει εγκλωβιστεί αέρας στο στομαχάκι του...

τα βράδια που μπουκώνει επίσης κοπανιέται κάθε΄λίγο και λιγάκι και χώνει μπουνιές κλωτσιές...

αν ήταν κολικοί δεν θα σπάραζε; εγώ έτσι ξέρω...

βρε πας καλά; το μωρό κάνει άλμα ανάπτυξης και προσπαθεί να αυξήσει την παραγωγή σου και συ του δίνεις μπιμπερό;;;; Βάζεις σε κίνδυνο την παραγωγή Μαράκι...2-3 μέρες υπομονή χρειάζεται...

επίσης αν περίμενα να γεμίσει το στήθος για να ταίσω τον Νικόλα, θα έτρωγε μια φορά τη μέρα ο έρμος :tongue:

Υπάρχει γάλα, μην σε πιάνουν ανασφάλειες...τάιζε το παιδί όποτε ζητάει...

Μαρία μου είχα φτάσει σε σημείο να τον βάζω να θηλάσει, να μην βρίσκει, να κλαψουρίζει και μαζί με αυτόν και εγω. πέρναγα μεγάλο άγχος. όταν του δίνω συμπλήρωμα μετά αντλώ το οποιο γαλα με το θήλαστρο για να ξεγελασω τον οργανισμό μου. εχθές το βράδυ ας πούμε επειδη κάποια στιγμή το απόγευμα έκανε 4 ώρες να ζητησει φαγητό, δεν του έδωσα ξενο και τον θήλασα γιατι είχα γάλα φουλ :). με το συμπλήρωμα επίσης αισθάνομαι μια σιγουρια: επειδή δουλεύω, αν πεινάσει και έχω Δικαστήριο επειδη δεν μπορώ να πω "συγγνώμη, να διακόψουμε για λίγο να πάω σπίτι να θηλάσω", πρέπει να έχω ένα κουτί ξένο γάλα στο σπίτι για έκτακτη ανάγκη

εμένα χτυπιέται έτσι όταν δεν έχει ρευτεί και έχει εγκλωβιστεί αέρας στο στομαχάκι του...

τα βράδια που μπουκώνει επίσης κοπανιέται κάθε΄λίγο και λιγάκι και χώνει μπουνιές κλωτσιές...

αν ήταν κολικοί δεν θα σπάραζε; εγώ έτσι ξέρω...

ναι και εγώ έτσι ξέρω αλλά ο παιδίατρος κολικούς τις ονόμασε όλες αυτες τις αντιδράσεις... και εμένα αν δεν έχει ρευτεί καλά υποφέρει λέμε...

Διαφημίσεις

Μαρία μου είχα φτάσει σε σημείο να τον βάζω να θηλάσει, να μην βρίσκει, να κλαψουρίζει και μαζί με αυτόν και εγω. πέρναγα μεγάλο άγχος. όταν του δίνω συμπλήρωμα μετά αντλώ το οποιο γαλα με το θήλαστρο για να ξεγελασω τον οργανισμό μου. εχθές το βράδυ ας πούμε επειδη κάποια στιγμή το απόγευμα έκανε 4 ώρες να ζητησει φαγητό, δεν του έδωσα ξενο και τον θήλασα γιατι είχα γάλα φουλ :). με το συμπλήρωμα επίσης αισθάνομαι μια σιγουρια: επειδή δουλεύω, αν πεινάσει και έχω Δικαστήριο επειδη δεν μπορώ να πω "συγγνώμη, να διακόψουμε για λίγο να πάω σπίτι να θηλάσω", πρέπει να έχω ένα κουτί ξένο γάλα στο σπίτι για έκτακτη ανάγκη

οκ συμφωνώ όταν δουλεύεις! αλλά λες ότι κάποια στιγμή δεν βρίσκει, οκ δεκτό και αυτό...και προσπαθεί ο κακομοίρης να το αυξήσει και εσύ δεν τον αφήνεις, αυτό σου λέω μόνο!

δυστυχώς αγάπη μου δεν ξεγελιέται ο οργανισμός με το θήλαστρο :(

ναι και εγώ έτσι ξέρω αλλά ο παιδίατρος κολικούς τις ονόμασε όλες αυτες τις αντιδράσεις... και εμένα αν δεν έχει ρευτεί καλά υποφέρει λέμε...

μου είχε πει ο παιδίατρος να τον κρατάω όρθιο όσο χρειαστεί για να ρευτεί...τα βράδια αποκοιμιέμαι καθιστή στο κρεβάτι με το μωρό στον ώμο μου...έχουμε χτυπήσει και 2ωρο έτσι...:-(

επίσης πιστεύω ότι το ξένο γάλα επιβαρύνει το ανώριμο πεπτικό και υποφέρει ο έρμος!

βρε Μαράκι 2-3 μέρες του έχω δώσει ξένο. αυτά τα έκανε καιρό πριν τον ξεκινήσω. μάλιστα ένας λόγος που τον ξεκίνησα σου είπα ότι ήταν και αυτός. νόμιζα ότι κοπανιέται επειδή δεν χορταινε. τι να πω.... αν διαπιστώσω κατι περιέργο του το κόβω δεν μου λεει κατι... απλά σου εξηγώ ότι και λόγω της κατάστασης πρέπει να έχω ένα κουτί γάλα εφεδρικό ;)

οκ συμφωνώ όταν δουλεύεις! αλλά λες ότι κάποια στιγμή δεν βρίσκει, οκ δεκτό και αυτό...και προσπαθεί ο κακομοίρης να το αυξήσει και εσύ δεν τον αφήνεις, αυτό σου λέω μόνο!

δυστυχώς αγάπη μου δεν ξεγελιέται ο οργανισμός με το θήλαστρο :(

με κανεις να νιωθω τυψεις...:-(

μου είχε πει ο παιδίατρος να τον κρατάω όρθιο όσο χρειαστεί για να ρευτεί...τα βράδια αποκοιμιέμαι καθιστή στο κρεβάτι με το μωρό στον ώμο μου...έχουμε χτυπήσει και 2ωρο έτσι...:-(

οκ... εμενα εχθες το βραδυ είχε ρευτεί και πάλι έτσι έκανε... ΔΕΝ ΞΕΡΩ!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...