Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα χρονια πολλα κ καλη χρονια!!Με υγεια κ τύχη!!!

Θα ήθελα τη βοήθεια κ τη γνώμη όποιας κοπέλας γνωρίζει (δε ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα).Γεννεσις η γέννημα έχουν καλύτερο εμβρυολογικο;ενώ ελεγα να ξεκινήσω στον κ.Σφακιανουδη ψάχνω κ για το γέννημα στον κ.Μαντουδη γιατί διάβασα κάπου ότι εχρι ξεκινήσει ένα καινούργιο πρωτόκολλο duo stim για διπλή διέγερση ωοθηκών σε γυναίκες με χαμηλό απόθεμα..

Έχει κάνει κάποια το συγκεκριμένο πρωτόκολλο;

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κοριτσάκια μου καλημέρα! Έχω να γράψω μια εβδομάδα περίπου αλλά είχαμε μια περιπετειούλα. Γυρίσαμε Μύκονο την προηγούμενη Κυριακή το βράδυ. Την Τρίτη λοιπόν κλείνουμε ραντεβού για το εμβόλιο της μικρής. Στη ζύγιση λοιπόν η μικρή ήταν 4760, όσο και πριν 10 μέρες που την είχε ζυγίσει η παιδίατρος στην Αθήνα και το ίδιο υψος με πριν 10 μέρες. ΄Σύνολο δηλαδη τον τρίτο μήνα πήρε 290γρ και 2 πόντους ύψος. Ο γιατρός λοιπόν μίλησε για συμπλήρωμα. Εννοείται έπαθα κατάθλιψη γιατί δεν εργάζομαι φέτος για να θηλάσω αποκλειστικά. Κλαίγοντας του είπα ότι δεν θέλω συμπλήρωμα και μου είπε ότι δεν γίνεται αφού δεν θρέφεται το μωρό. Του ζήτησα διορία μια εβδομάδα (δηλαδή μέχρι αύριο). Πλακώθηκα στα τηλέφωνα στους συμβούλους θηλασμου. Μια γυναίκα λοιπόν μου είπε να κόψω την πιπίλα του μωρού και όποτε κλαίει να το βάζω στο στήθος. Εδώ και μια εβδομάδα ακολούθησα την συμβουλήτης. Κορίτσια ξέρετε τι κατάλαβα;;; Επί 1,5 μήνα υποσίτιζα το μωρό μου. Σήμερα τη ζύγισα κι έχει πάρει ήδη 200γρ και κάνει κακά συνέχεια. Μετά από κάθε γεύμα αλλά κι ενδιάμεσα όπως παλιά. Ξεχνιόταν με τη πιπίλα και δεν ζητούσε φαγητό ούτε ξυπνούσε την νύχτα. Κι έλεγα τι έπαθε και δεν χέζει. Τι να βγάλει το μωράκι μου;;; Είμαι λοιπόν συνέχεια με το αγαπουλάκι μου κολλημένο στο στήθος. Έκοψα τη πιπίλα. Μου θυμίζει όπως όταν ήταν νεογέννητο γιατι θηλάζουμε μισάωρα αλλά δεν με νοιάζει. Αρκεί να πάρει τ'απάνω του το ζουζουνάκι μου. Νοι΄΄ωθω τόσο χάλια.. Δεν έχω συνέλθει ακόμη... Αναπληρώνεται άραγε η ζημιά;;;

Αυτά κορίτσια μου από εμένα! Πάω να σας διαβάσω γιατί δεν μπήκα καθόλου αυτές τις μέρες!

καλημερα γιωτα!φυσικα κ αναπληρωνεται το μωρακι σου ειναι μια χαρα κ παιρνει βαρος μην ανησυχεις ολα καλα θα πανε!μη νιωθεις ασχημα κανεις το καλυτερο για το μωρο σου.σημερα περιμενω κ εγω συμβουλο θηλλασμου αν θες να τη ρωτησω κατι πες μου.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσάκια μου καλημέρα! Έχω να γράψω μια εβδομάδα περίπου αλλά είχαμε μια περιπετειούλα. Γυρίσαμε Μύκονο την προηγούμενη Κυριακή το βράδυ. Την Τρίτη λοιπόν κλείνουμε ραντεβού για το εμβόλιο της μικρής. Στη ζύγιση λοιπόν η μικρή ήταν 4760, όσο και πριν 10 μέρες που την είχε ζυγίσει η παιδίατρος στην Αθήνα και το ίδιο υψος με πριν 10 μέρες. ΄Σύνολο δηλαδη τον τρίτο μήνα πήρε 290γρ και 2 πόντους ύψος. Ο γιατρός λοιπόν μίλησε για συμπλήρωμα. Εννοείται έπαθα κατάθλιψη γιατί δεν εργάζομαι φέτος για να θηλάσω αποκλειστικά. Κλαίγοντας του είπα ότι δεν θέλω συμπλήρωμα και μου είπε ότι δεν γίνεται αφού δεν θρέφεται το μωρό. Του ζήτησα διορία μια εβδομάδα (δηλαδή μέχρι αύριο). Πλακώθηκα στα τηλέφωνα στους συμβούλους θηλασμου. Μια γυναίκα λοιπόν μου είπε να κόψω την πιπίλα του μωρού και όποτε κλαίει να το βάζω στο στήθος. Εδώ και μια εβδομάδα ακολούθησα την συμβουλήτης. Κορίτσια ξέρετε τι κατάλαβα;;; Επί 1,5 μήνα υποσίτιζα το μωρό μου. Σήμερα τη ζύγισα κι έχει πάρει ήδη 200γρ και κάνει κακά συνέχεια. Μετά από κάθε γεύμα αλλά κι ενδιάμεσα όπως παλιά. Ξεχνιόταν με τη πιπίλα και δεν ζητούσε φαγητό ούτε ξυπνούσε την νύχτα. Κι έλεγα τι έπαθε και δεν χέζει. Τι να βγάλει το μωράκι μου;;; Είμαι λοιπόν συνέχεια με το αγαπουλάκι μου κολλημένο στο στήθος. Έκοψα τη πιπίλα. Μου θυμίζει όπως όταν ήταν νεογέννητο γιατι θηλάζουμε μισάωρα αλλά δεν με νοιάζει. Αρκεί να πάρει τ'απάνω του το ζουζουνάκι μου. Νοι΄΄ωθω τόσο χάλια.. Δεν έχω συνέλθει ακόμη... Αναπληρώνεται άραγε η ζημιά;;;

Αυτά κορίτσια μου από εμένα! Πάω να σας διαβάσω γιατί δεν μπήκα καθόλου αυτές τις μέρες!

Καλημερα! Το ιδιο προβλημα αντιμετωπιζω κι εγω.Τον τελευταιο μηνα πηρε μονο 270 γρ. και 2 ποντους και μου ειπε κι εμενα για ξενο και εκλαιγα μπροστα του.Μου ειπε οτι δεν επαρκει το γαλα μου,δεν ειναι τοσο θρεπτικο και οτι πρεπει να τρωω καθε μερα κρεας και ψαρι και να τρωω παρα πολυ καλα.Εγω δουλευω και πολλες ώρες.Σημερα θα παμε στον παιδιατρο να δουμε τι θα μας πει.Σοφακι οτι σε πει η συμβουλος θελω να μου τα πεις.

Φευγω για δουλεια.Φιλακια

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Καλημερα! Το ιδιο προβλημα αντιμετωπιζω κι εγω.Τον τελευταιο μηνα πηρε μονο 270 γρ. και 2 ποντους και μου ειπε κι εμενα για ξενο και εκλαιγα μπροστα του.Μου ειπε οτι δεν επαρκει το γαλα μου,δεν ειναι τοσο θρεπτικο και οτι πρεπει να τρωω καθε μερα κρεας και ψαρι και να τρωω παρα πολυ καλα.Εγω δουλευω και πολλες ώρες.Σημερα θα παμε στον παιδιατρο να δουμε τι θα μας πει.Σοφακι οτι σε πει η συμβουλος θελω να μου τα πεις.

Φευγω για δουλεια.Φιλακια

καλη δουλιτσα ευμορφια!θα γραψω να σας πω οταν ερθει.φιλια!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Καλημερα σας κοριτσια πως ξυπνησατε σημερα?

Εμεις ειχαμε 2 ξυπνηματα μεσα στην νυχτα κατα τα αλλα ολα καλα.Ευτυχως που εχει ρεπο ο κοσμας και τον κρατησε να κοιμηθω μεχρι τις 10 σημερα!!!!!!!

Ξεκουραστηκα....

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Γιωτακι δεν θα το πιστεψεις αλλα χθες σε σκεφτομουνα...και σημερα αν δεν εγραφες θα σου εστελνα pm.Μην στεναχωριεσαι καθολου ολα αναληρωνονται απλα σε λιγο καιρο δεν θα πιστευεις στο ποσο εχει μεγαλωσει η μικρη...

Μπραβο σου παντως που το παλλεψες για τον θηλασμο.Εγω στο λεω θα τα παρατουσα και θα του εδινα σημπληρωμα.Λοιπον εγω με το αγχος που ειχα μηπως εχει κατι το παιδι και δεν πειαναει ανακαλυψα το εξης.Οτι οσο μεγαλωνουν μην περιμενεις να κλαινε για να φανε.Πρεπει να αναγνωριζεις σημαδια πεινας για να τους δινεις να φανε.Γιατι αυτα ξεχνοιυνται και με το παιχνιδι και το θυμουνται μονο αν τους το θυμησεις.Λοιπον εγω φροντιζω να τον ταιζω στις 2 με 2:30 ωρες και παντα δεν γκρινιαζει αλλα οταν τον παιρνω αγκαλια παντα κανει σαν τρελλος για να φαει.

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα σας κορίτσια!!!

επιτέλους η γουρουνογρίπη δείχνει σημάδια υποχώρησης!!!

Πάντως οι κουραμπιέδες μου προχθές βγήκαν καταπληκτικοί!! έχω φάει ήδη σχεδόν τους μισούς!

Genuine έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με σένα νομίζω...

δεν έχω ζυγίσει τη μικρή σε βρεφοζυγό αλλά απο τη δική μας ζυγαριά φαίνεται σα να έχει πάρει μόνο 280 γρμ τον τελευταίο μήνα και έχχω αγχωθεί πολύ.

Την Πέμπτη θα πάμε στην παιδίατρο για τα εμβόλια και ελπίζω να μην επιβεβαιώσει την ανησυχία μου και ακόμα περισσότερο ελπίζω να μη μιλήσει για συμπλήρωμα....

λες να φταίει και σε μας οτι είναι συνέχεια με την πιπίλα???

και το βράδυ τους έχει κόψει τους νυχτερινούς θηλασμούς...τρώει στις 10 το βράδυ και μετά πάλι ή στις 5 ή στις 7 το πρωί...

ουφ αγχώθηκα πάλι...

και χθες πάλι είχαμε τη μάχη του βυζιού! μα να μην κάθεται με τίποτα να θηλάσει...είχε 4 ώρες να φάει, πεινούσε αλλά επειδή το στήθος μου δεν είχε πρηστεί για να ρουφήξει έτοιμο γαλατάκι η τεμπέλα αρνιόταν να φάει....τι να κάνω κι εγώ? έβαλα το θήλαστρο στη φάση διέγερσης και μόλις άρχισε η ροή έβαλα κατευθείαν τη μικρή στο στήθος...

τι κάνω λάθος ρε γμτ και δυσκολεύεταιη μπέμπα μου να φάει??????

Βρε Σοφάκι μια και θα έρθει η σύμβουλος θηλασμού, μπορείς να τη ρωτήσεις για την περίπτωση μου τι παίζει?????

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Γεια σου Γιωτούλα όμορφη! Αυτό με την πιπίλα το έχουμε πάθει πολλές, μην σε ανησυχεί! Το μωρό τώρα που του έκοψες την πιπίλα, αφενός έχει συνηθίσει το πιπίλισμα, αφετέρου θέλει να αυξήσει την παραγωγή σου πάλι, γι'αυτό είναι κολλημένο στο στήθος. Λογικά σε 2-3 μέρες θα επανέλθετε στα φυσιολογικά ωράρια.

Και βέβαια αναπληρώνεται η ζημιά! Μπράβο σας που το αντιμετωπίζετε δυναμικά και θα δεις ότι όλα θα είναι σούπερ!

καλημερα γιωτα!φυσικα κ αναπληρωνεται το μωρακι σου ειναι μια χαρα κ παιρνει βαρος μην ανησυχεις ολα καλα θα πανε!μη νιωθεις ασχημα κανεις το καλυτερο για το μωρο σου.σημερα περιμενω κ εγω συμβουλο θηλλασμου αν θες να τη ρωτησω κατι πες μου.

Περιμένουμε νέα σου Σοφούλα!

Καλημέρα σας κορίτσια!!!

Πάντως οι κουραμπιέδες μου προχθές βγήκαν καταπληκτικοί!! έχω φάει ήδη σχεδόν τους μισούς!

δεν έχω ζυγίσει τη μικρή σε βρεφοζυγό αλλά απο τη δική μας ζυγαριά φαίνεται σα να έχει πάρει μόνο 280 γρμ τον τελευταίο μήνα και έχχω αγχωθεί πολύ.

Την Πέμπτη θα πάμε στην παιδίατρο για τα εμβόλια και ελπίζω να μην επιβεβαιώσει την ανησυχία μου και ακόμα περισσότερο ελπίζω να μη μιλήσει για συμπλήρωμα....

και το βράδυ τους έχει κόψει τους νυχτερινούς θηλασμούς...τρώει στις 10 το βράδυ και μετά πάλι ή στις 5 ή στις 7 το πρωί...

ουφ αγχώθηκα πάλι...

και χθες πάλι είχαμε τη μάχη του βυζιού! μα να μην κάθεται με τίποτα να θηλάσει...είχε 4 ώρες να φάει, πεινούσε αλλά επειδή το στήθος μου δεν είχε πρηστεί για να ρουφήξει έτοιμο γαλατάκι η τεμπέλα αρνιόταν να φάει....τι να κάνω κι εγώ? έβαλα το θήλαστρο στη φάση διέγερσης και μόλις άρχισε η ροή έβαλα κατευθείαν τη μικρή στο στήθος...

Βρε Σοφάκι μια και θα έρθει η σύμβουλος θηλασμού, μπορείς να τη ρωτήσεις για την περίπτωση μου τι παίζει?????

καλημερα σοφια!ευχαριστως να τη ρωτησω.

χαιρομαι που εισαι καλυτερα αντε περαστικα σου!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Καλημέρα σας κορίτσια!!!

ουφ αγχώθηκα πάλι...

Κανόνισε να περάσει η γουρουνογρίππη και να γίνεις σα γουρουνίτσα από τα γλυκά! :tongue:

Πως καλέ το ζυγίζεις το παιδί στη δική σας ζυγαριά;;;; Πόσο είναι τώρα η μπέμπα; Τι ύψος; Κάθε πόσες ώρες τρώει;

Τίποτα δεν κάνεις λάθος, απλά είναι λίγο τεμπέλα η μικρή ή μήπως μπερδεύεται με την πιπίλα; Για κάνε μια δοκιμή και κόψτην για λίγο...

Διαφημίσεις

Ακομη να μας βαλουν πετρελαιο..δεν το πιστευω!

Γιωτα τελος καλο ολα καλα κοπελα μου,,,θα μπει σε μια σειρα το ζουζουνακι σου κ θα παρει τα πανω της!!

Σοφακι κλεισατε και τον τριτο μηνα εεε?? να χερεσαι την νεραιδουλα σου,,γερη και δυνατη να ναι!Δεν μου στελνεις την συνταγη με τους κουραμπιεδες??Αν σου ειναι ευκολο,οποτε μπορεις!!!

Ευμορφια πως καταλαβαινουν πως δεν ειναι θρεπτικο το γαλα?

Εμενα γιατι η δικη μου παιδιατρος οταν της τηλεφωνησα α την ρωτησω αν τα 60-70 γραμμαρια που παιρνει την βδομαδα ειναι μια χαρα μου απαντησε πως ειναι οκ??μηπως πρεπει να ψαχτω κ εγω??5700 ηταν 15 Νοεμβριου κ τωρα ειναι 6 κιλακια 300 γραμμ σχεδον πηρε σε ενα μηνα.,

Επεξεργάστηκαν by Λια1111

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Καλημέρες πολλές!

Ένα γενικό σχόλιο γιατί βλέπω ότι πολλές αγχώνεστε για το βάρος των μωρών. Να ξέρετε ότι τα μωράκια που θηλάζουν κάποια στιγμή μετριάζουν τον ρυθμό ανάπτυξης και σε κάποιες περιπτώσεις παρουσιάζουν και στασιμότητα. Αν το μωρό δεν πέφτει καμπύλη (που και αυτό δεν είναι πάντα ανησυχητικό όταν είναι πάνω από το μέσο όρο), τότε δεν υπάρχει λόγος πανικού. Μια χαρά είναι το γάλα μας και μια χαρά αναπτύσσονται. Το παραπάνω μου το επιβεβαίωσε ο παιδίατρος όταν ο Νικόλας ξαφνικά από 400γρ τη βδομάδα άρχισε να βάζει 120-150γρ.

Γιωτα τελος καλο ολα καλα κοπελα μου,,,θα μπει σε μια σειρα το ζουζουνακι σου κ θα παρει τα πανω της!!

Τατιανακι κλεισατε και τον τριτο μηνα εεε?? να χερεσαι την νεραιδουλα σου,,γερη και δυνατη να ναι!Δεν μου στελνεις την συνταγη με τους κουραμπιεδες??Αν σου ειναι ευκολο,οποτε μπορεις!!!

Εμενα γιατι η δικη μου παιδιατρος οταν της τηλεφωνησα α την ρωτησω αν τα 60-70 γραμμαρια που παιρνει την βδομαδα ειναι μια χαρα μου απαντησε πως ειναι οκ??μηπως πρεπει να ψαχτω κ εγω??5700 ηταν 15 Νοεμβριου κ τωρα ειναι 6 κιλακια 300 γραμμ σχεδον πηρε σε ενα μηνα.,

H fairytale είναι Σοφία, Τατιάνα είναι η sunny :D

Στο είπε η παιδίατρος για το λόγο που γράφω παραπάνω. Τα κιλά σας είναι σούπερ!

Κανόνισε να περάσει η γουρουνογρίππη και να γίνεις σα γουρουνίτσα από τα γλυκά! :tongue:

Πως καλέ το ζυγίζεις το παιδί στη δική σας ζυγαριά;;;; Πόσο είναι τώρα η μπέμπα; Τι ύψος; Κάθε πόσες ώρες τρώει;

Τίποτα δεν κάνεις λάθος, απλά είναι λίγο τεμπέλα η μικρή ή μήπως μπερδεύεται με την πιπίλα; Για κάνε μια δοκιμή και κόψτην για λίγο...

αχ μακάρι να παχύνω Μαράκι γιατί εκτός οτυ οτι τα έχασα όλα της εγκυμοσύνης, τώρα ο ενδοκρινολόγος μου άλλαξε δοσολογία στο χάπι και μου είπε οτι θα ρυθμίσει το μεταβολισμό μου....οπότε αν επιστρέψω στα παλία, χάθηκα!!! λες και έχω anorexia nervosa θα γίνω!!!

χοντρικά τη ζυγίζω τη μικρή....ανεβαίνω πρώτα μόνη μου και μετά μαζί της!

τον προηγούμενο μήνα ήταν 5220 και 62 εκατοστά. τώρα δεν ξέρω....την πέμπτη θα μάθουμε!

τρώει κάθε 1,5-2 ώρες τη μέρα αλλά το βράδυ τρώει στις 10 και μετά πάλι στις 5,6 ή 7...

Τατιανακι κλεισατε και τον τριτο μηνα εεε?? να χερεσαι την νεραιδουλα σου,,γερη και δυνατη να ναι!Δεν μου στελνεις την συνταγη με τους κουραμπιεδες??Αν σου ειναι ευκολο,οποτε μπορεις!!!

Λιάκι Τατιάνα είναι η sunny!!! εγώ είμαι Σοφία!!!

η συνταγή για τους κουραμπιέδες είναι αυτή:

http://www.sintagespareas.gr/sintages/kourampiedes-traganoi.html

αλλά βγαίνουν γύρω στα 35 κομμάτια μόνο.

Και ναι!!!!!! χθες κλείσαμε κι εμείς τον τρίτο!!!! είμαστε κοπελάρες πια!!!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

κοριτσάκια καλημέρα!

Γιώτα καταλαβαίνω τι ταραχή σε έπιασε. Πάντως για το συμπλήρωμα μην στεναχωριέσαι τόσο. Και έγω δεν ήθελα επουδενί να δώσω ξένο όμως επειδή ξυπναει τα βράδια, και εγώ νόμιζα ότι ήταν επειδή πεινάει, ξεκίνησα να του δίνω στο τελευταιο γεύμα το ΑΛΜΙΡΟΝ 1. Στην αρχή μου κακοφάνηκε, έκλαψα και εγώ, ζήλευα που έπιανε το μπουκάλι και όχι το στήθος μου και άλλα τέτοια κουλά. Μετά σκέφτηκα ότι υπάρχουν μωράκια που δεν θήλασαν καθόλου και δόξα τω θεω είναι μια χαρούλα. εγώ γιατί να στεναχωριέμαι; έτσι λοιπόν όταν βλέπω ότι ο μικρός μου θέλει να τρωει συνέχεια και εκ των πραγματων το στηθος μου δεν προλαβαίνει να γεμίσει, του δίνω ενα γευματακι μέσα στην ημέρα ξένο γαλα και είμαστε όλοι ευτυχισμένοι. Αν πρέπει για λίγο καιρό να καταφύγεις στο συμπλήρωμα για να πάρει η μπουμπού επάνω της καν'το. Μόλις "έρθει στα ισα της" κόψε το συμπλήρωμα αφού σε ενοχλεί. αυτή είναι η αποψή μου. Μην εξαντληθείς και εσύ από το θηλασμό. Δεν είναι εύκολο και το συχνό. Εμένα ο δικός μου έχει κανα 2 μερες που ζητάει το στηθος καθε μια ώρα περίπου. εχω λιώσει. του δίνω λοιπόν ενα γευμα ξένο, τι να κάνω; δεν χαλασε και ο κόσμος.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...