Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα χρονια πολλα κ καλη χρονια!!Με υγεια κ τύχη!!!

Θα ήθελα τη βοήθεια κ τη γνώμη όποιας κοπέλας γνωρίζει (δε ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα).Γεννεσις η γέννημα έχουν καλύτερο εμβρυολογικο;ενώ ελεγα να ξεκινήσω στον κ.Σφακιανουδη ψάχνω κ για το γέννημα στον κ.Μαντουδη γιατί διάβασα κάπου ότι εχρι ξεκινήσει ένα καινούργιο πρωτόκολλο duo stim για διπλή διέγερση ωοθηκών σε γυναίκες με χαμηλό απόθεμα..

Έχει κάνει κάποια το συγκεκριμένο πρωτόκολλο;

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

για να τα δικαιολογήσει η alico και να τα επιστρέψει, χρειάζεται γνωμάτευση γιατρού...στην περίπτωση του μπέμπη είναι τσεκ απ και εμβόλια...δεν τα δικαιολογεί...δεν υπάρχει ασθένεια...

μπορει να σου γραψει ασθενεια ποιος θα το μαθει?εμενα ετσι μου κανει κ τα περνω πισω απ την ιντεραμερικαν.πληρωνω 60ευρω την επισκεψη στο σπιτι-με η χωρις αποδειξη ειναι το ιδιο-οποτε μια χαρα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

28 ειμαι elisabeth αλλα δεν εχω κανεναν να μου κρατησει το μωρο για μια εξοδο. Οποτε μεχρι να μεγαλωσει τοσο η μικρη ωστε να την αφηνω μονη της δεν θα ειμαι για clubbing, πορτα θα τρωω, στα καπη θα με στελνουν...:-P

κ εγω 28 ειμαι.ευτυχως εχω τη μανα μου κ την κραταει κ βγαινουμε κανα σκ.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

...

αααα επίσης είσαι ακόμα πιτσιρίκα και εαν θες να βγεις φέρε μου το κοριτσακι σου να κάνει παρέα με το αγοράκι μου... σου υπόσχεται οτι δεν θα της πιάσει ούτε το χεράκι (τουλάχιστον την πρώτη φορά... έτσι για να μη ξεχνιόμαστε.. χα χα χα)

Ok να την φερω κι ας κανουν οτι νομιζουν αλλα ξερεις οτι αν το αισθημα γινει πιο σοβαρο ο γαμπρος μετακομιζει στο χωριο της νυφης και εμεις μενουμε αρκετα μακρια. θα το αντεξεις δολια μανα?

tLPhp3.png

Ok να την φερω κι ας κανουν οτι νομιζουν αλλα ξερεις οτι αν το αισθημα γινει πιο σοβαρο ο γαμπρος μετακομιζει στο χωριο της νυφης και εμεις μενουμε αρκετα μακρια. θα το αντεξεις δολια μανα?

χα χα χα ... άνετα!!! πριν μερικά χρόνια ψαχναμε με τον αντρα μου για δουλειες Πάτρα με σκοπό να μείνουμε κάπου κοντά στο Αίγιο... θέλαμε πολύ να φύγουμε απο Αθήνα... το κακό είναι οτι οι δουλειες είναι λίγες εκτός Αθήνας...

Διαφημίσεις

χα χα χα ... άνετα!!! πριν μερικά χρόνια ψαχναμε με τον αντρα μου για δουλειες Πάτρα με σκοπό να μείνουμε κάπου κοντά στο Αίγιο... θέλαμε πολύ να φύγουμε απο Αθήνα... το κακό είναι οτι οι δουλειες είναι λίγες εκτός Αθήνας...

θες να βρούμε όλοι μας δουλειά κέρκυρα να πάμε; :)

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου καλημέρα! Έχω να γράψω μια εβδομάδα περίπου αλλά είχαμε μια περιπετειούλα. Γυρίσαμε Μύκονο την προηγούμενη Κυριακή το βράδυ. Την Τρίτη λοιπόν κλείνουμε ραντεβού για το εμβόλιο της μικρής. Στη ζύγιση λοιπόν η μικρή ήταν 4760, όσο και πριν 10 μέρες που την είχε ζυγίσει η παιδίατρος στην Αθήνα και το ίδιο υψος με πριν 10 μέρες. ΄Σύνολο δηλαδη τον τρίτο μήνα πήρε 290γρ και 2 πόντους ύψος. Ο γιατρός λοιπόν μίλησε για συμπλήρωμα. Εννοείται έπαθα κατάθλιψη γιατί δεν εργάζομαι φέτος για να θηλάσω αποκλειστικά. Κλαίγοντας του είπα ότι δεν θέλω συμπλήρωμα και μου είπε ότι δεν γίνεται αφού δεν θρέφεται το μωρό. Του ζήτησα διορία μια εβδομάδα (δηλαδή μέχρι αύριο). Πλακώθηκα στα τηλέφωνα στους συμβούλους θηλασμου. Μια γυναίκα λοιπόν μου είπε να κόψω την πιπίλα του μωρού και όποτε κλαίει να το βάζω στο στήθος. Εδώ και μια εβδομάδα ακολούθησα την συμβουλήτης. Κορίτσια ξέρετε τι κατάλαβα;;; Επί 1,5 μήνα υποσίτιζα το μωρό μου. Σήμερα τη ζύγισα κι έχει πάρει ήδη 200γρ και κάνει κακά συνέχεια. Μετά από κάθε γεύμα αλλά κι ενδιάμεσα όπως παλιά. Ξεχνιόταν με τη πιπίλα και δεν ζητούσε φαγητό ούτε ξυπνούσε την νύχτα. Κι έλεγα τι έπαθε και δεν χέζει. Τι να βγάλει το μωράκι μου;;; Είμαι λοιπόν συνέχεια με το αγαπουλάκι μου κολλημένο στο στήθος. Έκοψα τη πιπίλα. Μου θυμίζει όπως όταν ήταν νεογέννητο γιατι θηλάζουμε μισάωρα αλλά δεν με νοιάζει. Αρκεί να πάρει τ'απάνω του το ζουζουνάκι μου. Νοι΄΄ωθω τόσο χάλια.. Δεν έχω συνέλθει ακόμη... Αναπληρώνεται άραγε η ζημιά;;;

Αυτά κορίτσια μου από εμένα! Πάω να σας διαβάσω γιατί δεν μπήκα καθόλου αυτές τις μέρες!

dlmv0hz9t.png1ogehfdjy.png

kwtpmaqz0.png

Καλημερα κοριτσακια!!!

Αδιαθετησαααααα χθες,,ποναω πολυ ομως!!!!

Αυτες τις 2 μερες δεν μπηκα γιατι ελειπε ο αντρουλης μου κ ειχα αποκλειστικα την μικρουλα μου εγω!!

Ελευθερια μου περαστικουλια,,γρηγορα να γινετε ''περδικια''!!!

Αννα Louis Vuitton πηρε και εμενα ο αντρουλης μου,αλλα κλαιω τα λεφτα που δωσε(600-700),,,,δεν ειμαι πολυ των ''ονοματων'' σε ρουχα ιδιως τσαντες,,, εχει γεμησει ο τοπος με φεικ και δεν μπορεις να καταλαβεις ποιες ειναι οι γνησιες!!τεσπα!!

Αν δεν μου περνε κ τπτ παλι παραπονα θα κανα χε χε!!

Απο χθες μας αφησαν χωρις πετρελαιο,,εχω εκνευριστει τοσο πολυ με τον διαχειριστη,ελεος...και ακομη να βαλουν!!

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...