Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα χρονια πολλα κ καλη χρονια!!Με υγεια κ τύχη!!!

Θα ήθελα τη βοήθεια κ τη γνώμη όποιας κοπέλας γνωρίζει (δε ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα).Γεννεσις η γέννημα έχουν καλύτερο εμβρυολογικο;ενώ ελεγα να ξεκινήσω στον κ.Σφακιανουδη ψάχνω κ για το γέννημα στον κ.Μαντουδη γιατί διάβασα κάπου ότι εχρι ξεκινήσει ένα καινούργιο πρωτόκολλο duo stim για διπλή διέγερση ωοθηκών σε γυναίκες με χαμηλό απόθεμα..

Έχει κάνει κάποια το συγκεκριμένο πρωτόκολλο;

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

οχι δεν είσαι η μόνη... εμείς είχαμε προσφορές αλλά δεν τον αφήνουμε σε κανέναν και ποτέ... εγω εχω απομακρυνθεί απο το καμάρι μου μόνο μια φορά για 15' που πήγα στο s/m και έμεινε με τον μπαμπα του! εκτος του όταν θηλάζεις αποκλειστικά είναι δύσκολο... προσωπικά δεν μπορώ ακόμα να τον αποχωριστώ... όσο για τις εξόδους έχω κάνει τόσααααα πολλά ξενύχτια με τον άντρα μου (11 χρόνια) αλλά και πριν;), που πραγματικά δεν μου λείπουν καθόλου...

αααα επίσης είσαι ακόμα πιτσιρίκα και εαν θες να βγεις φέρε μου το κοριτσακι σου να κάνει παρέα με το αγοράκι μου... σου υπόσχεται οτι δεν θα της πιάσει ούτε το χεράκι (τουλάχιστον την πρώτη φορά... έτσι για να μη ξεχνιόμαστε.. χα χα χα)

Κοριτσάκι μου, πως είναι η μύτη σας ? Το έκανες αυτό που σου είπα ? Εσύ καλά ?

Κύριος ο γιος της Ελ ααα όλα κι όλα την πρώτη φορά ούτε το χέρι , την 2η δεν ξέρουμε χαχαχα

XwAPp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Χθες μια φορα μονο εκτος απο το φυσιολογικο κιτρινοωχρομουσταρδι χρωμα στα κακακια μας υπηρχε και λιγο πρασινακι Ειναι ανησυχητικο αυτο το πρασινοκιτρινομουσταρδι δοκτωρ???? Πρωτη φορα μας συμβαινει...

Μόνο μια φορά; Καλά είστε :) Εμείς μια φορά τη μέρα...

Δες εδώ για περισσότερες λεπτομέρειες:

http://www.drjaygordon.com/development/pediatricks/poop.asp

Κύριος ο γιος της Ελ ααα όλα κι όλα την πρώτη φορά ούτε το χέρι , την 2η δεν ξέρουμε χαχαχα

ώπα, ανίχνευσα υπόγεια επικοινωνία! Ρε Λευτεράκι αγαπάς κι αλλού; :tongue:

Διαφημίσεις

σήμερα είναι αρκετα καλά... μόνο 2 αμπούλες βάλαμε.... το δοκίμασα στο πλάι αλλά το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο (δεν έβγαζε περισσότερα) με τον τρόπο που μου είχε δείξει η παιδίατρος... οπότε προτίμησα το 2ο που το έχω συνηθίσει! όλα καλά εσεις?

σήμερα είναι αρκετα καλά... μόνο 2 αμπούλες βάλαμε.... το δοκίμασα στο πλάι αλλά το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο (δεν έβγαζε περισσότερα) με τον τρόπο που μου είχε δείξει η παιδίατρος... οπότε προτίμησα το 2ο που το έχω συνηθίσει! όλα καλά εσεις?

αχ Ρε κοριτσάκι το παιδί να μην ταλαιπωρείται όχι τίποτε άλλο !!! εμείς πολύ καλά , ένα από τα πιο γεμάτα (όχι με βόλτες αλλά με πολύ όμορφα συναισθήματα ) σκ που περάσαμε οικογενειακώς

XwAPp3.png

Διαφημίσεις

αχ Ρε κοριτσάκι το παιδί να μην ταλαιπωρείται όχι τίποτε άλλο !!! εμείς πολύ καλά , ένα από τα πιο γεμάτα (όχι με βόλτες αλλά με πολύ όμορφα συναισθήματα ) σκ που περάσαμε οικογενειακώς

αχ και μεις χθες βραδυ...το πρωτο βραδυ που δεν ημουν στην τσιτα και δεν μιλουσαμε μονο για το παιδι! τζακι κρασακι φωτακια...

παντα τέτοια εύχομαι !!!

αχ και μεις χθες βραδυ...το πρωτο βραδυ που δεν ημουν στην τσιτα και δεν μιλουσαμε μονο για το παιδι! τζακι κρασακι φωτακια...

κεράκια, χαμηλός φωτισμός......... μα τι το κάναμε εδω????;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...