Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εγώ αγόρασα μια ζυγαριά της chicco και ξένοιασα...

6660 τον ζύγισα εγώ την Τρίτη, 6700 ο γιατρός την Πέμπτη στη δική του...οπότε δεν έχει ιδιαίτερη απόκλιση και μια χαρά!

same here

...και οταν ζητας να έχει μαζί του βρεφοζυγό είναι υποχρεωμένος να τον φέρει!!!!

κι εμενα στο ιατρειο 40 παιρνει , δεν ξερω αν εναι με αποδειξη η οχι αλλα ειπα να τον φερνω σπιτι γιατι με τις ωρες που δουλευει ο μπαμπας μας ειναι λιγο καπως για να πηγαινουμε στο ιατρειο , κι εγω δεν παιρνω το αυτοκινητο που εχουμε!!

Στο σπιτι ειναι 60 χωρις 100 με αποδειξη , πολυ κλεφτες αυτοι οι γιατροι βρε κοριτσια και οσο για τον βρεφοζυγο ναι κι εγω πιστευω οτι ειναι υποχρεωμενος και θα του το πω οταν με παρει για να μου πει ποτα θα ερθει.

Μαρακι γιατι δεν παιρνεις αποδειξη , δεν τα βαζεις στην ιδιωτικη?

Εγω ακομα να παρω τα λεφτα απο την Εθνικη μην πω τιποτα , ευελπιστω να τα παρω αυτην την εβδομαδα γιατι μου ειπαν μεσα του μηνα....και εχω και αλλο θεμα με το Αττικο γιατι με εβαλαν να πληρωσω τοτα για να μου δωσουν εξιτηριο και η ασφαλεια μου λεει δεν επρεπεν α πληρωσεις τιποτα , ειναι δημοσιο νοσοκομει ο ησουν σε 4κλινο ,και ολοκληρη διαδικασια για να παρω τα λεφτα πισω τωρα

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

α μόλις έκανε εμετό χέστηκε τόσο πολύ που λέρωσε και το φορμάκι και την φόρμα την κόκκινη! ευτυχώς είχα μαζί μου αλλαξιά...και τα είχα όλα καθαρά για το ταξίδι :(

Α για τοσο χεσιμο μιλαμε!!!!!!Εμεις σημερα προς τοπαρον δεν,,, γιανα δουμε!!

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

Διαφημίσεις

Μαρακι γιατι δεν παιρνεις αποδειξη , δεν τα βαζεις στην ιδιωτικη?

για να τα δικαιολογήσει η alico και να τα επιστρέψει, χρειάζεται γνωμάτευση γιατρού...στην περίπτωση του μπέμπη είναι τσεκ απ και εμβόλια...δεν τα δικαιολογεί...δεν υπάρχει ασθένεια...

Α για τοσο χεσιμο μιλαμε!!!!!!Εμεις σημερα προς τοπαρον δεν,,, γιανα δουμε!!

δεν??? να σου στείλω τα δικά μας με courier για να παρηγορηθείς??? αχχχχχ τι γίνεται εγώ και η Μαρία είμαστε οι μόνες με χεσμένα μωρά?? μας κάνετε πλάκα... :tongue:

τώρα είσαι μάνα να τα αφήσεις αυτά.... ΑΚΟΥ clubbing!!!:P

Μην ανησυχεις καλε!(Και μου κουβαλησεις και καμια προνοια...;)) Clubbing εχω να κανω απο πιτσιρικα. (Μετα αρχισα να ανακαλυπτω τι ωραια που ειναι να βγαινεις νωρις, να γυριζεις νωρις και να κοιμασαι νωρις)

Εγω μεχρι στιγμης απο τοτε που γεννησα εχω βγει 3 φορες χωρις το νινι μου για επειγουσες δουλειες (ικα,μικα κτλ). Και ετσι μαλλον θα βγει ο χειμωνας:rolleyes:. Βρε κοριτσια ειμαι η μονη που δεν εχω κανεναν για βοηθεια?

tLPhp3.png

Διαφημίσεις

ούτε εγώ έχω κανέναν...τον συζυγούλη μόνο τα βράδια και το σ/κ...

κάσι μου τι ήθελες να ρωτήσεις για τα κακάκια χθες;

Χθες μια φορα μονο εκτος απο το φυσιολογικο κιτρινοωχρομουσταρδι χρωμα στα κακακια μας υπηρχε και λιγο πρασινακι Ειναι ανησυχητικο αυτο το πρασινοκιτρινομουσταρδι δοκτωρ???? Πρωτη φορα μας συμβαινει...

tLPhp3.png

Μην ανησυχεις καλε!(Και μου κουβαλησεις και καμια προνοια...;)) Clubbing εχω να κανω απο πιτσιρικα. (Μετα αρχισα να ανακαλυπτω τι ωραια που ειναι να βγαινεις νωρις, να γυριζεις νωρις και να κοιμασαι νωρις)

Εγω μεχρι στιγμης απο τοτε που γεννησα εχω βγει 3 φορες χωρις το νινι μου για επειγουσες δουλειες (ικα,μικα κτλ). Και ετσι μαλλον θα βγει ο χειμωνας:rolleyes:. Βρε κοριτσια ειμαι η μονη που δεν εχω κανεναν για βοηθεια?

οχι δεν είσαι η μόνη... εμείς είχαμε προσφορές αλλά δεν τον αφήνουμε σε κανέναν και ποτέ... εγω εχω απομακρυνθεί απο το καμάρι μου μόνο μια φορά για 15' που πήγα στο s/m και έμεινε με τον μπαμπα του! εκτος του όταν θηλάζεις αποκλειστικά είναι δύσκολο... προσωπικά δεν μπορώ ακόμα να τον αποχωριστώ... όσο για τις εξόδους έχω κάνει τόσααααα πολλά ξενύχτια με τον άντρα μου (11 χρόνια) αλλά και πριν;), που πραγματικά δεν μου λείπουν καθόλου...

αααα επίσης είσαι ακόμα πιτσιρίκα και εαν θες να βγεις φέρε μου το κοριτσακι σου να κάνει παρέα με το αγοράκι μου... σου υπόσχεται οτι δεν θα της πιάσει ούτε το χεράκι (τουλάχιστον την πρώτη φορά... έτσι για να μη ξεχνιόμαστε.. χα χα χα)

ούτε εγώ έχω κανέναν...τον συζυγούλη μόνο τα βράδια και το σ/κ...

κάσι μου τι ήθελες να ρωτήσεις για τα κακάκια χθες;

αχχχχχχ ρε Μαρία σιγά μην το ξέχναγες.... είσαι Θεα!

για να τα δικαιολογήσει η alico και να τα επιστρέψει, χρειάζεται γνωμάτευση γιατρού...στην περίπτωση του μπέμπη είναι τσεκ απ και εμβόλια...δεν τα δικαιολογεί...δεν υπάρχει ασθένεια...

Γεια κ πάλι !!!

Επεξεργάστηκαν by Dafy

XwAPp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...