Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Βρε Mar28.. πολυ σε χαιρομαι που κανεις και clubbing! Eγω για να κανω, πρεπει η μικρη να γινει 13 ...χρονων οπου θα μπορω να την αφησω μονη της. Αλλα τοτε μαλλον θα ειμαι λιγο γρια για clubbing εε?

tLPhp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

λιτσα κ εγω το γιατρο τον φερνω σπιτι αλλα εχω ζυγο εδω-τον εχω νοικιασει οποτε δε φερνει ο γιατρος.

κασυ ποσο εισαι καλε?

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Ελευθερια και το δικο σου το αντρακι ειναι ενα κουκλακι.Παρεπιπτοντως κι εμεις εχουμε τις ιδιες φορμες αλλα δεν μας κανουν πλέον.

τελικά όλες έχουμε αγοράσει τις ίδιες... :P Το πιο ωραίο χρώμα όμως το είχα αγοράσει για ένα αγοράκι ... ολολευκη με γαλάζια γράμματα και τώρα δεν έχω βρει σε κανένα κατάστημα την ίδια...:mad:

Περαστικα και στυς 2 σας Ελευθεριτσα μου!!

Αυτο το χρωμα μονο σε μπλουζακι το βρηκα προχθες

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

κασυ ποσο εισαι καλε?

28 ειμαι elisabeth αλλα δεν εχω κανεναν να μου κρατησει το μωρο για μια εξοδο. Οποτε μεχρι να μεγαλωσει τοσο η μικρη ωστε να την αφηνω μονη της δεν θα ειμαι για clubbing, πορτα θα τρωω, στα καπη θα με στελνουν...:-P

tLPhp3.png

αλό! πρώτα στο πορτ μπεμπέ και πριν 2 εβδομάδες σταμάτησε να χωράει και τον έβαλα στο παρκοκρέβατο...γιατί;

ευχαριστώ για τον μπαμπούλη μου, αν και δεν είναι κερκυραίος :wink:

αν και περασε η γιορτη να τον χαιρεσαι κοριτσακι!!!!!!!!!!!!!!!!

Αντε κανε αλλον ενα γιο να τον πεις Σπυρο!!!

Διαφημίσεις

δεν θα σχολιάσω τα της πεθεράς γιατί θα πάθω αμόκ!

το μόνο που θα πω ότι το μωρό μου πάλι έκλαιγε με παράπονο, πάλι έκανε εμετό και πάλι ματιασμένο ήταν...

επίσης αν την πέμπτη έχουν απεργία τα αεροδρόμια θα φταίει η κάρια...θα είπε και 40 φορές στο μωρό: "ώστε θα πας το πρώτο σου ταξίδι την πέμπτη εεεεεεε;" και το εεεεε ήταν τόσο διαπεραστικό που ο μπεμπουλίξ έβαζε τα κλάματα και τα σκυλιά της γειτονιάς κρυβόνταν....αυτά, δε λέω άλλα....

... και εγω η κουτσομπολα που περιμένω ολη μερα να μάθω τα νέα της πεθερομαρμαγκας ? έτσι θα με αφήσεις βρε άσπλαχνη?

Κοριτσιαααααα

εχετε προσεξει αν τα μ πεμπακια σας εουν θεμα με τα ουλα τους?εννοω για να σκασουν τιποτα δοντια. Το θεωρω παρα πολυ νωρις αλλα εχει εδω και 1 εβδομαδα που του βαζω πιπιλα την φτυνει και βαζει ολη την μπουνιτσα του στο στομα μεχρι που καποιες φορες ειναι ετοιμος να τ αβγαλει. Δοκιμασα την πιπιλα στο ψυγειο και μολις του την δινω νομιζω οτι θα την καταπιει.

28 ειμαι elisabeth αλλα δεν εχω κανεναν να μου κρατησει το μωρο για μια εξοδο. Οποτε μεχρι να μεγαλωσει τοσο η μικρη ωστε να την αφηνω μονη της δεν θα ειμαι για clubbing, πορτα θα τρωω, στα καπη θα με στελνουν...:-P

τώρα είσαι μάνα να τα αφήσεις αυτά.... ΑΚΟΥ clubbing!!!:P

αν και περασε η γιορτη να τον χαιρεσαι κοριτσακι!!!!!!!!!!!!!!!!

Αντε κανε αλλον ενα γιο να τον πεις Σπυρο!!!

εγώ έχω καλύτερη πρόταση να κάνω... το Σπυρογιάννης πως σου φαίνεται????? χαχαχαχασαααααααα

Διαφημίσεις

Μαρακι μου εγω μολις πηγαμε 5 κιλα αλλαξα νουμερο και πηρα το 3 γιατι μου φαινοταν πιο ανετο για το μωρο .

Τωρα δεν ξερω ποσα κιλα ημαστε εχουμε να ζυγιστουμε ασπο 29/11.

αααα πηρα τηλεφωνο στο ιατρειο στον γιατρο για να πω οτι κλεινοπυμε τους 3 μηνες την Τριτη και να κανονισει ποτε να ερθει να μας κανει τα εμβολια , μιλαγα με την γραμματεα, και της λεω να φερει και τον βρεφοζυγο ο γιατρος μαζι γιατι ο δικοςμ ας χαλασε και τι μου απανταει με ενα ηλιθιο υφος η βλαμενη βρε κοριτσια?Κα ... δεν ειναι δυνατον α φερει τον βρεφοζυγο μαζι του ο γιατρος!!!Καλα τα πηρα εκεινη την ωρα πως κρατηθηκα να της πω , τα 100 Ε ξερει να τα παιρνει , τον βρεφοζυγο δεν μπορει να τον κουβαλησει?? Απο την στιγμη που παει στα σπιτια νομιζω πως ηταν υποχρεωμενος να εχει εναν και να τον παιρνει μαζι. Φερνει καμια αλλη τον γιατρο σπιτι η μονο εγω???

εμείς πάμε στο ιατρείο και δίνουμε 40 ευρώ...χωρίς απόδειξη...

Κοριτσιαααααα

εχετε προσεξει αν τα μ πεμπακια σας εουν θεμα με τα ουλα τους?εννοω για να σκασουν τιποτα δοντια. Το θεωρω παρα πολυ νωρις αλλα εχει εδω και 1 εβδομαδα που του βαζω πιπιλα την φτυνει και βαζει ολη την μπουνιτσα του στο στομα μεχρι που καποιες φορες ειναι ετοιμος να τ αβγαλει. Δοκιμασα την πιπιλα στο ψυγειο και μολις του την δινω νομιζω οτι θα την καταπιει.

και εμένα εχει λυσσάξει να βάζει τα δάκτυλα στο στόμα, σάλια πολλά και τελευταία δεν δείχνει ιδιαίτερη προτίμηση στην πιπίλα όπως παλιά!

πρεπει να πηγαινεις προετοιμασμενη εκει (ματι ,εμετο ,χεσιμο....)

α μόλις έκανε εμετό χέστηκε τόσο πολύ που λέρωσε και το φορμάκι και την φόρμα την κόκκινη! ευτυχώς είχα μαζί μου αλλαξιά...και τα είχα όλα καθαρά για το ταξίδι :(

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...