Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κοριτσάκια !!! Τι ωραίο το σ.κ …. Τι κάνετε ? τα μπεμπακια ?

Ελ περαστικά σας κοριτσάκι, Σοφία μεγιες τα ψώνια .

Κατερινάκι μου όλα καλά ? είμαι fb...

Ευχαριστούμε όλες για τα περαστικά... αν και ευτυχώς δεν έχουμε κάτι σοβαρό ούτε καν δέκατα. Ελπίζουμε οτι απο αύριο θα είμαστε απόλυτα υγιείς!

καλημερα σας!!!τι μου κανετε?βρε maria_s να σε ρωτησω που τον κοιμηζες τον Νικολα τοσο καιρο?να χαιρεσαι και τον μπαμπα σου(εχει και το καθε αυτου κερκυραιικο ονομα)!!!!

αλό! πρώτα στο πορτ μπεμπέ και πριν 2 εβδομάδες σταμάτησε να χωράει και τον έβαλα στο παρκοκρέβατο...γιατί;

ευχαριστώ για τον μπαμπούλη μου, αν και δεν είναι κερκυραίος :wink:

... είμαστε λίγο αρρωστούλικα... το μωράκι μου και εγώ. Το μικρό μου είχε πολλές μιξούλες και εγώ λίγο πονόλαιμο και πονοκέφαλο... ο μπαμπάς μας έχει αναλάβει χρέη νοσοκόμας, μάγειρα κλπ. υποχρεώσεις και εμείς τρώμε και κοιμόμαστε!!! Πρέπει μέχρι αύριο να είμαστε εντελώς καλά γιατί έχει άδεια ο μπαμπάς μας και έχουμε τόσαααα να κάνουμε!!! Εσεις? ... πάω να σας διαβάσω...

τώρα θα σε έπαιρνα τηλ. ανησύχησα που δεν σε είχα να παρλάρεις 2 μέρες τώρα! περαστικά σας!

βρε όργιο έψαχνες να βρεις κάποια εδώ μέσα... ως δικαιολογία για να μη σιδερώσεις??? Δεν σε πιστεύω!!!

Μαράκι εύχομαι να του αρέσει η κούνια του Νικόλα σας και να ρίξει ατελείωτους ύπνους εκεί μέσα...

επίσης να χαίρεσαι τον μπαμπούλη σου και παππούλη τώρα πια!!!

ευχαριστώ για τον πατερούλη...

εχμ τώρα κατάλαβα και την ερώτηση της ελένης...κάλε κούνια swing πήρα, όχι κούνια για να κοιμάται!

Διαφημίσεις

καλησπερα και απο μενα...λοιπον εστειλα χθες ιμαιλ στο μαδερκεαρ για το ποτε θα επιλυθει το προβλημα και μου απαντησαν σε 1-2 εβδομαδες. Αχ μακαρι αναθαρρησα και εχω ενα σωρο ρουχα να παραγγειλω. Να δουμε...Και επισης ο αντρας μου μου παρηγγειλε για δωρο εορτης και χριστουγεννιατικο μια τσαντα louis vuitton απο τας Αθηνας (μιας και στην επαρχια δεν εχουμε!!!!!) τελειο;;; απο βδομαδα θα μας τη στειλουν...ειμαι πολυ χαρουμενη!!!!!!

Πλάκα κάνεις;;; και ο δικός μου μια tous μου πήρε και νόμιζε ότι κάτι έκανε!!! Γιωργάάάάάάκη....

δεν θα σχολιάσω τα της πεθεράς γιατί θα πάθω αμόκ!

το μόνο που θα πω ότι το μωρό μου πάλι έκλαιγε με παράπονο, πάλι έκανε εμετό και πάλι ματιασμένο ήταν...

επίσης αν την πέμπτη έχουν απεργία τα αεροδρόμια θα φταίει η κάρια...θα είπε και 40 φορές στο μωρό: "ώστε θα πας το πρώτο σου ταξίδι την πέμπτη εεεεεεε;" και το εεεεε ήταν τόσο διαπεραστικό που ο μπεμπουλίξ έβαζε τα κλάματα και τα σκυλιά της γειτονιάς κρυβόνταν....αυτά, δε λέω άλλα....

Και τώρα που σχολίασα τα πάντα...καλησπέρα σας κόρες! Όλα καλά;

Έχετε τα αντράκια σας σήμερα σπίτι και χουχουλιάζετε; Εμείς λέμε να ανάψουμε και τζακάκι απόψε...

πήγα κομμωτήριο, έβαψα μαλλί, έφτιαξα νύχι και αισθάνομαι μια χαρά!

Μεγάλη γιορτή σήμερα, γιορτάζει ο Άγιος μας (και ο πατερούλης μου)! Χρόνια πολλά στους Σπύρους και της Σπυριδούλες σας, στους Πίπηδες και στις Πιπίτσες σας! :)

Το ρεκτιφιε εγινε ε?? ετοιμη για το ταξιδι!!

Εκανα κι ργω σημερα τη σοκολατοπιτ , που αμφιβαλλω αν θα μεινει μεχρι αυριο και εκανα και σοκολατακια.

Καλησπερα κοριτσακια!!

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

Το ρεκτιφιε εγινε ε?? ετοιμη για το ταξιδι!!

Εκανα κι ργω σημερα τη σοκολατοπιτ , που αμφιβαλλω αν θα μεινει μεχρι αυριο και εκανα και σοκολατακια.

Καλησπερα κοριτσακια!!

γεια σου κοριτσάρα μου! καλή η σοκολατόπιτα;

εγώ έτοιμη, βαλιτσούλες να φτιάξω την τετάρτη και το σπίτι και είμαστε έτοιμοι!!!

Διαφημίσεις

Ελευθερια περαστικα σας κοπελα μου... τωρα το ειδα!! Ευχομαι αυριο να ειστε οντως καλα!!

Σοφια δε με πειθει αυτο... Αντιθετα μαρτυριες ανθρωπων που εμβολιαστηκαν κ ειχαν προβληματα, κ μελετες που εκαναν καποιοι γιατροι οι οποιοι ειναι εκτος του ολου συστηματος, ε.. αυτα με ανησυχουν!

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

Τι κανετε κοριτσακια? Ολες καλα? Τα μωρακια σας? Εμεις τις τελευταιες μερες ανακαλυψαμε τα χερακια μας και εχει πολυ πλακα ετσι οπως προσπαθει να τα ελεγξει. Σημερα την πετυχα σε φωτο να αλληθωριζει προσπαθωντας να κοιταξει το χερακι της που το ειχε πολυ κοντα στα ματακια της..χιχιχιχιχι ....

tLPhp3.png

καλησπερα και από εμενα! δυστυχως εχω δουλιτσες να κανω και δεν θα μεινω μαζι σας.

μία φιλενάδα είχα να με μπινελικωνει, μετα βρήκα το Μαρακι και κατοπιν βλέπω ότι και οι υπόλοιπες δεν πάτε πίσω:ΣΑΔΙΣΤΡΙΕΣ! μου αρεσειειειει! τελεια!

να απαντησω και στις ερωτησεις σας (τωρα δεν θυμαμαι τι ακριβως ρωτησε η καθεμια σας, θα απαντω γενικα)

ο μικρος μου "τελευταιο" γεύμα τρωει στις 10 μισή 11 παρα 180ml. δε νομίζω ότι είναι και λίγα για να πεινασει :confused:. εντωμεταξυ όταν ξυπναει έχει φοβερη υπερενταση, στριφογυρναει αρχικα, βογγάει, ζοριζεται και τελικα κλαψουριζει. σε αυτο το σημειο ξεκιναω να τον ταιζω, όχι πιο πριν.

οι πάνες που χρησιμοποιω είναι οι λιμπερο και σαν εφαρμογη μου φαινονται καλυτερες από τα παμπερς. κάτι λαθος κανω εγω. το Νο 2 χρησιμοποιω ακομα που ειναι για μεχρι 6 κιλα γιατι ειμαστε 5 και κατι. αυτααααα....

εσεις πως ειστε;;;

Μαρακι μου εγω μολις πηγαμε 5 κιλα αλλαξα νουμερο και πηρα το 3 γιατι μου φαινοταν πιο ανετο για το μωρο .

Τωρα δεν ξερω ποσα κιλα ημαστε εχουμε να ζυγιστουμε ασπο 29/11.

αααα πηρα τηλεφωνο στο ιατρειο στον γιατρο για να πω οτι κλεινοπυμε τους 3 μηνες την Τριτη και να κανονισει ποτε να ερθει να μας κανει τα εμβολια , μιλαγα με την γραμματεα, και της λεω να φερει και τον βρεφοζυγο ο γιατρος μαζι γιατι ο δικοςμ ας χαλασε και τι μου απανταει με ενα ηλιθιο υφος η βλαμενη βρε κοριτσια?Κα ... δεν ειναι δυνατον α φερει τον βρεφοζυγο μαζι του ο γιατρος!!!Καλα τα πηρα εκεινη την ωρα πως κρατηθηκα να της πω , τα 100 Ε ξερει να τα παιρνει , τον βρεφοζυγο δεν μπορει να τον κουβαλησει?? Απο την στιγμη που παει στα σπιτια νομιζω πως ηταν υποχρεωμενος να εχει εναν και να τον παιρνει μαζι. Φερνει καμια αλλη τον γιατρο σπιτι η μονο εγω???

Δε σας ειπα!!! ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΒΓΩ!!!! ΘΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ CLUBBING!!!! ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ!!!!

Καλα να περασετε Μαριανθη μου!!!

Πω πω μοσο καιρο εχω να το κανω αυτο και ποσοσς καιρος θα περασει.Σκεφτομαι τον Ιανουαριο που θα εχουμε την πιτα στην δουλεια , αραγε που θα μας πανε φετος ημαστε και πολλοι και δεν χωραμε, να τον αφησω στον μπα μπα μας και να παω για κανενα τριωρακι ισα για να ξεσκασω λιγο

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...