Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα μαρακι!!

εγω τη γλιτωσα τελικα δε θαρ θουν τα πεθερικα μου-θα παμε βολτα!!!

να σε ρωτησω κατι...πως μπορω να ακυρωσω τη παραγγελια μου στο toys.de?θα την παρει τη κουνια ο δερφοσ μου!-κ αυτος δε μπορουσε να το πει χθεσ να μη τη παραγγειλω?

γιατί καλέ να την ακυρώσεις; γιατί να δώσει ο άνθρωπος 150 ευρώ εδώ; πάρε αυτήν και ας σου δώσει τα 100 ευρώ...κρίμα βρε κερατιάτικα!

αν πάλι θες να την ακυρώσεις, να το ψάξω το απογευματάκι και να σου πω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα σας!!!τι μου κανετε?βρε maria_s να σε ρωτησω που τον κοιμηζες τον Νικολα τοσο καιρο?να χαιρεσαι και τον μπαμπα σου(εχει και το καθε αυτου κερκυραιικο ονομα)!!!!

... είμαστε λίγο αρρωστούλικα... το μωράκι μου και εγώ. Το μικρό μου είχε πολλές μιξούλες και εγώ λίγο πονόλαιμο και πονοκέφαλο... ο μπαμπάς μας έχει αναλάβει χρέη νοσοκόμας, μάγειρα κλπ. υποχρεώσεις και εμείς τρώμε και κοιμόμαστε!!! Πρέπει μέχρι αύριο να είμαστε εντελώς καλά γιατί έχει άδεια ο μπαμπάς μας και έχουμε τόσαααα να κάνουμε!!! Εσεις? ... πάω να σας διαβάσω...

Ελευθερια και το δικο σου το αντρακι ειναι ενα κουκλακι.Παρεπιπτοντως κι εμεις εχουμε τις ιδιες φορμες αλλα δεν μας κανουν πλέον.

τελικά όλες έχουμε αγοράσει τις ίδιες... :P Το πιο ωραίο χρώμα όμως το είχα αγοράσει για ένα αγοράκι ... ολολευκη με γαλάζια γράμματα και τώρα δεν έχω βρει σε κανένα κατάστημα την ίδια...:mad:

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

ξυπνήσατε ε; εγω τωρα που το σκεφτομαι δεν πρεπει να κοιμηθηκα. Ξάπλωσα στις 12, ο μπεμπης ξύπνησε στις 3.30, 5.30, 7.30. εννοείται βέβαια ότι κάθε φορα που ξυπνουσε εμενε ξύπνιος 3 τεταρτα με 1 ωρα ετσι;

τσάμπα το συμπλήρωμα που του δινω. νομίζω οτι τελικα αυτο του ανοιγει την ορεξη και ξυπναει περισσοτερες φορες! τι να πω, ισως περναει και φάση αναπτυξης τωρα και εχει αναγκη από πολύυυυ φαγητο!

ειμαι κομματια... έχω γίνει γραφικη φιλεναδες, συγχωρεστε με αλλα.... με λυπαμαι!:-(

Είναι κουραστικό που ξυπνάς τόσες φορές το καταλαβαίνω όλες περάσαμε απο αυτό, απλά σε εσας κράτησε λίγο περισσότερο... θα φτιάξει όμως θα δεις, μην απογοητεύεσαι. Μάλλον ο δικός σου βιάζεται να μεγαλώσει γρήγορα...;)

εγω εβαλα πλυντηριο τα ρουχα του μπεμπη. αυτα θα χαλασουν απο το πολυ πλυσιμο όχι απο το φορεμα. ταλαυταια κάτι δεν κάνω καλα μάλλον με την πανα και μου τα κατουραει... καλα λεω εγω ειμαι ανικανη!

αααα λίγα λες... ξέρεις πόσο σοβαρό είναι αυτό???? μα καλά τι κάνεις ? κανένα άλλο βρέφος δεν έχει διαρροές μόνο το δικό σου....

κριμα βρε Μαρία που δεν κάνουν λοβοτομές πια... θα ήταν οτι πρέπει για την περίπτωσή σου- :rolleyes:

χμ...πολλή ησυχία σήμερα...το λευτεράκι μου που είναι; να ανησυχήσω;

μια σελίδα μόνο εδώ και 5 ώρες...χμ και χμ...

τώρα δεν έχω δικαιολογία, πάω να σιδερώσω...

βρε όργιο έψαχνες να βρεις κάποια εδώ μέσα... ως δικαιολογία για να μη σιδερώσεις??? Δεν σε πιστεύω!!!

Μαράκι εύχομαι να του αρέσει η κούνια του Νικόλα σας και να ρίξει ατελείωτους ύπνους εκεί μέσα...

επίσης να χαίρεσαι τον μπαμπούλη σου και παππούλη τώρα πια!!!

Καλησπέρα!!!!! Ειναι κανεις εδώ?? Ψάχνω την δόκτωρ ειδική κακουλακίων..
εδώ είμαι κοριτσάκι! για πες γιατί πείνασε το καμάρι μου...

ααα kasi θα σε μαλώσω... όταν σου απευθύνεται η δόκτωρ θα απαντάς αμέσως... έχεις ιδέα πόσο την πληρώνουμε την ώρα???:tongue:

γιατί καλέ να την ακυρώσεις; γιατί να δώσει ο άνθρωπος 150 ευρώ εδώ; πάρε αυτήν και ας σου δώσει τα 100 ευρώ...κρίμα βρε κερατιάτικα!

αν πάλι θες να την ακυρώσεις, να το ψάξω το απογευματάκι και να σου πω...

σωστη μαρακι...αλλα τελικα την ακυρωσα την παραγγελια-με οτι γερμανικα ηξερα τους εστειλα μαιλ κ μου απαντησανε αμεσως οτι δε θα παρουν χρηματα απ τη καρτα.(την κουνια τη βρηκα ακομα ΄πιο φτηνα θα παω τ απογευμα να τη παρω-την δινει μια κοπελα στπ παρεντσ που μενει πολυ κοντα μου)

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

... είμαστε λίγο αρρωστούλικα... το μωράκι μου και εγώ. Το μικρό μου είχε πολλές μιξούλες και εγώ λίγο πονόλαιμο και πονοκέφαλο... ο μπαμπάς μας έχει αναλάβει χρέη νοσοκόμας, μάγειρα κλπ. υποχρεώσεις και εμείς τρώμε και κοιμόμαστε!!! Πρέπει μέχρι αύριο να είμαστε εντελώς καλά γιατί έχει άδεια ο μπαμπάς μας και έχουμε τόσαααα να κάνουμε!!! Εσεις? ... πάω να σας διαβάσω...

περαστικα κ στους 2 σας!κ κουραγιο στο μπαμπα!!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

καλησπερα και απο μενα...λοιπον εστειλα χθες ιμαιλ στο μαδερκεαρ για το ποτε θα επιλυθει το προβλημα και μου απαντησαν σε 1-2 εβδομαδες. Αχ μακαρι αναθαρρησα και εχω ενα σωρο ρουχα να παραγγειλω. Να δουμε...Και επισης ο αντρας μου μου παρηγγειλε για δωρο εορτης και χριστουγεννιατικο μια τσαντα louis vuitton απο τας Αθηνας (μιας και στην επαρχια δεν εχουμε!!!!!) τελειο;;; απο βδομαδα θα μας τη στειλουν...ειμαι πολυ χαρουμενη!!!!!!

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

καλησπέρα κοριτσάκια μου. Τι κάνετε; Αγκαλιά με τα μωράκια και τους σύζυξ είστε; Εγώ μόλις τελείωσα τα ντουλάπια της κουζίνας(ουφ!!!)έβαλα και το φαγητό στο φούρνο και περιμένω τον πρίγκηπα να ξυπνήσει για να φάει.

Λευτεράκι περαστικά και σ' εσένα και στον μπόμπιρα.

Μαράκι όλα καλά με την πεθερομαρμαγκούλα;Της άρεσε το φαγητό;ή ξύνισε τη μούρη της;χαχαχαχαχα

α ωραία γίνανε και οι κομμώτριες ειδικές :) Πάντως εγώ μίλησα με συμβούλους θηλασμού και μου είπαν πως δεν υπάρχει πρόβλημα. Πως ακριβώς περνάει στο γάλα και είναι πιο επικίνδυνο απ΄ότι στην εγκυμοσύνη, στο εξήγησαν;

Mαρια η κομμωτρια, αν ειναι σωστη επαγγελματιας, οφειλει να γνωριζει τι επιπτωσεις εχει η βαφη στις εγκυες, στις θηλαζουσες οπως κ οτιδηποτε σχετικο, το οποιο εσυ κ εγω μπορει να μην ξερουμε, κ ετσι να μας προστατευσουν!! Η συγκεκριμενη κομμωτρια ειναι κ θηλαζουσα μητερα, εδω κ ενα χρονο, κ δεν εχω λογο να την αμφισβητισω ουτε αυτη, ουτε το γιατρο μου, τη μαια κ τον παιδιατρο, εφ οσον ολες οι γνωμες που πηρα συμφωνουν! Απο κει κ περα ξερω πως υπαρχουν αρθρα, τα οποια υποστηριζουν οτι η βαφες δεν ειναι βλαβερες... Εμενα μου αρκει εστω κ ενα που να μου λεει οτι καλο θα ηταν να μην το κανω! Και δε μπα να υποστηριζουν αλλα 100 το αντιθετο!!! Εγω θα ακολουθησω αυτο που μου λεει εμενα η κριση μου, κ αυτο ειναι οτι δεν παθαινω τιποτα λιγο καιρο ακομα με αβαφο μαλλι!!!! Αν θες σχετικα αρθρα ειναι τα παρακατω, ξερω οτι υπαρχουν αντιστοιχα που υποστηριζουν το αντιθετο (...και μια απ αυτες ειναι κ η πατσουρου) τα εχω ηδη διαβασει, απλα δεν συμφωνω!

Αυτη ειναι η γνωμη μου κ δεν σου λεω πως δεν εκανες καλα που περηποιηθηκες τον εαυτο σου, απλα εγω προτειμω να περιμενω λιιιγο ακομα... :wink:

http://stefanogiannis.blogspot.com/2007/09/blog-post_2197.html

http://www.fatsimare.net/woman_beauty/p2_articleid/5414

Κατα τ'αλλα το clubbing πηγε υπεροχα!! Μακ μου μη με μαλωνεις! Ρωτησα στο κεντρο υγειας κ μου ειπαν οτι δεν υπαρχουν κρουσματα στο νησι!!!! Τα περιμενουμε μετα τις γιορτες! Οποτε, ειπα να βγω κ εγω λιγακι!!! Αλλωστε εγω δεν φοβαμαι τη γριπη, το εμβολιο φοβαμαι, κ τους εμβολιασμενους...:?:

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

καλησπερα κοριτσια!

μαριανθη χαιρομαι που περασες καλα χθες!οσο για το εμβολιο μαλλον δεν υπαρχει λογος να φοβομαστε.ειχε ενα φοβερο αρθρο χτες στο ταχυδομο των νεων που ελεγε πως οσα κυκλοφορουν στο ιντερνετ ειναι ανυποστατα -το εψαξαν το θεμα κ λενε αυτα τα αρθρα δε γραφτηκαν απο επιστημονες!!το ιδιο και τα βιντεακια στο youtube!τι να πω εχω μπερδευτει παλι.

βουλα μου ολα καλα?ο αγγελος?θυμασαι απο που μου ειχες πει να ψαξω να βρω την εκπομπη του θεοδωρακη που εχασα?μου λες παλι το site?

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...