Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ήσουν ψηλή και έμπασες μετά τη γέννα; :tongue:

Βαφή επιτρέπεται στο θηλασμό...σήμερα τα έκανα εγώ...

Καλησπερα!!! Ειναι το ψηχολογικο μου οταν αισθανομαι καπως.. Μολις παχαινω στο μυαλο μου γινομαι κ κοντη!!! Δεν εχεις ακουσει που λενε "Δεν ειμαι χοντρος!! Κοντος ειμαι!!!":lol::lol::lol:

Βαφη, λυπαμαι αλλα οχι δεν επιτρεπετε οταν θηλαζεις!!!! Εκτος οτι μου το πε μαια κ γιατρος, (κ ο γυν κ ο παιδ) πηγα στην κομμωτρια κ της ειπα μηπως τα βαφαμε κ ηταν κατηγορηματικη!!!! ΕΙναι χειροτερα οταν θηλαζεις, παρα οταν εισαι εγκυος!!!:confused: οποτε απλα θα περιμενω να αποθηλασω!

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

Μαρια μου, να τον χαιρεσαι τον μπαμπα σου!!! Κ με γεια..!

Συμφωνω για τις λιμπερο! Σα σαμαρια ειναι! Αφου εκανε προυτς ο μπεμπης κ ακουγοταν σαν σαμπ-γουφερ που λεει κ ο μπαμπας μας...!

Δε σας ειπα!!! ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΒΓΩ!!!! ΘΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ CLUBBING!!!! ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

α ωραία γίνανε και οι κομμώτριες ειδικές :) Πάντως εγώ μίλησα με συμβούλους θηλασμού και μου είπαν πως δεν υπάρχει πρόβλημα. Πως ακριβώς περνάει στο γάλα και είναι πιο επικίνδυνο απ΄ότι στην εγκυμοσύνη, στο εξήγησαν;

Μαρια μου, να τον χαιρεσαι τον μπαμπα σου!!! Κ με γεια..!

Συμφωνω για τις λιμπερο! Σα σαμαρια ειναι! Αφου εκανε προυτς ο μπεμπης κ ακουγοταν σαν σαμπ-γουφερ που λεει κ ο μπαμπας μας...!

Δε σας ειπα!!! ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΒΓΩ!!!! ΘΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ CLUBBING!!!! ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ!!!!

να προσεχεις την γρίπη βρεεεε! τι κλαμπινγκ θα κανεις; θα σε σκοτωσω αν μου αρρωστησεις το παιδι!

Διαφημίσεις

καλησπερες!!!!!!!!!!! Μαρακι να χαιρεσαι τον μπαμπα σου...Αχ τι ωραια η Κερκυρα...ειχα παει ως φοιτητρια (απο τα γιαννενα ειναι διπλα) με το αγορι μου και αλλο ενα ζευγαρι, τελεια ηταν...Τωρα που ειπες για τον Αγιο σας αναπολησα...Τι αλλα;; Εμεις εδω εχουμε πολυ κρυο. Φαγαμε καρμποναρα το μεσημερι και εκανα και κεικ (παει η διαιτα, εχω παρει τον κατηφορο!!!!!). Τωρα η μπουμπου τρωει με τον μπαμπα της και υπνο, ηδη κοιμαται δηλαδη. Αρχισα να της βαζω τα 6-9 απο μαδερκεαρ της κανουν μια χαρα ρε κοριτσια, λιγο περιθωριο εχουν. Παλι καλα που το πηρα χαμπαρι γιατι οταν θα της τα εβαζα δε θα της εκαναν.

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Γεια σας φιλεναδιτσες!

Να μαι κι εγω...!Σημερα ειστε πιο ησυχες βλεπω.

Λοιπον εμεις ναι καναμε κακακια επιτελους.Η αληθεια ειναι οτι δεν ειχα αχγωθει ιδιατερα γιατι ξερω οτι τα θηλαζοντα μωρα μπορει να περασουν μεχρι και 20 μερες για να κανουν κακακια.

Πηρα χθες τον παιδιατρο και μου ειπε να του δωσω σημερα υποθετο γλυκερινης αλλα δεν χρειαστηκε.Μια χαρα!

Πηγαμε να του παρουμε παρκο απο τα κουκου.Του πηραμε με χοντρο διχτυ για να μπορει να μας βλεπει απο παντου και να μπορει να πιανεται και να σηκωνεται αργοτερα.Προς το παρον του βαλαμε μεσα το γυμναστηριο και ξετρελαθηκε.Ηταν ολο φωνουλες και γελακια:D

Ευχαριστούμε βρε Ευμορφάκι! Εσείς όλα καλά; χαλάρωσες λίγο με τη δουλειά;

Μαρακι να χαιρεσαι τον μπαμπακα σου!Σημερα ηταν πιο χαλαρα στην δουλεια.Σχολασα κατα τις 6.30 και αυριο δεν δουλευω και θα ειμαι ολη μερα με τον αντρουλη μου και το παιδακι μου:)Μου εχουν λειψει πολυ:-(

Απο Δευτερα ομως παλι θα δουλευω ολη μερα και την Κυριακη αφου θα ειναι ανοιχτα τα μαγαζια.

Ax βρε κοριτσια! Ειστε πολυ γλυκες! ευχαριστω για τα καλα σας λογια!!! Ειλικρινα απ την εγκυμοσυνη κ μετα εγω παραμελυσει πολυ τον εαυτο μου κ με βλεπω ως κοντη-χοντρη-κ ασχημη....! Πως ειμουν κ πως εγινα!!! Περιμενω να περασει ο καιρος να αποθηλασω για να παω να φτιαξω μαλλι κ τετοια!!! Να νιωσω παλι καλα!! Κ απ την αλλη λεω δε βαριεσαι! Την υγεια μας να χουμε κ να μαστε καλα!!!

Λια σ ευχαριστω! Μπραβο κ στη μπεμπα που ειναι καλυτερα!

Μακ μου καλημερα! Σε προλαβα???? Αχ γιατι λες παλι οτι δεν εισαι καλη μανα βρε!!!

Ευμορφια οταν αποφασισετε να ερθετε να με παρεις οποσδηποτε!!!!!

Κ οποια αλλη μανουλα το αποφασισει μη τυχον κ με ξεχασει!! Εδω θα μαστε να σας δειξουμε τα ωραια μας!!!!

Καλημερα σε ολες! Λιτσακι, Σοφια 1 κ 2, Βουλακι!!! Ξεχασα καμμια???

Μαριανθη να εισαι σιγουρη πως αν ερθουμε θα σε παρω τηλ.να συναντηθουμε

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

καλησπερες!!!!!!!!!!! Μαρακι να χαιρεσαι τον μπαμπα σου...Αχ τι ωραια η Κερκυρα...ειχα παει ως φοιτητρια (απο τα γιαννενα ειναι διπλα) με το αγορι μου και αλλο ενα ζευγαρι, τελεια ηταν...Τωρα που ειπες για τον Αγιο σας αναπολησα...Τι αλλα;; Εμεις εδω εχουμε πολυ κρυο. Φαγαμε καρμποναρα το μεσημερι και εκανα και κεικ (παει η διαιτα, εχω παρει τον κατηφορο!!!!!). Τωρα η μπουμπου τρωει με τον μπαμπα της και υπνο, ηδη κοιμαται δηλαδη. Αρχισα να της βαζω τα 6-9 απο μαδερκεαρ της κανουν μια χαρα ρε κοριτσια, λιγο περιθωριο εχουν. Παλι καλα που το πηρα χαμπαρι γιατι οταν θα της τα εβαζα δε θα της εκαναν.

6-9:?:Εμας μας ειναι μεγαλα και τα 3-6:!:

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

γυρισα κ εγω...πηγαμε για φαγητο ωραια ηταν τσακισα μια μακαροναδα ολοκληρη στα παστερια!ηπια κ τη μπυρα μου με ζαλισε κ ειμαι ετοιμη γ υπνο!

μαριανθη clubbing e?τελεια καλα να περασετε!εγω του ειπα να παμε κ εμεις σε κανα κλαμπακι αλλα που να παει το χουφταλο ο δικος μου θα φαει πορτα:P

τεσπα δε βλεπω καμια μεσα οποτε παω να την πεσω σιγα σιγα.καλο βραδυ!!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!τι κανετε?

περιμενω σημερα τα πεθερικα μου κ δεν εχω καμια ορεξη να τους δω-προτιμουσα να βγουμε βολτα με το μωρο οι 3 μας...ελπιζω να μη κατσουνε πολυ!

πως ηταν το βραδυ σας?

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Καλημέρα!

Ο Γιώργος έχει πεταχτεί μέχρι το ένα βαφτιστήρι να πάει το δώρο του. Το απόγευμα θα πάει και στο άλλο. Είναι 3 και 7 ετών και πάνε σχολείο οπότε δεν πλησιάζουμε εγώ και ο μπέμπης (αν και είχα όλη τη διάθεση, οι κουμπάρες ως έμπειρες μανούλες, δεν θέλουν να έρθει σε επαφή ο μπεμπουλίξ μέχρι να πάει 6 μηνών:!:).

Εγώ πάλι προετοιμάζομαι ψυχολογικά για ακόμα ένα κυριακάτικο lunch με την πεθερομαρμάγκα :mad:

ευτυχώς έβγαλε ήλιο να απλώσω κάνα ρούχο...

α χθες ο Νικόλας κοιμήθηκε από τις 11 μέχρι τις 5 όπου και ξύπνησε για ενα σνακ και μετά πάλι στις 9 :D

Ξεκουραστήκαμε λίγο...χθες είχαμε ανάψει και τζακάκι, ήπια και λίγο κρασάκι μετά από 11 μήνες...wow!

καλημερα μαρακι!!

εγω τη γλιτωσα τελικα δε θαρ θουν τα πεθερικα μου-θα παμε βολτα!!!

να σε ρωτησω κατι...πως μπορω να ακυρωσω τη παραγγελια μου στο toys.de?θα την παρει τη κουνια ο δερφοσ μου!-κ αυτος δε μπορουσε να το πει χθεσ να μη τη παραγγειλω?

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

εγω εβαλα πλυντηριο τα ρουχα του μπεμπη. αυτα θα χαλασουν απο το πολυ πλυσιμο όχι απο το φορεμα. ταλαυταια κάτι δεν κάνω καλα μάλλον με την πανα και μου τα κατουραει... καλα λεω εγω ειμαι ανικανη!

αχ βρε Μαρακι μην αγχωνεσαι με χαζομαρες!!!προφανως το μικρουλι σου κατουριεται ειτε γιατι η πανα θα ειναι μεγαλη η ισως δεν χωραει αρκετα τσισακια(αν ειναι pampers).Tωρα οσο για το γαλα πιστευω πως δεν χορταινει με το γαλα σου ο μπομπιρας γι αυτο να ξυπναει τοσο συχνα....εμεις κανουμε 12ωρο το βραδυ για να ξαναφαμε.....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...