Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Και τώρα που σχολίασα τα πάντα...καλησπέρα σας κόρες! Όλα καλά;

Έχετε τα αντράκια σας σήμερα σπίτι και χουχουλιάζετε; Εμείς λέμε να ανάψουμε και τζακάκι απόψε...

πήγα κομμωτήριο, έβαψα μαλλί, έφτιαξα νύχι και αισθάνομαι μια χαρά!

Μεγάλη γιορτή σήμερα, γιορτάζει ο Άγιος μας (και ο πατερούλης μου)! Χρόνια πολλά στους Σπύρους και της Σπυριδούλες σας, στους Πίπηδες και στις Πιπίτσες σας! :)

να χαιρεσαι το πατερα σου μαρακι!!μεγια κ το μαλλι!

να σου πω παρειγγειλα τη κουνια ξερεις ποσες μερες κανει να ερθει?

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

ου αμέσως! καλά είστε;

καλα ειμαστε σε λιγο θα κανουμε μπανακι κ μετα θα την ξαναπαω στη μανα μου για να βγουμε για ποτακι.εσεις ολα καλα?

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

μια χαρά και δω! η κούνια ηρθε σε 5 εργάσιμες...αντε με το καλο είναι σούπερ!

καλά να περάσετε απόψε!

ευχαριστω!!

ασχετο πηρα ενα λαπτοπ για μενα ξερεις πως βαζω συνδεση ιντερνετ?εχω connex σ αυτον τον η/υ αλλα ενσυρματο ρουτερ.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

ευχαριστω!!

ασχετο πηρα ενα λαπτοπ για μενα ξερεις πως βαζω συνδεση ιντερνετ?εχω connex σ αυτον τον η/υ αλλα ενσυρματο ρουτερ.

βρε όλο ψώνια είσαι!

αν δεν έχω το λαπτοπ μπροστά, δεν μπορώ να σε καθοδηγήσω :(

βρε όλο ψώνια είσαι!

αν δεν έχω το λαπτοπ μπροστά, δεν μπορώ να σε καθοδηγήσω :(

περιμενω να εθει καποια στιγμη ο αδερφος μου να μου δειξει αλλα πολυ πολυασχολος μου το παιζει κ ...αντε να μη πω τωρα!

την ξετιναξα την πιστωτικη...πηρα ενα σωρο πραγματα για το παιδι-μονο καρεκλακι φαγητου δενεχω παρει ακομα-πηρα κ για μενα 2 φορεματα κ 2 ζευγαρια παπουτσια κ σημερα παρειγγειλα εκτος απο τη κουνια και παρκοκρεβατο.νομιζω τελειωσαμε για φετος...η μηπως οχι??;):lol:

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

καλησπέρα. Τι μου κάνετε; Εμείς σπίτι σήμερα, μόνο σούπερ μάρκετ για ψώνια και πάλι πίσω. Τελικά έκανα brownies Μαράκι, αλλά όχι τη συνταγή του Παρλιάρου, άλλη δικιά μου. Τέλεια βγήκαν!!!

Σοφάκι καλά να περάσετε με τον αντρούλη σου απόψε.

Σοφάκι (fairy) τι λένε οι κουραμπιέδες; τους πέτυχες;

Άλλο;Τι άλλο; Κανένα νέο δεν έχετε;

αχ τι καλά! καλοφάγωτα...εγώ εδώ με τον μπέμπη, ο γιώργος στη γενική συνέλευση του συγκροτήματος και από ότι ακούω σφάζονται...νυστάζω τρομερά...

και θέλω γλυκόοόόόό!

Διαφημίσεις

καλησπερα και από εμενα! δυστυχως εχω δουλιτσες να κανω και δεν θα μεινω μαζι σας.

μία φιλενάδα είχα να με μπινελικωνει, μετα βρήκα το Μαρακι και κατοπιν βλέπω ότι και οι υπόλοιπες δεν πάτε πίσω:ΣΑΔΙΣΤΡΙΕΣ! μου αρεσειειειει! τελεια!

να απαντησω και στις ερωτησεις σας (τωρα δεν θυμαμαι τι ακριβως ρωτησε η καθεμια σας, θα απαντω γενικα)

ο μικρος μου "τελευταιο" γεύμα τρωει στις 10 μισή 11 παρα 180ml. δε νομίζω ότι είναι και λίγα για να πεινασει :confused:. εντωμεταξυ όταν ξυπναει έχει φοβερη υπερενταση, στριφογυρναει αρχικα, βογγάει, ζοριζεται και τελικα κλαψουριζει. σε αυτο το σημειο ξεκιναω να τον ταιζω, όχι πιο πριν.

οι πάνες που χρησιμοποιω είναι οι λιμπερο και σαν εφαρμογη μου φαινονται καλυτερες από τα παμπερς. κάτι λαθος κανω εγω. το Νο 2 χρησιμοποιω ακομα που ειναι για μεχρι 6 κιλα γιατι ειμαστε 5 και κατι. αυτααααα....

εσεις πως ειστε;;;

καλησπερα και από εμενα! δυστυχως εχω δουλιτσες να κανω και δεν θα μεινω μαζι σας.

μία φιλενάδα είχα να με μπινελικωνει, μετα βρήκα το Μαρακι και κατοπιν βλέπω ότι και οι υπόλοιπες δεν πάτε πίσω:ΣΑΔΙΣΤΡΙΕΣ! μου αρεσειειειει! τελεια!

να απαντησω και στις ερωτησεις σας (τωρα δεν θυμαμαι τι ακριβως ρωτησε η καθεμια σας, θα απαντω γενικα)

ο μικρος μου "τελευταιο" γεύμα τρωει στις 10 μισή 11 παρα 180ml. δε νομίζω ότι είναι και λίγα για να πεινασει :confused:. εντωμεταξυ όταν ξυπναει έχει φοβερη υπερενταση, στριφογυρναει αρχικα, βογγάει, ζοριζεται και τελικα κλαψουριζει. σε αυτο το σημειο ξεκιναω να τον ταιζω, όχι πιο πριν.

οι πάνες που χρησιμοποιω είναι οι λιμπερο και σαν εφαρμογη μου φαινονται καλυτερες από τα παμπερς. κάτι λαθος κανω εγω. το Νο 2 χρησιμοποιω ακομα που ειναι για μεχρι 6 κιλα γιατι ειμαστε 5 και κατι. αυτααααα....

εσεις πως ειστε;;;

ευχαριστώ μωρό μου!

για να έχουν καλή εφαρμογή οι πάνες, πρέπει το βάρος του μωρού να είναι στο μέσο όρο της διακύμανσης που γράφουν...δηλαδή για το δικό σου είναι το 4-7 κιλά το καλύτερο...

βρε δες το λογικά...πίνει 180 εκείνη την ώρα και γεμίζει το στομαχάκι του...στις 4 όμως το έχει χωνέψει και πεινάει πάλι...ακούγεται παράλογο;

εμείς πάντως με τις λιμπερο ειχαμε διαρροές...και χοντρού τύπου αν με εννοείτε! και σκληρές βρε παιδί μου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...