Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Kαλημερα κοριτσια!

Περιμενω να ερθει ο πεθερος μου να με παει στη δουλεια και θα γραψω οτι προλαβω

Σοφακι (fairytale) περαστικα σου κοπελα μου.

Μαρακι για αλλη μια φορα ο Νικολας ειναι κουκλος και ειδικα εκει που γελαει.Πως λαμπουν τα προσωπακια τους οταν γελανε!!!Και το δεντρο τελειο!

Σοφακι (Εlisabeth) εχω νοικιασει κι εγω το symphony.Πες μου τι πραγματακια σου ειπε η συμβουλος θηλασμου?

Ελευθερια και το δικο σου το αντρακι ειναι ενα κουκλακι.Παρεπιπτοντως κι εμεις εχουμε τις ιδιες φορμες αλλα δεν μας κανουν πλέον.

Μαριανθουλα καλα εσυ εισαι κοριτσακι καλε!Πολυ γλυκια!Και το αντρακι σου ενας γλυκας.Το καλοκαιρι μπορει να σας επισκεφτουμε.Μ'αρεσει πολυ η Παρος.

Ο δικος μου εχει να κανει κακακια 3 μερες και μου ειπε ο παιδιατρος να του βαλω υποθετο γλυκερινης.

Ηρθε ο πεθερος μου να με παρει.Φευγω.

Φιλακια σε ολες και καλη μερα να εχουμε!!!!!

ευμορφια μου καλημερα!η συμβουλος θηλασμου θα εθει τη δευτερα.θα σου πω τι μου ειπε!καλη δουλιτσα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα!!!

παλιόκαιρος σήμερα και επειδή ξύπνησα μόνο με 37 πυρετό αλλά με πολλή χριστουγεννιάτικη διάθεση, θα φτιάξω κουραμπιέδες!

Σοφάκι με γεια τα πραγματάκια!!!

τα κατάφερες με το θήλαστρο??

Ευμορφία μου μην αγχώνεσαι με το μωράκι σου που δεν κάνει κακά...τα μωράκια που θηλάζουν μπορεί να φτάσουν ακόμα περισσότερες μέρες χωρίς κακά και δεν υπάρχει πρόβλημα. αν είναι οκ και δεν έχει γκρίνια άστο λίγο ακόμα...

Μακμαράκι τα θες τα μπινελίκια σου Σαββατιάτικα εεεε??????

Μαρίαααααααααααααααα έλα να της τα ρίξεις!!!!!!!!!!!

Λιτσάκι γούρι δε λένε με το κατούρημα απο το μωρό ή απο το μυαλό μου το έβγαλα??????? χαχαχαχαχα!!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημέρα σας φιλεναδίτσες μου!!!!Χάλια ο καιρός, πολύ κρύο άρα δεν έχει βόλτα για το μικρό σήμερα. Λέω όμως να πάω με τον Γιάννη ΚουΚου να πάρουμε τα δώρα για τα βαφτιστήρια γιατί από βδομάδα θα γίνεται πανικός!

Σοφία μου πώς σε θαυμάζω!Άρρωστη και θα φτιάξεις και κουραμπιέδες;Μπράβο σου κορίτσι! Σήμερα λέω κι εγώ να φτιάξω τη σοκολατόπιτα του Παρλιάρου. Μαράκι ζήλεψα με τόσα γλυκά που φτιάχνεις. Σας κερνάω!!!!!!

Α, Μακ Μαράκι τι χαζομάρες λες πάλι πρωί πρωί; Εμένα να δεις πόσες φορές μου βράχηκε παλιότερα. Δεν ξέρω αν έφταιγαν οι πάνες ή εγώ δεν τις τοποθετούσα σωστά γιατί κουνιόταν ο αντάρτης, αλλά εντάξει τι πάει να πει ανίκανη;Πιστεύω να έκανες πλάκα όταν το έγραφες, έτσι;

Ax βρε κοριτσια! Ειστε πολυ γλυκες! ευχαριστω για τα καλα σας λογια!!! Ειλικρινα απ την εγκυμοσυνη κ μετα εγω παραμελυσει πολυ τον εαυτο μου κ με βλεπω ως κοντη-χοντρη-κ ασχημη....! Πως ειμουν κ πως εγινα!!! Περιμενω να περασει ο καιρος να αποθηλασω για να παω να φτιαξω μαλλι κ τετοια!!! Να νιωσω παλι καλα!! Κ απ την αλλη λεω δε βαριεσαι! Την υγεια μας να χουμε κ να μαστε καλα!!!

Λια σ ευχαριστω! Μπραβο κ στη μπεμπα που ειναι καλυτερα!

Μακ μου καλημερα! Σε προλαβα???? Αχ γιατι λες παλι οτι δεν εισαι καλη μανα βρε!!!

Ευμορφια οταν αποφασισετε να ερθετε να με παρεις οποσδηποτε!!!!!

Κ οποια αλλη μανουλα το αποφασισει μη τυχον κ με ξεχασει!! Εδω θα μαστε να σας δειξουμε τα ωραια μας!!!!

Καλημερα σε ολες! Λιτσακι, Σοφια 1 κ 2, Βουλακι!!! Ξεχασα καμμια???

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

Διαφημίσεις

εγω εβαλα πλυντηριο τα ρουχα του μπεμπη. αυτα θα χαλασουν απο το πολυ πλυσιμο όχι απο το φορεμα. ταλαυταια κάτι δεν κάνω καλα μάλλον με την πανα και μου τα κατουραει... καλα λεω εγω ειμαι ανικανη!

έχεις αρχίσει και με κουράζεις...το λιλάκι του να κοιτάει προς τα κάτω για να μην έχεις διαρροές...

εμένα που λερώνει τα φορμάκια του με κακά θα έπρεπε να με κλείσουν μέσα ε;

για μαζέψου :tongue:

Νεκρα σημερα το forum ε?Ολες Βολταρετε?

Σοφακι πωςς εισαι?τι λενε οι κουραμπιεδες?

Μακμαρακι καθως θα πλησιαζει τους 3 μηνες θα δεις που θα στρωσει μονος του το προγραμμα...

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

καλημερα μαρακι!τι πανες χρησιμοποιεις?εγω εχω τα παμπερς και δε μου κανουν καθολου διαρροες.με τα λιμπερο ειχα προβλημα.κ σταματα καλε αμεσως με το παραμικρο ανικανη!!τι να πουν αλλες?;)

εμένα εννοείς ε :tongue:

Kαλημερα κοριτσια!

Μαρακι για αλλη μια φορα ο Νικολας ειναι κουκλος και ειδικα εκει που γελαει.Πως λαμπουν τα προσωπακια τους οταν γελανε!!!Και το δεντρο τελειο!

Ευχαριστούμε βρε Ευμορφάκι! Εσείς όλα καλά; χαλάρωσες λίγο με τη δουλειά;

Διαφημίσεις

Σήμερα λέω κι εγώ να φτιάξω τη σοκολατόπιτα του Παρλιάρου. Μαράκι ζήλεψα με τόσα γλυκά που φτιάχνεις. Σας κερνάω!!!!!!

Για πες πως έγινε η σοκολατόπιτα! Πω έχω τα υλικά λέτε να χτυπήσω μια;

Θα με φάει ο Γιώργος, τετράπαχα έχουμε γίνει :)

Ax βρε κοριτσια! Ειστε πολυ γλυκες! ευχαριστω για τα καλα σας λογια!!! Ειλικρινα απ την εγκυμοσυνη κ μετα εγω παραμελυσει πολυ τον εαυτο μου κ με βλεπω ως κοντη-χοντρη-κ ασχημη....! Πως ειμουν κ πως εγινα!!! Περιμενω να περασει ο καιρος να αποθηλασω για να παω να φτιαξω μαλλι κ τετοια!!! ???

ήσουν ψηλή και έμπασες μετά τη γέννα; :tongue:

Βαφή επιτρέπεται στο θηλασμό...σήμερα τα έκανα εγώ...

Και τώρα που σχολίασα τα πάντα...καλησπέρα σας κόρες! Όλα καλά;

Έχετε τα αντράκια σας σήμερα σπίτι και χουχουλιάζετε; Εμείς λέμε να ανάψουμε και τζακάκι απόψε...

πήγα κομμωτήριο, έβαψα μαλλί, έφτιαξα νύχι και αισθάνομαι μια χαρά!

Μεγάλη γιορτή σήμερα, γιορτάζει ο Άγιος μας (και ο πατερούλης μου)! Χρόνια πολλά στους Σπύρους και της Σπυριδούλες σας, στους Πίπηδες και στις Πιπίτσες σας! :)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...