Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

μαριανθη θα σου πω τι μου ειχε τυχει εμενανα γελασεις...πριν απο 5 χρονια ειχαμε παει για ψωνια με τον αντρα μου(εχουμε 4,5 χρονια διαφορα).παω στο ταμειο να πληρωσουμε κ τι μου λεει η πωλητρια?ο μπαμπας σου θα πληρωσει??καγκελο εγω!:lol:κ ο καημενος ο αντωνης τι να πει..ναι λεει εγω θα πληρωσω..αλλα δεν ειμαι ο πατερας της ο φιλος της ειμαι...καλα οσο το θυμαμαι ακομα γελαω...!!

σοφακι μου χαιρομαι μ αυτα που διαβαζω..μπραβο κοπελα μου!

μαρακι τελειωσες το σιδερωμα?

εμεις τελικα κανονισαμε να παμε χατζηγιαννη στα γενεθλια του αντωνη στις 16 του μηνα.ανυπομονω!!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερααα!!

Καμια δεν ξυπνησε ακομη??

Ετοιμαζομαι για σιδερο,2 πλυντηριακια,θα τα ξεπεταξω σε μιση ωριτσα!!!

Σοφακι μεγιες το ψυγειακι κ την πρεσα!Εγω παλι με πρεσσα δεν βολευομαι να σιδερωσω,πηγα και πηρα την Juro-Pro,ειμαι καταευχαριστημενη γιατι τα σεντονια ειδικα τα σιδερωνω διπλωμενα στα 4,,τσατ πατ οπως λεμε και στα Σερρας :)

Μαριανθακι γλυκο εισαι κουκλιτσα και εσυ κ το μικρουλινακι σου..οντως απο την φωτο μιαζεις μικρουλα..και 18 να λεγες θα σε πιστευαμε!!Παντως ολες οι κοπελες που εχω δει στο φατσοβιβλιο εισται κουκλια....

Εχω φαει απο χθες βραδυ μισο κιλο μελομακαρονα με σοκολατα,θα τα πεταξω,δεν αντεχω

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

καλημερα λια!τι κανεις?το μωρακι καλα?

εχω ξυπνησει απ τις 7μιση κ χαζευω εδω.η κορη μου ειναι στη μανα μου κ θα τη παρω το μεσημερι.πως ηταν το βραδυ σας?

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Καλημερα σοφακι,,,μια χαρουλα ειμαι,,μολις τελειωσα το σιδερο μεινανε κατι φορμες του Νικου αλλα δεν στεγνωσανε εντελως ακομη!!

Η μικρουλα μια χαρα ειναι,,σταματησαμε να χουμε πονακια και πλεον ειμαστε πολυ ησυχα μωρακια..κοιμηθηκε στις 12 κ ακομη να ξυπνησει,,,την περοιμενω,,,,τι τυχερουλα που εισαι και εχεις κοντα την μανουλα σου,,η δικη μου δυστυχως ειναι πολλα χιλιομετρα μακρυα..

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Καλημερα σοφακι,,,μια χαρουλα ειμαι,,μολις τελειωσα το σιδερο μεινανε κατι φορμες του Νικου αλλα δεν στεγνωσανε εντελως ακομη!!

Η μικρουλα μια χαρα ειναι,,σταματησαμε να χουμε πονακια και πλεον ειμαστε πολυ ησυχα μωρακια..κοιμηθηκε στις 12 κ ακομη να ξυπνησει,,,την περοιμενω,,,,τι τυχερουλα που εισαι και εχεις κοντα την μανουλα σου,,η δικη μου δυστυχως ειναι πολλα χιλιομετρα μακρυα..

κ εγω μολις σιδερωσα-ουτε συνεννοημενες να ημασταν!!:P

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια!!

Εμεις ξυπνησαμε στις 8:30 φαγαμε χαζολογησαμε και κοιμαται στο ρηλαξ τωρα και η μαμα ειπε να πιει εναν καφε της προκοπης.

ΑΧΧΧΧπονανε ολα μου τα κοκαλα , το βραδυ που σηκωνομαι ειμαι ιδρωμενη και ελπιζω να μην κρυωσα!!

Μαριανθουλα όντως φαινεσαι πολυ μικροτερη απο τα 28 κοριτσακι , μια χαρα !!

Αχ Σοφακι μου μπραβο σου , με την γουρονογριμη και τοσο ορεξη και χιουμορ , εγω νομιζω θα με ειχε παρει απο κατω.

Αντε Σοφακι(το αλλο) καλα σιδερωματα τωρα!!

Εμενα ηρθε η γυναικα χθες και το σπιτι ειναι πεντακαθαρο και ολα τα ρουχα σιδερωμενα !

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

Καλημέρα!

ξυπνήσατε ε; εγω τωρα που το σκεφτομαι δεν πρεπει να κοιμηθηκα. Ξάπλωσα στις 12, ο μπεμπης ξύπνησε στις 3.30, 5.30, 7.30. εννοείται βέβαια ότι κάθε φορα που ξυπνουσε εμενε ξύπνιος 3 τεταρτα με 1 ωρα ετσι;

τσάμπα το συμπλήρωμα που του δινω. νομίζω οτι τελικα αυτο του ανοιγει την ορεξη και ξυπναει περισσοτερες φορες! τι να πω, ισως περναει και φάση αναπτυξης τωρα και εχει αναγκη από πολύυυυ φαγητο!

ειμαι κομματια... έχω γίνει γραφικη φιλεναδες, συγχωρεστε με αλλα.... με λυπαμαι!:-(

εγω εβαλα πλυντηριο τα ρουχα του μπεμπη. αυτα θα χαλασουν απο το πολυ πλυσιμο όχι απο το φορεμα. ταλαυταια κάτι δεν κάνω καλα μάλλον με την πανα και μου τα κατουραει... καλα λεω εγω ειμαι ανικανη!

Καλημέρα!

ξυπνήσατε ε; εγω τωρα που το σκεφτομαι δεν πρεπει να κοιμηθηκα. Ξάπλωσα στις 12, ο μπεμπης ξύπνησε στις 3.30, 5.30, 7.30. εννοείται βέβαια ότι κάθε φορα που ξυπνουσε εμενε ξύπνιος 3 τεταρτα με 1 ωρα ετσι;

τσάμπα το συμπλήρωμα που του δινω. νομίζω οτι τελικα αυτο του ανοιγει την ορεξη και ξυπναει περισσοτερες φορες! τι να πω, ισως περναει και φάση αναπτυξης τωρα και εχει αναγκη από πολύυυυ φαγητο!

ειμαι κομματια... έχω γίνει γραφικη φιλεναδες, συγχωρεστε με αλλα.... με λυπαμαι!:-(

Καλως το το κοριτσι μας ! ποσο πινει καθε φορα παιδι μου ? μηπως βαριεται δεν πινει και μετα ξαναπειναει?

Εμεις κοιμηθηκαμε στις 11:30 ξυπνησε στις 2 που σιγουρα δεν πειναγε , λιγο χτυπημα στον ποπουδακο και την πιπιλα και κοιμηθηκε παλι , στις 4.30 παλι εφαγε 100 γρ και ξυπνησε στις 8

εγω εβαλα πλυντηριο τα ρουχα του μπεμπη. αυτα θα χαλασουν απο το πολυ πλυσιμο όχι απο το φορεμα. ταλαυταια κάτι δεν κάνω καλα μάλλον με την πανα και μου τα κατουραει... καλα λεω εγω ειμαι ανικανη!

τι νουμερο φορατε ? να υποθεσω τα midi e?το 3 δηλαδη

Διαφημίσεις

καλημερα μαρακι!τι πανες χρησιμοποιεις?εγω εχω τα παμπερς και δε μου κανουν καθολου διαρροες.με τα λιμπερο ειχα προβλημα.κ σταματα καλε αμεσως με το παραμικρο ανικανη!!τι να πουν αλλες?;)

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Καλημερα κοριτσια!!

Εμεις ξυπνησαμε στις 8:30 φαγαμε χαζολογησαμε και κοιμαται στο ρηλαξ τωρα και η μαμα ειπε να πιει εναν καφε της προκοπης.

ΑΧΧΧΧπονανε ολα μου τα κοκαλα , το βραδυ που σηκωνομαι ειμαι ιδρωμενη και ελπιζω να μην κρυωσα!!

Μαριανθουλα όντως φαινεσαι πολυ μικροτερη απο τα 28 κοριτσακι , μια χαρα !!

Αχ Σοφακι μου μπραβο σου , με την γουρονογριμη και τοσο ορεξη και χιουμορ , εγω νομιζω θα με ειχε παρει απο κατω.

Αντε Σοφακι(το αλλο) καλα σιδερωματα τωρα!!

Εμενα ηρθε η γυναικα χθες και το σπιτι ειναι πεντακαθαρο και ολα τα ρουχα σιδερωμενα !

καλημερα λιτσα!τη πρεσα δε μου τη φερανε ακομα αντε να δουμε ποτε γιατι κουραστηκα με το κ..οσιδερο!2 πληντυρια σιδερωσα κ εχω αλλο ενα απλωμενο.που θα βρω κ εγω γυναικα για δουλειες?

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

κι εγω με τα pampers δεν ειχα ποτε διαροη αλλα οταν ημασταν για να αλλαξουμε νουμερο , τοτε καποιες φορες ειχε βραχει λίγο στην ακρη.

Πρωι πρωι το ριξαμε παλι το κατουρημα σττην μαμα , και χθες και σημερα , και σχολιαζα οτι ειχε να το κανει πολυ καιρο.

Αυτος ηταν ο υπνος μας ξυπνησε κα παιζει με τα παιχνιδια του

καλημερα λιτσα!τη πρεσα δε μου τη φερανε ακομα αντε να δουμε ποτε γιατι κουραστηκα με το κ..οσιδερο!2 πληντυρια σιδερωσα κ εχω αλλο ενα απλωμενο.που θα βρω κ εγω γυναικα για δουλειες?

Εγω εχω σωθει Σοφακι γιατι με το σιδερο δεν την παλευω που δεν την παλευω τωρα που υπαρχουν και πολλα ρουχα λογω μπεμπη..και του μικρου μου τα σιδερωνει μεσα εξω

Kαλημερα κοριτσια!

Περιμενω να ερθει ο πεθερος μου να με παει στη δουλεια και θα γραψω οτι προλαβω

Σοφακι (fairytale) περαστικα σου κοπελα μου.

Μαρακι για αλλη μια φορα ο Νικολας ειναι κουκλος και ειδικα εκει που γελαει.Πως λαμπουν τα προσωπακια τους οταν γελανε!!!Και το δεντρο τελειο!

Σοφακι (Εlisabeth) εχω νοικιασει κι εγω το symphony.Πες μου τι πραγματακια σου ειπε η συμβουλος θηλασμου?

Ελευθερια και το δικο σου το αντρακι ειναι ενα κουκλακι.Παρεπιπτοντως κι εμεις εχουμε τις ιδιες φορμες αλλα δεν μας κανουν πλέον.

Μαριανθουλα καλα εσυ εισαι κοριτσακι καλε!Πολυ γλυκια!Και το αντρακι σου ενας γλυκας.Το καλοκαιρι μπορει να σας επισκεφτουμε.Μ'αρεσει πολυ η Παρος.

Ο δικος μου εχει να κανει κακακια 3 μερες και μου ειπε ο παιδιατρος να του βαλω υποθετο γλυκερινης.

Ηρθε ο πεθερος μου να με παρει.Φευγω.

Φιλακια σε ολες και καλη μερα να εχουμε!!!!!

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...