Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλησπερα και απο μενα!!!πω πω πω!δεν σας προλαβαινω...διαβαζω νυχτα μερα για να μην χασω τα νεα σας!!!

δεν προλαβαινω να απαντησω σε ολες σας....

σοφακι καλη αρχη με το θηλασμο κοριτσακι μου!

μακμαρακι πολλες φορες τα μωρακια ξυπνανε απλα απο συνηθεια...εμενα απο 2,5 μηνων σταματησε να ξυπναει τη νυχτα για φαγητο.ομως πολλες φορες ξυπναει απο συνηθεια (ματακια κλειστα η μισοκλειστα) της βαζω πιπιλα της κανω σσσσσ και κοιμαται.μηπως ο μικρουλης ξυπναει απλα απο συνηθεια?γιατι εμενα το κανει ακομα και τωρα...βεβαια μια φορα που δεν της εδωσα σημασια δηλαδη δεν πηγα να της βαλω πιπιλα στο τελος ξυπνησε κανονικα και αναγκαστικα να την ταισω για να ξανακοιμηθει...επιπλεον αν γενικα ειναι παιδακι που τρωει ο μικρουλης αν του δωσεις φαγητο μες στη νυχτα λογικο ειναι οτι θα το φαει και ας μην πειναει...βεβαια εννοειται πως υπαρχουν και εξαιρεσεις.παντως η δικια μου οτι ωρα και να της δωσω το τρωει!μην θεωρεις λοιπον δεδομενο οτι πειναει...αααα και εμενα στις 4 ξυπναει οταν ξυπνησει.επισης εχω να σου πω οτι μπορει να φαει τελευταιο γευμα στις 19.00 και να ξυπνησει 4 μπορει να φαει και τελευταιο γευμα στις 23.00 αλλα παλι 4 ξυπναει.αρα καταλαβα οτι δεν πειναει (εννοειται πως οταν πειναει μας ακουει ολος ο μαγευτικος αλιμος)!!!

μαριανθουλα ο μικρος κουκλος!!ιδιος ο θοδωρης!

μαρακι μεγεια(καλα το γραφω?) την κουνια!!!κουνα τον με το χερι μεχρι να ερθουν οι μπαταριες!

αχ ολο και κατι ξεχναω!!!στα υπολοιπα κοριτσια που δεν απαντησα πολλα πολλα φιλακια!

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Βρε voula29 δε λεω κουκλος ο μικρος, μεγαλη φατσουλα αλλα θα της φερεται καλα? Θα ειναι ο τέλειος άντρας, ο άντρας ο σωστός,

ο πρόστυχος, ο έξυπνος, ο γοητευτικός?

χαχαχαχαχαχαχα!!!!Εννοείτε βρε κοπελιά, αρκεί κι η νύφη μας να είναι σωστή και να μην τον απατήσει με κανέναν που θα έχει την Η1Ν1 όπως έκανε η Σοφία στον άντρα της!!!!!!

Διαφημίσεις

καλα τελεια , στο δικο μας το σπιτι δεν νομιζω να χωρουσε ! σε σας μια χαρα!! βρε θα κουνιεται εκει και δεν θα του αρεσει??

με κουβερτουλα τον εχω

λοιπόν μη νομίζεις, είναι μικρότερη απ'οτι φαίνεται...δεν χρειάστηκε καν να μετακινήσω τίποτα...

καλά είμαι συγκινημένη η δόλια μάνα! κάθετα εκεί εδώ και μισή ώρα και μου χαμογελάει....και δεν έχω καν μπαταρίες να του βάλω να κουνηθεί και να παίξει μουσική! αχ θα κλάψω!

[ATTACH]39[/ATTACH]

μηπως αυτη βγει καλυτερα! πως τις βαζετε εσεις??

αχ είσαι κούκλα! (μπορείς να βάλεις και μια να φαίνεται το μεγάλο βυζί; :tongue:) αλλά δε σου μοιάζει φιλενάδα!

λοιπόν μη νομίζεις, είναι μικρότερη απ'οτι φαίνεται...δεν χρειάστηκε καν να μετακινήσω τίποτα...

καλά είμαι συγκινημένη η δόλια μάνα! κάθετα εκεί εδώ και μισή ώρα και μου χαμογελάει....και δεν έχω καν μπαταρίες να του βάλω να κουνηθεί και να παίξει μουσική! αχ θα κλάψω!

αντε μια χαρα βρηκατε που θα καθοσαστε!

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

Διαφημίσεις

[ATTACH]39[/ATTACH]

μηπως αυτη βγει καλυτερα! πως τις βαζετε εσεις??

μια χαρα κουκλιά και οι 2 σας!!! φτυου ..

μια χαρά είναι η φωτό... αν κάνει κλικ επάνω της μεγαλώνει σε νέο παράθυρο... Εγώ τις βάζω συνημμένες ή copy paste.

να'μαι κι εγώ!!!

είπα μια κι έχω τη γρίπη των γουρουνιών, να τρώω και σαν γουρούνι!!!

έχω πλακώσει ένα κέικ σοκολάτα μαζί με γαλλικό καφεδάκι...γιαμ!!!

Μαράκι μήπως ο Νικόλας έκανε εμετό απο τη χαρά του και τα πολλά γέλια??? ή μήπως δεν είχε χωνέψει το παιδί???

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Σοφακι λυπαμαι που θα σου το πω αλλα η σοκολατα ανεβαζει τον πυρετο γιατι επιβαρυνει το συκωτι.....

ωωωωωωωχχχχχχχχχ!!!

με 40 πυρετό με βλέπω με τόσο κέικ που έφαγα!!!!!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...