Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

το εχω και αυτο... εχω μια φιλη γιατρο και ως υποχονδρια που ειμαι την επαιρνα καθε μηνα τηλεφωνο να της πω οτι πεθαινω (9 στις 10 φορες ειχα καρκίνο). καποια στιγμη η κοπέλα ξεκίνησε τα μπινελίκια και πλεον την παίρνω και της λέω :" Γιάννα πεθαίνω. Μπινελικωσε με να συνελθω" :rolleyes:

μπα θα ζήσεις πάμπολα χρόνια να μας τυραννάς με τις αηδίες σου :tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλά Μακμαράκι όλο χαζομάρες λες!!!

σε όλες μας τυχαίνουν διάφορα...αυτό δε μας κάνει κακές μανούλες!!!

εγώ καλέ προχθές που της είχε φ'υγει η πιπίλα στην κούνια το βράδυ, την έψαχνα στα τυφλά να της τη δώσω και όταν τη βρήκα την ψιλοτράβηξα γιατί συνήθως μαγκώνει στο λαιμό της, και δεν έβγαινε!

ε με τρόμο ανακάλυψα οτι της τραβούσα το αυτί να της το δώσω να το φάει αντί για την πιπίλα!!!

χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!Απίστευτο!!!!!!

... και εγω νύχια σύριζα!!! όμως μαλλιά πάντα οκ:P

καλά και επειδή είναι κοντά πρέπει να είναι απεριποίητα; όχι χρυσό μου! θα τους κάνω και ένα μωβ αύριο που είναι της μοδός και ταιριάζει με το παλτό μου μούρλια :cool:

[ATTACH]35[/ATTACH]

[ATTACH]36[/ATTACH]

[ATTACH]37[/ATTACH]

[ATTACH]38[/ATTACH]

καλα συμπεθερα (διαβασες φανταζομαι οτι σας θελουμε για γαμπρο) τι κουκλος ειναι αυτος!!!!!!!!!!!! Να τον χαιρεστε...Δεν εχεις ξαναβαλει φωτο ή εγω δεν το εχω ξαναδει παντως φτου του φτου του...

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Διαφημίσεις

χα ήρθαν τα πράγματα απο mytoys.de! Τέλεια, έστησα ήδη την κούνια και περιμένω τον γιώργο να φέρει μπαταρίες...αχ μακάρι να του αρέσει!

είχα ζητησει όμως δυο από τα παιχνιδακια να γινουν δωρακι να τα βάλω κάτω απο το δεντρο, αλλα δεν τα εκαναν παρολο που με χρεωσαν...

ενας συναδελφος του αντρα μου εχει προβληματα κ αυτο απ το ιντερνετ! πηραν τα στοιχεια του, αριθμο ταυτοτητας, τηλεφωνα..τα παντα!!! Κ τον καλεσαν να παρουσιαστει σ ενα δικαστηριο για μια διαρρηξη κ ο ανθρωπος δεν εχει ιδεα! ευτηχως υπαρχει βιντεο που δειχνει το προσωπο του πραγματικου διαρρηκτη, αλλα στα χαρτια ειναι αυτος, κ προσπαθει ν αποδειξει οτι δεν ειναι ελεφαντας!!!!

Αλλος ενας, εχει ενα τεραστιο δανειο στ ονομα του ενω δεν εχει παρει αυτος ποτε!!!

Ε φρικαρε κ ο δικος μου κ μου πε να μην βαζω πληροφοριες στο ιντερνετ!

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

Λοιπον Μαρια συνταγη για την πεθερομαρμαγκα: (γραφε!!!!!!!!) χοιρινο μπουκιτσες με συκα και δαμασκηνα αποξηραμενα (ή αλλιως των αρχαιων ημων προγονων που παντα συνδυαζαν αποξηραμενα φρουτα με κρεας). Τσιγαριζουμε το κρεμμυδι και το χοιρινο κανονικα, αφου τσιγαριστουν σε οχι πολυ λαδι ριχνεις λιγο ξυδι μπαλσαμικο και τα σβηνεις (λιγο μην την ξεκανεις την πεθερομαρμαγκα), αφηνεις να ξεθυμανει το ξυδι και βαζεις νερο και το ψηνεις καμια ωρα ή μιαμιση να γινει μαλακο. Αφου ψηθει και 10 λεπτα περιπου πριν το σβησεις ριχνεις μεσα τα συκα και τα δαμασκηνα κομμενα σε μεγαλωπα κομματια γιατι λιωνουν αμεσως. Μην τα βαλεις πιο μπροστα γιατι θα γινουν αλοιφη και το ωραιο ειναι να τραγανιζουν λιγο. Οταν κλεισεις τη φωτια και αφου εχεις αφησει λιγη σαλτσα βαζεις μεσα μια κουταλια της σουπας (εγω βαζω 2) μελι και το αφηνεις πανω στο ματι. Ανακατεβεις και λιγο να παει παντου το μελι. Ειναι τελειο, το κανω καθε Χριστουγεννα και συνοδευεται με ρυζι. Ευκολο και πεντανοστιμο και γρηγορα σε 1 ωρα εχεις ξεμπερδεψει.

ovvZp2.png

δεν τα εφτιαχνες εσυ παιδακι μου?ποια κουνια πηρες τελικα?

κοιμαται στην αγκαλια μου και μολις τον αφηνω ξυπναει!!!!!!!!!!!!

αυτή:

http://www.mytoys.de/catalog/show/KID/de-mt.to.ca02.03.27/1586520

κρυώνει όταν φευγει απο την αγκαλια σου

Διαφημίσεις

Kαλησπερα σε ολες!! Να σας κανω μια ερωτηση?? Εσας τα μωρακια σας εχουν αρχισει να σας "μιλάνε"????Και αν ναι ,ποτε?

Μεγάλη λογοδιάρροια σου λέω!!!!!Αν ξεκινήσει δε σταματάει. Και γελάμε κακαρίζοντας από 3 μηνών.

Δε μας απάντησες όμως για το προξενιό;Θέλω ν' αποκτήσω κι εγώ συμπεθέρα!!!!!!

Λοιπον Μαρια συνταγη για την πεθερομαρμαγκα: (γραφε!!!!!!!!) χοιρινο μπουκιτσες με συκα και δαμασκηνα αποξηραμενα (ή αλλιως των αρχαιων ημων προγονων που παντα συνδυαζαν αποξηραμενα φρουτα με κρεας). Τσιγαριζουμε το κρεμμυδι και το χοιρινο κανονικα, αφου τσιγαριστουν σε οχι πολυ λαδι ριχνεις λιγο ξυδι μπαλσαμικο και τα σβηνεις (λιγο μην την ξεκανεις την πεθερομαρμαγκα), αφηνεις να ξεθυμανει το ξυδι και βαζεις νερο και το ψηνεις καμια ωρα ή μιαμιση να γινει μαλακο. Αφου ψηθει και 10 λεπτα περιπου πριν το σβησεις ριχνεις μεσα τα συκα και τα δαμασκηνα κομμενα σε μεγαλωπα κομματια γιατι λιωνουν αμεσως. Μην τα βαλεις πιο μπροστα γιατι θα γινουν αλοιφη και το ωραιο ειναι να τραγανιζουν λιγο. Οταν κλεισεις τη φωτια και αφου εχεις αφησει λιγη σαλτσα βαζεις μεσα μια κουταλια της σουπας (εγω βαζω 2) μελι και το αφηνεις πανω στο ματι. Ανακατεβεις και λιγο να παει παντου το μελι. Ειναι τελειο, το κανω καθε Χριστουγεννα και συνοδευεται με ρυζι. Ευκολο και πεντανοστιμο και γρηγορα σε 1 ωρα εχεις ξεμπερδεψει.

πωπω τέλειο! αλλά σιγά...θα στραβομουτσουνιάσει με το "περίεργο"

Ε να σου πω κατι, βαλε αρνι με πατατες στο φουρνο το γνωστο, κλασικο αλλα παντα νοστιμο φαγητο των εορτων και εξω απο την πορτα. Τι θα πει και σε αυτο;;; Σιγα μην ασχοληθεις περαιτερω με την κυρια...μα τοσο παραξενη και κακιασμενη;;;

ovvZp2.png

αυτή:

http://www.mytoys.de/catalog/show/KID/de-mt.to.ca02.03.27/1586520

κρυώνει όταν φευγει απο την αγκαλια σου

καλα τελεια , στο δικο μας το σπιτι δεν νομιζω να χωρουσε ! σε σας μια χαρα!! βρε θα κουνιεται εκει και δεν θα του αρεσει??

με κουβερτουλα τον εχω

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

εγω σε ολα τα τραπεζια που εκανα εφτιαχνα και περιεργα , που τα εφτιαχνα και πρωτη φορα , αλλα και κατι κλασικο , επομενως οποιος ηθελε ετρωγε οτι ηθελε

και παντα φαγητα που δεν ειχα ξανακανει , αφου ο αντρας μου μου λεει οταν τα κανεις πρωτη φορα τα κανεις τελεια και την δευτερη τα χαλας....

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...