Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Kαλησπερα σε ολες!! Να σας κανω μια ερωτηση?? Εσας τα μωρακια σας εχουν αρχισει να σας "μιλάνε"????Και αν ναι ,ποτε?

μιλαμε μιλαμε....οταν κλεισαμε τους τρεις αρχισαμε τα αγκου, μπου, αγκουα και αλλα τετοια ακαταλαβιστικα!!!!!!!!!!

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγω ειδικα επειδη εχουμε προβλημα με τα κακακια,οποτε τα κανει κανουμε παρτυ,,,το φιλαω,το ζουλαω,χορευουμε,χοροπηδαμε.!Παντως απο την μερα που αρχησα να τρωω χορτα ειδα μεγαλη διαφορα,,εχω να της κανω κλεισμα πολυ καιρο!!

Νυχι αβαφο τελειως,μονο το λιμαρω!

Μαλλι αβαφο,,εχω να το βαψω απο τις αρχες σεπτεμβριου!Ευτυχως το κανω πιστολακι μονη μου,κ ειναι καπως σημαζεμενο(αλλα θελει 3-4 δαχτυλα κοψιμο)..Το φρυδι το βγαζω,δεν το αφηνω ποτε!!

ουτε και γω το αφηνω το φρυδι.Το μαλλι εχω να το βαψω απο αρχες οκτωβρη και ειναι δραμα. Εχω ανταυγειες και κουρεμα 21 Δεκεμβριου, μη με βρει και ο καινουργιος χρονος σε αυτο το χαλι!!!!!!!!!!!!!!

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Κάτσε να σας κουφάνω λίγο ακόμα...

όταν πλησίαζε η ώρα να βαφτίσει την κόρη της στην οποία είχα κ έχω τρελή αδυναμία, της ζήτησα να τη βαφτίσω...

ποιά ήταν η απάντηση????????

-σιγά μη στη δώσω εσένα να τη βαφτίσεις...αφού εσύ της παίρνεις δώρα συνέχεια έτσι κι αλλιώς...ας πάρει και απο κανέναν άλλο!!!!!!!

Kαλημερα!!! Σοφια μου τα θελει κ σενα ο οποτετοιος σου μου φαινετε!!! Τη τη θες τη σαυρα για κουμπαρα!? Μη ξεσο'ι'σετε???

καλημερα και από εμενα!1861454rhgqc5f308.gif

δεν ειμαι καλα θα κλαψωω! έδωσα 180 γρμ (ο γιατρος ειχε πει 150) συμπλήρωμα στο βλαστάρι μου εχθες κατά τις 11 παρα στο τελευταιο γεύμα. ήρθε και τουμπάνιασε, πρηστηκε ξεραθηκε. ωραία λεω, το πρωί τωρα. αμ δε.... 4 η ωρα το μάτι γαρίδα πάλι! η αλήθεια είναι ότι πιθανον είχε και πονάκια αλλά εφαγε τελικα στις 4,30! κοιμηθηκε 5,45 και στις 6 ,15 βαραγανε τα 2 ξυπνητηρια του αντρα μου! με κλαιν οι ρεγγες, θα πεθανωωωωω!

Μη στεναχωριεσαι... Κ μενα μια ετσι μια αλλιως ξυπναει το καμαρι μου!!

Σε ευχαριστώ πολύ Ζωή μου!

η μικρή μου κάνει κάτι δεκατάκια πυρετό αλλά είναι πολύ ευδιάθετη οπότε δεν ανησυχώ!

εγώ την έχω ακούσει λίγο αλλά το παλέυω!!!

Εγω σας ευχομαι περαστικα απ τη μια, κ απ την αλλη μπραβο σας κ φτου φτου φτου!!! Δεν θα χεις ν ανυσηχεις για τιποτα!!!

αχ Ζωούλα οποιπαθούσα είσαι για αυτο και σε εχω στην καρδια μου! ;)

κατα τις 9.30 ετοιμαζομουν να φυγω για το γραφειο και ξυπνησε. μωρέ λεω δεν τον ταιζω κανενα 5λεπτακι να φάει αργοτερα από το μπουκάλι; και καθομαι να θηλασω. βουτάει το βυζάκι αυτός και ενω σε κάποια στιγμή του βγάζω τα χνουδάκια από τα χέρια. αρχιζει να κοπανιεται. ε λεω θελε να χεσει ή εχει αέρια. "σταματα να παίζεις του λέω γιατι θα σε σταματησω" και αφοσιώνομαι στα χνουδάκια. κάποια στιγμή του ρίχνω μια ματιά και τι βλέπω; να τρεχει γάλα από τη μύτη και να μου πνίγεται. το μάτι γουρλωμένο και να μην παιρνει ανάσα.:shock:. περίμενω να το γυρίσει μόνος του... τιποτα.... το γυρνάω ανάποδα του χτυπάω την πλατούλα και έτσι πήρε ανάσα και φυσικα ρευτηκε. αυτό ήθελε το παιδάκι μου και δεν το καταλαβα η άχρηστη. το τι τυψεις εχω και πόσο στεναχωρηθηκα δεν λεγεται... είμαι ακατάλληλη.... πως δεν μου επαθε τιποτα κακο....:-(

Βρε Μαρακι μη στεναχωριεσαι...! Σ ολες μας εχει τυχει κατι τετοιο! Δεν εισαι κακη μανα!Στεναχωρημενη μανα εισαι... ξεκολα πια!!!! Αντε!!! Δεν πνιγετε τοσο ευκολα ενας ανθρωπος! Κ εμενα συνεχεια μου το κανει.. κ ειναι κ το στηθος μου τεραστιο! το κραταω για να μην τον πνιξω! Αστα! ουτε τη μυτη μου δεν μπορω να ξυσω!!!

πρεπει να πεις τι εχει μεσα???

ναι σιγα!!!!!! Εγω ςστελνα αιμα ενω απαγορευεται!!!! Κ τυρι στην αμερικη εχουμε στειλει!!!

ροδάνι πάει η γλώσσα σας και δε σας προλαβαίνω!

Αννούλα και Ελευθερία σας ευχαριστώ!

μου είπαν οτι κάνει ένα κύκλο 7-8 ημερών αυτή η γρίπη....για να δούμε...χάλια είμαι τώρα...

Καλά Μακμαράκι όλο χαζομάρες λες!!!

σε όλες μας τυχαίνουν διάφορα...αυτό δε μας κάνει κακές μανούλες!!!

εγώ καλέ προχθές που της είχε φ'υγει η πιπίλα στην κούνια το βράδυ, την έψαχνα στα τυφλά να της τη δώσω και όταν τη βρήκα την ψιλοτράβηξα γιατί συνήθως μαγκώνει στο λαιμό της, και δεν έβγαινε!

ε με τρόμο ανακάλυψα οτι της τραβούσα το αυτί να της το δώσω να το φάει αντί για την πιπίλα!!!

Χωρις πλακα τωρα....δακρυσα!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Βρε σεις!!! Δυσκολευτικα πολυ να σας διαβασω! μια ωρα εφαγα κ βαλε! τωρα θα ξυπνησει κ το μυγδαλο κ παει η ωρα!!!!

Ελ για πες, πως θα βαλω φωτο?? Απλα θελω να την ξαναβγαλω μετα!

Ακουσαμε μια τρελη ιστορια με το ιντερνετ κ φρικαραμε, κ μου την ειπε ο Θοδ, κ απο τοτε την εβγαλα....

Τι αλλα? τι κανετε???

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

Αληθεια βρε κοριτσια? Και γω νομιζα οτι η δικια μου βγηκε γλωσσοκοπανα..

Ειναι μια κουκλα ομως! να σου ζησει!!!! Απιστευτα ειναι που "μιλανε" εγω το καταφχαριστιεμαι!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

Διαφημίσεις

Mar28.. ευχαριστουμε για τα κομπλιμεντα!!:wink: Αληθεια εσυ γιατι μας εχεις κοπανησει εκει φωτο τη θαλασσα και δεν βαζεις το μπουμπουκι σου να παρουμε ματι κι εμεις ? τι τρομερη ιστορια εχεις ακουσει??

tLPhp3.png

Διαφημίσεις

δεν είναι υποχρεωτικό και αφορά μόνο 1 από τους δεν ξέρω πόσους ιούς γαστρεντερίτιδας...

ακριβώς έτσι μας είπε κι εμάς.Κι αφού δεν έχουμε άλλα παιδάκια που να πηγαίνουν σχολείο μας πρότεινε να μην το κάνουμε.

αυτο με την πιπιλα θεικο απλα 369158jfqfstzvpr.gif

ενταξει με πεισατε παντως ότι ειστε χειροτερες μαναδες από μενα :tongue:

οου γες! θες και τελευταίο κατόρθωμα; μετά το φαγητό, τον απίθωσα βιαστικά στο παρκοκρέβατο γιατί μου χτυπούσε κουδούνι, και το κακόμοιρο του σκάλωσε ο αέρας και δε μπορούσε να ρευτεί και 3 φορές εμετό έκανε! μετά συνήλθε :)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...