Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

αχ να δω τι θα κάνω όταν θα επιστρέψετε στη δουλειά....μόνη μου θα μιλάω μου φαίνεται!!!

νύχια...μαλλιά....

κουράζομαι μόνο που τα διαβάζω!!!!

απαπαπα....δεν είμαι εγώ για τέτοια!!!!!!!!

Σοφακι μου εγω θα αργησω ΙΟυνιο τουλαχιστον αλλα και παλι , εννοειται οτι θα μιλαμε και απο την δουλεια!!

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μα την παναγία, θα βάλω καμιά ώρα τον μπεμπουλίξ στο αυτοκίνητο να έρθουμε κει κάτω να σε πλακώσω στα χαστούκια μπας και χαλαρώσεις!

ΠΑΣ ΚΑΛΑ ΡΕ ΜΑΡΩ; Επειδή πνίγηκε μια φορά το παιδί είσαι συ ακατάλληλη μάνα;;;; με αυτή τη λογική εμένα έπρεπε να μου το είχε πάρει η πρόνοια!

Και δεν φταις εσύ, φταίει ο μπόμπιρας που δε μιλάει να σου πει τι θέλει!

Πέρα από την πλάκα, χαλάρωσε γιατί δε σε βλέπω καλά! Σε όλες μας κάποια στιγμή πνίγονται με το γάλα (εμένα 3 φορές τη μέρα), όλες μας δεν μπορούμε να καταλάβουμε πολλές φορές τι τα ενοχλεί...για μαζέψου λέω γω! Είσαι τέλεια μάνα γιατί τον λατρεύεις! Γιατί είναι το νούμερο 1 στη ζωή σου! Τελεία! Άντε και δεν το έχω σε τίποτα να έρθω ε;;;; Και κερνάς και τους καφέδες!

γουσταρω να μου τα χωνεις γι'αυτο ειμαι υπερβολικη :tongue:

Εισαι μαζοχα εσυ!!!!!!!!!χαχα

το εχω και αυτο... εχω μια φιλη γιατρο και ως υποχονδρια που ειμαι την επαιρνα καθε μηνα τηλεφωνο να της πω οτι πεθαινω (9 στις 10 φορες ειχα καρκίνο). καποια στιγμη η κοπέλα ξεκίνησε τα μπινελίκια και πλεον την παίρνω και της λέω :" Γιάννα πεθαίνω. Μπινελικωσε με να συνελθω" :rolleyes:

Διαφημίσεις

Ουφ , ξεσκατισα, τάισα, μάζεψα ρούχα – άπλωσα ρούχα – ξανά άπλωσα ρούχα. Ποια είχε πει ότι της αρέσει το σιδέρωμα ? :D

Εγώ πάλι πέρσι τέτοια εποχή ήμουν έγκυος και δεν το ήξερα ... και έκανα και ένα σωρό μ@λ@κ#ες . :shock:

Νύχια έφτιαξα μια φορά τον περασμένο μήνα και μετά μου τη βάρεσε και τα έκοψα σύριζα !!!! Μαλλιά δεν πάω είναι κοντά και τα βολεύω ! ;)

XwAPp3.png

το εχω και αυτο... εχω μια φιλη γιατρο και ως υποχονδρια που ειμαι την επαιρνα καθε μηνα τηλεφωνο να της πω οτι πεθαινω (9 στις 10 φορες ειχα καρκίνο). καποια στιγμη η κοπέλα ξεκίνησε τα μπινελίκια και πλεον την παίρνω και της λέω :" Γιάννα πεθαίνω. Μπινελικωσε με να συνελθω" :rolleyes:

αααα χαχαχα σαν το ανέκδοτο με το γρύλο:P

Ουφ , ξεσκατισα, τάισα, μάζεψα ρούχα – άπλωσα ρούχα – ξανά άπλωσα ρούχα. Ποια είχε πει ότι της αρέσει το σιδέρωμα ? :D

Εγώ πάλι πέρσι τέτοια εποχή ήμουν έγκυος και δεν το ήξερα ... και έκανα και ένα σωρό μ@λ@κ#ες . :shock:

Νύχια έφτιαξα μια φορά τον περασμένο μήνα και μετά μου τη βάρεσε και τα έκοψα σύριζα !!!! Μαλλιά δεν πάω είναι κοντά και τα βολεύω ! ;)

... και εγω νύχια σύριζα!!! όμως μαλλιά πάντα οκ:P

ξανακοιμηθηκε η μπεμπα, την εχει ταραξει ο καιρος. Εδω και τρεις μερες βγαζει συνεχεια γουλιες. Εκει που λεγαμε οτι στρωνει σιγα σιγα αντε παλι απο την αρχη. Αχ αντε να αρχισουμε τα στερεα μπας και δουμε ασπρη μερα με αυτο το πραγμα...Τι αναπολειτε καλε...Θυμαμαι το σχολειακι μου, τα παιδακια μου...Γυριζα σπιτι κατα τις 11.30-12 (αντε και στις 2 μια φορα τη βδομαδα ομως), πηγαινα απο τη μαμα για μαμ, υπνος το μεσημερι και μετα εξορμησεις, ψωνια, καφεδες, κομμωτηρια και δε συμμαζευεται. Το Σαββ απαραιτητως εξοδος για φαγητο και ποτο...Ειδικα γιορτες που κλειναμε και στο σχολειο ολη μερα γυριζα...Αλλα φετος οι γιορτες για ολες μας θα εχουν διαφορετικο αρωμα...ΜΩΡΟΥΔΙΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΤΙ ΚΑΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

ξανακοιμηθηκε η μπεμπα, την εχει ταραξει ο καιρος. Εδω και τρεις μερες βγαζει συνεχεια γουλιες. Εκει που λεγαμε οτι στρωνει σιγα σιγα αντε παλι απο την αρχη. Αχ αντε να αρχισουμε τα στερεα μπας και δουμε ασπρη μερα με αυτο το πραγμα...Τι αναπολειτε καλε...Θυμαμαι το σχολειακι μου, τα παιδακια μου...Γυριζα σπιτι κατα τις 11.30-12 (αντε και στις 2 μια φορα τη βδομαδα ομως), πηγαινα απο τη μαμα για μαμ, υπνος το μεσημερι και μετα εξορμησεις, ψωνια, καφεδες, κομμωτηρια και δε συμμαζευεται. Το Σαββ απαραιτητως εξοδος για φαγητο και ποτο...Ειδικα γιορτες που κλειναμε και στο σχολειο ολη μερα γυριζα...Αλλα φετος οι γιορτες για ολες μας θα εχουν διαφορετικο αρωμα...ΜΩΡΟΥΔΙΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΤΙ ΚΑΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!

δασκαλιτσα εισαι εσυ???? τι ωραια!!

Διαφημίσεις

Εγω ειδικα επειδη εχουμε προβλημα με τα κακακια,οποτε τα κανει κανουμε παρτυ,,,το φιλαω,το ζουλαω,χορευουμε,χοροπηδαμε.!Παντως απο την μερα που αρχησα να τρωω χορτα ειδα μεγαλη διαφορα,,εχω να της κανω κλεισμα πολυ καιρο!!

Νυχι αβαφο τελειως,μονο το λιμαρω!

Μαλλι αβαφο,,εχω να το βαψω απο τις αρχες σεπτεμβριου!Ευτυχως το κανω πιστολακι μονη μου,κ ειναι καπως σημαζεμενο(αλλα θελει 3-4 δαχτυλα κοψιμο)..Το φρυδι το βγαζω,δεν το αφηνω ποτε!!

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Kαλησπερα σε ολες!! Να σας κανω μια ερωτηση?? Εσας τα μωρακια σας εχουν αρχισει να σας "μιλάνε"????Και αν ναι ,ποτε?

Καλως την !!τα αγκου αμπου αου τα αρχισαμε λιγο πριν κλεισουμε τιυς 2 μηνες

Εγω ειδικα επειδη εχουμε προβλημα με τα κακακια,οποτε τα κανει κανουμε παρτυ,,,το φιλαω,το ζουλαω,χορευουμε,χοροπηδαμε.!Παντως απο την μερα που αρχησα να τρωω χορτα ειδα μεγαλη διαφορα,,εχω να της κανω κλεισμα πολυ καιρο!!

Νυχι αβαφο τελειως,μονο το λιμαρω!

Μαλλι αβαφο,,εχω να το βαψω απο τις αρχες σεπτεμβριου!Ευτυχως το κανω πιστολακι μονη μου,κ ειναι καπως σημαζεμενο(αλλα θελει 3-4 δαχτυλα κοψιμο)..Το φρυδι το βγαζω,δεν το αφηνω ποτε!!

κι εμεις επειδη ειχαμε θεμα με τα κακα , παρτυ κανουμε οποτε κανει!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...