Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Οταν κοψαμε το epadoren, εγινε καπως καλυτερα, περιεργο αλλά αληθινο. Καποιες μερες ειναι καλυτερα κι αλλες χειροτερα. Την παρακολουθουμε ακομα με τον αντρα μου 21 ωρες/24ωρο, μονο 03.00-06.00 κοιμομαστε και οι δυο, οσο μας αφηνει βεβαια! :-)

δε διορθώθηκε καθόλου η κατάσταση που έκοψες τα γαλακτοκομικά;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Να μπαίνεις κοριτσάκι. Και γω μόνη μου είμαι αλλά τον παρκάρω σε γυμναστήριο και παρκοκρέβατο δίπλα μου και λέω καμιά κουβέντα αλλιώς δεν παλεύεται όλη μέρα μέσα!

Να πας στον γιατρό και περιμένω εντυπώσεις.

ΟΚ, θα σου πω πώς πηγε! Τελευταιο εμβολιο καναμε 19/11, οποτε για τελος της επομενης/αρχες μεθεπομενης εβδομαδας το βλεπω.

φιλια κοριτσια ξυπνησε η μπουμπου

Ναι έχεις δίκιο...αλλά όλο και κάτι ξεχνάω :)

Αυτό που μου αρέσει στον δικό μας τον γιατρό είναι ότι δεν είναι υπερβολικός. Δηλ. τον ρώτησα αν μπορώ να βγάζω βόλτα το παιδί και με κοίταξε λες και είμαι τρελλή. Φυσικά μου λέει να τον βγάζεις, μόνο από τον αέρα θα πρέπει να τον φυλάω. Και όταν τον ρώτησα πως πρέπει να είναι ντυμένος, μου απάντησε όπως και μεις. Ούτε κουβέρτες, σάκους, παπλώματα κλπ. Μπουφανάκι, παντελονάκι και μια χαρά! Δεν παθαίνει τίποτα το μπεμπουλίξ!

κι εμενα ετσι ειναι , εχω τευτερακι οταν ερχετε να μην ξεχασω να ρωτησω αυτα που θελω και για το εξω οταν τον ρωτησα ξερετε τι μου ειπε?? επιβαλετε , το παιδι πρεπει να βγαινει και εξω δεν γινεται μονο μεσα στο σπιτι.

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

Ναι έχεις δίκιο...αλλά όλο και κάτι ξεχνάω :)

Αυτό που μου αρέσει στον δικό μας τον γιατρό είναι ότι δεν είναι υπερβολικός. Δηλ. τον ρώτησα αν μπορώ να βγάζω βόλτα το παιδί και με κοίταξε λες και είμαι τρελλή. Φυσικά μου λέει να τον βγάζεις, μόνο από τον αέρα θα πρέπει να τον φυλάω. Και όταν τον ρώτησα πως πρέπει να είναι ντυμένος, μου απάντησε όπως και μεις. Ούτε κουβέρτες, σάκους, παπλώματα κλπ. Μπουφανάκι, παντελονάκι και μια χαρά! Δεν παθαίνει τίποτα το μπεμπουλίξ!

Εγω οσες φορες τον εχω βγαλει με το καροτσι(με ηλιο βεβαια) του φοραω το κοντομανικο κορμακι απο πανω μπλουζα και τις φουτερ φορμες του , και στο καροτσι την κουβερτουλα την φλις που ειχε το πορτ μπεμπε.Με το σλιγκ ολα τα παραπανω , χωρις την κουβερτα και ειναι μια χαρα μην πω οτι καποιε ςφορες ζεσταινεται κιολας ετσι οπως ειναι μαζεμενος πανβ μου

Διαφημίσεις

εκανε κακακια το ζουζουνι μου..μετα απο 2 μερες...τωρα ακουμε τα στρουμφακια κ χορευουμε,,μας εχει παρε χαμπαρι ολη η πολυκατοικια χι χι

ρίξτε ένα χορό και για μας!!!

έχω πάθει σύνδρομο στέρησης της μπέμπας τώρα με τη γρίπη που δε μπορώ ούτε να τη φιλήσω ούτε να την χορέψω...:(

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

εκανε κακακια το ζουζουνι μου..μετα απο 2 μερες...τωρα ακουμε τα στρουμφακια κ χορευουμε,,μας εχει παρε χαμπαρι ολη η πολυκατοικια χι χι

χαχαχαχα έχουμε καταντήσει να θεωρούμε σημαντικό γεγονός της μέρας τα κακά των παιδιών μας!

ποιος θα το πίστευε όταν άλλες εποχές τέτοια μέρα και ώρα έκλεινα τις εκκρεμότητες στο γραφείο, κανόνιζα το κομμωτήριο και το νύχι, από που θα ξεκινήσουν τα ποτά και που θα φάμε απόψε!

και τώρα σκέφτομαι πως μου καθάρισε το μπάνιο η γυναίκα, αν θα φτιάξω φακές ή μακαρόνια και πότε να βάλω το πλυντήριο για να μου στεγνώσει και αν ο νικολάκος μου έχει κάνει κακά να τον αλλάξω να είναι άνετα το παιδάκι μου!

όσο για το φρύδι, το θυμάμαι κάθε πρωί που πλένω τη μούρη και κοιτιέμαι στον καθρέφτη....χαχαχαχα ευτυχώς πάω κομμωτήριο αύριο...τι κομμωτήριο, γενικό ρεκτιφιέ πάω να κάνω...

χαχαχαχαχαχα βρε πως αλλάζουν οι εποχές!

κι εμεις δεν ειχαμε κανει χθες και εκανε πριν λιγο , ζοριζοταν ποση ν ωρα ο κακομοιρης και τωρα ξεραθηκε στον υπνο

χαχαχαχα έχουμε καταντήσει να θεωρούμε σημαντικό γεγονός της μέρας τα κακά των παιδιών μας!

ποιος θα το πίστευε όταν άλλες εποχές τέτοια μέρα και ώρα έκλεινα τις εκκρεμότητες στο γραφείο, κανόνιζα το κομμωτήριο και το νύχι, από που θα ξεκινήσουν τα ποτά και που θα φάμε απόψε!

και τώρα σκέφτομαι πως μου καθάρισε το μπάνιο η γυναίκα, αν θα φτιάξω φακές ή μακαρόνια και πότε να βάλω το πλυντήριο για να μου στεγνώσει και αν ο νικολάκος μου έχει κάνει κακά να τον αλλάξω να είναι άνετα το παιδάκι μου!

όσο για το φρύδι, το θυμάμαι κάθε πρωί που πλένω τη μούρη και κοιτιέμαι στον καθρέφτη....χαχαχαχα ευτυχώς πάω κομμωτήριο αύριο...τι κομμωτήριο, γενικό ρεκτιφιέ πάω να κάνω...

αν αλλαζουν λεει...μια απο τα ιδια κ εγω.περυσι τετοια ωρα ημουν στο γραφειο μου ,απογευμα καφεδακι με φιλους βραδυ ποτακι με τον αντωνη...αχ ωραια ηταν!

βεβαια τα καλυτερα ειναι τωρα εννοειται...ξυπνημα νωρις ταισμα κοιμισμα ξεσκατισμα, αντε κ καμια δουλεια στο σπιτι-στο τσακιρ κεφι:P απογευμα μπανακι κ παιχνιδι με το μωρο-ε κ τα σκ βγαινουμε κ για καφεδακι!

κ εγω πρεπει να παω κομμωτηριο-να παρω τηλ να κλεισω ραντεβου..καλα που το ανεφερες!!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

ποιος ναμας το ελεγε!!

κανω κανενα ισιωμα το μαλλι οταν ο μικρος κοιμαται και βαριεμαι να κανω οτιδηποτε αλλο και αισθανομαι αλλος ανθρωπος , αφου παντα κοιμαμαι μ βρεγμενα μαλλια και ξυ[ναω αναμαλιασμενη ,ειναι και σπαστα τα μαλλια μου ...

Οσο για μανικιουρ , πεντικιουρ τα εχω ξεχασει , εκει που πηγαινα συνεχεια(γιατι την ειχα απο κατω μου στο παλιο σπιτι) τωρα... ασε που μανικιουρ...γιατι εχω ενα κακο τρωω τα νυχια και ο Ομηρος μου λεει προχθες αν τυχον δω το παιδι να τρωει τα νυχια του θα σε σκοτωσω!!!

Πηγαμε προχθες για ψωνια και πηρα τζιν(βεβαια να μην πω τι νουμερο) αλλα φορεσα τζιν μετα απο 11 μηνες!!!!!!Αλλος ανθρωπος σου λεω , πολυ πιζαμακαι πολυ φορμα επαιζε!!

Εσυ πηγες για ψωνια τέλικα η ακομα??

Δεν εχω κανει τιποτα απο το πρωι εκμεταλευομαι το γεγονος οτι θα ερθει η γυναικα και τεμπελιαζω...

αχ να δω τι θα κάνω όταν θα επιστρέψετε στη δουλειά....μόνη μου θα μιλάω μου φαίνεται!!!

νύχια...μαλλιά....

κουράζομαι μόνο που τα διαβάζω!!!!

απαπαπα....δεν είμαι εγώ για τέτοια!!!!!!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...