Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ροδάνι πάει η γλώσσα σας και δε σας προλαβαίνω!

Αννούλα και Ελευθερία σας ευχαριστώ!

μου είπαν οτι κάνει ένα κύκλο 7-8 ημερών αυτή η γρίπη....για να δούμε...χάλια είμαι τώρα...

Καλά Μακμαράκι όλο χαζομάρες λες!!!

σε όλες μας τυχαίνουν διάφορα...αυτό δε μας κάνει κακές μανούλες!!!

εγώ καλέ προχθές που της είχε φ'υγει η πιπίλα στην κούνια το βράδυ, την έψαχνα στα τυφλά να της τη δώσω και όταν τη βρήκα την ψιλοτράβηξα γιατί συνήθως μαγκώνει στο λαιμό της, και δεν έβγαινε!

ε με τρόμο ανακάλυψα οτι της τραβούσα το αυτί να της το δώσω να το φάει αντί για την πιπίλα!!!

χαχαχαχαχαχαχα,να σαι καλα μ εκανες κ γελασα χα χα χα χα χα..!!!

Οπως εγω που πιεζα την θηλη να δω αν εχει γαλα,και αρχισε να πιτσιλαει στο προσωπακι της μικρης μου κ την εκανε μουσκεμα,,,το καημενο με κοιτουσε φοβισμενο χα χα χα

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

1/12 την εκανα και μαλιστα προσπαθησαν να παρουν τα λεφτα και δεν ειχαν μεταφερθει ακομα και μου εστειλαν email οτι δεν μπορεσαν λογω προβληματος και την επμενη που ειχαν μεταφερθει ξαναπροσπαθησαν.Το καλυτερο με μενα ξερεις πιο ηταν ?? ειχαν γραψει κανονικα χρονο παραδοσης και δεν μου ειχαν στειλει τιποτα οτι δεν στελνουν προς το παρον Ελλαδα και οταν τους εστειλα γιατι δεν ξεκιναει η παραγγελια τοτε μου απαντησαν και τους ξεχεσα γιατι επρεπε να ρωτησω εγω για να μου πουν ? και γιατι εχουν δεσμευσει τα λεφτα μου? και εννοειται οτι δεν απαντησαν

Το οτι δεν στελνουν ελλεδα το γραφει στο site και βεβαια και εγω τους εστειλα mail για να μου πουν οτι δεν γνωριζουν ποτε θα ξαναστειλουν.Σημερα δε τους εστειλα mail για να μου ακυρωσουν την παραγγελια και μου απαντησαν οτι το εκαναν και οτι τα λεφτα μου δεν ειναι δεσμευμενα και εγω κυπρου εχω...

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Οπως εγω που πιεζα την θηλη να δω αν εχει γαλα,και αρχισε να πιτσιλαει στο προσωπακι της μικρης μου κ την εκανε μουσκεμα,,,το καημενο με κοιτουσε φοβισμενο χα χα χα

κι εγω το εχω παθει αυτο και εγινε χαλια ο μπεμπης!!!

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

Εμείς κάναμε το πενταπλό στους 2 μήνες και τώρα του πνευμονιόκοκκου. Τα επαναληπτικά τους θα τα κάνουμε σε 2 μήνες. Της γαστρεντερίτιδας μας είπε ότι δεν θα το κάνουμε.

Μαρακι καλημερα,

σε καμμια δεκαρια μερες θα παμε στον γιατρο σας! Το ειχαμε αφησει τοσο καιρο γιατι την ειχαμε ταραξει με πολλες επισκεψεις σε γιατρους και νοσοκομεια (υπερηχους κλπ) λογω ΓΟΠ. Κι εμεις καναμε με την παλια μας γιατρο το πενταπλο στους δυο μηνες και του πνευμονιοκοκκου στους τρεις. Ουτε εμεις θα κανουμε το ποσιμο.

Της μηνιγγιτιδας ομως, ποτε θα σας το κανει? Θα τον παρω τηλ πριν παω βεβαια, αλλά η παλια ηθελε να μας κανει τωρα στον 4ο μαζι πολυδυναμο β δοση+μηνιγγιτιδα....πολυ μου ακουγεται! Ο δικος σας δεν το κανει τωρα?

ροδάνι πάει η γλώσσα σας και δε σας προλαβαίνω!

Αννούλα και Ελευθερία σας ευχαριστώ!

μου είπαν οτι κάνει ένα κύκλο 7-8 ημερών αυτή η γρίπη....για να δούμε...χάλια είμαι τώρα...

Καλά Μακμαράκι όλο χαζομάρες λες!!!

σε όλες μας τυχαίνουν διάφορα...αυτό δε μας κάνει κακές μανούλες!!!

εγώ καλέ προχθές που της είχε φ'υγει η πιπίλα στην κούνια το βράδυ, την έψαχνα στα τυφλά να της τη δώσω και όταν τη βρήκα την ψιλοτράβηξα γιατί συνήθως μαγκώνει στο λαιμό της, και δεν έβγαινε!

ε με τρόμο ανακάλυψα οτι της τραβούσα το αυτί να της το δώσω να το φάει αντί για την πιπίλα!!!

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα περαστικά σου βουρλισμένη μάνα!

Διαφημίσεις

χαχαχαχαχαχαχα,να σαι καλα μ εκανες κ γελασα χα χα χα χα χα..!!!

καλά τον έχω κάνει μούσκεμα έτσι άπειρες φορές!!! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Το οτι δεν στελνουν ελλεδα το γραφει στο site και βεβαια και εγω τους εστειλα mail για να μου πουν οτι δεν γνωριζουν ποτε θα ξαναστειλουν.Σημερα δε τους εστειλα mail για να μου ακυρωσουν την παραγγελια και μου απαντησαν οτι το εκαναν και οτι τα λεφτα μου δεν ειναι δεσμευμενα και εγω κυπρου εχω...

εγω εστειλα email στην κυπρου και με πηραν τηλεφωνο και μου ειπε η κοπελα αν δεν τα παρουν τελικα σε 15 ημερολογιακες μερες θα ειναι διαθεσιμα , αν ακυρωει απο την εταιρεια φαινεται αμεσως αλλα ως συνηθως μου ειπε οτι καμια ετιαρεια δεν το κανει αυτο και μετα τις 15 ειναι διαθεσιμα!!Τους εστειλα τωρα παλι υπενθυμιση , παρακαλω να κανετε release τα χρηματα μου , να δω θα απαντησουν τωρα?

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

δε λέτε που επειδή φοβόμουν μην έχει μαγκώσει η πιπίλα στο λαιμό της και την πνίξω τραβώντας με δύναμη, την τράβηξα σιγά σιγά?????

αλλίως θα μου έμενε κανένα αυτί στο χέρι!!!

ρε τι τραβάει το παιδάκι μου με την τρελή που του έλαχε για μάνα!!!

α επίσης τις προάλλες, την πήρα στο μπάνιο την άλλαξα και την πήρα αγκαλιά να την πάω στο ριλάξ...ανακάλυψα οτι είχα ξεχάσει να της φορέσω πάμπερς!!!

της κούμπωσα το κορμάκι και το φορμάκι άνευ πάμπερς!!!

αχ δεν παω καλά....

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Μαρακι καλημερα,

σε καμμια δεκαρια μερες θα παμε στον γιατρο σας! Το ειχαμε αφησει τοσο καιρο γιατι την ειχαμε ταραξει με πολλες επισκεψεις σε γιατρους και νοσοκομεια (υπερηχους κλπ) λογω ΓΟΠ. Κι εμεις καναμε με την παλια μας γιατρο το πενταπλο στους δυο μηνες και του πνευμονιοκοκκου στους τρεις. Ουτε εμεις θα κανουμε το ποσιμο.

Της μηνιγγιτιδας ομως, ποτε θα σας το κανει? Θα τον παρω τηλ πριν παω βεβαια, αλλά η παλια ηθελε να μας κανει τωρα στον 4ο μαζι πολυδυναμο β δοση+μηνιγγιτιδα....πολυ μου ακουγεται! Ο δικος σας δεν το κανει τωρα?

καλώς το Λιζάκι! Όχι μου είπε ότι θα μας δει πάλι σε 2 μήνες (όταν κλείσουμε τον 5ο δηλ.) για να κάνουμε τα επαναληπτικά του πενταπλού και του πνευμονιόκοκκου.

Να πας Λιζάκι, μου αρέσει ο γιατρός, είναι πολύ κουλ και πάντα με ρωτάει αν συνεχίζω να θηλάζω αποκλειστικά και όταν του απαντάω ναι, μου λέει μπράβο τέλεια και δεν ανακατεύεται.

Το μόνο αρνητικό (που θα μπορούσαν να δουν κάποιοι) είναι ότι δεν αρχίζει να σου αραδιάζει κατεβατό τι και πως αλλά περιμένει από σένα να κάνεις ερωτήσεις και να του εκφράσεις απορίες και τις απαντάει με πολύ υπομονή και επεξηγηματικό τρόπο.

Στην αρχή με ξένισε αλλά τώρα πάω με τη λίστα μου έτοιμη.

Σοφάκι τι δε μπορείς να κάνεις με τα μπουκάλια και τις χοάνες?

(μέσα στο κουτί του θηλαστρου έχει πάντως οδηγίες...)

Βιδώνεις τη χοάνη στο μπουκάλι και με τα διαφανή σωληνάκια ενώνεις τη χοάνη με το θήλαστρο.

δοκιμαζω αλλα δε τα χω καταφερει ακομα!!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

καλώς το Λιζάκι! Όχι μου είπε ότι θα μας δει πάλι σε 2 μήνες (όταν κλείσουμε τον 5ο δηλ.) για να κάνουμε τα επαναληπτικά του πενταπλού και του πνευμονιόκοκκου.

Να πας Λιζάκι, μου αρέσει ο γιατρός, είναι πολύ κουλ και πάντα με ρωτάει αν συνεχίζω να θηλάζω αποκλειστικά και όταν του απαντάω ναι, μου λέει μπράβο τέλεια και δεν ανακατεύεται.

Το μόνο αρνητικό (που θα μπορούσαν να δουν κάποιοι) είναι ότι δεν αρχίζει να σου αραδιάζει κατεβατό τι και πως αλλά περιμένει από σένα να κάνεις ερωτήσεις και να του εκφράσεις απορίες και τις απαντάει με πολύ υπομονή και επεξηγηματικό τρόπο.

Εχω παρατηρησει οτι καπως ετσι κανουν οι καλοι γιατροι, σου λεει ρωτα εσυ ό,τι θες, εγω ξερω τι κανω...

Θα τον ρωτησω οπωσδηποτε για της μηνιγγιτιδας, βλεπω τωρα το λεει και το βιβλιαρακι υγειας που μας εδωσαν στο μαιευτηριο οτι καπου τωρα γινεται. Παντως ολα αυτα μαζι μου φαινονται πολυ βαρια.

Κατα τ' αλλα καλα σας βλεπω ολες, χαιρομαι, μπαινω πολυ αραια εδω αφου ειμαι μονη μου με τη μικρη στο σπιτι αλλα παντα μου φτιαχνει η διαθεση οταν μαθαινω νεα σας

έτσι κάνει και η δικιά μου Μαράκι και δεν το βλέπω ως αρνητικό αλλά ως φυσιολογικό!

τι να αρχίσει να μου λέει η γιατρός????? τι να πρωτοπεί???????

οπότε πάω κι εγώ με τη λίστα μου και τα λύνουμε όλα!!!

Λιζάκι πως πάτε με τη ΓΟΠ?

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Εχω παρατηρησει οτι καπως ετσι κανουν οι καλοι γιατροι, σου λεει ρωτα εσυ ό,τι θες, εγω ξερω τι κανω...

Θα τον ρωτησω οπωσδηποτε για της μηνιγγιτιδας, βλεπω τωρα το λεει και το βιβλιαρακι υγειας που μας εδωσαν στο μαιευτηριο οτι καπου τωρα γινεται. Παντως ολα αυτα μαζι μου φαινονται πολυ βαρια.

Κατα τ' αλλα καλα σας βλεπω ολες, χαιρομαι, μπαινω πολυ αραια εδω αφου ειμαι μονη μου με τη μικρη στο σπιτι αλλα παντα μου φτιαχνει η διαθεση οταν μαθαινω νεα σας

Να μπαίνεις κοριτσάκι. Και γω μόνη μου είμαι αλλά τον παρκάρω σε γυμναστήριο και παρκοκρέβατο δίπλα μου και λέω καμιά κουβέντα αλλιώς δεν παλεύεται όλη μέρα μέσα!

Να πας στον γιατρό και περιμένω εντυπώσεις.

έτσι κάνει και η δικιά μου Μαράκι και δεν το βλέπω ως αρνητικό αλλά ως φυσιολογικό!

Οταν κοψαμε το epadoren, εγινε καπως καλυτερα, περιεργο αλλά αληθινο. Καποιες μερες ειναι καλυτερα κι αλλες χειροτερα. Την παρακολουθουμε ακομα με τον αντρα μου 21 ωρες/24ωρο, μονο 03.00-06.00 κοιμομαστε και οι δυο, οσο μας αφηνει βεβαια! :-)

Ναι έχεις δίκιο...αλλά όλο και κάτι ξεχνάω :)

Αυτό που μου αρέσει στον δικό μας τον γιατρό είναι ότι δεν είναι υπερβολικός. Δηλ. τον ρώτησα αν μπορώ να βγάζω βόλτα το παιδί και με κοίταξε λες και είμαι τρελλή. Φυσικά μου λέει να τον βγάζεις, μόνο από τον αέρα θα πρέπει να τον φυλάω. Και όταν τον ρώτησα πως πρέπει να είναι ντυμένος, μου απάντησε όπως και μεις. Ούτε κουβέρτες, σάκους, παπλώματα κλπ. Μπουφανάκι, παντελονάκι και μια χαρά! Δεν παθαίνει τίποτα το μπεμπουλίξ!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...