Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλε επεζε ο αντρας μου μπαλα εκει,,,

Το κοσμεντικαλ εχει γυμναστηριο στο ισογειο κ στους πανω οροφουσ αισθητικη,,εκει γυμναζομουνα,,,εχω περασει τα ποιο ωραια μου χρονια..Δεν θυμαμαι περιοχη που βρισκεται..θα ρωτησω ατον αντρουλη μου

Στον οφη επαιζε;;; Αν τα εχεις ξαναπει σορυ κοριτσακι αλλα για πολυ καιρο ημουν εκτος φορουμ και εχω χασει επεισοδια. Που μενατε, σε ποια περιοχη;;; Εγω μενω Μασταμπα, αν σου θυμιζει κατι...Αχ χαιρομαι που περασες τοσο ωραια στα μερη μας...Το λατρευω το Ηρακλειο, παρολα τα αρνητικα που λενε οτι εχει...

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Μακμαρακι ξερω πως νιωθεις και εγω ολα χαλια πιστευα οτι τα εκανα.Ασε που νομιζα οτι αγαπαει πιο πολυ τον μπαμπα του απο εμενα!!!!!!!!!Τι στεναχωρια εχω περασει δεν λεγεται.

Ομως δεν ξερω πως και τι εγινε κοντα στους 3 μηνες αρχισα να νιωθω καλυτερα με τον εαυτο μου.Δεν εγινε κατι συγκεκριμενο απλα νιωθω καλυτερα.Μαλλον οι ορμονες με εγκαταλειπουν σιγα σιγα...

Υπομονη κοριτσακι δεν εισαι κακη μηητερα.Εγω πολλες φορες τσατιζομαι οταν γκρινιαζει και τελικα αποδεικνυεται οτι κατι εφταιγε.Και τυψεις μετα εγω..........

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Διαφημίσεις

σαβοιδακης

Α μπραβο, αυτο το ζαχαροπλαστειο λεω και γω. Δεν ειναι τελεια τα καλιτσουνια;;; Δουλευει και η αδελφη μου εκει, στο εργοστασιο βεβαια, στο λογιστηριο.

ovvZp2.png

Οχι δεν τα χω ξαναπει Αννουλα..Ναι στον οφη,,,εποχη Νιοπλια,γκομεζ,,στα πανω της τοτε η ομαδα

Α μαλιστα....Ο μπαμπας μου ειναι φανατικος του οφη, τρελος και παλαβος. Φαντασου οτι ακομα πηγαινει στο γηπεδο, παρολο τον υποβιβασμο και οταν επιστρεφει η φωνη του ειναι κλειστη για 2-3 μερες απο τις φωνες...Μεγαλη αγαπη σου λεω...

ovvZp2.png

με πηραν τηλεωνο απο την κυπρου γιατι η κωλο mothercare και την παραγγελια δεν στελνει και μου εχει δεσευσει τα λεφτα και μου ειπαν οτι μετα απο 15 μερες θα ειναι το ποσο διαθεσιμο εκτος και αν το ακυρωσει η εταιρια ,που σιγα μην το κανουν οπως μου ειπε η κοπελα ,και τους εστειλα kai email να αποδεσευσουν το ποσο και ουτε που απαντησαν,

Και ηταν και 85 ευρω και ηθελα να του παρω τιποτα αλλο ρε γ...ο

Λιτσακι ποτε εκανες την παραγγελια γιατι εγω την εκανα 28 νοεμβρη και τωρα μου ειπαν οτι την ακυρωσαν και τα λεφτα δεν δεσμευτηκαν

Διαφημίσεις

ροδάνι πάει η γλώσσα σας και δε σας προλαβαίνω!

Αννούλα και Ελευθερία σας ευχαριστώ!

μου είπαν οτι κάνει ένα κύκλο 7-8 ημερών αυτή η γρίπη....για να δούμε...χάλια είμαι τώρα...

Καλά Μακμαράκι όλο χαζομάρες λες!!!

σε όλες μας τυχαίνουν διάφορα...αυτό δε μας κάνει κακές μανούλες!!!

εγώ καλέ προχθές που της είχε φ'υγει η πιπίλα στην κούνια το βράδυ, την έψαχνα στα τυφλά να της τη δώσω και όταν τη βρήκα την ψιλοτράβηξα γιατί συνήθως μαγκώνει στο λαιμό της, και δεν έβγαινε!

ε με τρόμο ανακάλυψα οτι της τραβούσα το αυτί να της το δώσω να το φάει αντί για την πιπίλα!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Ζωη,γεννησα στις 10:50 το πρωι στο Ιασω..3550 γεννηθηκε η μπουλουκα μου!!

Αννουλα,φετος υπηρχε περιπτωση να ερθουμε(μεταγραφη)αλλα χαλασανε τα σχεδια..μειναμε αθηνα..δεν πειραζει,παντως ειναι το μοναδικο μερος μαζι με Θεσσαλονικη που θα θελα να ζησω μονιμα!!Καλα οταν ημουνα και εγω εκει δεν υπηρχε κυριακη που να μην παω γηπεδο,κριμα που εφτασε σε τετοια χαλια η ομαδα,,πολυ κριμα!!!

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Σοφάκι τι δε μπορείς να κάνεις με τα μπουκάλια και τις χοάνες?

(μέσα στο κουτί του θηλαστρου έχει πάντως οδηγίες...)

Βιδώνεις τη χοάνη στο μπουκάλι και με τα διαφανή σωληνάκια ενώνεις τη χοάνη με το θήλαστρο.

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Λιτσακι ποτε εκανες την παραγγελια γιατι εγω την εκανα 28 νοεμβρη και τωρα μου ειπαν οτι την ακυρωσαν και τα λεφτα δεν δεσμευτηκαν

1/12 την εκανα και μαλιστα προσπαθησαν να παρουν τα λεφτα και δεν ειχαν μεταφερθει ακομα και μου εστειλαν email οτι δεν μπορεσαν λογω προβληματος και την επμενη που ειχαν μεταφερθει ξαναπροσπαθησαν.Το καλυτερο με μενα ξερεις πιο ηταν ?? ειχαν γραψει κανονικα χρονο παραδοσης και δεν μου ειχαν στειλει τιποτα οτι δεν στελνουν προς το παρον Ελλαδα και οταν τους εστειλα γιατι δεν ξεκιναει η παραγγελια τοτε μου απαντησαν και τους ξεχεσα γιατι επρεπε να ρωτησω εγω για να μου πουν ? και γιατι εχουν δεσμευσει τα λεφτα μου? και εννοειται οτι δεν απαντησαν

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

εγώ καλέ προχθές που της είχε φ'υγει η πιπίλα στην κούνια το βράδυ, την έψαχνα στα τυφλά να της τη δώσω και όταν τη βρήκα την ψιλοτράβηξα γιατί συνήθως μαγκώνει στο λαιμό της, και δεν έβγαινε!

ε με τρόμο ανακάλυψα οτι της τραβούσα το αυτί να της το δώσω να το φάει αντί για την πιπίλα!!!

Οσο τραγικο και αν ειναι γελασα πολυ συγνωμη σοφακι

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...