Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλα ειναι Σοφακι και η δικη μου μικρη,ξυπνησε 9 και κατι,φαγαμε ,παιξαμε και τωρα αποκοιμηθηκε!!!!

Αννουλα Ηρακλειο μενεις???Αχχχχχχχχχ 1μιση χρονο εζησα εκει,σκαλτσουνια τα ειχα τσακισει(δεν θυμαμαι το ζαχαροπλαστειο που τα περναμε,πολυ γνωστο)Χαλκιαδακης,σουπερ μαρκετ,αυτο το θυμαμαι!!!

Το Cosmedical το ξερεις???

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ελα ρε μαρακι μην ακουμε βλακειες,,,και η δικη μου εχει πνιγει,εχει βγαλει απο την μυτουλα......φυσικα εχω τρομαξει πολυ,,αλλα αυτο δεν σημαινει πως ειμαστε χαλια μανουλες,,,Εισαι η ποιο γλυκια μανουλα,,,παρε ενα φιλακι μουτσσσσσσσσσσσσσσ

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

αχ Ζωούλα οποιπαθούσα είσαι για αυτο και σε εχω στην καρδια μου! ;)

κατα τις 9.30 ετοιμαζομουν να φυγω για το γραφειο και ξυπνησε. μωρέ λεω δεν τον ταιζω κανενα 5λεπτακι να φάει αργοτερα από το μπουκάλι; και καθομαι να θηλασω. βουτάει το βυζάκι αυτός και ενω σε κάποια στιγμή του βγάζω τα χνουδάκια από τα χέρια. αρχιζει να κοπανιεται. ε λεω θελε να χεσει ή εχει αέρια. "σταματα να παίζεις του λέω γιατι θα σε σταματησω" και αφοσιώνομαι στα χνουδάκια. κάποια στιγμή του ρίχνω μια ματιά και τι βλέπω; να τρεχει γάλα από τη μύτη και να μου πνίγεται. το μάτι γουρλωμένο και να μην παιρνει ανάσα.:shock:. περίμενω να το γυρίσει μόνος του... τιποτα.... το γυρνάω ανάποδα του χτυπάω την πλατούλα και έτσι πήρε ανάσα και φυσικα ρευτηκε. αυτό ήθελε το παιδάκι μου και δεν το καταλαβα η άχρηστη. το τι τυψεις εχω και πόσο στεναχωρηθηκα δεν λεγεται... είμαι ακατάλληλη.... πως δεν μου επαθε τιποτα κακο....:-(

Βρε πας καλα;;;; Επειδη σου πνιγηκε μια φορα δεν εισαι καλη μανα;;;; Να σου συστησω κανενα καλο ψυχιατρο;;;; Εμενα ξερεις ποσες φορες μου εχει βγαλει γαλα απο τη μυτη;;; απειρες να μη σου πω....Τι πρεπει να κανω να πεσω απο το μπαλκονι;;;; Ε δε σφαξανε...Εισαι τελεια μανουλα γιατι εισαι εκει για το νινακι σου το φροντιζεις και το αγαπας..Εχω και κατι χαπια να σου προτεινω μπας και στανιαρεις και αφησεις τις βλακειες!!!!!!

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Τελικα μαλλον μονο ο δικος μου δεν σηκωνεται !! Και μαλλον εγω φταιω γι αυτο

καλε ουτε εμεις εχουμε νυφη!!!Μην αγχωνεσθαι οι αντρες τις παρες ειναι πολλοι!!

Λιτσακι εμεις τον εχουμε στο ιδιο δωματιο ακομα και αν γκρινιαξει αλλαζει πλευρο και δεν κααταλαβαινει τιποτα.Αν ομως χεστει τοτε τον ξυπναω να τον αλλαξει....Δουλευει μωρε και γι αυτο τον δικαιολογω

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Στειλε μου πμ με διευθυνση, ονοματεπωνυμο κτλ και στα στελνω αυριο με κουριερ!!!! Μονο πες μου τι καλιτσουνια (ετσι τα λεμε εμεις) θες, ανεβατα (κλειστα δηλ με μυζηθρα μεσα) ή λυχναρακια (ανοικτα που φαινεται η μυζηθηρα);;;;

αγάπη μου γλυκιά και μόνο που το σκέφτηκες μου φτάνει! Όταν έρθω Κρήτη θα σου έρθω, μην μπαίνεις στον κόπο τώρα

Διαφημίσεις

Καλα ειναι Σοφακι και η δικη μου μικρη,ξυπνησε 9 και κατι,φαγαμε ,παιξαμε και τωρα αποκοιμηθηκε!!!!

Αννουλα Ηρακλειο μενεις???Αχχχχχχχχχ 1μιση χρονο εζησα εκει,σκαλτσουνια τα ειχα τσακισει(δεν θυμαμαι το ζαχαροπλαστειο που τα περναμε,πολυ γνωστο)Χαλκιαδακης,σουπερ μαρκετ,αυτο το θυμαμαι!!!

Το Cosmedical το ξερεις???

Τι εκανες εσυ κυρια μου στα μερη μας επι 1μιση χρονο;;; Το cosmedical θυμησε μου που ειναι, κατι μου λεει...

ovvZp2.png

αγάπη μου γλυκιά και μόνο που το σκέφτηκες μου φτάνει! Όταν έρθω Κρήτη θα σου έρθω, μην μπαίνεις στον κόπο τώρα

Μμμμ, αμα περιμενω εγω να με επισκεφτειτε σωθηκα...Αν θες παντως, χωρις πλακα, σου στελνω, δεν ειναι κανενας κοπος...Εδω διπλα μου ειναι το ζαχαροπλαστειο που κανει φανταστικα καλιτσουνακια, πεταγομαι σου παιρνω, παιρνω και τηλ τον κουριερ να ερθει απο το σπιτι να τα παρει και τσουπ την αλλη μερα τρως πρωινο υπεροχα κρητικα καλιτσουνακια. Το εννοω...

ovvZp2.png

Καλε επεζε ο αντρας μου μπαλα εκει,,,

Το κοσμεντικαλ εχει γυμναστηριο στο ισογειο κ στους πανω οροφουσ αισθητικη,,εκει γυμναζομουνα,,,εχω περασει τα ποιο ωραια μου χρονια..Δεν θυμαμαι περιοχη που βρισκεται..θα ρωτησω ατον αντρουλη μου

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

πω πω σκαλτσουνια ε ?? εμας μας εφερνε στην δουλεια μια συναδελφος απο ηρακλειο ,πως λενε το ζαχαροπλαστειο να δεις??? εχει πολλα αυτος στο ηρακλειο , δε μου ερχετε το ονομα

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

Διαφημίσεις

Μμμμ, αμα περιμενω εγω να με επισκεφτειτε σωθηκα...Αν θες παντως, χωρις πλακα, σου στελνω, δεν ειναι κανενας κοπος...Εδω διπλα μου ειναι το ζαχαροπλαστειο που κανει φανταστικα καλιτσουνακια, πεταγομαι σου παιρνω, παιρνω και τηλ τον κουριερ να ερθει απο το σπιτι να τα παρει και τσουπ την αλλη μερα τρως πρωινο υπεροχα κρητικα καλιτσουνακια. Το εννοω...

βρε δεν κουβαλάνε οι courier φαγώσιμα :)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...