Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

http://dl.owneriq.net/5/58a81f79-9140-4f65-b4bc-503a1997fb5e.pdf

Σοφία οδηγίες για το θήλαστρο.

ευχαριστω ελευθερια!θα της διαβασω!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαρακι πο υ ηθελες συνταγη για την πεθερομαρμαγκα , εδειξε η Αργυρω σημερα καταπληκτικο κοτοπουλο με μπυρα και κους κους εορταστικο.

Αν πας στο ΙΚΕΑ κιτα να πας τωρα το πρωι που δεν νομιζω να εχει πολυ κοσμο! Γιατι εμεις ειχαμε Τεταρτη απογευμα και γινοταν....παλι καλα που τον ειχα στον μαρσιπο βεβαια

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

αχ Ζωούλα οποιπαθούσα είσαι για αυτο και σε εχω στην καρδια μου! ;)

κατα τις 9.30 ετοιμαζομουν να φυγω για το γραφειο και ξυπνησε. μωρέ λεω δεν τον ταιζω κανενα 5λεπτακι να φάει αργοτερα από το μπουκάλι; και καθομαι να θηλασω. βουτάει το βυζάκι αυτός και ενω σε κάποια στιγμή του βγάζω τα χνουδάκια από τα χέρια. αρχιζει να κοπανιεται. ε λεω θελε να χεσει ή εχει αέρια. "σταματα να παίζεις του λέω γιατι θα σε σταματησω" και αφοσιώνομαι στα χνουδάκια. κάποια στιγμή του ρίχνω μια ματιά και τι βλέπω; να τρεχει γάλα από τη μύτη και να μου πνίγεται. το μάτι γουρλωμένο και να μην παιρνει ανάσα.:shock:. περίμενω να το γυρίσει μόνος του... τιποτα.... το γυρνάω ανάποδα του χτυπάω την πλατούλα και έτσι πήρε ανάσα και φυσικα ρευτηκε. αυτό ήθελε το παιδάκι μου και δεν το καταλαβα η άχρηστη. το τι τυψεις εχω και πόσο στεναχωρηθηκα δεν λεγεται... είμαι ακατάλληλη.... πως δεν μου επαθε τιποτα κακο....:-(

κατα τις 9.30 ετοιμαζομουν να φυγω για το γραφειο και ξυπνησε. μωρέ λεω δεν τον ταιζω κανενα 5λεπτακι να φάει αργοτερα από το μπουκάλι; και καθομαι να θηλασω. βουτάει το βυζάκι αυτός και ενω σε κάποια στιγμή του βγάζω τα χνουδάκια από τα χέρια. αρχιζει να κοπανιεται. ε λεω θελε να χεσει ή εχει αέρια. "σταματα να παίζεις του λέω γιατι θα σε σταματησω" και αφοσιώνομαι στα χνουδάκια. κάποια στιγμή του ρίχνω μια ματιά και τι βλέπω; να τρεχει γάλα από τη μύτη και να μου πνίγεται. το μάτι γουρλωμένο και να μην παιρνει ανάσα.:shock:. περίμενω να το γυρίσει μόνος του... τιποτα.... το γυρνάω ανάποδα του χτυπάω την πλατούλα και έτσι πήρε ανάσα και φυσικα ρευτηκε. αυτό ήθελε το παιδάκι μου και δεν το καταλαβα η άχρηστη. το τι τυψεις εχω και πόσο στεναχωρηθηκα δεν λεγεται... είμαι ακατάλληλη.... πως δεν μου επαθε τιποτα κακο....:-(

Ελα μην στεναχωριεσαι δεν χαζευες τον καθαριζες!!Αφου δεν παθατε τιποτα ενταξει ολα καλα

Διαφημίσεις

λιτσα εγω δε θα το κανω.πως να κολλησει ηπατιτιδα ενα βρεφος?εχει επαφες απο τωρα?:tongue:οχι...θα κανει μεταγγισεις?-ακομα κ ετσι ελεγχεται το αιμα.γιατι κοιπον να το κανουμε δε καταλαβαινω...εδω δε το χω κανει εγω που δουλευω σε χωρο υγειας.

Ρε κοριτσαι ο δικος μας ο παιδιατος ειναι στο ναυτικο και ειναι υπευθυνος γενικα για ολα τα εμβολια που παιρνει το ναυτικο , δεν ξερω γιατι μας τρεχει τοσο πολυ στα εμβολια!!

Ελα μην στεναχωριεσαι δεν χαζευες τον καθαριζες!!Αφου δεν παθατε τιποτα ενταξει ολα καλα

ναι μη στενοχωριεσαι συμβαινουν αυτα..κ μια χαρα μανουλα εισαι μην ακουω βλακειες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Αχ Σοφακι μου αντε περαστικουλια σου , να τελειωνει και αυτο

Συγνωμη υπαρχει κανενας αντρας σας που να σηκωθει το βραδυ και να ταισει το παιδι ?? Γιατι αν υπαρχει μμπραβο σας , εμας οτανακουει να γκρινοαζει απλα αλλαζει πλευρο και απο την αλλη δεν μπορω να του πω τιποτα γιατι φευγει για δουλεια στις 9 και γυριζει στις 9 !!

και ο δικός μου σηκώνεται να τον αλλάξει και να τον κοιμίσει παρόλο που σηκώνεται από τις 6...και σούπερ μάρκετ μου κουβαλάει κάθε μέρα και όλα τα θελήματα...

με πηραν τηλεωνο απο την κυπρου γιατι η κωλο mothercare και την παραγγελια δεν στελνει και μου εχει δεσευσει τα λεφτα και μου ειπαν οτι μετα απο 15 μερες θα ειναι το ποσο διαθεσιμο εκτος και αν το ακυρωσει η εταιρια ,που σιγα μην το κανουν οπως μου ειπε η κοπελα ,και τους εστειλα kai email να αποδεσευσουν το ποσο και ουτε που απαντησαν,

Και ηταν και 85 ευρω και ηθελα να του παρω τιποτα αλλο ρε γ...ο

Διαφημίσεις

Ηρακλειο βεβαια μενω....Εννοειτε και σκαλτσουνια και τσουρεκια και ο,τι αλλο κρητικο εδεσμα επιθυμειτε μανδαμ!!!! Αμεσως να με κακολογησεις, δε θα σε φιλεψει(=κερασει) βρε η κρητικια τα παντα;;;;

ΘΕΛΩ ΣΚΑΛΤΣΟΥΝΙΑ!!!! αχ βρε φιλενάδα που να σε βρω να με φιλέψεις;

Μαρακι πο υ ηθελες συνταγη για την πεθερομαρμαγκα , εδειξε η Αργυρω σημερα καταπληκτικο κοτοπουλο με μπυρα και κους κους εορταστικο.

Αν πας στο ΙΚΕΑ κιτα να πας τωρα το πρωι που δεν νομιζω να εχει πολυ κοσμο! Γιατι εμεις ειχαμε Τεταρτη απογευμα και γινοταν....παλι καλα που τον ειχα στον μαρσιπο βεβαια

Ναι σιγά μην κάνω τόσο περίπλοκο...

έχω τον μάρσιπο πλυμένο και δεν έχει στεγνώσει ακόμα, οπότε βόλτα αναβάλλεται...

και ο δικός μου σηκώνεται να τον αλλάξει και να τον κοιμίσει παρόλο που σηκώνεται από τις 6...και σούπερ μάρκετ μου κουβαλάει κάθε μέρα και όλα τα θελήματα...

Α καλα σουπερ μαρκετ φουρνους και ολα τα εξωτερικα εννοειται οτι παει !!

Τον ταιζε παλιοτερα (οχι το βραδυ) , αν εγω ηθελα να κανω κατι αλλο , αλλα τον τλευταιο ενα μηνα δεν τοκανει του το λεω και μου λεει οχι. Σημερα το πρωι ηθελα να βγαλω γαλα και του λεω θα τον ταισεις για να βγαλω γαλα ? και μου λεει οχι ελα μια στιγμη ταισε τον , και του λεω δεν ειναι μια στιγμη ειναι περισσοτερο ....για να το στριμωξω λιγο γιατι...

Επεξεργάστηκαν by litpot

ΘΕΛΩ ΣΚΑΛΤΣΟΥΝΙΑ!!!! αχ βρε φιλενάδα που να σε βρω να με φιλέψεις;

Στειλε μου πμ με διευθυνση, ονοματεπωνυμο κτλ και στα στελνω αυριο με κουριερ!!!! Μονο πες μου τι καλιτσουνια (ετσι τα λεμε εμεις) θες, ανεβατα (κλειστα δηλ με μυζηθρα μεσα) ή λυχναρακια (ανοικτα που φαινεται η μυζηθηρα);;;;

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

μα την παναγία, θα βάλω καμιά ώρα τον μπεμπουλίξ στο αυτοκίνητο να έρθουμε κει κάτω να σε πλακώσω στα χαστούκια μπας και χαλαρώσεις!

ΠΑΣ ΚΑΛΑ ΡΕ ΜΑΡΩ; Επειδή πνίγηκε μια φορά το παιδί είσαι συ ακατάλληλη μάνα;;;; με αυτή τη λογική εμένα έπρεπε να μου το είχε πάρει η πρόνοια!

Και δεν φταις εσύ, φταίει ο μπόμπιρας που δε μιλάει να σου πει τι θέλει!

Πέρα από την πλάκα, χαλάρωσε γιατί δε σε βλέπω καλά! Σε όλες μας κάποια στιγμή πνίγονται με το γάλα (εμένα 3 φορές τη μέρα), όλες μας δεν μπορούμε να καταλάβουμε πολλές φορές τι τα ενοχλεί...για μαζέψου λέω γω! Είσαι τέλεια μάνα γιατί τον λατρεύεις! Γιατί είναι το νούμερο 1 στη ζωή σου! Τελεία! Άντε και δεν το έχω σε τίποτα να έρθω ε;;;; Και κερνάς και τους καφέδες!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...