Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Σοφακι-γουρουνακι ξεχασα να σου πω τα περαστικα!!!!!!!!! Αντε μωρε ποτε θα σου περασει;;; Ποσες μερες κραταει;;;

και εγώ ξέχασα ... μια ζωή στην κοσμάρα μου!!! Λοιπόν μοιχαλίδα... περαστικά!!!:P

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Οκ εντάξει, αλλά στεναχωρηθήκαμε.

Σωστή …. :P

κατερινακι ειμαστε κ εμεις εδω!!:Pμας θελετε?

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Μακμαρακι κ η δικια μου στις αρχες εκλεγε αλλα της εδινα πιπιλα και κοιμοτανε,,,το δοκιμασες??

το δοκίμασα Λια μου και άντεξε κανενα μισαωρο :-(. θα δούμε... να σου ζήσει η μπουμπουκα, να τους διπλοχιλιάσει τους μηνες!

λιτσάκι θα σε στεναχωρήσω αλλά ο δικός μου αν και εκ των πραγμάτων λόγω θηλασμού δε μπορεί να την ταίσει, κοιμάται απο την πλευρά που είναι η κούνια και άμα γκρινιάζει το βράδυ, την ηρεμεί κι εγώ δεν παίρνω χαμπάρι τίποτα!!!!

Οταν τον ειχαμε στο δωματιο μας ηταν απο την δικη μου πλευρα επομενως εγω σηκωνομουν και αν εκλαιγ επολυ μεχρι να ζεστανω γαλα τον ηρεμουσε , τωρα που τον πηγαμε στο δωματιο του ουτε που τονακουει!!

Κι εγω 2 βραδια αυπνη ειμαι σχεδον , αρχισα να τον βαζω για υπνο απο τις 8 και 9 (που κοιμοταν τετοια ωρα και πριν απλα στις 10 με11 καναμε μπανακι και μετ α ξανακοιμομασταν),. χθες κοιμηθηκε στι9 κι εγω στις 11 που εχωνα κοιμηθηθω ωτετοια ωρε δεν ξερω κι εγω απο ποτε... στις 12:30 γκρινιαξε επομενα βρηκα ευκαιρια σηκωθηκα και τον ταισα μπας και κ οιμηθει μεχρι το πρωι και στις 4:30 το ματι γαριδα και πεινασμενος και ορεξη για παιχνιδι , τρωμε κοιμομαστε παλι και απο τις 7 γκρινια μεχρι τις 8 που τον σηκωσα και σηκωθηκα κι εγω και τωρα λιωνει στον υπνο στο ρηλαξ.

Με το παλιο το προγραμμα κοιμοταν 8 με 9 εως τις 10 καναμε μπανακι και τρωγαμε μεχρι τις 10 η 11 αντιστοιχα και μετα ξυπνουσε στις 4 και μετα 8 .Τι να κανω ρε γ..ο απλα του αλλαξα γιατι μερικες φορες τον ξυπνουσα για να του κανω μπανιο

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

Ούτε και εμάς μας είπε τίποτα για της γαστρεντερίτιδας και έχω ξεχάσει να τη ρωτήσω. Ο δικός μου σηκώνεται αφού πρώτα τον ξυπνήσω εγώ γιατί δεν παίρνει χαμπάρι – αλλά σηκώνεται !!!

Αννούλα Ηράκλειο είσαι ? Ευχαρίστως να μας κεράσετε καφεδάκι και σκαλτσουνια (δεν το είπες αυτό όμως , δεν πειράζει το λέω εγώ, ξεροσφύρι ο καφές ?)

XwAPp3.png

Διαφημίσεις

ο δικος μου ο δικος μου...Πολλα βραδια ακομα και τωρα αν ξυπνησει η μπεμπα αυτος σηκωνεται...Και στην αρχη που ερωγε ανα 3ωρο τα ειχαμε μοιρασει τα βραδινα. Και μενα δουλευει 9 αλλα παρολα αυτα σηκωνεται...

Μπραβο σας!!!

Εμενα με βοηθουσε πολυ μεχρι να σαραντισω μετα......

Ούτε και εμάς μας είπε τίποτα για της γαστρεντερίτιδας και έχω ξεχάσει να τη ρωτήσω. Ο δικός μου σηκώνεται αφού πρώτα τον ξυπνήσω εγώ γιατί δεν παίρνει χαμπάρι – αλλά σηκώνεται !!!

Αννούλα Ηράκλειο είσαι ? Ευχαρίστως να μας κεράσετε καφεδάκι και σκαλτσουνια (δεν το είπες αυτό όμως , δεν πειράζει το λέω εγώ, ξεροσφύρι ο καφές ?)

Κοριτσακια μην αγχωνεστε για υτο γιατι κι εγω μεχρι τελευταια στιγμη το σκεφτομουν γιατι ακουγα διαφορα , ειναι στον γιατρο αλλοι σου λενε με τιποτα ο δικος μου ειπε να το κανουμε , τι να σας πω!! Α και το καλυτερο ειναι οτι το ταμειο δεν το ειχκαλθψει και πληρωσαμε και την 80αρα

Δεν ακουω ομως καμια σας να κανει της ηπατιτδας , παλι μονο εμεις το κανουμε??

Ηρακλειο βεβαια μενω....Εννοειτε και σκαλτσουνια και τσουρεκια και ο,τι αλλο κρητικο εδεσμα επιθυμειτε μανδαμ!!!! Αμεσως να με κακολογησεις, δε θα σε φιλεψει(=κερασει) βρε η κρητικια τα παντα;;;;

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Διαφημίσεις

Κοριτσακια μην αγχωνεστε για υτο γιατι κι εγω μεχρι τελευταια στιγμη το σκεφτομουν γιατι ακουγα διαφορα , ειναι στον γιατρο αλλοι σου λενε με τιποτα ο δικος μου ειπε να το κανουμε , τι να σας πω!! Α και το καλυτερο ειναι οτι το ταμειο δεν το ειχκαλθψει και πληρωσαμε και την 80αρα

Της ηπατιτιδας εμας ηταν μεσα στο πολυδυναμο (6απλο νομιζω ηταν) που καναμε.

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

λιτσα εγω δε θα το κανω.πως να κολλησει ηπατιτιδα ενα βρεφος?εχει επαφες απο τωρα?:tongue:οχι...θα κανει μεταγγισεις?-ακομα κ ετσι ελεγχεται το αιμα.γιατι κοιπον να το κανουμε δε καταλαβαινω...εδω δε το χω κανει εγω που δουλευω σε χωρο υγειας.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Τελικα μαλλον μονο ο δικος μου δεν σηκωνεται !! Και μαλλον εγω φταιω γι αυτο

καλε ουτε εμεις εχουμε νυφη!!!Μην αγχωνεσθαι οι αντρες τις παρες ειναι πολλοι!!

λιτσα αν μας απορριψει της κατερινας εδω ειμαστε μη χαθουμε:P

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

same here... για γαστρεντερίτιδα δεν μου είπε τπτ ... θα ρωτήσω. Σου είπε γιατί δεν?

δεν είναι υποχρεωτικό και αφορά μόνο 1 από τους δεν ξέρω πόσους ιούς γαστρεντερίτιδας...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...