Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Σοφακι περαστικα και γρηγορα.Η μικρη σου ειναι καλα?

Σε ευχαριστώ πολύ Ζωή μου!

η μικρή μου κάνει κάτι δεκατάκια πυρετό αλλά είναι πολύ ευδιάθετη οπότε δεν ανησυχώ!

εγώ την έχω ακούσει λίγο αλλά το παλέυω!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εμείς κάναμε το πενταπλό στους 2 μήνες και τώρα του πνευμονιόκοκκου. Τα επαναληπτικά τους θα τα κάνουμε σε 2 μήνες. Της γαστρεντερίτιδας μας είπε ότι δεν θα το κάνουμε.

Καλημερα δεν ειπα ε;;; Με πηρανε απο τα μουτρα με τα προξενια...Κρυο εδω δε λεγεται και βροχη καταρρακτωδης!!!!!!!! Κατερινακι οποτε κατεβαιτε Κρητη πες μου να σας περιμενουμε..Αν θελετε κερναμε καφε!!!!! Ουτε εμεις εχουμε μαλλια, μονο πανω στην κορυφη μας εχει μεινει ενα λοφιο, σαν τσαλαπετεινος ειναι το παιδακι μου..Ποτε καλε θα βαλουμε εμεις κοτσιδακια και πιαστρες με τοση καραφλα;;;; Μακ τι να πω...Υπομονη, τιποτε αλλο δεν μπορεις να κανεις...Θα στρωσει ο μικρουλης!!!

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Α και καλημέρα σας! Βρέχει του σκοτωμού αλλά δε με νοιάζει (αν και ήθελα να πάω ΙΚΕΑ).

Το παιδάκι μου δεν έκανε πυρετό κια είναι μες την τρελλή χαρά! Και μόνο που τον κοιτάω, λύνεται στα γέλια! Ρε δε χαμπαριάζουμε εμείς από εμβόλια! Φτου φτου!

Ήρθε και η γυναίκα οπότε το σπίτι μας θα είναι τζιτζί!

Αύριο έχω και κομμωτήριο, βαφή, μανικιούρ, πεντικιούρ και χτένισμα! Άντε να πάω σαν άνθρωπος σπίτι μου!

Τι άλλα νέα;

... στο είπα οτι δεν θα κάνει! φτου φτου και φτου!... α και να προσοχή μην τον δεί ... ξέρεις ποια... τα λόγια είναι περιττά

καλέ σας βρέχει???????

εδώ έχει μια λιακάδα άλλο πράγμα!!!

κι εγώ αντί να πάρω τη μπουμπού μου με το mei tai μας να βγούμε μια βόλτα, είμαι κλεισμένη εδώ μέσα!!!

καταραμένη γρίπη!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εμεις απο εμβολια κανουμε ενα καθε μηνα, οχι 2. Εχουμε κανει το πενταπλο στο 2ο μηνα και το επαναληπτικο στον 4ο και στον 3ο καναμε του πνευμονιοκοκκου που το επαναληπτικο θα το κανουμε αυτον το μηνα, στον 5ο δηλαδη.

ovvZp2.png

Εμείς κάναμε το πενταπλό στους 2 μήνες και τώρα του πνευμονιόκοκκου. Τα επαναληπτικά τους θα τα κάνουμε σε 2 μήνες. Της γαστρεντερίτιδας μας είπε ότι δεν θα το κάνουμε.

same here... για γαστρεντερίτιδα δεν μου είπε τπτ ... θα ρωτήσω. Σου είπε γιατί δεν?

καλημέρα σας!

αμάν πια αυτή η γρίπη....απο χθες το βράδυ αισθάνομαι χειρότερα αντί να καλυτερεύω...και είχα πυρετό 38 χωρίς να πέφτει οτι κι αν έπινα...

ουφ....

ευτυχώς κάθεται ήσυχη η μπουμπούκα μου και μπορώ και την κουμαντάρω παρά την κατάσταση μου.

απο τις 10:30 χθες το βράδυ, σηκώθηκε στις 5 για μαμ και τώρα κοιμάται ακόμα!!! πρόλαβα και να μαγειρέψω το λεμονάτο μου το μοσχαράκι!!

Μακμαράκι εγώ αν έβλεπα οτι και με το ξένο ξυπνάει, θα σταματούσα να το δίνω...είναι κρίμα να διακινδυνέψεις το θηλασμό χωρίς να βλέπεις αποτελέσματα...γιατί δεν κάνεις αντλήσεις και να του έχεις ένα 100άρι γεύμα δικό σου στο ψυγείο και να σηκώνεται ο άντρας σου να του το δώσει??? να ξεκουράζεσαι κι εσύ λίγο...

καλέ πολύ προξενιό έπεσε...στο ράφι τη βλέπω τη δικιά μου!!!

αν προλάβω κάποια στιγμή θα σας βάλω μια φωτο να δείτε πόσο μαλλί έχουμε!!! λες και φοράει περούκα είναι το παιδάκι μου!!!!

Αχ Σοφακι μου αντε περαστικουλια σου , να τελειωνει και αυτο

Συγνωμη υπαρχει κανενας αντρας σας που να σηκωθει το βραδυ και να ταισει το παιδι ?? Γιατι αν υπαρχει μμπραβο σας , εμας οτανακουει να γκρινοαζει απλα αλλαζει πλευρο και απο την αλλη δεν μπορω να του πω τιποτα γιατι φευγει για δουλεια στις 9 και γυριζει στις 9 !!

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

Συγνωμη υπαρχει κανενας αντρας σας που να σηκωθει το βραδυ και να ταισει το παιδι ?? Γιατι αν υπαρχει μμπραβο σας , εμας οτανακουει να γκρινοαζει απλα αλλαζει πλευρο και απο την αλλη δεν μπορω να του πω τιποτα γιατι φευγει για δουλεια στις 9 και γυριζει στις 9 !!

λιτσάκι θα σε στεναχωρήσω αλλά ο δικός μου αν και εκ των πραγμάτων λόγω θηλασμού δε μπορεί να την ταίσει, κοιμάται απο την πλευρά που είναι η κούνια και άμα γκρινιάζει το βράδυ, την ηρεμεί κι εγώ δεν παίρνω χαμπάρι τίποτα!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Α και καλημέρα σας! Βρέχει του σκοτωμού αλλά δε με νοιάζει (αν και ήθελα να πάω ΙΚΕΑ).

Το παιδάκι μου δεν έκανε πυρετό κια είναι μες την τρελλή χαρά! Και μόνο που τον κοιτάω, λύνεται στα γέλια! Ρε δε χαμπαριάζουμε εμείς από εμβόλια! Φτου φτου!

Ήρθε και η γυναίκα οπότε το σπίτι μας θα είναι τζιτζί!

Αύριο έχω και κομμωτήριο, βαφή, μανικιούρ, πεντικιούρ και χτένισμα! Άντε να πάω σαν άνθρωπος σπίτι μου!

Τι άλλα νέα;

Μια χαρα μπραβο σας , το εχω ενα αγχος παλι με τα εμβολια!!

Κι εγω περιμενω να ερθει η γυναικα σημερα , παλι καλα θα ερθει το μεσημερι που θα εχει ερθει και το ρευμα

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

Διαφημίσεις

ο δικος μου ο δικος μου...Πολλα βραδια ακομα και τωρα αν ξυπνησει η μπεμπα αυτος σηκωνεται...Και στην αρχη που ερωγε ανα 3ωρο τα ειχαμε μοιρασει τα βραδινα. Και μενα δουλευει 9 αλλα παρολα αυτα σηκωνεται...

ovvZp2.png

Βρε Συμπεθερα Παριανη ουτε που το θυμαμαι..Ποτε μας κλεισατε βρε;;;Ε τοτε αφου εχω δωσει το λογο μου δεν τον παιρνω πισω. Κατερινακι σορυ αλλα η μπουμπου εχει βρει νησιωτικο αγορι!!!!!!!!!!!

Οκ εντάξει, αλλά στεναχωρηθήκαμε.

μμμμμμ στον ύπνο σου το έβλεπες??? αμέσως να κανονισεις... ρε αυτές θα μας δώσουν και προίκα... μη μασας... εμείς θα κάνουμε τις δύσκολες απο εδώ και πέρα!!! :)

Σωστή …. :P

XwAPp3.png

Σοφάκι ποιό θήλαστρο έχεις νοικιάσει?

τι σε δυσκολεύει ακριβώς?

εχω νοικιασει το symphony της medela.δε μπορω να βαλω τα μπουκαλακια κ τις χωανες..:(

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

οταν ειναι στις καλες του-σπανια:tongue:-το κανει ο δικος μου!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...