Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια σε ολες!!!!!!!

Μακμαρακι ακου:

Κοιμηθηκε 10 ξυπνησε 12, 4:30,6:15,7:30

ουτε νεογεννητο δεν μου τα εκανε αυτααα!!!!

Σοφακι περαστικα και γρηγορα.Η μικρη σου ειναι καλα?

Λια εγω γεννησα θεσ/νικη τι ωρα γεννησες?

Βουλα περιμενωωωωωωωωωωωωω

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα μαρακι!καλημερα κατερινα!τι κανουν τα μωρακια σας!

μαρακι ξερεις που μπορω να βρω οδηγιες για το θηλαστρο της medela?να παρω στην εταιρεια?δε ξερω πως να το συναρμολογησω:(

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

:?:14731_189361021244_580721244_3534910_1109824_n.jpg

Να χαρω εγω εναν αντρακο ....και ναι εχουμε και αυτες τις φορμες!!!

και τις εχουμε σε πρασινο(αρχισαν να μας ειναι μικρες) κοκκινο και πορτοκαλι

Μαρια αυτες τις φορμες σου ελεγα!

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

Φιλεναδα τι κουκλοι που ησαστε???Θα μας δωσετε λιγα μαλλια? Εμας πεφτουν συνεχεια και εχουμε μεινει...

Εχουμε τα ιδια φορμακια!!!!!!!!!

μας πέφτουν και μας! Δες καλύτερα αριστερά...

Διαφημίσεις

καλημερα μαρακι!καλημερα κατερινα!τι κανουν τα μωρακια σας!

μαρακι ξερεις που μπορω να βρω οδηγιες για το θηλαστρο της medela?να παρω στην εταιρεια?δε ξερω πως να το συναρμολογησω:(

Θα πρέπει να πάρεις στην εταιρία καλή μου, δεν έχω ιδέα :confused:

Να χαρω εγω εναν αντρακο ....και ναι εχουμε και αυτες τις φορμες!!!

και τις εχουμε σε πρασινο(αρχισαν να μας ειναι μικρες) κοκκινο και πορτοκαλι

Μαρια αυτες τις φορμες σου ελεγα!

Ναι βρε αφού τον έχω και γω φώτο με τις ίδιες φόρμες στο φατσοβιβλίο :)

όταν πήγα να τις πάρω πάλι στο 68, βρήκα μόνο το πάνω σε μπλε και πράσινο...

ειχε πριν λιγο καιρο βροχιτιδα ο κακομοιρης και τωρα εχει λιγα φλεματακια τα οποια τον πνιγουν και δεν μπορει να τα βγαλει!!!τι ορους βαζουμε ....τιποτα εκεινα.εν τω μεταξυ εκει που καθεται ησυχος ξαφνιακα αρχιζει και πνιγεται χωρις λογο!!!

Περαστικα σας Ελενιτσα μου !

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

Eλενακι μου γλυκο!!! Αχ δεν σε προλαβα! Να χαιρεσαι κ τον μεγαλο σου, 10 μερες μετα βεβαια, αλλα οπως κ να χει να τον χαιρεσαι!!! Κ τα 3 παιδακια σου!! Ακομα σε τρελενουν οι ορμονες ε? Κ μενα ρε συ.. κ γω νομιζα οτι εχω απλα τις μαυρες μου... Μα ποσο κρατανε πια αυτες "παρενεργειες"!!!

Κοριτσακια θα μπω αυριο παλι, ειμαι κομματια! Ενα εχω να πω, κουκλια τα μπεμπακια που εκαναν πασαρελα σημερα!!! Αλλα εγω ειχα χτυπησει πριν τη γεννα κρητη μερια! το Μητσακι-Αννουλα ομως δεν το θυματε! Δεν πειραζει θα ψαξω γ αλλη νυφη!!! :lol:Φιλια πολλα, καλο ξημερωμα!!

Βρε Συμπεθερα Παριανη ουτε που το θυμαμαι..Ποτε μας κλεισατε βρε;;;Ε τοτε αφου εχω δωσει το λογο μου δεν τον παιρνω πισω. Κατερινακι σορυ αλλα η μπουμπου εχει βρει νησιωτικο αγορι!!!!!!!!!!!

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Διαφημίσεις

Βρε κοριτσια εμεις 2 , 2 τα κανουμε εσεις οχι? Τον προηγουμενο μηνα καναμε το 5απλο και της γαστρεντεριτιδας , και τωρα πνευμονιοκοκο και ηπατιτιδα

δεν είναι τπτ μην ανησυχείς... μάλλον σας έχει βάλει στο μάτι ο παιδίατρος... δεν είσαστε καλά παιδιά όπως εμείς:P

(ρώτα τον..)

Α και καλημέρα σας! Βρέχει του σκοτωμού αλλά δε με νοιάζει (αν και ήθελα να πάω ΙΚΕΑ).

Το παιδάκι μου δεν έκανε πυρετό κια είναι μες την τρελλή χαρά! Και μόνο που τον κοιτάω, λύνεται στα γέλια! Ρε δε χαμπαριάζουμε εμείς από εμβόλια! Φτου φτου!

Ήρθε και η γυναίκα οπότε το σπίτι μας θα είναι τζιτζί!

Αύριο έχω και κομμωτήριο, βαφή, μανικιούρ, πεντικιούρ και χτένισμα! Άντε να πάω σαν άνθρωπος σπίτι μου!

Τι άλλα νέα;

Κάτσε να σας κουφάνω λίγο ακόμα...

όταν πλησίαζε η ώρα να βαφτίσει την κόρη της στην οποία είχα κ έχω τρελή αδυναμία, της ζήτησα να τη βαφτίσω...

ποιά ήταν η απάντηση????????

-σιγά μη στη δώσω εσένα να τη βαφτίσεις...αφού εσύ της παίρνεις δώρα συνέχεια έτσι κι αλλιώς...ας πάρει και απο κανέναν άλλο!!!!!!!

αυτή καλύτερα να μασά παρα να μιλά:!:

Good morning πως είστε ? Εκτός από το Μακ Μαράκι που είναι κομμάτια ? Πιπίλα δοκίμασες ? Να του αλλάξεις πλευρό ? να τον κουνήσεις όπως είναι ξαπλωμένος ? Βέβαια καλό θα ήταν να τον προλάβεις και να κάνεις τα παραπάνω πριν ξυπνήσει εντελώς .

Συμπεθέρα το κλείσαμε έτσι , μη μου τα γυρνάς μετά … άσε που μάλλον μας τραβαει η Κρήτη (το Σάββατο δίνει λόγο – αρραβωνιάζετε ο ανιψιός μου σε ένα χωριό του Ηρακλείου) οπότε κάποια στιγμή μάλλον θα τη κάνουμε τη βόλτα μας προς τα κάτω, είτε για διακοπές είτε για το γάμο.

μμμμμμ στον ύπνο σου το έβλεπες??? αμέσως να κανονισεις... ρε αυτές θα μας δώσουν και προίκα... μη μασας... εμείς θα κάνουμε τις δύσκολες απο εδώ και πέρα!!! :)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...