Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα και από εμενα!1861454rhgqc5f308.gif

δεν ειμαι καλα θα κλαψωω! έδωσα 180 γρμ (ο γιατρος ειχε πει 150) συμπλήρωμα στο βλαστάρι μου εχθες κατά τις 11 παρα στο τελευταιο γεύμα. ήρθε και τουμπάνιασε, πρηστηκε ξεραθηκε. ωραία λεω, το πρωί τωρα. αμ δε.... 4 η ωρα το μάτι γαρίδα πάλι! η αλήθεια είναι ότι πιθανον είχε και πονάκια αλλά εφαγε τελικα στις 4,30! κοιμηθηκε 5,45 και στις 6 ,15 βαραγανε τα 2 ξυπνητηρια του αντρα μου! με κλαιν οι ρεγγες, θα πεθανωωωωω!

καλημερα μακμαρακι!

μηπως τα 180γραμ ηταν πολλα?ισως να του δινες στην αρχη μητρικο κ μετα να συμπληρωνες με το ξενο.θα σου πει καλυτερα η μαρια οταν μπει.

κατα τ αλλα ολα καλα?

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα φιλες μου,,,ευχαριστουμε πολυ για τις ευχουλες σας..Ζωουλα ιδια μερα γεννησαμε ναιιιι,που γεννησες?

Βραζω χορτα πρωι πρωι,,,ψοφισα χθες βραδυ να τα πλενω...

Σοφακι μου καλημερουδιααα,,πως ειναι η μπεμπα??

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Καλημερα φιλες μου,,,ευχαριστουμε πολυ για τις ευχουλες σας..Ζωουλα ιδια μερα γεννησαμε ναιιιι,που γεννησες?

Βραζω χορτα πρωι πρωι,,,ψοφισα χθες βραδυ να τα πλενω...

Σοφακι μου καλημερουδιααα,,πως ειναι η μπεμπα??

καλημερα λια!!

μια χαρα ειναι η μπεμπα μολις εφαγε κ παιζει στο ριλαξ!εσενα τι κανει?

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

καλημέρα σας!

αμάν πια αυτή η γρίπη....απο χθες το βράδυ αισθάνομαι χειρότερα αντί να καλυτερεύω...και είχα πυρετό 38 χωρίς να πέφτει οτι κι αν έπινα...

ουφ....

ευτυχώς κάθεται ήσυχη η μπουμπούκα μου και μπορώ και την κουμαντάρω παρά την κατάσταση μου.

απο τις 10:30 χθες το βράδυ, σηκώθηκε στις 5 για μαμ και τώρα κοιμάται ακόμα!!! πρόλαβα και να μαγειρέψω το λεμονάτο μου το μοσχαράκι!!

Μακμαράκι εγώ αν έβλεπα οτι και με το ξένο ξυπνάει, θα σταματούσα να το δίνω...είναι κρίμα να διακινδυνέψεις το θηλασμό χωρίς να βλέπεις αποτελέσματα...γιατί δεν κάνεις αντλήσεις και να του έχεις ένα 100άρι γεύμα δικό σου στο ψυγείο και να σηκώνεται ο άντρας σου να του το δώσει??? να ξεκουράζεσαι κι εσύ λίγο...

καλέ πολύ προξενιό έπεσε...στο ράφι τη βλέπω τη δικιά μου!!!

αν προλάβω κάποια στιγμή θα σας βάλω μια φωτο να δείτε πόσο μαλλί έχουμε!!! λες και φοράει περούκα είναι το παιδάκι μου!!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσαρες καλημερα

Τι κανετε ? Τα μωρακια μας ειναι ολα καλα?? Δεν εχω προλαβει να διαβασω τιποτα και στις 11 θα εχουμε διακοπ ρευματος μεχρι τις 3 , ωραια μερα διαλεξε η ΔΕΗ σημερα που εχει και κρυο!!

Παω να σας διαβασω!!

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

καλημέρα σας!

αμάν πια αυτή η γρίπη....απο χθες το βράδυ αισθάνομαι χειρότερα αντί να καλυτερεύω...και είχα πυρετό 38 χωρίς να πέφτει οτι κι αν έπινα...

ουφ....

ευτυχώς κάθεται ήσυχη η μπουμπούκα μου και μπορώ και την κουμαντάρω παρά την κατάσταση μου.

απο τις 10:30 χθες το βράδυ, σηκώθηκε στις 5 για μαμ και τώρα κοιμάται ακόμα!!! πρόλαβα και να μαγειρέψω το λεμονάτο μου το μοσχαράκι!!

Μακμαράκι εγώ αν έβλεπα οτι και με το ξένο ξυπνάει, θα σταματούσα να το δίνω...είναι κρίμα να διακινδυνέψεις το θηλασμό χωρίς να βλέπεις αποτελέσματα...γιατί δεν κάνεις αντλήσεις και να του έχεις ένα 100άρι γεύμα δικό σου στο ψυγείο και να σηκώνεται ο άντρας σου να του το δώσει??? να ξεκουράζεσαι κι εσύ λίγο...

καλέ πολύ προξενιό έπεσε...στο ράφι τη βλέπω τη δικιά μου!!!

αν προλάβω κάποια στιγμή θα σας βάλω μια φωτο να δείτε πόσο μαλλί έχουμε!!! λες και φοράει περούκα είναι το παιδάκι μου!!!!

καλημερα σοφακι!περαστικα να ναι ποσες μερες κραταει σου ειπε ο γιατρος?

παρε σειρα κ εσυ για τα προξενια!!:P

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Κοριτσαρες καλημερα

Τι κανετε ? Τα μωρακια μας ειναι ολα καλα?? Δεν εχω προλαβει να διαβασω τιποτα και στις 11 θα εχουμε διακοπ ρευματος μεχρι τις 3 , ωραια μερα διαλεξε η ΔΕΗ σημερα που εχει και κρυο!!

Παω να σας διαβασω!!

καλημερα λιτσα!βρηκαν τη μερα για τη διακοπη κ αυτοι!:(

κ εδω πολυ κρυο εχει-εχω απλωσει κ 2 πληντυρια σιγ αμη στεγνωσουν.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

αχ Μαριάνθη....η κουνιάδα είναι 30 χρονών παντρεμένη με μια κορούλα 2 ετών! αλλά γενικά έχει απόψεις τέτοιες που η γιαγιά μου φαίνεται μοντέρνα μπροστά της!!!

και φυσικά είναι πανηλίθια!!!

όταν κόβανε μια χρόνιά τη βασιλόπιτα στο σπίτι τους, λέει ο πατέρας της:

το κομμάτι του Χριστού, το κομμάτι της Παναγίας...

και πετάγεται η ηλίθια και λέει:

-καλέ τι τους κόβεις χωριστό κομμάτι....αφού ήταν ζευγάρι!!!

oh yes!!! είπε τέτοιο πράγμα!!!

μακμαράκι είδες??? όχι μόνο έχω γκόμενο αλλά φρόντισα να βρω κάποιον που να έχει και γουρουνογρίπη!!!

πάντως αν δεις οτι με το ξένο κοιμάται, δώσε...

χαρούμενα παιδάκια=χαρούμενες μανούλες

και αφού δουλεύεις κιόλας η ξεκούραση σου είναι σημαντική.

kasi καλωσήρθες!!!

Α ρε Σοφακι δεν παιζεται με τιποτα η κουνιαδα!!!

Α ρε Σοφακι δεν παιζεται με τιποτα η κουνιαδα!!!

Κάτσε να σας κουφάνω λίγο ακόμα...

όταν πλησίαζε η ώρα να βαφτίσει την κόρη της στην οποία είχα κ έχω τρελή αδυναμία, της ζήτησα να τη βαφτίσω...

ποιά ήταν η απάντηση????????

-σιγά μη στη δώσω εσένα να τη βαφτίσεις...αφού εσύ της παίρνεις δώρα συνέχεια έτσι κι αλλιώς...ας πάρει και απο κανέναν άλλο!!!!!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

κ μενα αυτα μου χει πει.... τα χω ταραξει κ γω τα γιουβαρλακια, κ χτες κ σημερα εχει κοτοσουπα... αλλα μπυριτσα πινω! δε μου χει πει βεβαια για αυτη που δεν εχει αλκοολ!

Μαρακι, φιλια στα μπουτακια!

Εγω οταν τον ειχα ρωτησει για σουπες μου ειχε πει οτι ειναι μυθος για την μπυρα δεν ρωτησσα και το τελευταιο διαστημα την εχω τσακισει , και να φανταστειτε οτι δεν μου αρεσει κιολας την πινω με το ζορι. Θα τον ρωτησω την επομενη εβδομαδα που θα ερθει για τα εμβολια μας! Βρε κοριτσια εμεις 2 , 2 τα κανουμε εσεις οχι? Τον προηγουμενο μηνα καναμε το 5απλο και της γαστρεντεριτιδας , και τωρα πνευμονιοκοκο και ηπατιτιδα

1. 35 (και δεν θέλω γέλια..)

2. Prevenar το βλέπω να έκανε αυτό μου έγραψε και εμένα για πνευμονιοκοκκο.

3. ......

4. .....

ΚΟριτσακι αν μετα 35 θεωρησε μεγαλη τι να σου πω?? Οντως εισαι η μεγαλυτερη μας ?? Η μικροτερη ποια ειναι ??

Μονο εμεις εχουμε αλλο εμβολιο για τον πνευμονιοκοκο? Το Prevenar α πο οτι διαβασα ειναι7δυναμο και το Synflorix που θα κανουμε εμεις ειναι 10δυναμο (μην με ρωτησετε τια καριβως σημαινουν αυτα , γιατι κι εγω εψαχνα )

Good morning πως είστε ? Εκτός από το Μακ Μαράκι που είναι κομμάτια ? Πιπίλα δοκίμασες ? Να του αλλάξεις πλευρό ? να τον κουνήσεις όπως είναι ξαπλωμένος ? Βέβαια καλό θα ήταν να τον προλάβεις και να κάνεις τα παραπάνω πριν ξυπνήσει εντελώς .

Συμπεθέρα το κλείσαμε έτσι , μη μου τα γυρνάς μετά … άσε που μάλλον μας τραβαει η Κρήτη (το Σάββατο δίνει λόγο – αρραβωνιάζετε ο ανιψιός μου σε ένα χωριό του Ηρακλείου) οπότε κάποια στιγμή μάλλον θα τη κάνουμε τη βόλτα μας προς τα κάτω, είτε για διακοπές είτε για το γάμο.

XwAPp3.png

καλημερα και από εμενα!1861454rhgqc5f308.gif

δεν ειμαι καλα θα κλαψωω! έδωσα 180 γρμ (ο γιατρος ειχε πει 150) συμπλήρωμα στο βλαστάρι μου εχθες κατά τις 11 παρα στο τελευταιο γεύμα. ήρθε και τουμπάνιασε, πρηστηκε ξεραθηκε. ωραία λεω, το πρωί τωρα. αμ δε.... 4 η ωρα το μάτι γαρίδα πάλι! η αλήθεια είναι ότι πιθανον είχε και πονάκια αλλά εφαγε τελικα στις 4,30! κοιμηθηκε 5,45 και στις 6 ,15 βαραγανε τα 2 ξυπνητηρια του αντρα μου! με κλαιν οι ρεγγες, θα πεθανωωωωω!

Καλημέρα ομορφιά μου! Δυστυχώς δεν ξέρω να σου πω όπως λέει η Σοφούλα.

Μόνο να σου πω ότι σε σκέφτομαι και ελπίζω σύντομα να βρείτε το πρόγραμμά σας. Υπομονή καλή μου, μικρά είναι ακόμα, θα στρώσουν!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...