Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ελευθερια κουκλακι το μωρο σου!!!!! Να το χαιρεσαι...

Βουλα δυστυχως δεν εχω φεισμπουκ, ειμαι λιγο κατα!!!! Βλεπω την κουκλιτσα της Κασι ολοι τη διεκδικειτε, εμεις σας κακοπεφτουμε;;;;; Ουτε ενα προξενιο βρε αφιλοτιμες δε στειλατε στο κοριτσακι μου;;;

Ελενιτσα να χαιρεσαι τα παιδακια σου!!!!!! Πως τα παλευεις 3 καλε;;; Εγω ενα και ειμαι πτωμα...

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

"Η γυναίκα - σκληρός δίσκος

Θυμάται τα πάντα, ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ...

Η γυναίκα - RAM

Σας ξεχνάει εντελώς μόλις δεν ασχολείστε μαζί της.

Η γυναίκα - Windows

Όλος ο κόσμος ξέρει πως δεν μπορεί να κάνει τίποτα σωστά, μα κανένας δεν μπορεί να ζήσει χωρίς αυτήν.

Η γυναίκα Excel

Λένε πως μπορεί να κάνει πολλά πράγματα, αλλά εσείς την χρησιμοποιείτε μόνο για τα βασικά.

Η γυναίκα - Screen Saver

Δεν χρησιμεύει σε τίποτα αλλά τουλάχιστον σας κάνει να γελάτε.

Η γυναίκα - Web-Server

Είναι πάντα απασχολημένη όταν την έχετε ανάγκη.

Η γυναίκα - Multimedia

Ξέρει να ομορφαίνει πράγματα που δεν έχουν κανέναν απολύτως ενδιαφέρον.

Η γυναίκα - CD-ROM

Με το πέρασμα του χρόνου, γίνεται όλο και ποιο γρήγορη.

Η γυναίκα - Ιός

Γνωστή και ως "Σύζυγος". Έρχεται όταν δεν την περιμένετε. Εγκαθίσταται σπίτι σας και χρησιμοποιεί όλους τους πόρους σας. Αν προσπαθήσετε να την απεγκαταστήσετε σίγουρα θα χάσετε κάποια δεδομένα. Αν δεν προσπαθήσετε, τα χάνετε όλα."

καλα ε που το βρηκες αυτο παλι?φαση εχει!!εγω μαλλον ανηκω στη πρωτη κατηγορια...!

πηγα για ψωνια πηρα ρουχα κ παπουτσια ειχα πολυ καιρο να ψωνισω για μενα!ειδα κ ενα ωραιο καρεκλακι φαγητου αλλα δυστυχως δε μπορουσα να το μεταφερω θα παμε μαλλον το σαβατο με τον αντρα μου να το παρουμε!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

καλα ε που το βρηκες αυτο παλι?φαση εχει!!εγω μαλλον ανηκω στη πρωτη κατηγορια...!

πηγα για ψωνια πηρα ρουχα κ παπουτσια ειχα πολυ καιρο να ψωνισω για μενα!ειδα κ ενα ωραιο καρεκλακι φαγητου αλλα δυστυχως δε μπορουσα να το μεταφερω θα παμε μαλλον το σαβατο με τον αντρα μου να το παρουμε!

με γειες με γειες!!!! Καλοφορετα!!!! Εγω εχω να ψωνισω...ουτε θυμαμαι απο ποτε!!!! και εχουμε και εφορια 31 δεκεμβριου να πληρωσουμε (2η δοση), οποτε παει και το δωρο κλαψ κλαψ!!!!!!!!!

ovvZp2.png

με γειες με γειες!!!! Καλοφορετα!!!! Εγω εχω να ψωνισω...ουτε θυμαμαι απο ποτε!!!! και εχουμε και εφορια 31 δεκεμβριου να πληρωσουμε (2η δοση), οποτε παει και το δωρο κλαψ κλαψ!!!!!!!!!

ευχαριστω αννα!ευτυχως πεταξα τις αποδειξεις μη τις δει ο δικος μου κ παθει κανενα εγκεφαλικο!εχω μεινει με 30ευρω μεχρι τη τριτη.παλι καλα που πηραμε πανες κ γαλα στο μωρο!εγω το δωρο θα το δωσω για τη βαφτιση μαζι με το μισο μισθο του γεναρη.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

ευχαριστω αννα!ευτυχως πεταξα τις αποδειξεις μη τις δει ο δικος μου κ παθει κανενα εγκεφαλικο!εχω μεινει με 30ευρω μεχρι τη τριτη.παλι καλα που πηραμε πανες κ γαλα στο μωρο!εγω το δωρο θα το δωσω για τη βαφτιση μαζι με το μισο μισθο του γεναρη.

Α τελεια!!!! Για τη βαφτιση ε;;; Ποσους καλεσμενους θα εχεις;;; Το φλεβαρη ειναι ε;;; Εμεις μαλλον καλοκαιρι, αν μαζεψουμε κανενα φραγκο, μαζι με γαμο μαλλον , αλλιως αν υπαρχουν αφραγκιες, το αλλο καλοκαιρι.

ovvZp2.png

Α τελεια!!!! Για τη βαφτιση ε;;; Ποσους καλεσμενους θα εχεις;;; Το φλεβαρη ειναι ε;;; Εμεις μαλλον καλοκαιρι, αν μαζεψουμε κανενα φραγκο, μαζι με γαμο μαλλον , αλλιως αν υπαρχουν αφραγκιες, το αλλο καλοκαιρι.

γυρω στους 100 αλλα δε θα κανω τραπεζι μετα.φλεβαρη ναι στις 28.εγω εχω υπολογισει γυρω στα 2000 χωρις το φωτογραφο.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

γυρω στους 100 αλλα δε θα κανω τραπεζι μετα.φλεβαρη ναι στις 28.εγω εχω υπολογισει γυρω στα 2000 χωρις το φωτογραφο.

το καλυτερο ειναι αυτο, χωρις τραπεζι. Και μεις γυρω στα 200-250 ατομα λεμε αλλα επειδη δεν εχουμε κανει και γαμο θα πρεπει να κανουμε τραπεζι. Γι αυτο πρεπει να εχουμε μαζεψει λεφτα. Μια χαρα ειναι τα 2000. Εμενα ο ενας μου κουνιαδος ασχολειται με φωτογραφια, καλλιτεχνικη βεβαια, αλλα θα μας καλυψει το γαμο-βαφτιση, μπας και γλιτωσουμε τιποτα.

ovvZp2.png

Διαφημίσεις

το καλυτερο ειναι αυτο, χωρις τραπεζι. Και μεις γυρω στα 200-250 ατομα λεμε αλλα επειδη δεν εχουμε κανει και γαμο θα πρεπει να κανουμε τραπεζι. Γι αυτο πρεπει να εχουμε μαζεψει λεφτα. Μια χαρα ειναι τα 2000. Εμενα ο ενας μου κουνιαδος ασχολειται με φωτογραφια, καλλιτεχνικη βεβαια, αλλα θα μας καλυψει το γαμο-βαφτιση, μπας και γλιτωσουμε τιποτα.

ναι κ εμας φωτογραφος θα ειναι ο πατερας ενος φιλου του αντρα μου οποτε ολο κ κατι θα μας κοψει.

κοριτσακι παω να ταισω τη μικρη κ μετα για υπνο.καληνυχτα κ καλο μας ξημερωμα!

και ζωιτσα ξεχασα να σου ευχηθω!να σου ζησει!!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

ναι κ εμας φωτογραφος θα ειναι ο πατερας ενος φιλου του αντρα μου οποτε ολο κ κατι θα μας κοψει.

κοριτσακι παω να ταισω τη μικρη κ μετα για υπνο.καληνυχτα κ καλο μας ξημερωμα!

και ζωιτσα ξεχασα να σου ευχηθω!να σου ζησει!!

Καληνυχτα Σοφακι!!! Περιμενουμε goodys με τον αντρουλη μου!!!! Φιλακια!!!

ovvZp2.png

ειχε πριν λιγο καιρο βροχιτιδα ο κακομοιρης και τωρα εχει λιγα φλεματακια τα οποια τον πνιγουν και δεν μπορει να τα βγαλει!!!τι ορους βαζουμε ....τιποτα εκεινα.εν τω μεταξυ εκει που καθεται ησυχος ξαφνιακα αρχιζει και πνιγεται χωρις λογο!!!

Eλενακι μου γλυκο!!! Αχ δεν σε προλαβα! Να χαιρεσαι κ τον μεγαλο σου, 10 μερες μετα βεβαια, αλλα οπως κ να χει να τον χαιρεσαι!!! Κ τα 3 παιδακια σου!! Ακομα σε τρελενουν οι ορμονες ε? Κ μενα ρε συ.. κ γω νομιζα οτι εχω απλα τις μαυρες μου... Μα ποσο κρατανε πια αυτες "παρενεργειες"!!!

Κοριτσακια θα μπω αυριο παλι, ειμαι κομματια! Ενα εχω να πω, κουκλια τα μπεμπακια που εκαναν πασαρελα σημερα!!! Αλλα εγω ειχα χτυπησει πριν τη γεννα κρητη μερια! το Μητσακι-Αννουλα ομως δεν το θυματε! Δεν πειραζει θα ψαξω γ αλλη νυφη!!! :lol:Φιλια πολλα, καλο ξημερωμα!!

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

Eλενακι μου γλυκο!!! Αχ δεν σε προλαβα! Να χαιρεσαι κ τον μεγαλο σου, 10 μερες μετα βεβαια, αλλα οπως κ να χει να τον χαιρεσαι!!! Κ τα 3 παιδακια σου!! Ακομα σε τρελενουν οι ορμονες ε? Κ μενα ρε συ.. κ γω νομιζα οτι εχω απλα τις μαυρες μου... Μα ποσο κρατανε πια αυτες "παρενεργειες"!!!

Κοριτσακια θα μπω αυριο παλι, ειμαι κομματια! Ενα εχω να πω, κουκλια τα μπεμπακια που εκαναν πασαρελα σημερα!!! Αλλα εγω ειχα χτυπησει πριν τη γεννα κρητη μερια! το Μητσακι-Αννουλα ομως δεν το θυματε! Δεν πειραζει θα ψαξω γ αλλη νυφη!!! :lol:Φιλια πολλα, καλο ξημερωμα!!

καλημερα μαριανθη!καλημερα κοριτσια!

μαριανθη ειμαστε κ εμεις εδω!:D

ελενη να σου ζησουν τα παιδακια σου!να τα χαιρεσαι!οσο για τις ορμονες κ εγω στο club με τις παρενεργειες ειμαι:)

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

καλημερα και από εμενα!1861454rhgqc5f308.gif

δεν ειμαι καλα θα κλαψωω! έδωσα 180 γρμ (ο γιατρος ειχε πει 150) συμπλήρωμα στο βλαστάρι μου εχθες κατά τις 11 παρα στο τελευταιο γεύμα. ήρθε και τουμπάνιασε, πρηστηκε ξεραθηκε. ωραία λεω, το πρωί τωρα. αμ δε.... 4 η ωρα το μάτι γαρίδα πάλι! η αλήθεια είναι ότι πιθανον είχε και πονάκια αλλά εφαγε τελικα στις 4,30! κοιμηθηκε 5,45 και στις 6 ,15 βαραγανε τα 2 ξυπνητηρια του αντρα μου! με κλαιν οι ρεγγες, θα πεθανωωωωω!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...