Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Τελικα δεν καταλαβα τελειωσανε τα προξενια?Οχι τιποτα αλλο να προξενεψω και εγω τον δικο μου.

Εμεις ομως δεν ειμαστε ουτε μελαχροινοι ουτε ξανθοι.....Ειμαστε φαλακροι

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ειχε πριν λιγο καιρο βροχιτιδα ο κακομοιρης και τωρα εχει λιγα φλεματακια τα οποια τον πνιγουν και δεν μπορει να τα βγαλει!!!τι ορους βαζουμε ....τιποτα εκεινα.εν τω μεταξυ εκει που καθεται ησυχος ξαφνιακα αρχιζει και πνιγεται χωρις λογο!!!

Περαστικα του ελενιτσα

να χαιρεσαι τους 3 αγγελους σου

Βουλιτσα τι κανεις!Πολυ του πανε τα κιτρινα του γιου σου!!!!

Δυστιχως δεν εχω facebook...

Ele να χαιρεσαι το ξανθο σου αγορακι....

Σ' ευχαριστώ πολύ! και εσυ να χαίρεσαι το δικο σου αστεράκι!!!

Διαφημίσεις

Α για το mothercare μου ακυρωσαν και εμενα την παραγγελια

:(:(:(:(:(:(

αλλα μου ειπαν οτι δεν μπορουν να στειλουν ουτε ιρλανδια ουτε ρουμανια προς το παρον και δεν ξερουν ποτε θα μπορεσουν....

Χρόνια σας πολλά κι εσάς Ζωή!!Να τον χαίρεσαι τον κούκλο σου!!!Κρίμα που δεν έχεις fb.Θα έβλεπες το γιόκα μου αγκαλιά με τον μπαμπά του φορώντας και οι δύο τις λαχανί φανέλες του ΑΡΗ.Αν μπορέσω θα την ανεβάσω κι εδώ.

Μαράκι ο Νικόλας όλο και πιο κούκλος γίνεται. Πολύ κούκλος όμως!!!!!Και το χαμόγελό του όλα τα λεφτά!!!!!!

Χρόνια σας πολλά κι εσάς Ζωή!!Να τον χαίρεσαι τον κούκλο σου!!!Κρίμα που δεν έχεις fb.Θα έβλεπες το γιόκα μου αγκαλιά με τον μπαμπά του φορώντας και οι δύο τις λαχανί φανέλες του ΑΡΗ.Αν μπορέσω θα την ανεβάσω κι εδώ.

.... κανε copy paste απο το φβ

Διαφημίσεις

Αχ βρε βουλάκι σε ευχαριστούμε αλλά όλο και πιο χοντρός γίνεται! Άσε που χάνουμε το μαλλί πατριώτηηηηη!

Ζωούλα 3 μηνών και το δικό σου αστεράκι! Να τους διπλοχιλιάσει τους μήνες και να έχει μόνο ευτυχισμένες στιγμές!

"Η γυναίκα - σκληρός δίσκος

Θυμάται τα πάντα, ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ...

Η γυναίκα - RAM

Σας ξεχνάει εντελώς μόλις δεν ασχολείστε μαζί της.

Η γυναίκα - Windows

Όλος ο κόσμος ξέρει πως δεν μπορεί να κάνει τίποτα σωστά, μα κανένας δεν μπορεί να ζήσει χωρίς αυτήν.

Η γυναίκα Excel

Λένε πως μπορεί να κάνει πολλά πράγματα, αλλά εσείς την χρησιμοποιείτε μόνο για τα βασικά.

Η γυναίκα - Screen Saver

Δεν χρησιμεύει σε τίποτα αλλά τουλάχιστον σας κάνει να γελάτε.

Η γυναίκα - Web-Server

Είναι πάντα απασχολημένη όταν την έχετε ανάγκη.

Η γυναίκα - Multimedia

Ξέρει να ομορφαίνει πράγματα που δεν έχουν κανέναν απολύτως ενδιαφέρον.

Η γυναίκα - CD-ROM

Με το πέρασμα του χρόνου, γίνεται όλο και ποιο γρήγορη.

Η γυναίκα - Ιός

Γνωστή και ως "Σύζυγος". Έρχεται όταν δεν την περιμένετε. Εγκαθίσταται σπίτι σας και χρησιμοποιεί όλους τους πόρους σας. Αν προσπαθήσετε να την απεγκαταστήσετε σίγουρα θα χάσετε κάποια δεδομένα. Αν δεν προσπαθήσετε, τα χάνετε όλα."

Αχ βρε βουλάκι σε ευχαριστούμε αλλά όλο και πιο χοντρός γίνεται! Άσε που χάνουμε το μαλλί πατριώτηηηηη!

Έλα καλέ μια χαρά είναι το παιδί, ποιος τα λέει αυτά;Κι εμείς όταν κλείσαμε τους 3 μήνες 6370 ήμασταν και μας είχε βρει εξαιρετικούς η παιδίατρος(έτσι μας είπε).

Όσο για το μαλλί άστα να πάνε.Ειδικά πίσω στο κεφαλάκι έχουμε κάνει κανονική φαλακρίτσα και γύρω γύρω που άρχισαν τώρα να βγαίνουν καινούργια είναι σαν καρφάκια!!!!!!!

Κοριτσια σας ευχαριστω πολυ....οτι επιθυμειτε και εσεις για τα μωρακια σας...

Βουλα ανεβασε τες και εδω να φωναξω τον Κοσμα να τις δει!!!!!!

Στο avatar & στην υπογραφή που ξέρω δεν μου την ανεβάζει. Θα ψάξω όμως ν' ανεβάσω κανονική φώτο λίγο αργότερα ίσως, γιατί τώρα ο πρίγκηπας πείνασε και έχει ξεσηκώσει τον κόσμο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...