Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλώς το Ελενάκι! Τι νέα κοριτσάρα μου από το θηριοτροφείο σου;

ευτυχως με ειδε και καποιος!!!καλα ειμαι Μαρακι.....εσυ τι κανεις?ο Νικολας σου?τα θηριακια μου ειναι καλα....

όχι κοπελάρα μου, καμιά αδιαφορία!!!!Η κόρη σου βλέπω σκέτη γλύκα, τι λες, κάνουμε κάτι;[/QU

η κορη μου ειναι 4 χρονων, σας πεφτει λιγο μεγαλη!!!:confused:

ο νεος ειναι ΓΙΟΣ!!!!

ευτυχως με ειδε και καποιος!!!καλα ειμαι Μαρακι.....εσυ τι κανεις?ο Νικολας σου?τα θηριακια μου ειναι καλα....

μια χαρά είμαστε, μόλις κάναμε το 2ο εμβόλιο! τα υπόλοιπα όπως τα ξέρεις...

εσύ πως την παλεύεις; με το μαγαζί όλα οκ;

μια χαρά είμαστε, μόλις κάναμε το 2ο εμβόλιο! τα υπόλοιπα όπως τα ξέρεις...

εσύ πως την παλεύεις; με το μαγαζί όλα οκ;

εμεις ουτε το πρωτο εμβολιο δεν καναμε ακομα!!βλεπεις εδω ο καιρος δεν σε αφηνει να εισαι και ποτε καλα με την υγρασια!!!προσπαθω πολυ να ειμαι ηρεμη....οι ορμονες μου τα εχουν παιξει παρα πολυ....με το μαγαζι καλα!!!

Διαφημίσεις

όχι κοπελάρα μου, καμιά αδιαφορία!!!!Η κόρη σου βλέπω σκέτη γλύκα, τι λες, κάνουμε κάτι;[/QU

ο νεος ειναι ΓΙΟΣ!!!!

πώς νόμιζα ότι είχες πάλι κορίτσι;τέσπα, δεν πειράζει, μαζί θα ψάχνουμε για νύφη!!!!

ΚΑλημερα Καλησπερα ή Καληνχτα να πω δεν ξερω....

Αργησα να μπω αφου ειπα να κανω καμα δουλεια μην αραχνιασουμε κιολας εδω μεσα.....

καλα ποσα γραψατε ρε παιδια παλι?

Δεν προλαβανω να σας απαντησω και ετσι θα σας απανταω σελιδα σελιδα!!!!!

Λοιπον Μαριανθη εμας δεν κακαριζει τσιριζει.Και το προβλημα ειναι το βραδυ που ξυπναει και βλεπει τα παιχνιδια του στο κρεβατι.Πεταγομαστε απο το κρεβατι κυριολεκτικα!!!!

Μαρια εμεις εχουμε ξεπερασει ολες τις καμπυλες αναπτυξης και δημιουργουμε μια δικια μας....

Ελευθεριτσα παλι στα κεφια σου ε?

Κασι καλωσηρθες

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Εγώ πάλι αντι για χοιρινο στη γάστρα προτείνω... πεθερομαρμάγκα στη γάστρα με μπόλικη ζάχαρη γιατί απο την πολυ ξινίλα δεν θα τρώγεται ... Τι λέτε?

ΛΑτρευω τα γλυκοξινα.....:):):):):):):):)

εμεις ουτε το πρωτο εμβολιο δεν καναμε ακομα!!βλεπεις εδω ο καιρος δεν σε αφηνει να εισαι και ποτε καλα με την υγρασια!!!προσπαθω πολυ να ειμαι ηρεμη....οι ορμονες μου τα εχουν παιξει παρα πολυ....με το μαγαζι καλα!!!

τον έχεις αρρωστούλη; περαστικά του!

πως να μην τα έχεις παίξει; 3 μωρά και τη δουλειά και όλα; και πάλι μια χαρά σε βρίσκω, εγώ θα είχα πάρει τα βουνά :P

ο νεος ειναι ΓΙΟΣ!!!!

Βρε θηρίο 3 έχεις ? Να σου ζήσουν, στο fb δεν ήξερα και σου είπα να το χαίρεσαι γιατί νόμιζα ότι έχεις 1 !!!

XwAPp3.png

Διαφημίσεις

τον έχεις αρρωστούλη; περαστικά του!

πως να μην τα έχεις παίξει; 3 μωρά και τη δουλειά και όλα; και πάλι μια χαρά σε βρίσκω, εγώ θα είχα πάρει τα βουνά :P

ειχε πριν λιγο καιρο βροχιτιδα ο κακομοιρης και τωρα εχει λιγα φλεματακια τα οποια τον πνιγουν και δεν μπορει να τα βγαλει!!!τι ορους βαζουμε ....τιποτα εκεινα.εν τω μεταξυ εκει που καθεται ησυχος ξαφνιακα αρχιζει και πνιγεται χωρις λογο!!!

εγω τωρα τι να πω για την αδιαφορια που μου δειχνετε?οτι ειμαι περιττη?ουτε ενα γεια.....!!!!ελεος!!

γεια σου ελενιτσα θα σε χαιρετουσα πιο νωρις αλλα διαβαζω αγωνιωδως τα προξενια!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...