Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Το μελαχρινακι μας αρεσει τρελα..! Τι αλλες προτασεις εχουμε?? Απο οτι βλεπω αρεσουμε...:P

Κάσι κορίτσι μου μην ακούς καμιά τους!Θες το κορίτσι σου να έχει πεθερομαρμάγκα μια απ' αυτές;;;;;;;;;Εδώ, εμείς είμαστε για εσάς!Είμαστε και πιο κοντά σας.Θα κάνουμε και σκι στα 3-5 πηγάδια.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαρή Λευτερίτσα σιγά μην της έκανα και κέικ!!!!Κανένα δεύτερο κέρασμα που μου περισσεύει στο ψυγείο και πολύ της είναι.Άλλωστε δεν χρειάζεται γλυκά, αλλά δίαιτα!!!!!

Μαρή Λευτερίτσα σιγά μην της έκανα και κέικ!!!!Κανένα δεύτερο κέρασμα που μου περισσεύει στο ψυγείο και πολύ της είναι.Άλλωστε δεν χρειάζεται γλυκά, αλλά δίαιτα!!!!!

αχαχαχαχαχαχα

Διαφημίσεις

Κάσι μου αν έχεις facebook στείλε πμ το ονοματεπώνυμό σου.Να μας κάνεις add κι εκεί με την ησυχία σου να δεις τις φώτο και να διαλέξεις.

Αλήθεια εσύ Αννούλα, δεν έχεις;Ούτε εσύ Ζωή(πού χάθηκες καλέ εσύ);

Διαφημίσεις

εγω τωρα τι να πω για την αδιαφορια που μου δειχνετε?οτι ειμαι περιττη?ουτε ενα γεια.....!!!!ελεος!!

Μη τους δίνεις σημασία έχουνε πάρει φόρα...και γω ξεσκάτιζα!

Πες τα νέα σου κοριτσάκι!

εγω τωρα τι να πω για την αδιαφορια που μου δειχνετε?οτι ειμαι περιττη?ουτε ενα γεια.....!!!!ελεος!!

όχι κοπελάρα μου, καμιά αδιαφορία!!!!Η κόρη σου βλέπω σκέτη γλύκα, τι λες, κάνουμε κάτι;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...