Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Το μελαχρινακι μας αρεσει τρελα..! Τι αλλες προτασεις εχουμε?? Απο οτι βλεπω αρεσουμε...:P

αααα σε βλέπω γρήγορη εσένα... μας κατάλαβες τις λυσσασμένες και μας παίζεις ε??? εμείς είμαστε ξανθοί ... αλλά τι να κάνουμε αφού σας αρέσουν οι μελαχρινοι.... θα το πιω και αυτό το φαρμάκι....

Αν και νομίζω οτι ήδη έχει τάξει και αλλού η Μαρία(α! σε ξεμπρόστιασα - μαρή δίγαμο θα το κάνεις το παιδί?????)

(εαν μας διαβάσουν οι άντρες μας καμια φορά... θα παρουν τα παιδια και θα εξαφανιστούν!!! χα χα χα)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσακια μου σας αφηνω προς το παρον!παω να σουλουπωθω λιγακι θα εθει η πεθερα μου με μια θεια του αντωνη κ μετα θα βγω για καφε με το κολλητο μου κ αν προλαβω να παω να δω κ για καρεκλακι φαγητου.

φιλια πολλα σε ολες τα λεμε το βραδακι!

καλά να περάσεις!

Διαφημίσεις

ευχαριστούμε πολύ και σεις μας αρέσετε :)

μα καλά πως έγινες τόσο γλυκιά και καλή ξαφνικά????? kasi μη την πιστεύεις δεν έιναι έτσι πάντα .... δες πιο παλιά post της για να καταλάβεις... χα χα χα

Φιλενάδα δεν έχω γάστρα αλλά ακούγεται υπέροχο! Αν και θα μου ξινίσει τα μούτρα με τέτοια υλικά και δεν την μπορώ!

Μπορείς να δώσεις συνταγή όμως;

Δεν θα της πεις τι έχει μέσα, έτσι έκανα και εγώ με τον πεθερό μου , αν του έλεγα για μέλι ούτε να το μυρίσει, και όχι μόνο το έφαγε , ζήτησε κ 2η μερίδα, στο τέλος του το είπα που ρωτούσε επίμονα από πού είναι οι πατάτες (νόμιζε ο δόλιος ότι οι πατάτες ήταν ιδιαίτερης περιοχής);) . Σε γάστρα γίνεται λουκουμάκι το κρέας και μένουν και οι μυρωδιές , δεν το έχω φτιάξει σε ταψί . Λοιπόν πάρε μπουτάκι εσύ ξέρεις πόσο αλλά υπολόγισε ότι θα μαζέψει και να είναι σα ρολό , και πατατουλες κομμένες ελαφρώς μεγάλες. Καλά, πλένεις κρέας, το βάζεις ταψί, σε 2-3 σημεία βάζεις μικρά κομματάκια σκόρδο (προαιρετικό) και τις πατάτες γύρω γύρω, στο multi βάζεις όσο λάδι θα έβαζες κανονικά στο φαγητό (εγώ βάζω με το μάτι) 2-3 κ.σ μουστάρδα (βάζω hellmanns hot που μόνο hot δεν είναι ) και 2-3κ.γ μέλι – τα χτυπάς και περιχύνεις όλο το φαγητό (κυρίως το κρέας) μετά με νερό ξεπλένεις το multi από τα υπολείμματα του μείγματος και το ρίχνεις στις πατάτες, συμπληρώνεις νερό αν χρειαστεί για να καλυφτούν μέχρι τη μέση (γιατί θα βγάλουν και αυτές νεράκι) αλάτι, πιπέρι και ξερό δενδρολίβανο (εγώ στο τέλος βάζω το κουταλάκι του γλυκού στο μέλι και ρίχνω στο κρέας και στις πατάτες λίγο) σε προθερμασμένο φούρνο στους 160-170 να σιγοψηθεί για 1 ώρα (ίσως και λιγότερο δυνατά η θερμ/σια – δεν ξέρω τη δύναμη του φούρνου σου) , αφού είναι σχεδόν έτοιμο μετά δυνάμωσε το λίγο να πάρει και χρωματακι both sides . Επειδή όπως είπα δεν το έχω φτιάξει σε ταψί, δεν ξέρω αν η θερμοκρασία και ο χρόνος ψησίματος ή το νερό είναι οκ. Καλή επιτυχία. ( άντε αν κανονίσουμε συνάντηση θα το φτιάξω) :lol:

XwAPp3.png

αμέσως εσυ μη δεις όμορφη γυναίκα αμέσως να την καπαρώσεις για το Νικόλα!... ασε και για εμας τπτ... Λοιπόν kasi τι γαμπρό θέλετε μελαχροινό ή ξανθό?

Κοπελιές είμαστε και εμείς εδώ, Καsi παιζεί και καστανός προς το παρον

XwAPp3.png

Διαφημίσεις

κανενας και για μας δεν υπαρχει?ακουω προτασεις...ειμαστε καστανοξανθες με γαλαζια ματια-προς το παρον ελπιζουμε να μεινουμε ετσι..α κ φυσικα εχουμε αναλογιες μοντελου!!:P

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

κανενας και για μας δεν υπαρχει?ακουω προτασεις...ειμαστε καστανοξανθες με γαλαζια ματια-προς το παρον ελπιζουμε να μεινουμε ετσι..α κ φυσικα εχουμε αναλογιες μοντελου!!:P

εμεις εμεις ενδιαφερομαστε για το κοριτσι σας!!!!:-P

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...