Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλησπερα!!

καλα παλι λογοδιαρροια σας επιασε?ελευθερια εσυ φταις γι αυτο:tongue:

μαριανθη μου παρο ε?θαλασσα ε?ποτε ειπαμε οτι θα μας φιλοξενησεις:P:tongue:??

που θα βρω μπυρα χωρις αλκοολ και τριγωνελλα ξερει καμια σας?πηγα να βαλω το θηλαστρο αλλα η ασχετη ουτε να το συναρμολογησω κ δε μπορω...:(

μαρακι αμαν πια αυτο το ματι ρε παιδι μου σας πιανει ευκολα...πως ειναι ο νικολας τωρα?

κ οποια ξεχασα θα επανελθω-παω να σας διαβασω!!

Μπύρα απο κάβα και τριγωνέλλα φαντάζομαι απο κατάστημα με βότανα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαρια τλειο το ροκομωρο!!!! Αντε ελπιζω να μη σου κανει πυρετο, ουτε και γω τον μπορω καθολου...Ελευθερια ή αλλιως η τρελογρια κεφια παλι ε;;; Τη βαψαμε!!!!

θενκ γιου θενκ γιου! προς το παρόν έχουμε την καλή παρενέργεια της υπνηλίας! όπως και την προηγούμενη φορά, κοιμάται συνέχεια μετά το εμβόλιο...ξύπνησε μόνο πριν 10' να ρουφήξει λίγο γαλατάκι και πάλι αποκοιμήθηκε...

Εδω στη μεσα στην πολη της Ναουσας δεν χιονιζει αλλα οι κορυφες των βουνων της ειναι λευκες

τι κουκλάκι είναι αυτό???? Να σου ζήσει και πάλι είναι πανέμορφη!

http://www.dizzy-dee.com/recipe/chocolate-cake-in-5-minutes

δείτε εδώ συνταγή για κεκάκι σε 5' για να συνοδεύετε τον καφέ της πεθερομαρμάγκας!!! ... ακούς Βούλα που της φτιάχνεις μόνο καφε??? αν είναι δυνατό... τώρα θα της κάνεις και ένα κεκάκι τσακ μπαμ!!

ναι και γω που φτιάχνω τι κατάλαβα; και κουλουράκια έκανα και υγρό κέικ σοκολάτα του παρλιάρου έκανα, ούτε από ευγένεια δε ψέλισε κάτι :(

Μοντελάκι η μπεμπίτσα! Θέλουμε φώτο για να στείλουμε προξενειά :)

αμέσως εσυ μη δεις όμορφη γυναίκα αμέσως να την καπαρώσεις για το Νικόλα!... ασε και για εμας τπτ... Λοιπόν kasi τι γαμπρό θέλετε μελαχροινό ή ξανθό?

Διαφημίσεις

ναι και γω που φτιάχνω τι κατάλαβα; και κουλουράκια έκανα και υγρό κέικ σοκολάτα του παρλιάρου έκανα, ούτε από ευγένεια δε ψέλισε κάτι :(

εσένα είναι πεθερομαρμάγκα τα είπαμε αυτά... ασε που δεν τα έχω δοκιμάσει... τα έκανες σίγουρα καλά??? το κέικ ήταν όσο υγρό πρέπει???? :?:

θενκ γιου θενκ γιου! προς το παρόν έχουμε την καλή παρενέργεια της υπνηλίας! όπως και την προηγούμενη φορά, κοιμάται συνέχεια μετά το εμβόλιο...ξύπνησε μόνο πριν 10' να ρουφήξει λίγο γαλατάκι και πάλι αποκοιμήθηκε...

εμένα με το πρώτο εμβόλιο είχε υπνηλία για 3 μέρες αλλά τπτ άλλο !!!... μήπως να του έκανα πιο συχνά?:tongue:

εσένα είναι πεθερομαρμάγκα τα είπαμε αυτά... ασε που δεν τα έχω δοκιμάσει... τα έκανες σίγουρα καλά??? το κέικ ήταν όσο υγρό πρέπει???? :?:

το έκανα τέλειο σύμφωνα με τον συντροφάκο μου και με τον κουμπάρο μου που τσάκισαν από ένα ο καθένας...αλλά και καλό να μην ήταν, μια καλή κουβέντα δε μπορούσε να μου πει; ή έστω κακή; τίποτα; το έτρωγε επί δυο ώρες μπουκιά-μπουκιά και με μια μούρη λες και της δίναμε φαρμάκι με το ζόρι :mad:

Διαφημίσεις

το έκανα τέλειο σύμφωνα με τον συντροφάκο μου και με τον κουμπάρο μου που τσάκισαν από ένα ο καθένας...αλλά και καλό να μην ήταν, μια καλή κουβέντα δε μπορούσε να μου πει; ή έστω κακή; τίποτα; το έτρωγε επί δυο ώρες μπουκιά-μπουκιά και με μια μούρη λες και της δίναμε φαρμάκι με το ζόρι :mad:

αχ χα χα χα χα .... ρε γράψε μας βιντεάκι απο επίσκεψή της .... ασε που μπορείς να βγάλεις και λεφτά ... να σου φανεί και κάπου χρήσιμη ... πούλα την ταινία που θα φτιάξεις στις 7 θανάσιμες πεθερές !!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...