Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

που μένεις Παροικιά .. δώσε στίγμα!

Πουντα μενω!!!! Παροικια μεγαλωσα, μες την αγορα... Το μαγαζι μου ειναι περιφεριακο Παροικιας!! Εσυ που συχναζες για πες??

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μια που έφτιαξες το τικερ... βάλε μας και φωτο του παιδιού... αντι για τις πόρτες...

κατσε να φυγει ο θοδωρης! μη με παρει χαμπαρι γιατι φρικαρε οταν τον ειδε που τον ειχα.. Θα βγαλω μια φρεσκια!!!

Πουντα μενω!!!! Παροικια μεγαλωσα, μες την αγορα... Το μαγαζι μου ειναι περιφεριακο Παροικιας!! Εσυ που συχναζες για πες??

έχουμε σπίτι Παροικιά-παραλία...αλλά απο το πρωι έως αργα το απόγευμα Σαντα είμαστε...θέλω και θαλάσσια σπορ η γριά.. το βράδυ Παροικιά ή Νάουσα! ααααααχχχχχχχ

έχουμε σπίτι Παροικιά-παραλία...αλλά απο το πρωι έως αργα το απόγευμα Σαντα είμαστε...θέλω και θαλάσσια σπορ η γριά.. το βράδυ Παροικιά ή Νάουσα! ααααααχχχχχχχ

Που ρε συ? Αν επιτρεπετε!!!

Εσεις βλεπετε θάλασσα, εγω βλέπω χιονι.

Τι εχει χιονισει????

Διαφημίσεις

Εσεις βλεπετε θάλασσα, εγω βλέπω χιονι.

οχι εσεις ... αυτή η παλιοΜαριάνθη! αυτή είναι η τυχερή. Εγώ μένω μόνιμα Αθήνα... διακοπές κάνω συνήθως στην Πάρο!

...και το χιόνι μου αρέσει αλλά δεν βλέπω να πείθω τον άντρα μου να πάμε καμια Αράχωβα με το μωρό... έχω αρχίσει να του το λέω απο το μαιευτήριο αλλά με αγριοκοιτάζει κάθε φορά που το αναφέρω.... :P

http://www.dizzy-dee.com/recipe/chocolate-cake-in-5-minutes

δείτε εδώ συνταγή για κεκάκι σε 5' για να συνοδεύετε τον καφέ της πεθερομαρμάγκας!!! ... ακούς Βούλα που της φτιάχνεις μόνο καφε??? αν είναι δυνατό... τώρα θα της κάνεις και ένα κεκάκι τσακ μπαμ!!

Διαφημίσεις

Μαρια τλειο το ροκομωρο!!!! Αντε ελπιζω να μη σου κανει πυρετο, ουτε και γω τον μπορω καθολου...Ελευθερια ή αλλιως η τρελογρια κεφια παλι ε;;; Τη βαψαμε!!!!

χμμμμ μήπως εσυ που γιορταζες χτες έχεις τα κέφια?... το γιορτάσατε καλά ή να βάλω τις φωνές????;)

καλησπερα!!

καλα παλι λογοδιαρροια σας επιασε?ελευθερια εσυ φταις γι αυτο:tongue:

μαριανθη μου παρο ε?θαλασσα ε?ποτε ειπαμε οτι θα μας φιλοξενησεις:P:tongue:??

που θα βρω μπυρα χωρις αλκοολ και τριγωνελλα ξερει καμια σας?πηγα να βαλω το θηλαστρο αλλα η ασχετη ουτε να το συναρμολογησω κ δε μπορω...:(

μαρακι αμαν πια αυτο το ματι ρε παιδι μου σας πιανει ευκολα...πως ειναι ο νικολας τωρα?

κ οποια ξεχασα θα επανελθω-παω να σας διαβασω!!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

χμ κ σε σας μενουμε ανετα παντως!!:tongue:

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Χοιρινό με πατάτες σου κάνει ? Με δενδρολίβανο, μουστάρδα κ μέλι ? Στη γάστρα ? Γίνεται Σουπερ ( δεν είναι γλυκό , φαγητό είναι και είναι και μιαμ μιαμ )

Φιλενάδα δεν έχω γάστρα αλλά ακούγεται υπέροχο! Αν και θα μου ξινίσει τα μούτρα με τέτοια υλικά και δεν την μπορώ!

Μπορείς να δώσεις συνταγή όμως;

Ευχαριστω για τις ευχες!! Να μας ζησουν τα μωράκια μας!!!!! Εμένα η μπεμπούλα μου ειναι 5350 και 60εκ και τη θηλάζω αποκλειστικα!

Μοντελάκι η μπεμπίτσα! Θέλουμε φώτο για να στείλουμε προξενειά :)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...