Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κι εγώ Μαράκι κάτι ανάλογο θα σου έλεγα με την Κατερίνα. Χοιρινό στη γάστρα είναι ότι πρέπει!Θα το χώσεις μέσα με πατατούλες και θα ησυχάσεις. Ε και κανένα πιλαφάκι και σαλατούλα και θα βγεις ασπροπρόσωπη στην πεθερομαρμάγκα. Ή λες πάλι κάτι θα βρει να πει;

Εγώ πάλι αντι για χοιρινο στη γάστρα προτείνω... πεθερομαρμάγκα στη γάστρα με μπόλικη ζάχαρη γιατί απο την πολυ ξινίλα δεν θα τρώγεται ... Τι λέτε?

Εγώ πάλι αντι για χοιρινο στη γάστρα προτείνω... πεθερομαρμάγκα στη γάστρα με μπόλικη ζάχαρη γιατί απο την πολυ ξινίλα δεν θα τρώγεται ... Τι λέτε?

Θέλω θέλω κι εγώ τέτοιο!!!!!!Και να την ξεχάσω στο φούρνο!!!!!!

Διαφημίσεις

Να σας ζήσει να είναι πάντα γερό και ευτυχισμένο!! Αγόρι ή κορίτσι? Πόσα κιλά? τι ύψος έχει?

Πες μας για εσένα ... θηλάζεις? Πεθερά έχεις? τι σου κάνει? πόσες φορές χέζει το μωρό σου? τι χρώμα είναι τα κακά του? (έχουμε ειδικό σύμβουλο κακουλακιών εδω ;))

Για να συστηθώ ... εγώ εχω 2 ιδιότητες εδω... είμαι η γρια της παρέας αλλά και ο καργκιόζης:P:p:p τώρα το πως ταιρίαζουν αυτά... μείνε να βγάλεις τα δικά σου συμπεράσματα!!!:tongue:

Μα ποσο χρονων εισαι πια!!!! Εγω ετσι τρελοκαμπερω που σε βλεπω βαζεις κατω ολες τις νιες!!!!!

ναι καλός είναι αν και η μαμά μου τον λέει χοντρό :rolleyes:

του πνευμονιόκοκκου κάναμε σήμερα...πάνω στην ώρα, ταξιδεύουμε σε μια βδομάδα :cool:

Πως λεγετε!!!!???? την ονομασια φαρμακου πελω πλιζ... Μην την ακους τη μανα σου, μια χαρα ειναι το παιδι!!!

συμπεθέρες, για δώστε ιδέες τι να μαγειρέψω το βράδυ της παραμονής πρωτοχρονιάς...θα έχω τα πέθερια εδώ και πρέπει κάτι να σαβουριάσουν...

πείτε κάτι γρήγορο αλλά όχι πρόχειρο και να μη χρειάζεται να είμαι από πάνω του...

Κοψ τους ενα παριζακι, μια ντοματα, λιγο τυρι κ ψωμι, κ πολυ τους ειναι!!! Η παρειγγειλε πιτσα!!!!! ΧΑΧΑΧΑ Χιουμορ!!!!!

Η πεθερα μου ειναι μακρια(σε νησι) αλλά ειναι και καλη.. Αυτο σημαινει οτι δεν εχω βοηθεια καθολου αλλα μαλλον καλυτερα ετσι χωρις πεθερα .Νομιζω κάποιες με βεβαρημενο παρελθον συμφωνειτε..

Σε ποιο νησι? Πες μου αν μου πεφτει κοντα να την παρω εγω γιατι ουτε η δικια μου μ αρεσει!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

Μαριάνθη σταμάτα να χαζεύεις τη θάλασσα και γράφε!!!:tongue:

γραφω γραφω!!! Δεν σας προλαβαινω, εχει κολλησει κ το συστημα! Εμενα η πεθερα εκανε ντου δυαδικτυακο, κ κολαει το ρημαδι... Τη θαλασσα,οχι μονο τη βλεπω, αλλα την ακουω κ τη μυριζω!!! (Καμαρωνω, μη με βρισετε!!!)

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

Μα ποσο χρονων εισαι πια!!!! Εγω ετσι τρελοκαμπερω που σε βλεπω βαζεις κατω ολες τις νιες!!!!!

Πως λεγετε!!!!???? την ονομασια φαρμακου πελω πλιζ... Μην την ακους τη μανα σου, μια χαρα ειναι το παιδι!!!

Κοψ τους ενα παριζακι, μια ντοματα, λιγο τυρι κ ψωμι, κ πολυ τους ειναι!!! Η παρειγγειλε πιτσα!!!!! ΧΑΧΑΧΑ Χιουμορ!!!!!

Σε ποιο νησι? Πες μου αν μου πεφτει κοντα να την παρω εγω γιατι ουτε η δικια μου μ αρεσει!!!

1. 35 (και δεν θέλω γέλια..)

2. Prevenar το βλέπω να έκανε αυτό μου έγραψε και εμένα για πνευμονιοκοκκο.

3. ......

4. .....

γραφω γραφω!!! Δεν σας προλαβαινω, εχει κολλησει κ το συστημα! Εμενα η πεθερα εκανε ντου δυαδικτυακο, κ κολαει το ρημαδι... Τη θαλασσα,οχι μονο τη βλεπω, αλλα την ακουω κ τη μυριζω!!! (Καμαρωνω, μη με βρισετε!!!)

ρε το διάβασα και αυτό!!! αν είναι δυνατοοοο ... λοιπόν να της πεις οτι ειπε ο παιδίατρος δεν κάνει το παιδι κοντα σε laptop ή pc λόγω ακτινοβολίας και έτσι καθάρισες με το skype!:P

Διαφημίσεις

εφτιαξα το τικερ!!! χαχα!

Ελ, αυτο ηθελα, πρεβεναρ λοιπον! Αυτο εχει γραψει κ σε μενα!

μια που έφτιαξες το τικερ... βάλε μας και φωτο του παιδιού... αντι για τις πόρτες...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...