Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Να σας ζήσει να είναι πάντα γερό και ευτυχισμένο!! Αγόρι ή κορίτσι? Πόσα κιλά? τι ύψος έχει?

Πες μας για εσένα ... θηλάζεις? Πεθερά έχεις? τι σου κάνει? πόσες φορές χέζει το μωρό σου? τι χρώμα είναι τα κακά του? (έχουμε ειδικό σύμβουλο κακουλακιών εδω ;))

Για να συστηθώ ... εγώ εχω 2 ιδιότητες εδω... είμαι η γρια της παρέας αλλά και ο καργκιόζης:P:p:p τώρα το πως ταιρίαζουν αυτά... μείνε να βγάλεις τα δικά σου συμπεράσματα!!!:tongue:

χα! εγώ είμαι η ειδικός επί των κακουλακίων και η δεύτερη πιο γρια από το προηγούμενο βουρλισμένο κατά κάτι μήνες :tongue:

Ελευθερίτσα I love you κάργα ε! Βρε να μη σ'εχω πιο κοντά να πίνουμε καφέ κάθε μέρα!

Τελικά άργησα τόσο πολύ να γράψω που η Μαρία γύρισε με τον Νικόλα σπίτι.Άντε το πουλάκι μου να ησυχάσει τώρα και να μην κάνει πυρετό.

Κάσι καλώς ήρθες και να σου ζήσει το μωράκι σου!!!!!!!!!

Λίτσα ο άντρας μου είναι από Σουρωτή(ναι το γνωστό χωνευτικό)και απ' τα Μάλγαρα(διόδια you know). Έχουμε και οι δύο επίθετο που τελειώνει σε ίδης, ίδου αλλά δεν είμαστε πόντιοι. Εγώ είμαι Θρακιώτισσα απ' τον μπαμπά μου και Τρικαλινή απ' τη μαμά μου. Και ναι είμαι η Βούλα και είμαι καλά.

χα! εγώ είμαι η ειδικός επί των κακουλακίων και η δεύτερη πιο γρια από το προηγούμενο βουρλισμένο κατά κάτι μήνες :tongue:

Ελευθερίτσα I love you κάργα ε! Βρε να μη σ'εχω πιο κοντά να πίνουμε καφέ κάθε μέρα!

σε έχω υπόψη μου για την επόμενη εβδομάδα... σκοπεύω να έρθω Παιανία με ντουντούκα!!!:P

6700 και 64 εκ.??? τι λες ρε θηρίο???? Μπράβο σας! Να δεις δεν θα κάνει πυρετό! αρκεί να μην το δεί η πεθερομαρμαγκα βέβαια!

ναι 900γρ και 3 πόντους σε ακριβώς 30 μέρες! :D

μπα θα τον δει την κυριακή...αχ σήμερα ξύπνησα και ευχόμουν να έχει κολλήσει τη γρίπη και να μην την δω μέχρι τα Φώτα!

Διαφημίσεις

Τελικά άργησα τόσο πολύ να γράψω που η Μαρία γύρισε με τον Νικόλα σπίτι.

λίγο ακόμα ν' αργούσες και θα είχαν φτάσει Κέρκυρα... πάλι καλά να λες!!!

Βουλίτσα μου εσυ!!!!

(όπως καταλάβατε θα υποφέρετε σήμερα.... χα χα χα)

συμπεθέρες, για δώστε ιδέες τι να μαγειρέψω το βράδυ της παραμονής πρωτοχρονιάς...θα έχω τα πέθερια εδώ και πρέπει κάτι να σαβουριάσουν...

πείτε κάτι γρήγορο αλλά όχι πρόχειρο και να μη χρειάζεται να είμαι από πάνω του...

ναι 900γρ και 3 πόντους σε ακριβώς 30 μέρες! :D

μπα θα τον δει την κυριακή...αχ σήμερα ξύπνησα και ευχόμουν να έχει κολλήσει τη γρίπη και να μην την δω μέχρι τα Φώτα!

ΑΧΑ ΧΑ ΧΑΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑ μα καλά τι κακός άνθρωπος που είσαι?? την καημένη την πεθερομαρμαγκούλα δεν την αγαάς καθόλου ε???? :tongue:

συμπεθέρες, για δώστε ιδέες τι να μαγειρέψω το βράδυ της παραμονής πρωτοχρονιάς...θα έχω τα πέθερια εδώ και πρέπει κάτι να σαβουριάσουν...

πείτε κάτι γρήγορο αλλά όχι πρόχειρο και να μη χρειάζεται να είμαι από πάνω του...

βάλε στο τραπέζι φοντί με φιλετάκια κρέας ... σαλάτες αντε και κανα ρύζι

Βουλίτσα μου εσυ!!!!

Αχ και πρέπει να πάω να μαγειρέψω! Μην εξαντλήσεις όλο τον οίστρο σου μέχρι να γυρίσω ε;

Μάκια!

Διαφημίσεις

Ελ μας απειλείς ? :tongue:

Χοιρινό με πατάτες σου κάνει ? Με δενδρολίβανο, μουστάρδα κ μέλι ? Στη γάστρα ? Γίνεται Σουπερ ( δεν είναι γλυκό , φαγητό είναι και είναι και μιαμ μιαμ )

XwAPp3.png

Η πεθερα μου ειναι μακρια(σε νησι) αλλά ειναι και καλη.. Αυτο σημαινει οτι δεν εχω βοηθεια καθολου αλλα μαλλον καλυτερα ετσι χωρις πεθερα .Νομιζω κάποιες με βεβαρημενο παρελθον συμφωνειτε..

tLPhp3.png

Βουλίτσα μου εσυ!!!!

άστα να πάνε. Πιο αργή κι απ' την καθυστέρηση!!!!

Ωχ τι έχουμε να τραβήξουμε πάλι σήμερα!!Έχεις όρεξη ε; Ε βέβαια, χωρίς πεθερά στο μυαλό σου και στη ΖΩΗ σου είσαι μια χαρα!!!!

Κι εγώ Μαράκι κάτι ανάλογο θα σου έλεγα με την Κατερίνα. Χοιρινό στη γάστρα είναι ότι πρέπει!Θα το χώσεις μέσα με πατατούλες και θα ησυχάσεις. Ε και κανένα πιλαφάκι και σαλατούλα και θα βγεις ασπροπρόσωπη στην πεθερομαρμάγκα. Ή λες πάλι κάτι θα βρει να πει;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...