Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , MK2012 είπε:

Εξετάζω όλα τα ενδεχόμενα για να μην απογοητευτώ κ να είμαι προετοιμασμένη. Με ΑΜΗ 0,4 μετρημένη πριν από ένα χρόνο πολύ πιθανό να μας πουν για δότρια κάποιοι γιατροί. Το θέμα είναι τωρα να δούμε γιατί δε προχωράνε σε καλής ποιότητας βλαστοκύστες. 
      Επισης, μετά από αποτυχημένη ετ, γνωρίζει καμμία κοπέλα αν υπάρχει πιθανότητα να γίνεται ωορρηξία κανονικά σε αυτό τον κύκλο μετά απο τόσα φάρμακα; Τόσους μήνες δε προσπαθούσαμε φυσικά με κάποιο σκοπό, γιατί έδινα όλα τα ωάρια μου σε ωοληψιες. Είναι καιρός που αφηνω κύκλο χωρίς ωοληψια. 

Κορίτσι μου καλησπέρα, είναι ανάλογα τον οργανισμό, άλλες κάνουν κανονικά άλλες όχι..  εσύ εννοείτε προσπάθησε δεν χάνεις κάτι 

• Μου αρέσει 2

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

σοφακι μου σ ευχαριστω παρα πολυ θα το κανουμε κ αυτο μακαρι να πιασει και σε μας!!

λιακι μου τι κανεις?τα κοριτσια σου καλα?

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μια χαρα Σοφάκι!! Οι μικρές μεγαλώνουν κ με τρέχουν ολη μερα!! Πολυ κούραση! Ο μπεμπης πως ειναι!η κορούλα σου;;

καλημερα!!μπραβο λια χαιρομαι για σας!καλα ειμαστε κ εμεις η ελλη εχει καποια θεματακια αλλα οκ το παλευουμε. ο μπεμπης μεγαλωνει τοσο μα τοσο γρηγορα!!

οι υπολοιπες ειστε καλα?

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Καλημερέντες!!!

που'σαι βρε Λιάκι??????????

εγω εδω....εντάξει...ο υιός μου με ζορίζει πολύ...

ανα 45 λεπτά ξύπνημα απόψε....

τι να του φταίει ρε γμτ....

καταρρέω λίαν συντόμως...:?

και με έπιασε και προκοπή χθες και έφτιαξα κουλουράκια...

γενικά πέρασα όλο το απόγευμα στην κουζίνα και έλεγα θα κοιμηθώ το βράδυ....έστω το 2ωρο που με άφηνε...αλλά που....σκ@τούλες....

τραβαει κάποιο ζόρι αλλά δεν ξέρω τι....

γιατι αν υποψιαστώ οτι απλά έτσι είναι το παιδί μου, θα σαλτάρω!!!!!!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Χαθηκα κοριτσακια αλλα ειλικρινα μένει λίγος χρόνος το βράδυ κ ίσα που μπαίνω στο φεις!! Τα κοριτσακια μου ειναι πολυ καλα!!αγαπιουνταινκαθε μερα κ περισσότερο χαχα!! Εκει που περίμενα την βαλεντινη να χτυπάει την μικρη ήρθαν όλα ανάποδα!! Η μικρη ορμαειιιι τραβάει μαλλια δαγκωνει Ντα Ντα Ντα!! Χαμός!!μαλλον Περνει το αιμα της πίσω απ οταν ήταν μωρο κ τις έτρωγε απο την μεγάλη που κ που!!

Γενικα ειναι ήσυχα παίζουνε μαζι κ δόξα το Θεό κοιμούνται ολη νύχτα! Ευτυχώς γιατι δεν με έβλεπα καλα!! Εγω ολη μερα στο πόδι.. Μονη σχεδόν γιατι ο Νίκος πλέον κάνει δυο δουλειές.. Πρωινα στο πρακτορείο ΠΡΟΠΟ κ το απόγευμα ποδόσφαιρο.. Δεν την βγάζανε διαφορετικα! Πολλα τα έξοδα!! Βρίσκω κ μια δυο ώρες απο τις 6 μιση μέχρι τις 8 κνπαω γυμναστήριο να ξελαμπικαρω!!!

Βαφτισαμε την μικρη μας τον Σεπτέμβριο ανδριανα Χρύσα τελικα!! Είχαμε παρατράγουδα μολις ενοιμερωσαμε πως θα μπει μόνο ανδριανα χχαχα ξεσηκώθηκε όλο το σόι λιποθυμιες απο πεθερα νοσοκομειΑ κτλ!! Δεν άντεχα αλλο είχε παρατραβηξει η γκρίνια κ απο το να μου το γλωσοτρωνε το παιδί έκανα πάλι πίσω!! Τουλάχιστον απ οτι φενεται εχει διορθωθει κ λιγο η συμπεριφορα της απο τότε!! Ενδιαφέρεται περισσότερο για τα παιδια.. !!!!! Αυτααααα

Ζοριζομαστε πολυ οικονομικά ίσα ίσα βγαίνουμε.. Βοήθεια απο πουθενα κ φυσικα δεν θέλω κιόλας γιατι δεν θέλω να παρακαλαω η να στεναχωρω γονείς κλπ!! Μου φτάνει που ειμαστε γεροι πάνω απ όλα τα παιδάκια μας κ όλα τα υπόλοιπα εύχομαι να αλλάξουν προς το καλύτερο!!

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Διαφημίσεις

Σοφάκι τον γιοκα σου δεν τον έχω δει καθόλου!! Που μοιάζει;;

Της Σοφίας τον είχα δει μωρο πολυ στο φεις που έβαλε!!

Καλα της Μαρίας θεός τι να λέμε!!κουκλος με ματαρες!!

Τα αλλα κορίτσια μπαίνουν;; Η ζωη;;

Ποια κοπέλα ειναι έγκυος;; Δεν μπόρεσα να διαβάσω μνμ συγχωρεστε με!!!

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

καλημερα!!

λιακι χαιρομαι που τα κοριτσια σου τα χουν βρει μεταξυ τους!να σας ζησει και η νεοφωτιστη!εμεις καναμε ονοματοδοσια οταν γεννησα για να αποφυγουμε ολα αυτα που περιγραφεις...τα πεθερικα μου δεν ειπαν τιποτε η μαμα μου δε το χει χωνεψει ακομα χαχαχχα

η αννα ειναι εγκυος!!εχεικ αυτη αγορακι:D

κατα τ αλλα ο μανος ειναι ψιλοαρρωστος...μπολικες μυξες κ χθες δε κοιμηθηκε καλα...του βαζω ορο κ ελπιζω να το περασει ελαφρα.

πολλα φιλια σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

να¨μαι και εγωωωωωωωωωω...

περνουσα μια φαση που βαριομουν να μπω στο παρεντς αλλα την ξεπερασα ελπιζω χα χα χα...

αληθεια, δεν ειχα και τι να σας γραψω... από υγεια δοξα τω μεγαλοδυναμο μια χαρα. εμεις δεν εχουμε σχολειο κλπ οποτε αντε κανα συναχακι να μας πιασει το οποιο συνηθως εγω το μεταφερω διοτι εγω συναναστρεφομαι με πιο πολύ κοσμο.

ο μπεμπακος ειναι σουπερ! εχει βγαλει βεβαια 2 δοντια από τον 4ο μηνα και εκτοτε τιποτα παρα μονο σαλια. φρουτα ξεκιναμε μολις κλεισει και τον 6ο οποτε μετα τις 20/2. από υπνο συμπι σκιζουμε. σημερα τον σκουντηξα 2 φορες κατα τις 7.30 το πρωι για να δω αν ζει. κοιμαται και σχεδον μπρουμυτα, μου γυριζει και φοβαμαι. κοιμοταν από τις 10 το βραδυ σερι και οχι μονο αυτο... κοιμοταν ενω ηταν παπαρα από τσισα μεχρι τη μασχαλη. το καταλαβα μολις ξυπνησε κατα τις 8 το πρωι! ευτυχως μια χαρα.

ο Κωνσταντινος με στεναχωρει γιατι τσακωνεται συνεχεια με τον Αρη, βγαζει και κατι ζηλιες, κλαιει με το παραμικρο, ουρλιαζει και τσαντιζεται με το παραμικρο... ελπιζω ολα να ξεπεραστουν μολις αρχισει σχολειο! τι αλλα; α ναι.. ο Αρης εκανε τα χαρτια του για Κυπρο. αν φυγει θα λειψει 2 χρονια, σουπερ ε; ας οψεται η σκατοκριση γμτ!!!!!

Ελενακι ναι ο Α ειχε γενεθλια ευχαριστω για τις ευχες κοριτσι! Λιακι μου ολοι τα ιδια περναμε αστα... σου λεω ο δικος μου θα βαλει και μεσον για να ξενιτευτει! που φτασαμε...

καλημερα!!

καλως το μαρακι!καλοριζικα τα δοντακια κ καλη αρχη με τις στερεες!οσο για τη κυπρο τι να πω...ειναι κ η κριση στη μεση...ευχομαι να γινει το καλυτερο δυνατο!

ο μπεμπης μας ξενυχτησε χθες 2ο βραδυ στη σειρα...δε ξερω τι φταιει οι μυξουλες εχουν ελαττωθει,υποθετω δοντια αλλα δε βλεπω τιποτε στον οριζοντα...ελπιζω να επανελθει!

πολλα φιλια σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Καλημέρες!!!

Λιάκι δεν ξέρω σε ποιόν μοιάζει ο μπέμπης!!!

μάλλον στον άντρα μου πιστευω όμως!

Να σας ζησει και το ονοματακι της 2ης κουκλίτσας!!!

ε οι υποχωρήσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα δυστυχώς...:evil:

όσο για τα οικονομικά...άστα να πάνε....όλοι στα ίδια σκ@τά κολυμπάμε...

σύμπι....ένα έχω να σου πω....

ΑΣΕ ΜΑΣ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!

μου πετάς ένα σερί 10ωρου ύπνου και το λες σα να είναι το πιο φυσικό πράγμα του κόσμου!!!

όταν εγω κάνω πάρτυ στο σερί 2ωρο!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

ωχ Κύπρο ο Άρης???

αμάν....δεν παίζει να ακολουθήσετε???

τελικά με το γραφειο τι έγινε? έκανες τη συστέγαση που ελεγες?

Την κράτησα σπίτι σήμερα τη Βαλ...μου έκανε ένα 38,5 χθες...

έχει και λίγο βήχα και είπα να μην τη στείλω...

καλά είναι σήμερα ευτυχώς!

αλλά όλο κοντά στον μπέμπη πάει....για να δούμε....θα τη γλιτώσει ο μικρός???:rolleyes:

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα!!!!

συμπι μου δυστυχως δε νομιζω οτι παιζει να ακολουθησω τον Α γιατι 2 χρονια ειναι πολλα να εξαφανιστω από την αγορα! αντε μετα να μαζεψεις τους πελατες. και καλα με τα φυσικα προσωπα, με τις εταιρειες ομως οπως πχ με την τραπεζα που συνεργαζομαι τι θα γινει; αν βρουν αλλο δικηγορο σιγα μην με ξαναπαρουν 2 χρονια μετα :( θα δουμε, κατσε να φυγει πρωτα... βεβαια ποτε μην λες ποτε. αν η δουλεια πεσει πολύ μπορει και να παρω των ομματιων μου και μην τον ειδατε!

περαστικα στο Βαλεριακι... γιατι αρρωστησε μωρε; από τον σταθμο; εδω σε εναν ιδιωτικο παιδικο σταθμο τον περασμενο μηνα ειχαν κρουσμα μηνιγγιτιδας! αστα...

οσον αφορα στον μπεμπακο μου ειμαι τυχερη, κοιμαται το πουλακι μου! σημερα ξυπνησε 6.30, αυτη ειναι η ωρα του κανονικα, και ειχε κοιμηθει στις 21.30. τον ειχα ξυπνησει 23.00 να φαει βεβαια... ειναι πολύ γλυκας και τρελη φατσα... διακδικητικοοοοςςςςς.... επιμονος.....

Σοφακι καλημερες και σε σενα πολλες :P

για τη συστεγαση ειναι πολύ πιθανο αν και ο συναδελφος μου μου ειπε καποια στιγμη οτι παιζει να φυγει για ντουμπαι... ειναι παλαιστινιος και κατι προεκυψε εκει... τεσπα... τωρα θα παω στο λογιστη να δω τι γινεται και αν με συμφερει γιατι δεν θα μπορω να δικαιολογω πολλα εξοδα. πχ η ΔΕΗ ειναι στο ονομα του συναδελφου, το νερο το ιδιο κλπ. αληθεια η κουνιαδα τι κανει;

περαστικα στη βαλ σοφακι!μεχρι το πασχα ειναι η χειροτερη περιοδος για τις ιωσεις...στο σταθμο της ελλης πριν 15 μερες ειχαν 3 κρουσματα οστρακιας...ευτυχως δε κολλησε τιποτε.

μαρακι ριχνει κατι υπνους ο μπεμπακος ε?φτου φτου μη τον ματιασω!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

καλημερα!!!!

συμπι μου δυστυχως δε νομιζω οτι παιζει να ακολουθησω τον Α γιατι 2 χρονια ειναι πολλα να εξαφανιστω από την αγορα! αντε μετα να μαζεψεις τους πελατες. και καλα με τα φυσικα προσωπα, με τις εταιρειες ομως οπως πχ με την τραπεζα που συνεργαζομαι τι θα γινει; αν βρουν αλλο δικηγορο σιγα μην με ξαναπαρουν 2 χρονια μετα :( θα δουμε, κατσε να φυγει πρωτα... βεβαια ποτε μην λες ποτε. αν η δουλεια πεσει πολύ μπορει και να παρω των ομματιων μου και μην τον ειδατε!

περαστικα στο Βαλεριακι... γιατι αρρωστησε μωρε; από τον σταθμο; εδω σε εναν ιδιωτικο παιδικο σταθμο τον περασμενο μηνα ειχαν κρουσμα μηνιγγιτιδας! αστα...

οσον αφορα στον μπεμπακο μου ειμαι τυχερη, κοιμαται το πουλακι μου! σημερα ξυπνησε 6.30, αυτη ειναι η ωρα του κανονικα, και ειχε κοιμηθει στις 21.30. τον ειχα ξυπνησει 23.00 να φαει βεβαια... ειναι πολύ γλυκας και τρελη φατσα... διακδικητικοοοοςςςςς.... επιμονος.....

Σοφακι καλημερες και σε σενα πολλες :P

ναι χτύπα κι άλλο συμπι....

εμένα οι μαύροι κύκλοι κοντευουν να φτασουν στο σαγόνι....

χθες ξύπνησε:

1:30-3-4:30-6-7-8 και 9:30 σηκώθηκε....

και αρκετες φορές στα ενδιάμεσα νιαούριζε για την πιπίλα που του έφευγε...

να μην αναφερω και τη δυσκοιλιότητα του....απο τότε που ξεκίνησα την αποχή, περνάνε και 5 μέρες για να ενεργηθεί...

ναι όντως συμπι....

αν φύγεις η επιστροφή θα είναι δυσκολη...

βέβαια παίζει να δουλέψεις Κύπρο και να μείνετε εκεί!!! εεε???

μπα η Βαλ δεν αρρωστησε απο τον παιδικό....απο το στραβό της το κεφάλι αρρωστησε...συνεχεια περπατάει ξυπόλητη, το βραδυ είναι μονίμως ξεσκέπαστη όταν κοιμάται....ε δε θέλει πολυ....

πάντως απ'οτι φαίνεται ένας περαστικός πυρετάκος ήταν...

αχ μη μου λες για μηνιγγίτιδα....τη φοβάμαι πάρα πάρα πολύ!!!

έχω χάσει 3 φίλους μέσα σε μια εβδομάδα....:(

περαστικα στη βαλ σοφακι!μεχρι το πασχα ειναι η χειροτερη περιοδος για τις ιωσεις...στο σταθμο της ελλης πριν 15 μερες ειχαν 3 κρουσματα οστρακιας...ευτυχως δε κολλησε τιποτε.

μαρακι ριχνει κατι υπνους ο μπεμπακος ε?φτου φτου μη τον ματιασω!

ευχαριστώ πολύ Σοφάκι!

οστρακιά???????

έλεος!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

εχεις χασει φιλους απο μηνιγγιτιδα; παναγιτσα μου! φτου φτου φτου... καλε η Βαλ δεν κρυωνει που κυκλοφορει ξυπολυτη ουτε που ξεσκεπαζεται. ο παιδιατρος μου ειναι κατηγορηματικος σε αυτο! χρειαζεται ιος και μονο!

ναι Σοφακι μου κοιμαται ο μπεμπακος δοξα τω θεω! συμπι δεν παιζει το μονιμα στην Κυπρο γιατι δεν μπορει και ο αρης!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...