Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Makelen είπε:

Τα 5ης μέρας μπαίνουν 5η μέρα και τα 6ης μπαίνουν 6η μέρα. Ή και λίγο αργότερα σε ώρες. Όχι νωρίτερα απ' όσο ξέρω. Τώρα τι έπαιξε με αυτό τον γιατρό.. δεν έχω καταλάβει!! 

Προτιμούσε λέει να με πάει με τροποποιημένο κύκλο με προετοιμασία δλδ ενδομητρίου με φάρμακα (όχι φυσικά όπως ήμασταν μετά την ωοληψια) για να το βάλει 5η ημέρα. Κάπως τώρα μετράω τις μέρες που σου είπαν εσένα κ εμένα κ έχω καεί. Είναι κ αργά🤣 

Προσπαθησε να χαλαρώσεις! Μη κάνεις τα καλα τα δικά μου που κοιμήθηκα 2 ώρες πριν τη χοριακη. 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρες!!!

μόνη με το γιόκα μου....ο οποίος λίγο με κούρασε το βραδυ....πονάει η κοιλίτσα του ή αν μας έρχεται κανένα δόντι άραγε???

θα δείξει...

Ευχαριστώ Σοφάκι μου! Πριν λίγο έδειξε στην τιβί κάτι από την εταιρεία βιξ για παιδιά αλλά δεν το πρόλαβα, είδα σπρέυ για 6 ετών και άνω αλλά είδα και κάτι άλλο, κρέμα παιδική ήταν? δεν το πρόλαβα. νόμισα αρχικά ότι αυτό εννοούσες. έχω ένα λαδάκι της απιβίτα με αιθέρια έλαια για το κρυολόγημα αλλά είναι από 3 ετών και άνω, οπότε θα κοιτάξω αυτό της μουστέλα που μου παράθεσες. ωστόσο εσύ έχεις παραγγείλει από εκεί?? από μια ματιά που έριξα έχει καλές τιμές!!!

εχω παραγγείλει πολλές φορές απο εκεί Νεκ μου!

πάντως καλύτερες τιμές έχει το healthzone!

βεβαια ειναι πολύ αστείο γιατί αυτοί στέλνουν την παραγγελία μέσα σε κουτιά απο παπούτσια!!! χαχαχαχαχαχα!!!!

για την αποχή που έλεγα θα γράψω χθες....

είναι σχεδόν 20 μέρες που την άρχισα....το αιματάκι σταμάτησε αμέσως αλλά οι βλέννες παραμένουν...απο χρώμαα είναι μια χαρά τα κακά του αλλά οι βλέννες, πάρα πολλές...

αυτό που με στεναχωρεί και προβληματίζει στην όλη υπόθεση είναι η συμπεριφορά του παιδιάτρου μου...

ο οποίος θεωρεί οτι οι βλέννες δεν πειράζει αν υπάρχουν....μόνο αν πονάει και έχει αίμα ανησυχούμε λέει...

μόνη μου θα πρέπει να βγάλω πάλι άκρη εν ολίγοις...

και υποψιάζομαι οτι την άλλη εβδομάδα στο ραντεβού μας, θα μου πει να ξεκινήσουμε στερεές...καλά όχι οτι αν το πει θα το κάνω αλλά λέμε...θα ήθελα να υπάρχει μια σύμπνοια απόψεων...

Νεκ αν μπορείς στείλε μου τη λίστα που έστειλες στην Αγγελική...

γιατί μπορεί να είχα πάρει μάστερ στην αποχή με τη Βαλ αλλά αυτή τη φορά κάτι αισθάνομαι οτι ξεχνάω να κόψω!!!

χαχαχαχαχαχαχα!!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αλό!!!

άντε βρε κορίτσια , που είστε???

το κλείσαμε το καφέ???:(

εμείς εδώ...δεν ηρεμούμε ποτέ...

μας αφήνει το ένα, μας πιάνει το άλλο...

ο μπέμπης απ'οταν άρχισα την αποχή, με το ζόρι να κάνει 1 φορά την ημέρα κακά...οι βλέννες παραμένουν...

και απο χθες μου έχει γεμίσει κοκκινα σπυριά σε όλο το σωμα και τα πόδια, τα οποία όμως φευγουν και μετα βγαινουν σε άλλα σημεία...

τι να πω...

ευτυχως εχει ψιλοστρωσει με τον ύπνο...2 το πολύ 3 φορές να ξυπνησει το βραδυ...θα μου πειτε πολύ είναι...αλλά για μένα είναι πολύ καλά!!!

εχω μπλέξει με δουλειές και δεν προλαβαίνω ρε γμτ....

πρέπει να παρω και τηλ στον παιδικό της Βαλ να της τριξω λίγο τα δόντια της ιδιοκτητριας για τη διατροφή....

ρε παιδια αν έχει το Θεό της, την προηγούμενη εβδομάδα τους έδωσε για πρωινό, ΠΟΠ ΚΟΡΝ!!!!!!!!!!

αν είναι δυνατόν!!!

μάλλον αυριο θα την πάρω όμως να της τα χωσω λίγο...

σας φιλώ!!!

μπείτε να πείτε κανένα νέο!!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερα κοριτσακια!!!!!!!!!! εχετε εξαφανιστει...τεσπα, θα μονολογησω!!!!! την αλλη βδομαδα θα κλεισω τον 6ο κ θα μπω στον 7ο, ειμαι στα +7 κιλα, θα μπορουσα κ καλυτερα πιστευω να τα εχω παει με τα κιλα...ο μπεμπης ειναι μια χαρα, καναμε πριν 2 βδομαδες τον ΄β επιπεδου, ολα καλα...η μικρη συνεχιζει να ταάιπωρειται απο ιωσεις κ συγκεκριμενα ωτιτιδες, μας εχει θερισει κυριολεκτικα ο παιδικος αλλα περναμε καλα κ συνεχιζουμε οσο δεν κανει κατι πιο σοβαρο, εννοω πυρετους κ τετοια...εγω σε 1,5 μηνα περιπου σταματαω το σχολειο κ τοτε θα επιδοθω σε δουλειες για τον ερχομο του Αλεξανδρου μας, με το καλο!!!!!! Αυτα τα δικα μου νεα, ευχομαι να ειστε ολες καλα...φιλια...

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

καλημερα τι κανετε?

σοφακι ελπιζω να τους τα πες ενα χερακι στοπαιδικο...μα ποπ κορν?πως τους ηρθε?

αννα με το καλο πλησιαζει ο καιρος που θ αγκαλιασεις τον αλεξανδρο σου!(πολυ ωραιο ονομα!!)

η ελενιτσα εχει καιρο να μπει...ελενιτσα ολα καλα?

εμεις καλα η ελλη λιγο συναχωμενη, εχουν σταματησει τα πολλα "ατυχηματα" για μια βδομαδα τα πηγαιναμε περιφημα χθες ξανακυλισε ομως...ελπιζω να ναι προσωρινο.τα μεσημερια που κοιμαται ο μανος προσπαθω και περνω χρονο μαζι της μιλαμε παιζουμε ειχε βελτιωθει η κατασταση...μακαρι να μην εχουμε τα ιδια παλι.

πολλα φιλια σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλημέρα!!!

καλημερα κοριτσακια!!!!!!!!!! εχετε εξαφανιστει...τεσπα, θα μονολογησω!!!!! την αλλη βδομαδα θα κλεισω τον 6ο κ θα μπω στον 7ο, ειμαι στα +7 κιλα, θα μπορουσα κ καλυτερα πιστευω να τα εχω παει με τα κιλα...ο μπεμπης ειναι μια χαρα, καναμε πριν 2 βδομαδες τον ΄β επιπεδου, ολα καλα...η μικρη συνεχιζει να ταάιπωρειται απο ιωσεις κ συγκεκριμενα ωτιτιδες, μας εχει θερισει κυριολεκτικα ο παιδικος αλλα περναμε καλα κ συνεχιζουμε οσο δεν κανει κατι πιο σοβαρο, εννοω πυρετους κ τετοια...εγω σε 1,5 μηνα περιπου σταματαω το σχολειο κ τοτε θα επιδοθω σε δουλειες για τον ερχομο του Αλεξανδρου μας, με το καλο!!!!!! Αυτα τα δικα μου νεα, ευχομαι να ειστε ολες καλα...φιλια...

τέλεια βρε Αννούλα!!!

και τι ωράίο όνομα το Αλέξανδρος!!!

καλό υπόλοιπο να έχεις και με το καλό να πάρεις αγκαλίτσα το μπεμπάκο σου!

μια χαρα εισαι απο κιλά βρε!!!

για τη μικρή έχεις σκεφτεί μήπως της κάνεις ομοιοπαθητική?

εγώ το σκέφτομαι πολύ σοβαρά....

καλημερα τι κανετε?

σοφακι ελπιζω να τους τα πες ενα χερακι στοπαιδικο...μα ποπ κορν?πως τους ηρθε?

αννα με το καλο πλησιαζει ο καιρος που θ αγκαλιασεις τον αλεξανδρο σου!(πολυ ωραιο ονομα!!)

η ελενιτσα εχει καιρο να μπει...ελενιτσα ολα καλα?

εμεις καλα η ελλη λιγο συναχωμενη, εχουν σταματησει τα πολλα "ατυχηματα" για μια βδομαδα τα πηγαιναμε περιφημα χθες ξανακυλισε ομως...ελπιζω να ναι προσωρινο.τα μεσημερια που κοιμαται ο μανος προσπαθω και περνω χρονο μαζι της μιλαμε παιζουμε ειχε βελτιωθει η κατασταση...μακαρι να μην εχουμε τα ιδια παλι.

πολλα φιλια σε ολες!

μάλλον σημερα θα παρω στον παιδικό Σοφάκι....

και το χειρότερο είναι οτι το συζητούσα με μαι κοπέλα που στέλνει κια υτη εκεί το παιδί της και τι μου είπε???

"α εμένα δε με πειράζει γιατί κι εγω της κόρης μου τέτοια της δίνω να τρώει...."

έλεοςςςςςς!!!!!!!!!!!!!

όσο πιο πολύ ασχολείσαι με την Έλλη τόσο θα ηρεμεί...της έχεις λείψει ρε συ...

κι εγω βλέπω τη Βαλ που μου επιτίθεται όταν έχει νεύρα αλλά την καταλαβαίνω...

πάντως το πρωί όταν φεύγει για το σχολείο, μου λέει:

"γεια σου μαμά, σ'αγαπώ! να προσέχεις τον μπεμπούλη μας ε???"

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα σας!!!!τι μου κανετε? εμεις εδω τρεχουμε και δεν φτανουμε.....ο Μαρινακος μου εκει που ειπε να συνελθει στελνουν ολες οι ασυνειδητες μαμαδες τα αρρωστα παιδια τους σχολειο και αρρωστησαμε ξανα με αποτελεσμα να ξανα φουντωσει η στοματιτιδα και να προσπαθει με την πιπιλα να εξαπλωθει......δεν ειναικαι ευκολο να φυγει!!!!Τα πηρα τοσο πολυ....που πηρα τις πιπιλες και τις κουρεψα με το ψαλιδι...και ευτυχως ο Μαρινακος το πηρε πολυ ομαλα....λεγοντας του πως τις εφαγε το ποντικι...και τις πεταξε απο μονος του στα σκουπιδια..!!!!δεν την παλευα αλλο ....δεν μπορουσα να ξαναπερασω ολο αυτο ξανα .....!!!!Καλα περιττο να σας πω ποσο πληρωθηκα για τον προηγουμενο μηνα στην δουλεια μου για το χρονικο διαστημα...7με 31 δεκεμβρη........200?!!!!!χωρις δωρο το οποιο ηταν 30 ? και τις Κυριακες που θα τις πληρωθουμε αυτον τον μηνα!!!!!εχω ξεπατωθει στην δουλεια και κοιτατε πως μας ανταμοιβουν!!!αφηστε που απ την κουραση εκανα να αδιαθετησω 40 μερες.....με ειχε πιασει πανικος!!!!

Τεσπα.......εσεις πως ειστε?τα παιδακια σας? κατι διαβασα συνοπτικα.......επισης να πω και τα καθυστερημενα Χρονια Πολλα σε οσους γιορταζαν!!!!να ναι παντα γεροι.......

τα αλλα μου τεκνα μια χαρα.....η Ευη μου εχει βελτιωθει παρα πολυ...κανει τελεια γραμματα...ειναι πολυ ευχαριστημενη η δασκαλα της και φυσικα και εγω.....απο μονη ετσι δεν την πιεσε κανενας.....μονο εχει ενα θεματακι οταν διαβαζει γιατι δεν βλεπει καθαρα οποτε αυτη την εβδομαδα θα την παω στον οφθαλμιατρο οπωσδηποτε.......αυτα τα νεα μας......θα προσπαθησω να μπω ξανα και αυριο......φιλια σε ολες.....

θα κρατησω αυτο που ειπατε για το κρεμμυδι........για την κρεμα τυπου βιξ δεν την συστηνω διοτι απαγορευεται δια ροπαλου σε παιδακι κατω των 2 ετων να τα χρησιμοποιει!!!αααα Μαρακι για την αφυδατωση...επειδη δεν ετρωγε ο μικρος τιποτα τον κρατησαν μεσα για να ενυδατωνεται με ορους....αυτα!!!!!

Καλημέρα!!!

Λενιώ πολλή κούραση ε? κουράγιο...

περαστικά στο Μαρινούλη!!!

τρελά λεφτά σας δίνουν στη δουλειά ε? σα δεν ντρέπονται λέω εγώ...

μπράβο και στο Ευάκι σου για την πρόοδο της!

η κρέμα τύπου βιξ που λέω είναι καταλληλη και για νεογέννητα ρε συ!

εγω εδω....στο χορό της αυπνίας...

ο μπεμπίτος το βραδυ δεν παλεύεται....

ανα 1 ωρα ξυπνήματα...

έμαθα και ένα τρομερά δυσαρεστο νέο προ ολίγου και ταράχτηκα...

ο αρραβωνιαστικός μιας φίλης είναι πολύ άσχημα....με πολύ λίγες ελπίδες επιβίωσης...ουφ...

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερα κ απο μενα!

ελενιτσα μπραβο στο μαρινουλη που εκοψε τη πιπιλα!καλα για τα λεφτα που σου δωσανε δε θα σχολιασω...

σοφακι δε σ αφηνει να κοιμηθεις ο μπεμπης ε?που θα παει θα μεγαλωσει κ ισως φτιαξει.

εμεις ολοι καλα...αυριο δεν εχουμε σταθμο ειναι αργια επισης δε θα χουμε ουτε ρευμα γιατι κανουνε εργα στη γειτονια και θα το κοψουνε για 8 ωρες...στη μαμα μου θα τη βγαλουμε.ειναι η 2η φορα μεσα σ ενα μηνα αμαν πια!

πολλα φιλια σε ολες!!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

καλημερα, καλο μηνα!!που ειστε ολες?

σοφακι πως τα πατε με το μπεμπη?εφτιαξε καθολου ο υπνος του?

μαρακι εσεις ολα καλα?ξεκινησατε κρεμουλες?

ελενιτσα τι κανουν τα βλασταρια σου?

εμεις ολοι καλα...προχθες κλεισαμε τον 5ο και ξεκινησαμε σιγα σιγα φρουτακια...εδωσα χθες μηλο αχλαδι εφαγε 4-5 κουταλιτσες κ μετα εκλειγε κ εφτυνε το υπολοιπο....δε θελω ν απογοητευτω αρχη ηταν πρωτη μερα φανταζομαι θελει λιγες μερες να συνηθισει....αλλα αν υποψιαστω οτι θα βγει κ αυτος κακοφαγος θα πεθανω!!!να δουμε σημερα πως θα τα παμε...

κανονιζουμε και τα της βαπτισης αποφασισαμε να την κανουμε τον αλλο μηνα μεσα στη βδομαδα θα παμε να κλεισουμε την εκκλησια...πηραμε και τα βαπτιστικα(ο αδερφος μου θα ττον βαφτισει αλλα δε θελουμε να επιβαρυνθει οποτε τα πηραμε εμεις μονο το σταυρο του ειπα να παρει) εχω βρει και προσκλητηρια μπομπονιερες...αυτες τις μερες θα παμε να δουμε και για φωτογραφο(εχω ακουσει τρελες τιμες:evil:)

αυτα τα λιγα...περιμενω να διαβασω νεα σας!

πολλα φιλια!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Καλημερα σας......ρεπαρω σημερα και ειπα να μπω να μιλησουμε λιγο...τι κανετε?

Σοφουλες , Μαρακι....οι υπολοιπες καλε μπειτε να δωσετε σημεια ζωης?

Μαρακι να χαιρεσαι και τον συζυγο για χθες...αν θυμαμαι καλα ειχε γενεθλια εεεεεε???!!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!

Σοφάκι με το καλό να γίνει η βάφτιση σας και καλή αρχή με τις στερεές!!!

Ελενάκι κάποιο κόλλημα είχε φάει το σύστημα μου φαίνεται γιατι δε μου εμφάνιζε καθόλου οτι είχατε γράψει!!! οπότε που να δω οτι είχες όρεξη για κουβεντούλα!!! χαχαχαχα!!!

σύμπιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!

που είσαι βρε?????????????????

εμείς εδώ τα ίδια....

ο μπέμπης αντί να φτιάχνει τον βραδυνό του ύπνο, όσο πάει και χειροτερευει...ανα 1,5 ωρα ξυπνήματα το βραδυ...χθες απο τις 2:30 μέχρι τις 4:30 ξυπνούσε ανα 10λεπτο....

περιττό να πω οτι είμαι λιώμα έτσι???

νεογέννητο κοιμόταν πολύ καλύτερα!!!

τεσπα....δεν έχει νόημα να γκρινιάζω...απλά για άλλη μια φορά θα κάνω υπομονή...που θα παέι....θα στρωσει!!! (ελπίζω σύντομα!!!)

κατά τα άλλα, περνάμε πολύ καλά!

η Βαλ πέρασε μια φάση που κατουριόταν πανω της....προφανώς για να τραβήξει το ενδιαφέρον...το ξεπεράσαμε συντομα ευτυχως...

τωρα ειμαστε στη φάση που αντιγράφει βλακείες απο το σχολείο και τις αναπαράγει...ευτυχως με καναδυο τιμωρίες, έχει περιοριστεί πολύ το φαινόμενο...παρολαυτα υπάρχει και με ενοχλεί...

καλά για το σχολείο της τι να πω....αν δεν είχαν το σχολικό που με βολευει, χαλαρά θα την είχα αλλάξει...

οκ μαθαίνουν πράγματα και κάθε εβδομάδα ασχολούνται με κάτι διαφορετικό αλλά η διατροφή είναι μεγάλο αγκάθι....

προχθες για δεκατιανό ΄'εφαγαν σοκολατάκι!!! έλεος δηλαδή...

συν οτι όταν ένα αγοράκι, το πιο φασαριόζικο του σχολείου, τράβηξε τις κοτσίδες της Βαλ, η δασκάλα αντί να το μαλώσει τι έκανε?????? έβαλε τη Βαλ να του τραβήξει το αυτί!!!!!!

ουφ.......

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερα και καλη μας εβδομαδα!!

σοφακι για πες γιατι μ ενδιαφερει πως το ξεπερασατεμε τη βαλ που κατουριοταν πανω της?ενω ειχε φτιαξει το θεμα με την ελλη-για λιγο-εχουμε παλι τα ιδια...τα τσισα τα κανει στη λεκανη με τα κακα εχουμε θεμα...κ ασχολουμαστε ολη την ωρα μαζι της,τι αλλο να κανουμε?

για τη δασκαλα του παιδικου τι να πω..παιδαγωγικοτατη μεθοδος αυτη:evil:

ο μπεμπης μας τα παει μια χαρα με τα φρουτα τωρα τρωμε μηλο αχλαδι και μπανανα καλα τρωει κοψαμε αυτο το γαλα...τελος του μηνα θα ξεκινησουμε και λαχανικα.κλεισαμε και τη βαφτιση μας στις 10 μαρτιου...και τρεχουμε:D

φιλια πολλα σε ολες!!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Σοφάκι ρωτησα τη δασκάλα στον παιδικό και μου είπε να το αγνοήσω σαν γεγονός και να μην το κάνω θέμα, ώστε να δει οτι δε μας τραβάει την προσοχή με αυτό...

οπότε καθε φορά που κατουριόταν πάνω της, απλά την άλλαζα και τέλος...δεν έδινα καθόλου σημασία, λες και δεν είχε γίνει κάτι....

όταν προσπαθούσε να με προκαλέσει και με ρωτούσε απο μόνη της αν αυτό που έκανε ήταν σωστό, της έλεγα οτι επειδή είναι μεγάλο κορίτσι δεν το περίμενα να το κάνει αλλά οκ....αφού εγινε, αλλαζουμε ρούχα και τέλος...

σε 3 μέρες το έκοψε!

πολλές φορές την έστελνα να ντυνεται μόνη της αφού την καθάριζα, ώστε να δει οτι δε θα έχει την προσοχή μου ούτε για το ντύσιμο και οτι δεν κερδίζει κάτι...

Μπράβο στο Μάνο!!!!

και με το καλό να παρει και επίσημα το ονοματάκι του!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...