Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , dimi.tra είπε:

Τελικά εσυ κορίτσι τι είδατε στον υπέρηχο; Συγγνώμη αν το έγραψες κάπου και δεν το είδα. Η εμφύτευση δεν σημαίνει αυτόματα τελειομηνη εγκυμοσύνη, ούτε το τέλειο έμβρυο σημαίνει πως δεν θα υπάρξουν επιπλοκές. Εσυ είχες μεταφέρει ελεγμένη βλαστοκύστη;  

Δυστυχώς δεν κατάφερε να δει κάτι αξιόλογο, έναν μικρό ενδομητριο σάκο με το ζόρι  οπότε χθες σταμάτησα τα φάρμακα και σήμερα έχω αίμα. Με χοριακη 3900 την μια μέρα και την επόμενη με έπιασε αιμορραγία με πήγματα. 
      Αυτή η προσπάθεια θεωρείται αυτόματη αποβολή όπου κατά κύριο λόγο οφείλονται σε έμβρυα με χρωμοσωμικες ανωμαλιες. 
      Οχι δυστυχώς δεν έχω μεταφέρει ελεγμένη βλαστοκύστη εως τώρα αλλά σκέφτομαι να το προτείνω στον γιατρό πριν την επόμενη ετ. 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσάκια , ευχαριστώ για τις ευχές για το αντράκι μου .

Και να ευχηθώ κ εγώ για τον Σαββα της Ευμο, να τον χαίρεστε κοπέλα μου, να είναι γερός και πολύχρονος.

Σοφακι μου περαστικά στη Βαλ , ελπίζω να είναι ήδη καλλίτερα και να μην ταλαιπωρηθείτε άλλο.

Μαράκι μου περαστικά κ σε εσάς . Τι να πω για τις παλιοαρρωστιες μες το πρόγραμμα είναι τουλάχιστον να περνανε γρήγορα .

Σοφακι ωραία στο σταθμό, μπράβο και του χρόνου. Ο μικρούλης σου τι κάνει ?

Λενιω καλή αρχή στη δουλειά ! Κρεατάκια ο Μαρινουλης ? Καλή επιτυχία για την επέμβαση και πολλά φιλιά σε όλα τα ζουζούνια σου.

XwAPp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα σας κορίτσια,

Χάθηκα ξέρω αλλά δεν ήμουν στα καλύτερά μου,

Λίγο πριν δώσουμε τα προφορικά έβγαλαν μια λίστα με 20 άτομα με το μέσο όρο τους και δεν μας δόθηκε καν η ευκαιρία να ολοκληρώσουμε την προσπάθειά μας με τα προφορικά. Δεν ανάρτησαν καν τι βαθμούς γράψαμε. Δεν το συζητούσα με κανένα και ακόμα δε θελω. Γι'αυτό και δεν έμπαινα. Δεν ξέρω ακόμα τι απέγινε, δεν ξαναρώτησα καν, τι σημασία έχει.. προκάτ ήταν..Αθάνατη Ελλάδα..ένα καλοκαίρι ολόκληρο χωρίς Σαββατοκύριακα στα σκουπίδια. 27 Μαίου με 30 Οκτώβρη, 14 ώρες τη μέρα διάβασμα. Τι να πω! Το μόνο που έμαθα είναι ότι μια βδομάδα μετά "κάποιοι" μπήκαν στο ΝΣΚ και τα έκαναν λίμπα και πέταξαν μπογιές στους τοίχους κλπ...Τα φροντιστήρια μόνο κόστιζαν 2.000€, οπότε αυτοί που πήγαν φαντάζομαι δεν ήταν ευτυχισμένοι (τουλάχιστον γλύτωσα τέτοιο χαράτσι).

Αυτά. Σας διάβαζα που και που...Ευχαριστώ για τη στήριξη και το ενδιαφέρον σας όλο το καλοκαίρι. Ανακάμπτω και θα επανέλθω ψυχολογικά. Φταίει που τα έδωσα όλα. Δοκίμασα από πάγωμα ως την πλήρη απογοήτευση... Την παλεύω όμως..έχω και το κοριτσάκι μου να με κάνει να χαμογελάω και βέβαια τον αντρούλη μου που με στήριξε πολύ, με τα λόγια αλλά και με τη σιωπή του. Και κυρίως με την αγάπη του. Όλο αυτό με έχει πεισμώσει και έτσι το άφησα πίσω μου και την παλεύω να σώσω το γραφείο μου με νύχια και με δόντια γιατί είχε πάει και πίσω τόσους μήνες αλλά και γιατί δεν έχει δουλειά βέβαια. Προσπαθώ να κάνω ανοίγματα όπου μπορώ αλλά η αγορά είναι τόσο ψόφια που όλα πέφτουν στο κενό και μένουν στα λόγια.

Αυτά.

Τόσο διαφορετικό κλίμα από το δικό σας, καταλαβαίνω...γι'αυτό και δεν έμπαινα να μη σας πρήζω με τόσο άσχετα.

Επί των μαμαδίστικων...μπήκαμε και στον ΕΟΠΥΥ οι δικηγόροι και αλλάξαμε παιδίατρο. Δεν είχαμε κανένα ιδιαίτερο δέσιμο με την πρώην ούτε παρακολουθούσε κάτι, ήταν και πολύ φιλο-φαρμακού και με ταλαιπορούσε να ψάχνω τι να δώσω και τι να μη δώσω(σχεδόν ποτέ δεν έδινα). Και γενικά προωθούσε τα ακριβότερα φάρμακα και κρέμες (με παραμπενς και τα τοιαύτα...). Μας αντιμετωπίζουν προς το παρόν λίγο με τουπέ οι γιατροί και ουφ εσείς απ'τον ΕΟΠΥΥ...μπιχ...αλλά θα το συνηθίσουμε κι εμείς κι αυτοί. Είχαμε ένα αλλεργικό από τα χαλιά (απ'ότι κατάλαβα) και πέταξε καντήλες η μικρή και αναγκαστήκαμε να πάρουμε σταγόνες ζιρτέκ. Εσείς με το θέμα ΕΟΠΥΥ πως πάτε? Για τέτοιες αλλεργίες έχετε ακούσει?

eNortjKzUjI0NDUxNlOyBlwwFXIC0Q,,99.png

καλημερα!

Στεβη μου συναγωνιστρια ποσο σε καταλαβαινω δεν μπορεις να καταλαβεις! και εγω στα μαυρα μου τα χαλια ειμαι ετσι οπως μας καταντησαν. τωρα καταλαβα οτι εδινες για ΝΣΚ... λυπαμαι που σας αντιμετωπισαν κατ'αυτον τον τρόπο αλλα ειναι σχεδον ευρεως γνωστο οτι προωθουνται αυτοι που φοιτουν σε συγκεκριμενα φροντηστηρια αφενος και αφετερου τεκνα δικαστων κλπ κλπ. κουραγιο και δυναμη σου ευχομαι να αντιμετωπισεις τα οσα δυσκολα ερχονται. εγω το δηλωσα... δικηγορος θα ειμαι και το 2013 για το 2014 δεν ξερω. φαντασου οτι ειπα στον Α να ψαξει για θεση στο εξωτερικο. μπορει να φυγω και εγω μαζι του αν τα καταφερει, δεν ξερω ακομα... σκεφτομαι ακομα και να ξενοικιασω το γραφειο γιατι σε λιγο ουτε αυτο δεν θα μπορω να συντηρησω :cry:. πως ημασταν και πως γιναμε!

Ελενακι μου συγχαρητηρια για τη δουλεια. δυσκολο στις μερες μας να προσληφθεις καπου και μπραβο που τα καταφερες!

Συμπι μου τα παιδακια σου πως ειναι; εμεις ευτυχως ολα καλα απλα συναχι εχουμε. ο Κων/νος κανει προληπτικα και αερολιν πρωι βραδυ αλλα κατα πως φαινεται ειναι σε αποδρομη. ο μικρουλης εχει μυξουλες και ολο κοιμαται το μαναρι μου!

Καλημερααααα

« Είπε καλημέρα θα ‘ ναι ωραία μεραααα»:D χαχα έτσι λένε στον παιδικό το πρωί …

Ρεπό σήμερα και είναι απόλαυση να έχεις το πρωινό ελεύθερο .

Stevy μου δεν νομίζω να έχουμε μιλήσει (δε μπαίνω κ εγω συχνά) Μεγάλη απογοήτευση να εχεις αφιερώσει τόσο χρόνο , τόση προσπάθεια και τελικά κάποιοι με μέσο να σου παίρνουν τη θέση .

Ήξερες ή είχες ακούσει ότι μπορεί τα αποτελέσματα να ηταν προκατασκευασμένα ? Και σορρυ αλλά δεν ξέρω για τι έδινες εξετάσεις ?

Πως είστε σήμερα ? Τα μικρακια ?

Εμείς σήμερα είχαμε λιγο μπούκωμα και πράσινες μύξες, κακό σημάδι, ελπίζω το σκ που θα είναι σπίτι να ανακάμψει.

Παω για δουλίτσες , άντε καλημέρα μας και καλό ΣΚ.

XwAPp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα Κατερινακι! καλη ξεκουραση σημερα :)

ολα καλα οι μυξες τελικα ειναι παιχνιδακι και ελπιζω να σταματησετε εκει! σημερα εχει ωραια μερα και το ιδιο προβλεπεται για αυριο. καιρος για πλυντηρια χα χα χα χα :)

Καλημέρα στα γρηγορα απο μένα γιατι όπως ειπε η συμπι...καλή μερα, ωραα για πλυντηρια!!!

αν και χθες ξεμπέρδεψα με το σιδερο, άντε ξανα απο την αρχη!

Στέβη μη στεναχωριέσαι ρε συ...

καταλαβαίνω την απογοητευση σου που έκανες τόσο κόπο....δεν ξέρω τι είναι αυτό για το οποίο έδινες αλλά Ελλάδαα και αξιοκρατία δεν πάνε μαζί όπως ξέρουμε δυστυχώς...

το Βαλεριάκι μου ευτυχως οκ, με λίγο βηχα μεν αλλά αυτό τον βηχα τον έχει 2 μήνες!!!

απο Δευτερα επιστροφη στο σχολείο!

ο μπεμπίτος μια χαρα!

λίγη γκρινίτσα αλλα οκ...

μάλλον θα αρχισω αποχη απο γαλακτοκομικά γιατι με προβληματίζουν τα κακά του...παλιά μου τέχνη κόσκινο εν ολίγοις...:tongue:

ρε συ συμπι, πήγε χθες η κουνιαδα σε δικηγόρο...και της φούσκωσε τα μυαλά πιστευω...της έλεγε οτι πρέπει να της νοικιάσει ο άντρας της σπίτι και να της δίνει τουλάχιστον 700 ευρω διατροφή...

δε στέκει μου φαίνεται...

800 ευρω είναι ο μισθός του...

έχεις καμία αποψη περί του ποσού?

βασικά πιο πολύ με ενδιαφέρει τι ακριβως περιλαμβάνει αυτό το πόσο...

δηλαδη υπολογιζεις φαγητο-ρούχα-δραστηριοτητες του παιδιού....τι άλλο?

σε έχω ζαλίσει ε??????

Κατερίνα φουλ ορο...πράσινη μυξα, λίγο ύποπτο...να το προλάβεις μην κατεβει παρακατω...

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

σιγα μην της δινει 700 ευρω και να της νοικιασει σπιτι με μισθο 800 ευρω! και με τι θα ζησει ο πρωην; δεν παει καλα ο τυπος πες της... ας υπολογιζει κανα 300 αρι με 400 αρι και να ειναι και ευχαριστημενη! Στεβη εσυ τι λες καλη μου συναδελφε;

ειναι πολλες οι συνισταμενες.... κατ αρχην αν ειναι νεα και γερη (που ειναι) το δικαστηριο θα την κρινει ικανη να δουλεψει οποτε αλλαζουν πολλα πραγματακια εκει. το δικαστηριο θα εκτιμησει τις αναγκες του παιδιου, τα εισοδηματα εκατερωθεν, την προσφορα του καθε γονεα σε ποσοστα κλπ κλπ... εγω αν ημουν δικαστης σου λεω ότι θα εβγαζα 300 με 400 ευρω στην καλυτερη...

καλημερα κ απο μενα!

στεβυ λυπαμαι πολυ που πηγε ο κοπος σου στραφι αλλα οπως ειπαν και τα κοριτσια ελλαδα και αξιοκρατια δε νοειται...αφιερωσες πολυ χρονο και ειναι κριμα που δε περασες.

σοφακι παλι αποχη ε?μονο να φανταστω μπορω ποσο δυσκολο ειναι...

μαρακι κατα καιρους μου περνα κ μενα η ιδεα του εξωτερικου αλλα φοβαμαι να το κανω...εδω για επαρχια σκεφτομαστε και παλι δε μας βγαινει.

τα παιδακια μου καλα η ελλη σχολειο κ ο μπεμπης εδω παρεουλα...

σας φιλω!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

στεβυ αυτο με τα χαλια και τις αλλεργιες καπου το χω ξανακουσει...εγω προσωπικα δε στρωνω κ ενας απ τους λογους ειναι αυτος.ελπιζω να μην εχετε τετοιο θεμα.οσο για τον εοππυ αστα βραστα...παλι οι φαρμακοποιοι εκανανν αναστολη πιστωσης στους ασφαλισμενους...για πολλοστη φορα...οποτε τι να πεις...ενα χαλι!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

σιγα μην της δινει 700 ευρω και να της νοικιασει σπιτι με μισθο 800 ευρω! και με τι θα ζησει ο πρωην; δεν παει καλα ο τυπος πες της... ας υπολογιζει κανα 300 αρι με 400 αρι και να ειναι και ευχαριστημενη! Στεβη εσυ τι λες καλη μου συναδελφε;

ειναι πολλες οι συνισταμενες.... κατ αρχην αν ειναι νεα και γερη (που ειναι) το δικαστηριο θα την κρινει ικανη να δουλεψει οποτε αλλαζουν πολλα πραγματακια εκει. το δικαστηριο θα εκτιμησει τις αναγκες του παιδιου, τα εισοδηματα εκατερωθεν, την προσφορα του καθε γονεα σε ποσοστα κλπ κλπ... εγω αν ημουν δικαστης σου λεω ότι θα εβγαζα 300 με 400 ευρω στην καλυτερη...

κι εγω αυτα λέω αλλά ποιός με ακούει!!!

αν δεν τη δινει τη διατροφη τι γινεται???

καλημερα κ απο μενα!

στεβυ λυπαμαι πολυ που πηγε ο κοπος σου στραφι αλλα οπως ειπαν και τα κοριτσια ελλαδα και αξιοκρατια δε νοειται...αφιερωσες πολυ χρονο και ειναι κριμα που δε περασες.

σοφακι παλι αποχη ε?μονο να φανταστω μπορω ποσο δυσκολο ειναι...

μαρακι κατα καιρους μου περνα κ μενα η ιδεα του εξωτερικου αλλα φοβαμαι να το κανω...εδω για επαρχια σκεφτομαστε και παλι δε μας βγαινει.

τα παιδακια μου καλα η ελλη σχολειο κ ο μπεμπης εδω παρεουλα...

σας φιλω!

Σοφακι μια συνηθεια ειναι η αποχη...

θα ξεκινησω με αποχη μονο απο τα αγελαδινα και αν δε δω διαφορα, θα κοψω κ τα υπόλοιπα...

ευκαιρια για πιο υγιεινη διατροφη ειναι!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλημέρα!!!

πωπω κρυο....ξεπάγιασα....

αργησαμε και να σηκωθούμε και έτρεχα σαν το Βέγγο να ετοιμάσω τη Βαλ για το σχολείο!!!

ίσα που το πρόλαβε το σχολικό!:cool:

η κουνιαδα σημερα θα επισκεφθεί και 3ο δικηγόρο!!! χαχαχαχα!!!

άντε να δούμε....

ανησυχεί που επιμένει ο άντρας της να πάει πρώτη εκείνη σε δικηγόρο...παίζει ρόλο αυτό? δηλαδή μπορεί μετα να την κατηγορήσει οτι εκείνη ζητησε το διαζυγιο?

τεσπα....χαμός....δέχεται μεγάλες πιέσεις απο διάφορα άτομα κοντινα της και τα΄χει παίξει...

εγω φυσικα το παιδάκι λυπάμαι....το οποίο είναι παρόν σε ΌΛΕΣ τις συζητήσεις που αφορούν στο θέμα και τα'χει χαμένα...

δεν τρωει....κάνει χάλια υπνο...κλαίει και χτυπιέται χωρίς φαινομενικά να υπάρχει λόγος...πολύ στεναχωριέμαι...:(

νυστάζωωωωω....ο μπεμπίτος είχε κέφια απόψε....1:30-3:30-6:30...:?

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Και μια και χθες δεν το έγραψα....

Αννούλα εγκυούλα χρόνια πολλά!!!

Πολύχρονη και οτι επιθυμεις!!!

Καλό υπόλοιπο εγκυμοσύνης και να πάρεις στην αγκαλίτσα σου ένα υγιέστατο μπεμπε!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερα κ απο μενα!

αννα χρονια πολλα με το καλο να αγκαλιασεις το μωρακι σου!

σοφακι φανταζομαι τι εχει να τραβηξει το παιδακι...πολυ λυπαμαι για ολο αυτο!

εμεις καλα η ελλη παλι αρχισε να πειραζει τη πληγη στο ποδι της και στο χερι πανω που λεγαμε οτι περασε το κανε χαλια...συνεχιζουμε την αλοιφη αλλα αμα δε σταματησει να το πειραζει δε το βλεπω να ησυχαζουμε...της μιλαμε και κανει πως δε καταλαβαινει.

δε προλαβα και την αναστολη πιστωσης απο τους φαρμακοποιους και δεν εχω παρει το εμβολιο του μπεμπη...αντε να δουμε ποσο θα το τραβηξουν παλι.:evil:

στολισαμε και το δεντρο μας το σαβατο ωραιο εγινε!

φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

καλημερα από μια βροχερη αμαλιαδα για 100η συνεχομενη μερα :evil:τα νευρα μου!!!!!!!!

κρυο πολύ αλλα ευτυχως εμεις στην πολυκατοικια εχουμε θερμανση οποτε οκ! τα πιτσιρικια μου ειναι μια χαρα (δοξα τω θεω) και εγω αδιαθετησα με τονους αιμα... παιρνω αιμοστατικα χαπια που μου εδωσε ο γιατρος για να το περιορισω αν και δεν τρελαινομαι που επεμβαινω στον οργανισμο μου με χαπια. από την αλλη αισθανομαι τρομερη αδυναμια οποτε δε μπορω να κανω αλλιως.

συμπι οκ.... το παιδακι της κουνιαδας σου ειτε χωρισουν οι γονεις του ειτε οχι, λυπαμαι που το λεω, θα γινει προβληματικο. οι γονεις του ειναι για πολλες κλωτσιες! δε σχολιαζω αλλο....

Σοφακι δε μπορεις να καλυψεις με κατι το ποδαρακι, με μια λεπτη καλτσουλα ισως για να μην το βλεπει και το πειραζει η Ελλη; μαλλον δεν πρεπει να ειναι καλλυμενο αλλα αν το κανει χειροτερο τι να πω... αν τη φοβισεις λιγο θα καταλαβει;

Αννουλα μας να σε χαιρομαστε , να εισαι γερη, πολύχρονη και με το καλο να γεννησεις το παιδακι σου!

Ελενιτσα σου ευχηθηκα για την καινουργια δουλεια :confused: καλοστεριωτη αγαπη!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...