Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , dimi.tra είπε:

Τελικά εσυ κορίτσι τι είδατε στον υπέρηχο; Συγγνώμη αν το έγραψες κάπου και δεν το είδα. Η εμφύτευση δεν σημαίνει αυτόματα τελειομηνη εγκυμοσύνη, ούτε το τέλειο έμβρυο σημαίνει πως δεν θα υπάρξουν επιπλοκές. Εσυ είχες μεταφέρει ελεγμένη βλαστοκύστη;  

Δυστυχώς δεν κατάφερε να δει κάτι αξιόλογο, έναν μικρό ενδομητριο σάκο με το ζόρι  οπότε χθες σταμάτησα τα φάρμακα και σήμερα έχω αίμα. Με χοριακη 3900 την μια μέρα και την επόμενη με έπιασε αιμορραγία με πήγματα. 
      Αυτή η προσπάθεια θεωρείται αυτόματη αποβολή όπου κατά κύριο λόγο οφείλονται σε έμβρυα με χρωμοσωμικες ανωμαλιες. 
      Οχι δυστυχώς δεν έχω μεταφέρει ελεγμένη βλαστοκύστη εως τώρα αλλά σκέφτομαι να το προτείνω στον γιατρό πριν την επόμενη ετ. 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

κουρασμενες καλημερες !τι μου κανετε; εμεις επιστρεψαμε εχθες το απογευμα από αθηνα με εναν καιρο από το αιγιο και νοτιοτερα σκετο δραμα! πολύ βροχη και αερας που με αγχωσαν πολύ. φτασαμε τελικα ομως σπιτακι μας και εχω χαρα

:)! κατα τα αλλα δεν περασα καλα, ιντερνετ δεν ειχα εκει που εμενα οποτε ουτε να μιλησω με εσας μπορουσα για να αισθανθω καλυτερα... κλαψ... το λοιπον: πηγα την Τεταρτη γυναικολογο. ολα καλα μεχρι που καναμε τον κολπικο υπερηχο. βρηκαν πολύ παχυ ενδομητριο με αποτελεσμα να περιμενω ΚΑΙ αυτη τη φορα βαρια περιοδο (την προηγουμενη φορα φορουσα τις πανες του Κων/νου για να καταλαβετε που ειχαν περισσεψει). μου εδωσαν αιμοστατικα χαπια για να μην "ξε-αιματωσω" από οτι ειπαν και μου συνεστησαν να δω τις περιοδους μου μεχρι τον Φλεβαρη. αν ειναι βαριες να παω για απόξεση! !!!!!! αν ημουν λεει 45-46 ετων και οχι 36 θα πηγαινα σουμπιτη για αποξεση για να αποφυγουμε χειροτερα (καρκινο δηλαδη)... οπως καταλαβαινετε εχω αγχωθει πολύ! μου εδωσαν εξεταση για θυρεοειδη διοτι συνηθως λεει αυτο (στην ηλικια μου) οφειλεται σε ορμονικη διαταραχη και οχι σε τιποτε αλλο. η νεκροψια θα δειξει.... :|

Συμπι μου τα παιδια τι κανουν; αναρρωσαν καθολου; εγω νομιζω συναχωθηκα... ελπιζω να μην κολλησω τον μπεμπη γιατι και ο Κων/νος ηδη φτερνιζεται....

Ελενακι μου να χαιρεσαι τον γιοκα σου, τον λεβεντη σου! να ειναι παντα καλα και να σε κανει υπερηφανη! οσο για αυτο που θες να μαθω από τον Α θα ρωτησω αν και εχει χασει επεισοδια λογω της αδειας...

Σοφακι σπευδω στο φεις να δω Ανασταση θεο!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Πολύ κουρασμένες καλημέρες...

ο υιός μου κοιμηθηκε 1 παρά το βραδυ...

και ξαναξύπνησε στις 3:30...και στις 6:30...

και μετα εγω έμεινα ξύνπια για να ετοιμασω τη Βαλ για τον παιδικό...στις 8 που έφυγε η Βαλ έτρεξα για ύπνο...και ξύπνησα πριν κανενα μισάωρο...

σύμπι εύχομαι να κάνουν λάθος οι γιατροί και να είσαι μια χαρα οταν αδιαθετησεις...

Σοφάκι εγω ούτε σούπερ δεν πάω!!! άσε....πολλή κλεισούρα...

Ελενάκι ήρθε το φανταράκι σας ε?

πως τα πάει? την παλεύει με το φανταριλίκι???

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

συμπι ξενυχτης ο μικρος σου τελικα! αχ μωρε ειναι που θηλαζει κιολας! εμενα με το τσιμεντο που πινει ναρκωνεται το πουλακι μου! κοιματα σταθερα από τις 10.30μμ μεχρι τις 7.30-8.00πμ. σημερα βεβαια ξυπνησε από τις 5.30πμ (ξανακοιμηθηκε μετα) αλλα εχει τρελο θεμα με τα δοντια του! σε κανα μηνακι βλεπω να σκαει το πρωτο ! παντως και αυτος ειναι ερωτακι τρελο :P

Καλημερα!!!

άστα συμπι...όντως ξενύχτης...

πάει και το 5ωράκι που κοιμόταν...

2,5-3 ωρες σερι και πολύ μου είναι!!!

η βλακεία είναι οτι ξυπνάει στις 6:30 να θηλάσει κι εγω μετα δεν ξανακοιμάμαι γιατι πρέπει να ετοιμάσω τη Βαλ για το σχολείο...

η οποία χθες επέστρεψε ενθουσιασμένη!!!

τους είχε φτιάξει η δασκάλα και ακρτελάκια που έδειχναν έναν άνθρωπο να βοηθάει κάποιον άλλο που ήταν σε καροτσάκι και έγραφε:

"σέβομαι τους άλλους. Είμαι υπεύθυνος"

και τη ρωτησα τη βαλ τι εννοεί το καρτελάκι και μου λέει:

"Μαμά μου είναι κάποιοι άνθρωποι που τους πονάνε τα ποδαράκια τους και δε μπορούν να περπατησουν και χρησιμοποιούν καροτσάκι και εμείς πρέπει να τους βοηθάμε!"

ωραια λέω....το έμαθε κι αυτό....είχα σκοπο να της το μάθω συντομα...όπως της έχω μάθει να μην αντιδρά όταν δει κάποιον χωρίς μαλλιά...

Κατά τα άλλα εμείς εδώ αναταραχές...

το βράδυ έτρεχε την αδερφη του στο νοσοκομείο ο άντρας μου...

κρίση πανικού...εγω είχα κάνει τη διάγνωση απο την ωρα που τον πήρε τηλ αλλά ποιός με ακούει!!!

τεσπα...ελπίζω να ηρεμήσουμε συντομα...ο άντρας μου είναι σε μαύρο χαλι με διάφορα που γίνονται...

προσπαθω να ειμαι η φωνη της λογικής γιατι οι υπόλοιποι τα εχουν χαμένα...

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερα!

βρε συμπι... εμπλεξες! εχεις τα ξενυχτια σου με τον μπεμπη ,ξενυχτας και με την κουνιαδα! ελεος πια... λυπαμαι που το λεω αλλα από εδω και στο εξης θα εχεις τετοια πολλα. ας ελπισουμε μονο να στρωσει το ωραριο του μπεμπη γιατι η κουνιαδα αποκλειεται να στρωσει :|

οι υπόλοιπες φιλεναδες ειστε καλα;

εγω εχω με τον κων/νο ενα ψιλοσυναχακι, οχι τιποτα σπουδαιο αλλα φοβαμαι για τον μπεμπακο ο οποιος ως γνησιο λιονταρι αντιστεκεται σθεναρα στις ιωσεις. να δουμε μεχρι ποτε η φραντζολα μου! ειναι σαν φρατζολακι ασπρος και αφρατος γι αυτο τον λεω ετσι :tongue:

Διαφημίσεις

αν έμπλεξα λέει...

το ξέρω...

έμπλεξα και μάλιστα άσχημα...

αλλά κάτσε να περάσει η πρώτη μπόρα και θα βάλω τάξη...

μα χθες μας πήρε τηλ το μεσημέρι να μας πει οτι η κόρη της δε μπορεί να κάνει κακά και χρειάζεται το γιογιό της που το έχει στο άλλο σπίτι να πάει ο άντρας μου να της το φέρει!!!

οτι να'ναι λέμε...

ευτυχως που καταλαβε απο την αντίδραση μου το παράλογο του αιτήματος της και το έκοψε απο μόνη της μετά...

έστειλα τον άντρα μου να πάρει τη Βαλ απο το σχολείο...με πήρε τηλ η δασκάλα της και μου είπε οτι είναι ένα παιδάκι με πυρετό και λέω κάτσε μην κολλήσει...

της έχω πει να με ειδοποιεί, μη φέρει τίποτα η Βαλ στον μπέμπη...

Βέβαια το παιδάκι με τον πυρετό είναι που θα έπρεπε να πάει σπίτι του αλλά μπορεί να δουλευει η μαμά του...ποιός ξέρει...

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλημέρα!

το μαυρο μας το χάλι...έλεος...

η Βαλ 3 φορές εμετό το βράδυ...γαστρεντερίτιδα να είναι???ελπίζω όχι...

και χθες όλη την ωρα κοντά στο μπέμπη...ελπίζω να μην τσίμπησε κάτι κι αυτός γιατι δε θα τη βγάλω καθαρή...

εμένα τα μάτια μου είναι πρησμένα, κατακόκκινα και πονάνε...

ο άντρας μου τρέχει για το καινούριο κακομαθημένο μας παιδί...:evil:

είμαι όλη τη μέρα μόνη μου και με τα 2...

ο μπέμπης κάνει λες και περνάει καθυστερημένους κολικούς τις τελευταίες 2 μέρες και θέλει ΣΥΝΕΧΕΙΑ αγκαλιά...

το τέλος του ημερολογίου των Μάγια παιχνιδάκι μου φαίνεται τωρα μπροστά σε αυτά!!!

χαχαχαχαχα!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερα!

γεια σου συμπι με το χιουμορ σου... χαρα στο κουραγιο σου φιλεναδα, τι να πω! ρισπεκτ... και εγω εχω τον Κων/νο με συναχι, καταρροή και λιγο βηχα σημερα το πρωι. για εισπνοες μας κοβω παλι. εμενα παλι το αντιγριππικο πρεπει να μου εκανε δουλεια γιατι μονο καταρροη εχω και μολις ντυθω ζεστα σταματαει κιολας. ο μπεμπης κραταει γερα (για ποσο ακομα;) αλλα εχει και αυτος γκρινια, θελει πολυυυυυ αγκαλια και κουβεντα. ειναι απαιτητικουλης :tongue:

σημερα , αν δεν βρεχει καρεκλες, πρεπει επιτελους να κανουμε στο μπεμπε το εμβολιο της μηνιγγιτιδας και με την ευκαιρια θα παω και τον Κων/νο στον γιατρο να τον δει. τι αλλα; αφραγκιες τρελες εχω και εκκρεμεις λογαριασμους φουλ! ο καιρος ειναι χαλια, το σπιτι δεν το εχω στολισει ακομα, ισως το ΣΚ αν και δεν εχω καθολου κεφι :| πέριμενω και να αδιαθετησω...

καλημερα κ απο μενα!

σοφακι και μαρακι περαστικα στα παιδακια σας!ευχομαι να μη κολλησουν τα μικρα σας!

γαστρεντεριτιδα περασαμε πριν 2 βδομαδες οικογενειακως...μονο ο μπεμπης δοξα το θεο τη γλιτωσε, κυκλοφορει πολυ παντως.

σημερα θα φτιαξουνε κουραμπιεδες στο σταθμο και μας ειπαν και μας να παμε αν θελουμε...θα παω φυσικα.

στολισατε εσεις?εμεις ακομα δεν εχουμε στολισει μαλλον αυτο το σαβατο θα το κανουμε.

φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

σύμπι γελάω για να μην κλαίω!!!

μα μας έχει παέι σκ@τα!

εμενα ο ντοκ έγραψε να παμε στις 28 να κάνει 2 εμβόλια ο μπέμπης αλλά ούτε στις 28 θα πάω ούτε 2 εμβόλια μαζί θέλω να κάνει!!!:tongue:

θα πάω μετα την Πρωτοχρονιά, μην μας βρει ο νέος χρόνος με τίποτα πυρετούς...

κι ο μπεμπίτος, 2 μέρες τωρα γκρινίτσα και συνέχεια αγκαλιά...

εμείς έχουμ στολίσει εδω και 10 μέρες! χαχαχαχαα!!!

Σοφάκι πως πάτε εσείς?

τα θυμαμαι με τη γαστρεντερίτιδα και σε σας....ελπίζω αν τη γλιτωσουμε οι υπόλοιποι....πραγματικά δνε έχω αντοχές να περάσω και κατι τέτοιο.....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλημέρα!!!

χρόνια πολλά στο Νικολιό της Κατερίνας μας!!!

η Βαλ χθες έκανε 38,8...

σημερα ευτυχως καλά τη βλέπω...

θα της κάνω και σημερα λίγη διαιτούλα όμως να είμαι σίγουρη...

εγω κυκλοφορώ με τη μάσκα και πάω απο το ένα παιδί στο άλλο...

πλένομαι με ντετόλ και οινοπνεύματα όλη μέρα...

τα χερια μου εχουν γίνει χάλια...λες και είμαι 60 χρονών!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερα!

συμπι μου περαστικα στο Βαλεριακι! γαστρεντεριτιδα ηταν τελικα; αχ μωρε ταλαιπωρακια και τα δυο ειστε!

εμενα ο μπεμπακος ξεκινησε σημερα τα φτερνισματα και τις μυξες. ποσο να αντεξει και αυτο; κολλησε αλλα ελπιζω να μεινει στο συναχι. σε λιγο θα ερθει ο παιδιατρος σπιτι να τα δει. κατα τα αλλα περιμενω να αδιαθετησω σημερα- αυριο και ηδη παρηγγειλα και τα αιμοστατικα μου χαπακια :(

να χαιρομαστε το Νικολή της Κατερινας μας σημερα! ο,τι καλυτερο Κατερινα μου για τον μονακριβό σου :)

καλησπερα!

κατερινα να χαιρεσαι το νικολα σου!πολυχρονος!

σοφακι πως παει η βαλ?εχει ακομα πυρετο?μαρακι περιμενουμε νεα απ το παιδιατρο!

εμεις περασαμε τελεια χθες στο σταθμο καναμε κουραμπιεδες ολοι μαζι και μετα στολισαμε το δεντρο και ειπαμε τα καλαντα!ολα τα παιδακια ηταν ντυμενα αγιοβασιλακια,χαρμα οφθαλμων!

πολλα φιλια σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

γεια σας μπηκα πολυ βιαστηκα να σας πω Χρονια πολλα ....στον Σαββα της Ευμορφιας μας και στον Νικολα της Κατερινιως μας!!!!ειμαστε για την ωρα καλα....ο Μαρινος πρεπει να χειρουργηθει αμεσα για κρεατακια.....εμενα με πηραν για δουλεια στο σουπερ μαρκετ..αυριο ξεκιναω.....!!!!το αδερφακι μου φευγει αυριο για Αθηνα και Σαββατο πεταει για Αλεξανδρουπολη.Τις γιορτες θα ξαναρθει μαλλον......ωστοσο θελει να ερθει Αθηνα ή οπουδηποτε αλλου .....εδω γυρω!!!!

ααααα γυρω γυρω στην Τριπολη εχουμε χιονι....τωρα βρεχει βεβαια!!!!αυτα φιλια πολλα...σας σκεφτομαι συνεχεια........ελπιχω να μπω συντομα ξανα!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...